Onsdag!

Onsdag kväller! Längtar tills imorgon kväll! För då är jag ledig hela helgen + måndag! Åhååå va härligt med lite ledig tid! LA FESTEN FÅR MAN ICKE GLÖMMA!

Långpass imorgon! 11.00-19.10 så jaa Synd att jag ska vara inne när det är stek hett väder och sen ha ledigt när det ska rägna? + att jag och emma går om varandra! När hon är ledig jobbar jag, när jag är ledig jobbar hon! Buhuuu när ska jag få träffa min pemma! <3

Har iaf solat idag, och varför blir jag bara brun på magen? den syns ju lixom inte när man har kläder på sig? attan alltså. Har iaf smörjt in mig i brun utan sol idag på benen eftersom de är kritvita + så ser mitt högra ben mer normalt ut när det är brunare! Det blåa syns inte lika väl då! Så därför använder jag det bara på benen! SÅ ni vet!

Lär betala räkningar! Men då är frågan! VART ÄR MIN INTERNETT DOSA? privata? har bara min till företaget. åhåå suck lixom :( Lär ringa mammsen!


Trevlig kväller alla! Själv sitter jag här i  linne och troser! Känner mig riktigt fräch! hehe och mätt i magen på det!

Så sjukt varmt! SHIIIIT!

Nu har jag nog bestämmt kläder för denna varma dag! Kommer bli sjukt varmt inne på jobbet! åhåååå PUUU

Har velar som fan men är inte riktigt nöjd! Gud va jobbigt! Så ni vet. Undra vad jag ska nu hitta på nu till 14.45? lär iaf äta nu!

Blir att ha ALLT hår i en toffs/ knut på huve! Orkar inte ha nå hår slängades i ansiktet mitt i värmen!


Gud Vilken värme det är!

Älskar denna värme! Att glassa runt i ! Synd är ju bara att jag lär jobba! Börjar 14.45 så..

Gick upp 10.00 för att hinna ut och sola lite och allt har jag hunnit det! Har även hunnit blivit röd på magen! säkerligen i ansiktet också ja! hehe Röda Emmis is BACK!

Igår kväll slutade kvällen på ett anorlunda sätt än vad jag hade förväntata mig! Cyklade till hem till Johanna och umgicks med henne och LINNEA VID 10 tiden. Pratade om allt mellan himmel och jord så det var så kul så att träffa dom! Sen efter en bra stund så satte vi på en film! Men såg aldrig klart på den. kände att jag måste hem och sova lite så kom hem vid en halv 1 tiden typ? Så kul att johanna och Fredrik nästan flyttat grannar med mig, några kvarter bort men så roligt! hii Busibus!

Eller hur ser jag gudomligt fräch ut! hehe

Läskiga mina nyckelben vart att se ut! hahha ajaa man måste ju leka och dryga sig framför camen! ALLTID!



Nej.. nu har jag solat klart för idag skulle jag kunna tippa på!

Morsning!

Nu har jag satt mig i soffan och börjar coola ner mig! Tagga neråt nudå!

hunnit med en hel del idag känns det som! jobb, direkt efter jobbet vart det att spela lite fotboll! Gick ganska bra förutom att jag var så hungrig och helt slut efter jobbpasset! Så stod mäst i mål och kommer få värdens blåa kacka på låret! Ajaaa jag räddade ju iaf bollen från mål iaf! haha det är väl det som räknas!

Sen vart ut till mamma och duschat... så nu är jag fräch och har nyrakade ben så kan ju inte bli bätter! hjihi

imorgon blire jobb! Kort pass, 14.45-19.10, så udda tid alltså! hehe men men!

Torsdag, Fredag och lördag äre LUDVIKA FESTEN! Underbart alltså! hihi LÄNGTAR! Lördag blir fest hos Johanna med massa treliga människor!



Fyfan va fint väder det har vart ute idag! åhååå man blir så gladis av det!

Dags för jobb i värmen!

Nu är det snart dags för jobb! Har vart vaken sen kl 10.00 så vart lite sovmorgon iaf! Har även hunnit suttit ute i solstolen och solat lite! var riktigt skönt och så varmt! helt slut! hehe

Tänkte äta lite mat nu innan jag ska jobba! Känns så skönt att få sluta 17.15 hihi så även jag hinner få mer sol och vara ute i det fria! hihi Fotboll direkt efter jobbet!



Pink!

Känner mig väldigt rosa och flikig idag! + att jag har en fläta i luggen! hehe Sött!

Åhååå min värld snurrar! Fortare och fortare!



Idag har jag pratat med en leverantör som ringt och presenterat sina märken som de har! Det är Guess, police och Ti Sento jätte fina smycken har de och blir helt kär!
lär ju snart lägga in alla mina beställningar och sånt! Tar startpaket av de flesta har jag tänkt mig för att komma igång så då äre de mäst populära smyckena som jag tar in som säljs bäst i sverige! Är uppe i en prissumma 115.000:- hehe YIPPPIIIII Man kunde ju vara as glad om det var privat till mig själv men ne så äre ju inte! Köper ju in varor för att kunna sälja de! aaa mkt med det här! Ojojj och denna summan är bara från en leverantör med 3 märken! Ska ha in Diesel, armani, Espri, Eva Attling, och jaaa massor av mer!

Kan ni tänka er va kul det kommer vara sen när man ska plocka upp allt och så! Fyfan kommer ju bli frälst! hehe Vill ha allt ju! Inte bra inte bra alls.Men men ska bli sjukt kul! Men nu lär jag allt sova så jag orkar med morgon dagen! Fotboll direkt efter jag slutat jobbat! hehe Härligt!



Som sagt! Blir så kär i allt! Ojojjjj imorgon på förmiddagen ska jag ringa till en försäljare som förskt fått tag i mig idag! Men eftersom jag jobbar och inte får ha på mig telefonen på arbetstid! Ja får se hur stressat allt kommer bli! hihi

Härlig dag!

Denna dag har gått riktigt fort!

Jobb 09.50-19.10
kanon! På rasten träffade jag syster och käkade glass! hihi mummsigt som fan och till lunch åt jag oxfilé och potatis! Fruktanvärt gått ;) hehe underbart!

Nu sitter jag i lägenheten och är mät i magen! Åt fiskbullar nu som kvällsmat (lär passa på när emil inte är hemma) imorgon börjar jag 12.45 och det känns riktigt skönt att få lite sovmorgon! Slutar 17.15 så kanske blir fika med Linnea om hon nu vill och har tid! hihi


Har så sjukt träningsvärk i benen från jag spela fotboll igår! Alltså shiitt va stel jag känner mig! huhu Bra drygt!  Så sitter och strechar och så! Min så kallade kjol är ett par shorts! haha fast ser ut som en kjol! hihi SÅ söt!

Dags för jobb!

God morgon alla!

är helt ordning och klar för att ta cykeln till jobbet! Vädret är strålande sol också! Hoppas på det imorgon med!
Är så sugen på att få ligg aute i solen och sola och bada och bara ha det gått! Men jobb lär man ju göra! hihi



Nej fixa lite innan jag lär dra! Packa med matlåda skulle inte vara så dumt? hehe Är expert på att glömma så!

Ha en fin dag alla! Hörs senare ;)

kudden på huve och sova!

ligger i sängen och ska gepå mig ett försök att få ner lite ord här! haha Vet inte varför men fick lust? hihi

Idag på fotbollen så gick det mkt bättre än förväntata!
har aldrig varit nå stort fän av spelet eller aldrig spelat det med fullt alvar! Jag är mest ett störobejekt på plan för mina motspelare! typ? hihi hade verkligen ingen kondis för det och vart så varm om benen! eftersom jag inte äger nå träningshorts så tog jag ett par av emils mjukisbyxor, stoa som fan och varma! haha Alla andra hade typ shorts förutom ander så det var ju bra!

Gjorde ävn 3 mål! WÖHÖÖÖ 2 st när jag stod målvakt! hihi
sköt över hela planen så studsa den över målvakten i andra mål och vart MÅL! 2 ggr gjorde jag mina supersparkar!

sen stod jag även på händerna när jag inte hade bollen, testade även på handvolten och den vart ju sådär, får sällan till en snygg landning! lär träna på det allt!

Men denna dag har vart trevlig! Både lugn och full fart i vissa vändningar! hii det gillas...

Jag är så sugen på att ut och fiska! Var 100 år sen! JAaa



Nej nu ska jag sova! Ligger ju redan i sängen men dags att lägga ner huvet på kudden och snarka lite! Tagga för jobb! Jobb! JOBBB

Ibland känner jag mig lite efter här!

jaa inte på bloggen men i verkligheten! De senaste dagarna har många lagt till mig som vän på Fb (jag skickar aldrig ut vänförfråfningar, ytterst sällan) känner att jag har alla mina nära och kära! Visst nya vänner är alltid kul och jag är alltid öppen! hihi Men sen när det är sånna som lägger till en som äår i samma ålder typ, gått i samma skola och program men jag kopplar inte! Som sagt, alla känner apan, apan känner ingen! haha Jag och syster är kända som Systrarna Åkerström! hihi

Har iaf preci kommit innanför dörren! Tog cykeln till våghallsen, sälskap med syster då! Så skönt med en cykeltur på kvällsidan! så vi har babblat på som fan! Firat anders och ätit kanon gå mat! Fick även matlåda tills imorgon med oxfile och potatis så det är inte fel häller!

Men fyfan va mkt knott det är efter vägen! huhu Mär i magen nu kan man väl kalla! Man lär ju iaf ha solbrillor för knotten åker rakt in i ögonen på en!

Dags att krypa ner i sängen! Upp och jobba imorgon 09.50-19.10 så kanon! På tisdag går jag kort dag så känns ju skönt udda tid bara som man inte är van med? 12.45-17.15? haha udda!


Vistte ni!
Att många gånger saknar jag det blonda håret! Älskade hur lockarna syntes! På mörkt hår så blir de aldrig att synas så snyggt som i blont hår! Humm.. TYpiskt....

Åhååå så synd det är om mig (A)

Emmis är inte van att springa efter en boll!

Har vart helt däckad i soffan, helt slut + ont i huve! Snart är det bara 1 timme kvar till jag ska ut till mammsen och äta! Ska nog hämta cassi i sörvik också och tvinga henne att köra! På tiden allt! hii


Nerbäddad och kikar på tv!

FOTBOLLS ATAcKKKK

Ojojjj!!!!!

Vart medbjuden på att spela fotboll med massa trevligt folk! Dvs Johanna, Linnea (2 tjejer) Fredrick, crillo, martin, anders och jon (tror inte jag har glömt nån?)

Vart helt slut så herregud! Första jag gjorde nu när jag kom inanför dörren var att slita av mig byxerna så nu sitter jag här med linne och troser!




Emil har åkt tillbaka till vansbro idag!  Så synes till helgen igen! hihi Vi har haft en mysig och trevlig helg!

vid 19.30 tiden blir det mat hemma hos mamma och anders för idag är det anders födelsedag! hihi SÅ massa göttt! + tårta! Gillas....

Film mys!

Nu kollar jag och Emil på red riding hood! Får se vad man tycker om den :)

Min fina kristallskål innehåller smycken och såna gosaker! haha så ni vet lixom!

Bokyllan på platts!

Fått ihop min och emils nya bokhylla och det vart kanon! Härligt att ha ett ställe att ställa alla emils böker, pärmar och jaa massa trevligheter! hihi



Vart så nöjd! hihi emil vart nöjd med att få upp sina böker han! haha Ska ställa nå fin blomma och sånt och ha en fin tavla med nå fint budord uppe på! Yes planerat och så!

Jag och emil gjorde kanon go mat nu nyss så var så underbart att äta! hihi ÄLSkART!



Dags för att vara byggare bob!

Nu har jag kommit på att det är dags för att få ihop bokhyllan jag var till ikea och köpte med Emma i onsdas så nu ska den upp allt! hihi Dags att visa mina skills! Emil ska också vara med men ärligt så är jag mer händig och han har typ tummen mitt i handen? ehee jag är en händig kvinna


Väldigt enkelt och snygg är den allt! hihi Det gillar jag! Lär ju ha nått ställe där alla mina papper kan ta vägen! Har så grymt mkt papper överallt känns det som och jaa! hehe inte bra alls. har pärmar också i överflöd känns det som! Men det är en hel del som ska till lockalen sen när det är bra där inne! Så jaa denna sommar kommer bara rinna iväg allt!

NEJ dags att bygga!

Min midsommar!

Vart hos farmor och farfar som alla år i mitt liv (förutom förra året då jag var i vansbro! Ändå gången i mitt liv som jag inte vart i sörvik på midsommar) så ni vet!

Vart full fart!
Mat och tårta, tårtan var så underbar! hihi Annas tårta mummsigt! Den ska jag ha när jag fyller 20 har jag beställt! hihi Mummmssss

Linnea var med också så det var trevligt! hihi Hon åkte ganska så tidigt, sen drog cassi också och sen fick jag och mil skjuss in till stan! Drack lite vin som smacka Blääää så snodde mäst coca cola ur lillkussinens glas! eller, lilla och lilla kussinen? Hon går upp i 7an nu och är snart 1 huve längre än mig! Jajaj jag är väl ämnad till att alltid vara kallad för lilla Emmis! Alla växer förbi mig! buhuuu ajaaa

På kvällen vid 1 tiden så tog jag och emil oss en promenad upp på stan och kikade om det var nå folk ute i farten och det vare ju allt! Träffa på trevligt folk! Cassi, sandra, emelie och milla! Trevligt att se dom under promenaden! Jaa sen sov jag och älskii som stockar i våran egna säng! Imorgon åker Emil tillbaka till Vansbro! Jag jobbar så ja denna vecka som kommer kommer allt springa iväg!




Aaaa trevlifg kväller var det allt :)

Långrandigt!

Idag har jag haft på mig min långrandiga klänning! Har vart så skönt att strosa runt i den! Underbart... hihi Var bara 4a timmar idag på jobbet så det har gått fort! Nästa vecka blir det fullt drag, jobb måndag-torsdag, ledig fredag, lördag och söndag! SÅ blir en lång helg då allt! hihi

Ska snart börja fixa mig för att åka till pappa och träffa stora släkten! hihi Underbart ska bli kul att träffa alla! Sen ska även emil ta och komma hem så vi får se vilken tid det bli! Sen ikväll då? kanske blir krogen då eller? hehe Man vet aldrig!

Har även målat mina naglar röda! Köpte 2st nagelack idag och sen en body lotion som luktar underbart! hihi älskar den parfymen så nu vart det den i body lotion!




Undra vad jag ska göra med håret? Lockigt eller bara halv rakt? humm!

Jag blir egenföretagare!

YES!!!! Nu har det kommit ut i puplikation och så kan ju lika järna skriva ut det här nu också! Jag blir egen företagare. Eller jaa jag är egen företagare men saknar nu bara min butik! hihi

Jag ska öppna en Smycka butik i Galerian i Ludvika!
Känns kanon och jaa. aklllt kommer bli sjukt kul när det är dags för öppning! Det ser ut som om det blir öppning i slutet av september men det visar sig för det är en hel del som lärs göras i lockalen jag har som förästen är mitt emot mammas lokal! hah





Tryck HÄR så kommer ni till artikeln!


Onsdag/ torsdag i 1 inlägg

Sitter hemma i soffan och kikar på film som går! Riktigt bra men sett den några gånger redan hihi Har jobbat idaag, 10.45-19.10 Gått fort idag men fyfan va mina fötter har värkt! hihi alltid att jag väljer fel skor när man jobbar! Jag tänker mer på att skorna ska vara snygga än bra för benen!

Har haft fullt upp både igår och idag!

Igår var jag till och emma till Ikea i västerås. efter att jag suttit på ett möte i 4a timmar! ojojjj va slut jag var! Iaf så fick jag med mig 2 bokhyller med mig hem, låder och ja lite smått och gått kan man väl kalla det för! hihi Känns så kanoners!

Vi hade det jätta mysigt. käkade och handlade! massa prat på det också! hihi



Idag på jobbet har det bara gått bra! Fullt upp och massa saker som lär göras!
Köpte mig även en långklänning.. gud va skönt att strosa runt i den! hihi
Men fan vilka brea höfter jag fick och rumpan ser enorm ut! hahaha Ajaaa snygg och jag gillar den!


Jaaa ojojj!

Har även hunnit träffat syster som kom hem från Göteborg idag så nu är hon på hemmaplan! hihi så skönt! Så hunnit träffat henne en vända nu på kvällen!

Funderar starkt på att ta fram min vattenmelon och äta upp allt vad jag kan! MUMMSIGT!

Nu väntar sängen!

Klockan börjar bli mkt och så har jag ont i mitt ben!

Haft damp hela dagen eller mot kvällen för jag har inte kunnat hitta min klocka! Min älskade snygga dyra klocka! Letat överallt och plockat upp allt från påsar, jaa allt!

Så hittade Emil den på en byra i vansbro! WIEEEE Den är funnen men svårt att använda den imorgon när jag vill ha den?
ajaa löser sig!

Har hunnit med mkt! Var ut till mamma och anders. Fick mat och så har jag hållt i och busat med en 10 veckors gammal pudel! Så jävla söt och så liten liten nallebjörn! Underbart bäbis valp! hihi Blir att sakna Disela så mkt!



Fick gått godis av anders! hihi mumms!

Men nu lär jag sova! Så jag är pigg ocg glad imorgon! Det behövs...


Nu ska jag kolla på Upp och krypa ner i sängen och säga GOD NATT!!

Sliter som en djur!

Har haft så fullt upp här i lägenheten! Plocka med allt! Finns saker överallt och det tar aldrig slut? poooo

Har iaf nyss fått dit överskåpet på garderoben! Det var en aning tungt att få upp dit men jag klarade av det helt själv!
Vart kanon! hihi Fick in alla sängkläder, gardiner åå såna trevligheter där! Så nu ska jag höra med pappa om han ska komma och rädda byrån eller om jag ska slänga det! haha det går fort att slänga det! haha Kanske ska höra med Anna först vad hon tycker? hihi

hah ser ni det snygga pappret över hela golvet! det är för att de renoverat badrummet så de inte skitar ner för mkt! fyfan så förjävligt det ser ut i badrummet! grr

Ni kan ju tänka er hur jag fick upp skitet högst upp... jag är ju så kort så kommer ju knappt upp dit! haha ojoojjj



Men nu står den där den ska stå och jag är super nöjd!

Fullt upp och oväntat seände!

Haft fullt upp idag! Möte på baknen kl 12.00 tog 1 timme!

Så klippt på minutenkort och fått ett nytt VUXEN kort! ehee känner mig så stor nu! Fixade massa trevligheter och så! Sen drog jag hem till mamma och slängde ihop alla mina och emils grejer och flyttat hem till lägenheten!

När jag sen var i lägenheten och fixade så fick jag för mig att ringa mamma och hon svarade! ÖöööÖÖÖÖ

mamma- jag ser dig! Eller inte dig men lägenheten, är du där?
Jag - jaa är i lägenheten, kollar ut genom fönstret mot pizzerian och där står mamma och ANDERS! haha

Anders kom hem tidigare än planerat så han överaskade mamma inne på akuten! Gulligt hih mamma fick åka till akuten i morse för hon kunde knappt gå pågrund av sin rygg som det inte alls är bra med. Så när hon precis hade fått en spruta och låg på en säng inne i akuten så knacka det på dörren för henne och så var det ander ssom kom in i rummet! hihi jaa så härligt att han är hemma från Kongo efter 1 månad där! Så vart bjuden på mat. Jag ville smacka en pizza med banan och curry på och FAN va gått det var. Underbart! hihi

Sen har vi vart och kikat och anders började få iordning på allt på en gång han! haha det behövdes verkligen en hjärna till det så VILKEN TUR! Känns lite lättad nu iaf! hihh Det jag trodde var ett tak, var tydligen en skåp! hihi jaa du ser!

Har suttit och hållt på med en massa papper som jag lär läsa igenom men det gör jag senare! Nu tänkte jag ta itur med att bygga ett skåp som ska vara på våran garderob som inte kommit dit så tänkte ta tag i det idag! Och sen slänga ut fula furubyrån jag har! hehe


Baka liten kaka! Wipps in i ugnen




Har bakat en kaka nu på kvällskvisten! Vart så sugen på att göra det och så vart det! Sen kom mamma hem med mc donalds! hihi var helt okey! Känns som år och dar sen jag åt det så jaa helt okey!

Hade ju tänkt åkt hem till lägenheten idag men har inte hunnit så får bli imorgon! På onsdag efter jag har vart på antagligen ett långt möte så blir det ikea med Emma förhoppningsvis! Köpa bokhylla mm! Så kul!

Funderar på om jag ska kolla på Red riden hood ikväll när jag ska sova! Undra om jag kommer kunna sova själv då? ajaa visar sig! Annars får det bli trassel efter! hihi min sovfilm!

Nu funkar ALLA lysen på min bil!

Låter inte det kanon? nu är den färdig för besiktning typ? ehee har iaf ställt mit på vänte lista de närmaste dagarna. så får se om det kommer nå sms till min tele och så jaa, hoppas iaf så har man det överstökat? heeh Var konstigt iår för jag fick aldrig någon besiktninglapp som man alltid får? Skummt!!!

Bestämde träff med pappa på Ok så fixade han med lamperna och så köpte nya! hihi Massa tack pappi! Sen gick vi och åt glass, vadnra runt och in på kurtshusvagnar! Fans en hel del snygga husvagnar! haha Tror nästan pappa vart lite sugen på en ny! vem vet! vissa husvagnar/ husbilar är svin dyra som ligger upp över miljonen! ojojjj haha

Helt ensam hemma hos mamma! hon är hos en masör för hon kan inte gå rakt för hon har ont i ryggen som vanligt! Usch usch...




Seriösast ever!

Jadu... fyfan va jag har tråkigt! suck... funderar nästan på att städa ur bilen?

Midssomar outfits

Nu har jag gjort ett kolage på Dressmind.com som  jag döpt till Midsommar

Det är så jukt enkelt och du kan gå in på vilken outfits du gillar i stil och så står allt vad det kostar och så! Gur enkelt som hällst!




Allt det du lägger upp i ditt kolage så kommer alla priser och vart de är ifrån och märke stå med! Det är kanon det!

Besök denna mode sijt ;)

Tryck på loggan och wipps hamnar ni inne på deras Hemsida! Sjukt bra alltså!




Denna Nya modesijt som nu finns tilljänglig för alla är min store bror Tom! Det är hans sida och koncept! Riktigt kul att det inte längre är en dröm utan verklighet!


Finns mkt snyggt man hittar här!
Från Nellys kläder till dyrare märken ex, Gucci (Emmis är överlycklig!)


Man lägger upp sina egna kolage, du kan kolla på kompisars egna uppsättningar och välja genom olika kategorier efter vilken stil du är ute efter! Det är Underbart! Inga konstigheter! Logga in med dit FB konto och wipps så är du inloggad! UNDERBART!

Nu hoppas jag att alla går in och undersöker denna fantastiska sida! Tryck HÄR! Eller HÄR så kommer ni dit!

Dressmind.com



Måndag igen då!

Måndag idag då! Jag är bra sugen på att åka till Ikea! Någon som vill följa?

Så än så länge så har jag bara tagit det lugnt! Har ätit frukost med mamma och kollat på tv så nu ska jag försöka fixa ordning mig så jag ser någorlunda ut idag! Kan ju inte se ut som en säck potatis hela dagen, eler överkockt brocoli!

Sen in till stan en vända och kika och handla lite smått så jag och mamma kan laga mat! hihi Myspys

Ingen bild i denna inlägg för det tar sån långt tid och orkar inte vänta! haha Så yes så kan det gå!

Home sweet Nästan home!

Hemma och hemma kan jag inte påpeka? hemma i cassis rumm hos mamma och anders! Så jaa... imorgon tänker jag ta mitt pick och pack och flytta till lägenheten.. jag längtar så sjukt mkt! Är trött på att bo hemma hos mamma, inte hällsosamt! haha inte när man är van att bo själv i egen lägenhet med sina egna regler! Men det har vart sjukt skönt att bo hemma ett tag, både hos mamma, pappa och självklart i vansbro!

Pick och pack!

Även om inte badrummet är klart som det aldrig verkar bli så kommer jag ta bilen ut till mamma eller pappa för att duscha! SÅ jappp! Så fåre bli! Home sweet home (A)

Vill hem och städa och fixa! Åka till ikea och köpa en bokhylla för det behövs verkligen nu! Alla mina papper och skit som är drygt att ta itur med! Men sånt lär ju fixas! Vart äen bra sugen på att höra med pappa om vi kan cykla runt väsman! det är typ 5,5mil runt? har gjort det 1 gång förut men då var jag ganska så liten! Så kanske är dags igen? hihi Stackars pappa jobbar natt denna vecka. så detta pass går han 18.00-06.00 fyfan vilken tid... men då är ju nästa fråga! Vad ska jag ha för cykel? min kärring rost cykel eller cassis lika skramliga eller mammas nya kärring cykel! humm.... ajaa får se! Kanske hinner ändra mig!

Bjuder på en härlig låt! Bruce Springsteen Dancing in the dark!


På torsdag kommer 2 st personer hem till Ludvika!

Pappa åker ner på onsdag till Göteborg och sover där och sen tar de med cassis pick och pack och åker hem till Ludvika på Onsdag! GUD VA ROLIGT ATT SYSTER FLYTTAR HEM (A) Saknat henne för mkt unders hennes 7månader i göteborg!

Sen kommer även Anders hem som vart i Kongo i 1 månad! Fyfan! så skönt!
hiohi Han har hunnit med en hel del där nere har jag hört! Åka fast för fortkörning när man åker i 25km/h är ju alltid kul? ehee jaaa rolig historia det men den får sluta där!

Glömmer alltid nått när jag vart i vansbro! Denna gång glömde jag mitt rengörings medel.. så nu finns det 2 st där och inge här? hur ska jag klara mig? buhuuu


Fortfarande i vansbro!

Vart lite försenat härifrån! Var nämlingen så att Nina börja baka bullar och jag kunde ju inte bara åka då? haha Var ju tvungen att stanna och äta bulldeg! Undra när jag kommer bli vuxen och växa ifrån det? ALDRIG (A) var riktigt gått så för tllfället går min mage på högvarv! Trevligt.. eller hur! hhiih

Även hoppat studsmatta och ärligt så kändes det som om mitt huve satt låss? (alltså innuti) för efter varje studs så dunka det till i huvet på mig på ett konstigt sätt? skumt... haha


ojoo rapa bulldeg hela kvällen/ natten ser jag verkligen framimot! ehee men ändå! Lätt värt det.


Nej! Har plockat ihop min väska och allt! Bara datorn som ska i... sen Ludvika! Ska köra försiktigt!




Även idag höll jag på att svälja tung percingen! Lyckat! Men han spotta ut den innan han hamna i halsen! hihi Jaa så ni vet!


 



Water for elephants

Har nyss kollat på en film med Robert Pettingsson! Water for Elephants! Helt okey film alltså!

Snyfttt för stackars elephanten lite då och då! Men han fick ett bra liv i slutet! hihi aaa Så helt klart värd att se på! Senare idag blir det hemfärd till Ludvika! Jobb mm till veckan som kommer! Fullt upp allt!



JAg och emil har inte hunnit gjort så mkt idag! Sovit ut bra länge! Så skönt....

Joooo!!!! När jag kolla på filmen så fick jag sms av pappa och tappa telefonen på datorn så den cpa ihop? den gjorde konstiga ljud och alltvar helt fasst? humm av en telefon? Skummt....

På sms stod det att "The Big man" är död! Han dog igår... så trökigt! Till er som inte vet vem han är så är han en medlem av E-street band med Bruce Springsteen! Har sett de live 2 gg i Göteborg! Såg även Big man utanför arenan när de åkte från konsären!

Big man och Bruce Springsteen!

Han är sjukt stor! haha

Får hoppas på att Bruce Springsteen kommer ut med ett nytt album med nya låtar och nån som kommer tillägna till denna stora karl!

Lördag, Lördag! Idag äre lördag!

Yes! Så äre och kommer vara!

Kom precis inanför dörren från att jag och emil skjussa Ida och hennes kompis till järna på nå dans sak? eller nå sånt? Så var där och kika lite! SÅ trevligt!
Får se! Kanske tar någon mer vända dit ikväller om osociala/ folkskygga Emil vill med en vända till! hihi

Har hunnit med en hel del idag! Jag, emil och ida åkta till järna marknaden och kika runt (gick 100 varv på några minuter!) hihi Köpte inge godis men handlade 3 st hårprodukter inne på Lycko så det var ju välldans trevligt! Senare hjälpte jag ida att färga håret! Hade handskar men ändå på nå vänster så var jag blå i handflatan! ehee? Ajaa är man bäst så är man! Höll nästan på att ta en tugga av idas hår för färgen såg så grymt gooo ut!

ojojjj jaa!
Var meningen att jag och emil skulle ha åkt till Leksand och kollat på mammas spelning men vart inte så! Men en annan gång! Är ju typ uppväxt i deras gammla replockal! haha

Just nu är det Bon Jovi på tv1 hihi Riktigt bra låter!

så känndes lite skumt! För när vi skjussa Ida och kompisen så innan vi gick ur bilen frågade jag och vi kunde ta med någon bon Jovi skiva ut till bilen och lyssna på och så när jag kommer innanför dörren äre en dokumentär om dom! hehe SKÄRRYYY!


Dagen går mot sit slut!

TORSDAG!!!! kväller och har precis badat med sara, ronja och freja! Mamma och malin satt och kolla på dom!

Idag har jag hunnit med en hel del! Banken och massa annat! hihi Jaa spännande!



Japp! Full fart i byn! hihi

Kvällens sov film!



Denna film ska jag snart kika på! Krypa ner i sängen och mysa för mig själv! <3

Blir jag vindögd på lyset? haha

Tycker jag ser lite vind ögd ut på bilden? humm....


Gick ut från stugan nu nyss för att gå in till huset för att internettet i stugan suger! så när jag kommer ut så är min första fråga (-vart fan har jag ställt bilen?) haha kolla runt överallt! haha gick in och fråga mamma och det var robban och elin som lånat den! haha

Studenkvällen

Såg att Johanna Tell lagt ut bilder från i Fredags! Då jag var med trevligt folk och var ute till 4a på morgonen! haha






Jaa lite bilder är ju alltid kul! haha

Jobb jobbb jobbb.                         ...

img_8695 (MMS)

Jobb jobbb jobbb.                                                   Mina fötter bränns!! Fyfan va synd det är om mina fötter! Huhu.  Dagen har gått ganska så fort! Slutar kl 17.00 me. Kanske blir så att jag får jobba över för att hinna så mkt som möjligt! Men vi får se... Vet inte o. Jag orkar känns som om jG kommer få huvevärk!  Tidigare idag kom emil och Nina in igen och hälsa på! Fick tillbaka mina nycklar som emil fick med sig i måndags så kan vara bra att ha de! Så fick jag lite pussar och så! Mysigt att träffa han igen! Men kommer nog åka ner till Vansbro någon dag framåt! På lördag blir det ju Leksand med emil!     Nej nu börjar mi rast ta slut! Buhu ABSA snart sluta för hoppninhsvis :0


Im the big BOSS!

I´m me one boss!

haha Igår på jobbet så kom det fram en och fråga om det var jag som är chefen! ehee! haha Ajaa nee men nästan? neraaa!!!


Så såg jag ut igår. telefon, kort och allt på mig så alla kunde nå mig. inte privat då men med allt annat? haha

Rosa jumpsuite Mysspys på hög nivå!

hahah Tetsade Mias jumpsuite! xs Rosa som är för 10-11 år och gud så vuxen jag känner mig och min personlighet bara sprutar! haha

Känner mig iag så söt! Men nu vet jag ju vilken storlek som passar!


Nej kanske ska sjunga lite jag med nu när alla andra håller på! haha studio i vardagsrummet än ju ;)

Helt slut på att vara byggare Bob!        ...

img_0904 (MMS)

Helt slut på att vara byggare Bob!                                  Håller på med en massa ny inredning här på Åhlens! Så drygt! Har lunch nu men den är slut om 15min... Cyklat in till stan idag igen, känner mig grym... Hihi iaf så känner jag mig helt slut och sen veta att jag ska jobba imorgon med känns inte så pepp av att veta att jag börjar 08.00 wieee tänker jag då? Det gör jag inte!                     Nudå? Nej sätta mig i soffan och dega innan jag lär upp i butiken! Ha en trevlig kväll alla


Åhååå mina fötter

Känner mig helt slut i fötterna efter att ha stått och gått på hårt golv i 9 timmar... men tiden har gått fort och har sett bekanta ansikten som Nina och Molle! hihi + så kom Emil in och pussade lite på mig! Har inte sett han sen i fredas! hahah Oojjj,

Sen vart jag med och lunchade med dom! Trevligt, vart ubway så jag var så glad så + så fick jag en hel del kakor (A) älskar deras kakor! grr

Imorgon börjar jag 09.00 - 19.10 så trevligt! Har även en matlåda som står där och väntar på jobbet som jag hade med mig till idag men vart ju ändrade planer allt! hiih

Köpte en så fin topp idag men testade den alldeles nyss och den var så FÖR står.. trökigt. så mamma ska testa den så får se!

Kännt mig som värsta jaa värsta iaf! har haft allt på mig idag, telefon, kort och jaa allt... hah a De håller på att renoverar lite på Åhléns så fyfan.. har vart byggarebob samtidigt som jag ska hjälpa tanter och tjejer med fondation och läpstift och alla olika färger! Men det har funkat.

Nu lär jag nog allt krypa ner i sängen och få några timmars sömn! Får se om jag ska cykla in till jobbet imorgon eller om jag ska ta bilen och åka förbi lägenheten och hämta ett par bättre skor? Får ju så ont i mitt cp ben!

Solen skiner, himmlen är blå! Va skönt att leva då!



Nu när alla "skolungar" har sommarlov och vuxna snart tar ut sin semester så börjar mina långpass på jobbet!
Känns ju underbart! Solen lyser och det är varmt och skönt ute! Trevligt för er tänker jag.... Igentligen så var det här min sista lediga vecka som jag skulle slappa på, sola, bada men vart 3långa arbetspass på minst 9timmar om dagen. WIEEE Överlycklig? njee igentligen inte.. Men men Pengar rullar in och pengar rullar ut allt för snabbt!

Sovit helt okey inatt! vaknade 07.30 avv att min chef ringde.. (-min första tande! shiit VAD ÄR KLOCKAN?) men hon ville bara höra om de hade ringt till mig igår och om jag kunde jobba för ingen hade skrivit öpp mig så hon vart orolig! hehe Så vaknade 30min för tidigt! Men kunde somna om 10min innan jag skulle gå upp!

Tror jag ska ta cykeln in till stan idag, eller inte min utan systers cykel eller anders! Anders är fortfarande i Kongo!

[BILD]

aaa revligt nu ska jag göra mig helt klart! Ha en trevlig dag så hörs vi kanske efter 20.00 tiden?

Bio + solning!

Nu har jag och mamma kommit hem från bio "baksmällan 2" riktigt bra film! haha mkt skratt iaf! Efter filmen drog vi till solariumet och sola! Var grymt vart så aaa "SVIMMA" typ? aa bättra ac kan man ju ha på sånna där ställen?


Känner mig skapligt fräch så ska hoppa i duschen nu och sen sova och så tagga för jobb imorgon! Pigg och glad och klistra dit ett smile!

Igelkotte på det!

Har precis kommit hem från blötberget! Träffat små kusinerna! mys tjejerna!

När vi skulle åka därifrån kom en igelkotte på besök! Inte nå rädd och Ronja klappa den! haha gulligt!


Bilderna är klickbara!

Min snygga tattos jag fick av Ronja!

Glitter tillomed ;)

Nej nu ska jag fixa mig lite inför bion! Ska på Bio med mammsen! Blir baksmällan 2

Ute i blötberget! ...

Ute i blötberget! Har fått en tatuering av Ronja! Hon har fått tatueringspennor så jag fick en blomma på under armen! Hihi stora tjejen Ikväll blir det bio med mammsen :) baksmällan 2 :)


Nu POFFAr jag vidare!

Snart blir det at åka ut till blötberget och gratta lilla kusinen!

Nu börjar det bli en hel del jobb framöver!
Jobbar 3dagar denna vecka.

Måndag 09.50-19.10
Tisdag 09.00-19-10
Onsdag 08.00-17.00

Såå jaa hela sommaren kommer jag finnas på Åhléns i Ludvika! Fram till  slutet av Juli för sen händer det annat!  LÄNGTAR!

Emil är i alung med sin familj, han har övningskört dit och så ringde han och fråga om en regel som han och hans mor tjafsade om. haha Så jag fick vara den som avgjorde fighten typ! heeh OjoJjj så skönt när emil får körkort! Då kan jag sitta brevid och sova, fast mamma sa - du kommer inte ha tid att sova för du är för nyfiken av dig! ehee kan det stämma? puf

Fååår hoppas på regn och blixt och åska nu måndag -onsdag sen kan det bli fint! Lördag blir det nog upp till Leksand och kika!


Söndag... krypningar i foten GAAA

Fyfan.. de senaste dagarna har jag haft sånna krypningar och sendrag i foten! Det känns så hämskt!

Drygt läge! Sitter och väntar på att klockan ska ticka. Senare idag ska jag iväg till mina småkusiner där Ronja har fyllt år! Lilla skrutten alltså. Måste dit och firas!

Igår kväll vart det en lugn kväll hemma själv! Mamma drog ut och hade kul med sina verninnor och så! Jag kollade på film, vid 1tiden inatt tror jag det var eller senare så kollade jag på batman film som gick på tv. och så vipps kommer mamma hem, men inte själv inte utan med värninnorna och honken. full fart och mamma gör så huvudbrytaren slår av så vart kolsvart och inge mer film för min del för mamma och alla skulle sjunga och herrja! så yes jag gick ut till stugan istället och la mig och kolla på fim och somna på en gång typ!

Vaknade mitt i natten av att datorns stod på huvekudden, telefonen låg brevid mig, så även om inte emil är hemma så tar inte jag upp hans del av sängen iaf! Det gick datorn och telefonen ligga! hihi

vaknade vid en 11-12 idag så har sovit ut rejält idag, dt behövder verkligen för känner mig så mkt piggare! imorgon äre måndag.. tänkte jag skulle ta tag i all tvätt som finns från mig och emil! En hel del alltså. huhu drygt! Men men sen ska jag ringa till hyresvärden och fråga vafan det är som tar sån tid? fyfan så irriterande alltså.... sen ringa till banken och fixa mitt nya Vuxen kort för hon hade semester förra veckan så gick inge bra att nå henne då!

Funderar på att höra med min BF om vi ska gå på Baksmällan idag! Ville göra det igår men Emma var på vuxen fest! haha Så kanske idag! Den går iaf 19.30 så får se! Ska iaf höra med snuttan om det!

haha fan va liten jag var 1a året på handels (3år sen?)

Min älskade tröja "Jag tror på tomten" måste leta reda på den!

+jag är kung på rullstolsbasket! eheee

Så här ser det ut när jag handlar!



Vart och handlat för ett tag sen! eheee så slutade det?

Tårta och 2liter jordgubbar! SVENSKA OCKÅ!

Neraa inte jag som ska tjocka, eller joo det äre väl men inte jag som ska äta allt? heeh Robert fyllde ju hela 18år igår så det lär ju firas! Fyfan.... Lilla robban! Nu har jag bara 1bror kvar som är under 18 år! Calle på snart 16år tror jag det var? haha Mina små bröder!

Ska även laga mat tills mamma kommer hem. Fläskfilé och haselbaksbotatis! Mummsigt!

Gårdagen i bilder!

Nu har jag tagit fingret i rumpan och tänkte lägga upp bilder från gårdagen! TREVLIGT!

Polisen eskorterar studentvagnana genom stan!


Jag är expert på att hålla ett finger för kamera hålet!


Bara tvungen att lägga upp den! Fan va jag kan allt!

HP! HP! HP!
Handels är bäst! HP07 är bäst än bäst!
Men allt hade HP eleverna snygga dräckter? haha


Studenten då!

FEST!
Jennifer och Johanna!
haha älskar bilder på johanna! snuttis <3



Sen när vi var hemma hos Anders så satt bilden på mig uppe! OJOJJJJ hahahahah Den i kalendern alltså! Så jaaa jag vart helt nerkluddad av Linnea och martin! så jaa! Fett snygg ;)



ojojjjj

Em hel del bilder han jag ta med iphonen!  Får tigga bilder av Johanna sen också! haha Så än är det inte sut ;)

Vilken värme!

Har bytt om... Vart kläning så skönt och den är så söt (A)

Vart en riktigt pus-up bh! har inga liggandes i lägenheten. nästan alla ligger hemma hos mamma! Några skrutt och co finns här! Så fick ta min playboy bh! haha
köpte den i thailand! ajaa får byta när jag kommer till mamma! Kan inte ha den jag hade ute för den är så thait utan band för att den ska "sitta" på rätt stället! Den här kan jag iaf andas i?



FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Min mage knorrar!

Börjar bli väldigt hungrig! Finns inge ätbart i lägengheten? suck.. ska nog sätta mig i bilen! åka till närmaste mataffär och köpa jordgubbar sen hem till mammsen och sätta mig i solen med jordgubbar i handen!

Åhååå vad jag älskar JORDGUBBAR på sommaren! På vintern ska det vaar semlor! Lovly Min dag är räddad!

hahah

Undra vad man ska hitta på ikväll då?
Några tyckte det skulle bli utgång ikväll igen men känner mig inte så sugen!
Nu har jag fått mitt för ett tag framåt!

Igår kväll låg killarna på kvällen och skratta åt min blogg! Wöhööö


Nej nu kan jag väl åkabil? alltså köra.. alcoholen lär ju vara ute helt?
drack ju inge sen 1inatt? hatar att dricka mkt lång in på natten för j jag hatar att ligga i sängen och allt snurrar. då blir man ju åksjuk? not good!



SOMMAR! Vill bada! Måste jag alltid åka till vansbro för att kunna bada? haha inge kul att bada själv! heeh Emma kan jag nog  få med att nakenbada !


Gårdages smink

Somna med smink och man vaknar upp 1000:- gånger snyggare är ju aldrig fel? haha

typ, kunde iaf vara så? Men jaa har iaf lykats haft sminket lite på platts under natten. Annars brukar jag alltid bli total svart runt ögonen och massa sånt. visst sitte svart är jag ju även nu men inte så farligt!



nej! Kanske är dags att dra upp rullgardinerna och få in lite ljus? eller aknske lägga sig ute och sola? humm!

Härlig säng! Härlig lördag!

Har sovit i lägenheten inatt! Lättare att komma hem när man är ute! Bara att promenera!

Igår kväll vart en lång kväll/ natt! Kvällen började vid 7 tiden hos Johanna och Fredrik! Var lite folk sen kom det lite mer folk. Senare efter att det slinkit ner några cider så drog ju upp på stan. haha jag fick skjuss av Fredrik på pakethållare och det var inte den bekvämaste häller! Fredrik racse som en galning så höll på att flyga av! haha

Sen nära stan när vi gick på trottoarkanten så gick jag rakt in i en massa bränäslor som välde ut på vägen! Ajj mina ben lixom?

trodde vi skulle till krogen då men ice alltså. vart att dra till Anders lägenhet! haha Senae vid en halv 1 tiden så skulle vi försökakomma in på trägårn.. kön va ut över hela vägen! Så vi vände och gick till underbar! haha Inge folk men dansgolvet var tomt iaf! hehe

var ganska så värdelöst där inne så då kom alla på att vi skulle dra till silverdollar (vaaa var det jag sa? där är det ju bara gammlingar! haha ) ajaa var ju yngst i vårat "gäng" hahaha Kände mig lite liten xom inte fyllt 20 när vissa andra var 28a! haha iaf så kom vi in på trägårn efter lite tjat på min sida och kön var inte så lång då! Det var så himmla fullt och inne var graderna 40grader ju! Så varmt.. så vi hängde ute och babblade och kika! Men vart inte inne där så länge för lite innan 2 gick vi och käka subway och där fick vi stå i kö aslänge! iaf fick vi mat i magen och vart pigga! sen vart det inte hemgång, det vart upp till anders i hans klägenhet! Var ju en aning trött och ont i fötterna så jag tog bästa platsen i sängen och la mig! hehe ajaa efter ett bra tag så kom vi på att vi ska vandra hemåt!Jag vart escorterad till ytterdörren! Så snälla vänner gick omväg så jag slipper gå själv! hihi Så jaa var hemma vis 4a tiden och slut som fan med bultande fötter!

Tack för denna kväll! Roligast på länge!
Johanna, Jennifer, Fredrik, Linnea, Martin och Anders! tack tack SMILE!


Bilder kommer senare! Min mobil har 10% bateri och laddaren är hemma hos mamma så lär låta alcoholen åka ur mer i kroppen innan jag sätter mig och lör bil! Så finns iaf på FB! WÖÖÖ

Hejsann hoppsan. ...

Hejsann hoppsan. Fredag kväll och full fart! Nera! Är hemma hos Johanna och Fredrik! Har mys pys med cider och folk! Det är ju jag, Jennifer och crillo sen de som bor här! Haha sen krogen! Lär dra ut i tid så man kommer in ;)


STUDENTEN!

Men icke för mig! Min var förra året! Snacka om att man får en massa flachbacks!

Har vart roligt att kolla på alla! Fullt ös och eskoterade med polisbil! Som  alltid i ludvika. Eskorterad på studenten och på säckgången! Det är kanon det!

Var och kikade på studenten med Emil och Emma! Myspys! Men fyfan va varmt det är! Nästan som man håller på att ringa bort? ehe

Emil har precis åkt till vansbro han! Jag blir kvar i Ludvika för att umgås med kompisar och ut på krogen ikväll! Man lär ju passa på när det ska bli fullt hur inne på trägården!



Klänningar!



Hittade så mkt läckert som jag vill ha nu!

Nu ska jag skjussa lille bror! (han blir 18år imorgon!)

Tar bilder från alla ;)

hehe!

Har nu nyss fått bilder från Ida när jag åkte vattenskidor!
se herregud vilka miner man kan lyckas göra! Bita i läppen, gapa som en galning.. skratta ihäl sig ser dte ut som! jaa en hel del blandningar är det!






Riktig snygging jag är då! hehe Myspys! Tack ida!!!!

Pantisar!

Jag och emil ligger utslagna i varsin soffa och kollar på tv! hihi Vi tänkte att vi skulle åka och panta burkar åt mamma så slipper hon göra det! så snälla vi är. hehe Emil får panta medans jag kollar på! Låter rättvist tycker ju jag allt... hehe

Har inte bestämt mig hur jag ska göra.. Åka till vansbro ikväll eller bli kvar och dra ut på krogen imorgon när alla galna Studenter ska ut? hummm vilken bra fråga allt! haha



Vart i lägenheten och kikat idag och inget har hänt sen 3 veckor? vafan har jag för amatörer att göra med?

Sen har jag även fått schema över hur jag ska jobba under sommaren och det var väldigt mkt mer än förväntata! hehe Så jaa!

Säckgång 2011

Finns ju inge annat att säga än att alla var grymt snygga! hahah alltid roligt att se studenterna traska igenom stan, skickandes och gapandes och herrjandes! haha





Gud va liten jag vart att se ut! hehe

Bilderna är ju då tagna av Johanna som jag fick av henne! hahah Vill nog också ha en sån där bra kamera!

VILKEN FILM! i´m in love

Igår kväll kollade jag och emil på Kung u Panda 1.... hur kan jag ha missat den filmen? Den var ju fan BÄST! skrattat som en dåre och jaa gudd så bra den var! Ikväll lir det att kolla på 2an! haha

Underbar film verkligen!


ÅHååååå ska kicka på den nu strax! Hoppas den är lika bra då!

SOLAD!

Har precis kommit hem efter vart och solat med mamma! var varmt som fasiken! haha fläkten på högsta värme så det var kanon iaf! SÅ frächa solarium... hehe gillar inte gammmla och slibbiga!

hehe så kommer väl bli lite rödis nu några dagar men det överlever man ju? hehe vill ju bli brun och slippa brun utan sol! ojojjj Stora drömar jag har då!

Väntar fortfarande på bilder från Johanna så får se när de dyker upp men ingen bråska här! Här  chillar vi allt.

Tänk! 1år sen jag tog studenten med mina underbara vänner! ojojj vad tiden rinner iväg.... känns som det var igår och kommer ihåg allt!



Härlig dag i solen!

Vart en lång lång dag! Träffa Johanna Tell! Kikat i hennes och fredricks lägenhet! de har köpt en på stan som de håller på att renovera och det var riktigt snyggt! Blir så avis! hehe ajaa snart äre väl min tur?

Iaf! efter så drog vi upp till högbergs skolan och kika på studenternas tävlingar med varandra! så roliga alla var hahah! var så inibomben varmt så jag och Johanna vadrade ner till sybilla och åt en korv sen värdens största glasss! Kände mig som 5år och skulle äta min första kulglass! allt ran över, jag kladd ner hela händerna, fötterna och benen! hehe hur lyckas man?

Lite bilder får ni sen när jag snott de av Johanna! hehe Hon hade ju sin kamera med sig så!

SÅ haft fullt upp! När jag och emil kom hem så träffa vi på pappa på cykelbanan så vi följde med en bit, jag på cykel och emil på longborden! eheh Pappa skulle cykla runt väsman å vi följde halvägs till blötberget!

TUNGAN RÄTT I MUN!



Flytta nu.. Ja tack!

Fortfarande full rulle här hemma!

Sitter och kikar runt och är social på internett! Alla idioter som finns... ojojjj haha Funderar på att gå till Ludvika hem till veckan och fixa inloggning och så. Trött på stället där vi bor som renoveringen aldrig blir klar! Flytta till en större lägenhet och med grannar som är normala och inte komunjobbare eller samhall! Usch och FY NEJ!

Så jaa.. Emil är ju på han med.. haha Vi både är trött på stället! Betala full hyra när man inte äns kan bo där? Idiotiskt! grr


Gud va jag flötar!

Grannar har vart här och lyssnat på mamma och allt! Så finns fika i mängder (kanske för att det var jag som var och handla? ) hehe så har 'tit 4-5 mums mums (tur så innehåller ju bara en mumsmums 80kcal) haha om man ska vara sån!

Det åskar och blixtrar än!


Musikstudio i vardagsrummet är inte fel heller!



Fult ös i detta hus! haha
mamma har en spelning om 1.5 vecka i Leksand (trodde det var nästa månad) så då ska jag och emil dit och lyssna! Var säkert 5år sen jag såg mamma kutandes på en scen! haha

Så Honken har ställt upp en hel studio i vardagsrummet för mamma ska kunna öva när hon känner att hon har tid! Eftersom hon jobbar så mkt! Men det låter galet bra och tänk att jag har en mamma med den kraftiga röst som hon har! Man blir riktigt imponerad av henne!

Varken jag eller cassi är inte äns intresserade av musik! i mammas släkt så är alla nästan musikaliska och sjunger och så, pappa är hel tokig i att lyssna på musik och att ha högsta volumen på och dörren uppen på sommaren! Varje band som finns inspelat på mig och cassi när vi var små är det hög musik på! Jag har ju somnat 2gg på konserer, Tomas ledin! hehe Sen alla gånger jag och syster vart med i deras replockal! Målarblock och allt men jag var alltid mäst intresserad av alla knappar och sladdar så slog av ljuder för de en del gånger! (-Emelinda! Nu rör du inga knappar!) hehe Bus jag...




Lätt sminkad och kanske klar!

Har fått på mig lite smink nu! hehe Känner mig genast piggare!

Vet inte riktigt mer... ska nog ringa banken iaf om jag orkar ! Men är bra osäker på att de har tid att träffa mig idag eftersom de stänger 15.00 hehe man kan ju undra eller så kan man ju hoppas och ringa ändå? man har ju ingen aning?

haha PUTIS! eller! aaa snyggo... vete fan va jag ska göra med mitt hår! det är en ända trassel boll...


Längtar hem!

Sitter i min  och emils lägenhet och funderar! vill hem till min egna lya! det är bra jobbigt att bo hos mor, far, emils föräldrara! Vi flyttar runt som galningar! Så sega de är med renoveringen i badrummet! Skaringa nån dag och fråga va de håller på med! vad det är som tar sån tid? GRR

HERREGUD!!!
Kollar på djursjukhuset och de visar en ko som ska kalva (föda) fyfan va läskigt allt ser ut! uhuuuu läskigt

aaa vad ska jag göra idag? jag måste verkligen till banken! Fått mitt nya vuxna bankkort som lär aktiveras och massa sånt! hehe Tisdag idag!

Jag har någon sjuk träningsvärk i armar och rygg sen jag åkte vattenskidor igår! haha fyfan.. Bra träning det där alltså...

Ja osminkad  och lite efter? hahah


Nej lär fixa nått eller göra nått! Har lite ärenden jag lär hinna göra idag!


Hur orkar man vara så patetisk?



msn!!!
åhååå så trött jag är på det stället! haha  bara massa miffon!

Har inte vart inne på 100 år och nu logga jag in, först massa popupps om nya som vill lägga till mig som vän och det var sjukt många! sen direkt äre folk som skriver och flörtar med en och säger masssa komplimanger och att de vill att jag ska komma och festa med den och skaka på rumpan? öööö ockey!

sen kommer ett annat äckel som tror han är lustig. typ! Nej men den här VANLIGA frågan som ofta duker upp i rutan... Vill du se kuk? men förfan är du född igår?

jag tycker det är papetiskt att hålla på så! och igentligen är det ju bara att ignorera det men när man har tråkigt kan man ju vara med och tjafsa emot! haha

Denna Pojk/ kille/ gubbe vill nog inte prata med mig nå mer? för han dog nog på andra sidan datorn! haha för han skriver inge mer?

Mitt råd! Ut i verkligheten och ragga in real life och med en bättre replik tack!

HAHA! SER EN ANING GALEN UT!


Nationaldagen = Vattenskidor!

Har precis fått upp värmen i kroppen efter ha vart ute på älven i vansbro och åkt vattenskidor! var så kul och fan va man skratta (mäst åt nina då!) Janne testa vattenskidor först! Sen var jag bra sugen jag och kunde inte hålla mig! hade bekini på mig men åkte i mina shorts för bekini troserna är för stora så skulle väl tappa dom! haha Startade vid bryggan och kom upp på benen på en gång! Snacka om att jag var stålt! hahah Ramlade inte en ång och höll mig på benen hela tiden! ojojjj så hoppas ida fick nå fina bilder! kameran i högst hugg! Sen efter mig åkte nina! HAHAH alla var riktigt duktiga!

Jag har åkt 1 gg förut för 7år sen kanske? var väl 11-12 år? då kom jag inte upp själv så anders hade en liten eka efter motorboten som han satt i och höll i mig fram i fören och det gick fortare och fortare sen gasa ingermar på ännu mer och anders släppte mig så stod jag upp fast släppte när det kom en våg! haha

MEN denna gång stod jag! hehe 8år efter! hihi

Bilder kommer förhoppningsvis sen när jag snott de från ida ! BUS

Nu blir det pizza sen senare hemfärd mot ludvika!

Simon vinnaren i BB!

Ja vart glad när Simon vann! han är ju så goo åhååå kram! tycke det var ett riktigt bra val det ja! Martin kom 3a (tyckt han skulle iaf bli 2a?) så patrik 2a men han förtjänade inte den plattsen!

Ajaaa Simon vann och det var ju kanon! INte för att jag följt BB så länge. kollar på det när jag är i vansbro! hhihi Så yes! Så är det allt! Imorgon blir det hemfärd till Ludvika!



NUDÅ!

Iväntan på Big Brother finalen!


SNART BÖRJAR FINALEN!

Funderar på att dra med emil på en promenad ner till ok för att köpa chocklad! åhååå vill ha och jag vill inte ta bilen ner! Jag vill gåå nvända mina stackars ben! hehe åkt fram och tillbaka till blge 2 dagar i rad! haha

Undra vem som vinner ikväll? jag hoppas på simon i think it was? peter är för störig och jaa! den andra är för söt! hahaha typ? bus!

Nej nu ska jag busa på emil! Eller först gå på toa så ni vet!

GUD VILKEN DAG! jag är så veck!

Vart en grymt dryg helg alltså... Söndag idag!

Fredas drog jag och emil till vansbro! Shillade! Emil var ute och åkte bil med någon. själv gosa jag ner mig i soffann och umgicks med herr och fru!

Lördag! UPP OCH HOPPA!!!!!
In i bilen och dra till blge för att jobba till 16.30  tillbaka till vansbro. Frächa upp mig och sen mötte jag emil på vägen ner till byn för då släppte hans kompis av han. Så älskii och jag har vandrat runt på byn och skrattat åt alla byers! hahah roligt!
Och fan va pinsamt att sitta i bilar fulla och pinsamma. sjukt mkt småttingar ute och knappt n¨gon polis eller ordningsvakter! Hade det vart i ludvika så hade det vart galet många poliser och ordningsvakter! Skulle de se någon med alcohol i handen så häller de ut den! Det tycker jag kan vara grymt bra för vissa är ju 14 år och mindre? Såg fullt av fulla småttingar men ingen gör nått? de får gå runt och festa uppet överallt... ajaa var mysigt men var bra slut efter 20mils biltur med bilen. Vi käkade lite och åt glass och allt! hii Ville hoppa på hoppborgen men den hade de tagit ner. suck!

Somna vid en 1 tiden och upp och hoppa imorse! och iväg till blge för ett yterligare jobbpass! (idag!) till 17.00 sen hem till vansbro! ont i huve hela dagen men sista stunden från järna till vansbro så hök´ll huvet på att sprängas! SHIIT! kunde knappt hålla ögonen öppna för de dunka något förjävligt! Tog mig iaf in i huset och däcka i sängen och dog ett tag! Ropade på emil sen om han kunde komma med ipren! Så han kuta upp med tabbletten (-Har du inge vatten?) åhååå så han kuta upp och samtidigt så kommer nina upp med både tabblett och vatten så hade dubbelt upp! gaha så snällt!

Sen vart det att få lite mat i magen efter en hel dag utan nått... 20 min lunch är inget man hinner med!  Har iaf shoppat lite! hehe en kort kofta, vit. mini marenger. och en kökshanduk, ny chlinich fondation anti-blemich och sen ett puder! Kanon!

iaf! fick mat i magen nyss och åt chips brevid! haha så poff vart huvet bättre och jag kunde se klart! Jävla migränn som kan få en att må så piss... alla ljus som var i köket höll på att få mig att spy! Herre min gud!


It´s in my car


Lite bilder nudå!





HEjsan hoppsan!

Big brother nu! haha BIlderna från den lilla trippen på byn! glass och gå på byn! Ben är bra att ha allt.



Lär lägga mig i tid idag.. om jag ska komma till tid till blge imorgon! Lär vara i blge 11.30 så lär åka vid en 10tiden? så jag hinner fram med den lilla röda! Sen efter det blir det väl vansbro igen!

Emil är ute och åker bil med någon så jag sitter här med alla andra windahlare =D

TRÖTT I HUVE!

Glida runt och är STEEEKK

Precis kommit hem från en vända på byn här i vansbro! glida runt! tog bilen ner för den lär tankas inan imorgon bitti då jag ska till blge på shopping (JOBB menar jag!) haha

Tankat bilen! Ida har glidit runt på emils longbord och spelat cool! haha sen vart det att köpa glass och gå runt en vända på byn! Mysigt....


verkar inte som om det går att lägga upp bilder nudå? så irriterande! Ajja de kommer i ett annat inlägg de ;D

Nu är emmis trött! Nu är jag nerbäddad i s...

img_0788 (MMS)

Nu är emmis trött! Nu är jag nerbäddad i sängen för att sova! Grymt skönt! Hehe ögonen pömsar ihop!  Idag måla jag naglarna! Wiee och även tårna ;)


Kisse, Kissnödis!

Klockan börjar bli mkt! hehe den bara rinner iväg.... det är mkt denna helg. I Falun är det ju rix fm festival eller va det nu heter? hehe drakbåten i smb och crusing i vansbro!

Ajaa jag jobbar! Så missar nog allt... tyckte att jag och emil kunnde ha åkt till falun idag och kikad där en snabbis men ne så vart det inte!

Ojojj.... funderar utefall man ska beställa nå ny iphone skal? hehe alltid kul ju!

haha gammal bild!
Therese, madde och jag! ojojjj



Nej undra om det ska bli kväller nu snart då!

Söndags Torsdag i det gröna....

Beställt mat! hehe emil och jag vart så hungriga så!!!

Vi är i lägenheten nu! Emil har köpt ny telefon. Samsung galaxi s2 eller nått sånt? den har betyg 10/10 och iphone har 9/10 så suck.. hahaha nera men han kommer vara helt inne i den hela kvällen, dagen i morgon ochh helgen! typ? haha

Idag har jag hunnit med mkt känns det som! Vaknade väldigt tidigt,... åt frukost sen cyklade jag och mor in till  stan och solade i 22min, sen hem igen och upp på lyviksbärget och handlat lite! då hade emil vaknat till liv så han var med!

Sen nu sityter vi i lägenheten och tar det lugnt! Städar lite och så. Diskat igenom en kristallskål som jag fick av mormor! Riktigt snygg alltsåå!



Nu vill jag ha mat (A)

Lång helg!

Min förkylning går åt rätt håll men jobbigt äre! igår var vi alla ute och lyfte grejjer i rängnet! trevligt men nu är det gjort!

idag har ag var väldigt trött! Skjussa emil till skolan kom hem, somnade om och vakna vid 12 tiden! Helt däckad... duschat och tagit det lugnt.

Nu nyss kom jag och emil in från en runda på cykeln och hans långbord! jag cykla, han åkte på brädan. men hemåt så åkte jag brädan och höll i emil så fick snål skjuss ända hem! hihi vi åkte ut till gonäs och tillbaka!

nej! Nu ska jag kolla på tv och nysa 1000.... gg till PROSIT!

Jag lever och hörs sen! nise

RSS 2.0