Härlig kväll och ont i rumpan!

Vilken kvälll!!! hahahhah Fyfan

Vart as rolig! Fest hemma hos Linnea i full fart! men mkt trevligt folk!
Sen vart det att dra till piren! Men för mkt folk så vi vart inte insläppta så då drog vi upp till anders lägenhet så jag fick gå på toa! Spela kort och jag van inte, men jag förlora inte häller! hehe

Lyssna på en massa musik också! Srn när vi var på väg till trägårn så ramlade jag i trapphuset! Fan va ont jag fick i slutet av ryggen, rumpan. kände inge då men känns nu kan jag lova! Knappt kunnat ligga på ryggen.

Tur som man har har man sånna underbara vänner! hihi Jennifer skjussade hem mig så jag kom hem hel och hållen! hihi tog ett tag innan jag somna men datorn har fått sin platts påhuvekudden när emil inte är hemma. Men förhoppningsvis kommer han hem idag. det visar sig!

BIlder här då i massor!











Nu blir det pizza med syster!

Hon fyller 21 år imorgon <3

snurr i bullen

babab allt surrar och jag ska sova nu! hemma hemma i min säng! Kann härlkig kväller så säger gid bat!
ramlade i en trappa så kommer gå blåmärkie imorgon xD men va görs det! gheeheh
NATTTIIII

Igår kväller alltså!

Var meningen att jag och linnea skulle till piren, ta oss någon cider och bara ta det lugnt och mysa! Slutade med att vi åkte till Gränges och hällsade på Johanna och fredrik! Så vart att fiska och så! haha Fiska i party dress och klackar!

var mysigt men vi fick ingen fisk.... sen spelade vi 7an (kort) och ska fan aldrig köra det spelet. linnea förstörde det... huhu förlora fan varje gång!

I onsdas när jag var där med, johanna, fedrik, martin och monica så vann jag båda gångerna... huh inte min tur ispel, aja jag har väl tur i kärlek istället! Som sagt som linnea sa. hon har tur i spel istället ;) hihi


Men gud! Va ska jag hitta på tills jag börjar? är helt klar.. förutom att jag har inte ätit frukost än. men annars helt klar! Påklädd och allt. och börjar ju inte förens om 50 min! hehe

Sista dagen på Åhléns!

Känns ganska tungt. har ju lixom vart där nästan 1.5 år? ojojjj Så nu ska jag bara konsentrera mig på mitt eget företag och börja beställa och allt sånt!

Igår bjöd jag på tårta till personalen! och jag fick en sån fin blombukett! Fyfan va fin den var! Lär ta ilderpå allt jag fick. de är underbara! Fick en parfym, fick välja en valfri väska och sen massa ihop plock från skönhetsavdelningen!

Underbara deär och kommer verkligen sakna stäl!et! men man måste ju gå vidare? + att jag kommer vara i samma stad fast inne i galerian så kommer ju vara på besök och shoppa hos dom ändå! haha




Riktigt glad (A)

Imorgon slapp jag jobba! hihi En fick min tid så vart så glad så! hhii Alla underbaringar! Massa kramar till Åhléns gänget ;)

Fredag!

Idag är det nästan sista dagen på Åhléns, (jobbar lördag+ söndag med) men idag ska jag bjuda  på tårta! De trevliga arbetskolegerna!

Så jaa. men känner att jag inte alls sovit så bra för att kliva upp vid 7 tiden. Känner mig helt bortblåst!


Undra om det kommer bli nå fint väder? eller om man lär ta med sig en tjock tröja och ha över klänningen? humm.... bra fråga det! hehe

Imorgon jobbar jag 09.50-16.10
Söndag 11.50-16.10

sen äre inge mer på Åhléns! ojojjj börjar kännas tomt! Har ju vart där så länge!

På onsdag kl 15.00 så ska jag till milla på salongen så ska hon sätta i deet nya håret! Åhååå långhårig igen (A)

sova, kolla på tv och datorn på huve kudden



Vilken dag!

Haft fullt upp hela dagen och har bara vart hemma någon vända! Ledig hela dagen så började morgonen med ett besök till gränges fixat där, sen vidare hem till mamma och anders och duscha och fixa till mig! Sen fick jag veta att syster fick sina nyklar till lägenheten så vart att packa ihop hennes saker hos mamma och sen packa det i bilen och hämta henne med en massa annat hos pappa! haha jaa full fart och fram och tillbaka!

Sen tagit det lugnt efter ha städat och bråtat runt i  hennes lägenhet! Sen direkt iväg och spela fotboll kl 17.00 med massa trevligt folk! så höll på ett bra tyag där så det var jätte skönt! Sen ut till mamma och anders för att duscha och sen vidare till cassi där fillan var på besök! Så kom det in ett helt gäng och hällsa på också! hehe

så jaa, vi var och handla vis en halv 22 tiden för cassi hade inge mat hemma! Men nu är jag i lägenheten min iaf! Så känns skönt! Bara att krypa ner i sängen :)

JAg och lilla MIA! hi mammas barndomskompis unge som ska börja 6an, skruttungen!


Nu på kvällen har jag gått i mjukiskläder och känner mig  inte hemma i det! hah agå och strosa runt i det på en mataffär! hehe men mysigt vare !

Härlig dag!

Sen är jag lite puris....
Emil sa vid en 11 tiden (på förmiddan) attt han skulle komma hem idag.. jo visst.. vart är han? inte här iaf. Trevlig sommar sett han max 10 gånger under denna sommar... Diskans förhållande på nytt eller?

Tidig morgon!

Vaknade 06.55

Någon som känner till den tiden vad som gjordes då? Jooo då ska jag berätta! Linnea skrev i fotbollsloggen och BLING i min mobil 2 gånger! Då höll både mobilen på att flyga i väggen och linnea skulle få et hot medelande! haha nera! Så ilsken är jag inte! hihi BUS Men har legat i sängen i 2 timmar utan att somna, men var för trött för att kliva upp kl 7! ehee

Lediga dagen och jag vaknar tidigare än om jag skulle upp och jobba!



En trött och osminkad emmis! Dags att kliva upp!

Lär åka ut till gränges nu strax! mitt hår har kommit till millas salong så ska kolla färgen och så! hihi lär färga det men måste ju även boka tid när milla ska sätta i det :)

Bäst på kort! eheee YEY

Vilken dag! vann på kortspel 2ggr i kväll! haha vart anklagad för att fuska! haha Men icke, de är bara dåliga förlorare! hehe

alltså!

Jobbar 08.30-17.00 så direkt där efter vart det blge med tjejerna, dvs Johanna och Linnea! Riktigt trevligt. Köpte ett par shorts, tunika och sen en sorts topp! var riktigt roligt och vi var typ sisst ur från kupoeln? haha sen direkt hem mot Ludvika, lämnade av linnea sen åkte jag och Johanna vidare för att leta efter nå gått ställe att äta på! Vart cocko thai, ta med och åkte ut till gränges, en sommarstuga! SSPelade kort och åt god mat! Var ett trevlig avslut! hiih

inga bilder från idag! Men nu ska jag sova! Är ledig imorgon så ska sova ut och så upp och hoppa och till gränges till Milla på salongen! hueh



Onsdag igen då!

Undra hur många onsdagar jag vart med om? lär ju vara bra många! haah vart en bra fundering det där! Kommer klara mig på den hela dagen!
Börjar nu 08.30- 17.00 så sluta 17.00 känns ju underbart allt! haha Gillas verkligen kan jag säga! Direkt efter jobbet blir det blge med Linnea, kanske Johanna också? vet inte men det visar sig! hihi Vill in på nya affären New yorker! så ni vet!
Nej dags att fixa det sista så jag kommer i tid! Ha en trevlig dag alla!

Beslutångest på HÖG nivå!

Nu när mamma och anders köpt en Volvo (as rolig att köra) så är jag bra sugen på att köpa deras passat! Det är en Passat 06, visst det är en hel del pengar en sån kostar men alltid bra att ha en kanon bra bil? en som fungerar och så drara han inte så himmla mkt! Och den är bra snygg också! hehe Älksar den bilen! ska ju sälja min efter jag besiktat den! Så den ska bort! Trött på min lilla POLO! hehe Vill ha en snygg bil med 4a dörrar skulle inte vara tokigt! jaja jag får sova på saken!



jaa men nu vet ni! haha

Vollybolllllllll sol

Spelat vollyboll med girlsen och grabbarna! Riktigt trevligt och full fart!

Vart en hel del bilder också! haha Får linnea tag i mobilen/ kameran är det kört! hahah fullt av trevliga bilder! gillas. efter det vart det hem till mamma och anders och få lite mat i magen! sÅ snällt! Så nu sitter jag i lägenheten och funderar vad jag mer ska göra innan jag ska sova!

HAHAHHA FYFAN SÅ SNYGG JAG ÄR! men man lär ju bjuda på sig allt! Linnea är den bästa fotografen då ;)



kommer vara röd imorgon!

skulle tippa till 10000 på det! hehe

Alltid röd efter jag har solat! men men tycker jag är "brunare" än vad jag vanligtvis brukar bli! så kanon!

Har vart ute på balkongen till och från. kutat in ut, mobilen i högsta hugg för jag väntade på ett telefånsamtal! Har vart så otroligt nervös så jaa usch.... hahaha men så ringde telefonen och det var emil! HAN KLARA KÖRKORTETE! så känns så inihelvete skönt!

Pratat med mamma som hade mindre trevliga nyheter.. hon har diskbråk och en disk är det punktering på! Så hon är satt på en akut tid till opperation. Så får hoppas att det blir bra efteråt för nu kan hon knappt gå normalt!
efter opperationen så kommer det väl inte vara helt bra för då lär det kanske bli stelopperation av ryggraden! humm.. stackars mammsen <3

jag valde rätt dag att vara ledig på! Fint väder! Snart blir det fotboll, eller wollyboll, hänger inte med i svängarna men jag hoppas på wollyboll för då kan man bada!

Gammal bild på mig och emil! Där hade han allt långt hår Nuför tiden får man ju knappt grepp i det? haha

Bada, bada !

Hunnit med mkt idag! Klockan är bara 13.00 typ! hihi

vart ut till gränges och kollat efter någon passande färg på löshåret! Lär bli att köpa en ljusare nyans och sen färga både mitt egna och löshåret! För det fanns inte exakt den färg som jag har! hehe Så nu har iaf Milla beställt håret och förhoppningsvis så får jag i det nästa vecka någon gång! Ska bli sjukt kul och spännande! Är helt extas! Lär gå i uppsatt hår i 1 hel vecka! haha

Sen vart på möte och skrivit på kontrakt och sånna roligheter! hehe nu skiner solen så tänkte dra på mig bekinin och lägga mig ute och sola! Härligt väder!

NERVÖS SOM FAN ÄR JAG! HÅLLER ALLA MINA FINGRAR OCH TUMMAR!!!! <3



Nej sola nu innan solen försvinner! hehe

Kväller!

Imorgon bitti så far jag och syster till Millas salong! Ska kolla på färg, alltså ska sätta i löshår! så lär kolla på färg emot mitt hår för att se vilket man ska beställa! mitt löshår vart ju förstört i lördas på paintbollen! Slutade med att Johanna och fredrik fick dra ur det! allt var en knut! Vete fan va jag lyckades med? så nu måste jag ha nytt! Känner inte igen mig i spegeln med axel långt hår!



Denna dag bara rann iväg alltså!

Vaknade och nu ska jag snart sova?

Började jobbet 09.50 och jobba till 19.10 så jadu! Dagen har gått ruskit fort! Pratat en hel del i telefon på lunchen och rasten! så mkr just nu så gav bort mitt arbetspass imorgon så är helt ledig så då ska jag ta igen li8te saker! Möte 12.15 så ja! Blir en fullspäckad dag vill säga!

ätit flöt mat idag! Eftersom ingen ville äta bakis mat i går så köpte jag en ost/skink rulle idag! hehe Ajaajjaajjj

Vart hema hos mamma och anders och hällsat på också! hii Så jaa håller även fullt utkik efter ny lägenhet så jaa.. Fullt upp i Emmis lilla huve! hehe

Skickade tillbaka de 2st klänningarna som jag beställde förra veckan! Så tog de här istället! Får se när de trillar ner i brevlådan! Hoppas de är snygga och sitter bra! hihi Är bra sugen på att se hur klänningen ser ut i verkligheten!

Trevligt avslut på veckan!

Mys hemma hos Johanna med tjejerna! Riktigt mysigt. Paj och maränger + godis! hehe underbart! sen kollade vi på film. Mirrors Höll på att dö även om jag sett den förut! Satt med en kudde för ansiktet. jag brukar inte vara den som är rädd men nu när jag vet att jag ska sova själv så var jag inge sugen på att drömma mardrömmar! Sen vakna i en tom säng! uscha mig. emil lär komma hem!

Snart är det dags att sova så jag orkar med jobb, jobb och jobb igen! Efter denna vecka kommer  jag bli helt slut så var kanon roligt med en dunder helg! FYFAN


hahaha så snygg jag är!

Black or white!!!!!!                      ...

img_6440 (MMS)

Black or white!!!!!!                                                      Hemma hos Linnea! Somnat i soffan hehe helt slut efter gårdagen/ kvällen! Sen blir det tjej mys hos Johanna! Hehe underbart!  Sett vilken skilnad på färg på mig och pappa! Verkligen svart eller vit! Jag är så klart vit som vanligt!


VILKEN HÄRLIG DAG DET VAR IGÅR!

Paintboll!!!!!!!!!

FYFAN alltså... hahah Grymt roligt! I både regn och solsken så var dyngblöt genom hela spele! Jag tog flaggan en gång och mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstet!
det var grymt roligt och vart riktigt bra lagdelning! haha Det var jag, monica, martin, fredrik  och Johan! hahaha utklassning! det var 8-1 till det gröna laget! + det gjorde inte så ont att få en kula på sig men ingen gick sönder så jag fick inge färg på mig iaf! UNDERBART!

Jag hade sönder mitt vapen.. när jag sköt fick den damp och bara DRRRRAAAA på som ett  atomatvapen! Så då hörde alla vart jag var för jag skrek! hahaha

Man var riktigt sexig i dessa dräkter!






helt blöta efter matchen! UTKLASSNING!


Efter vart det att fixa sig och duscha hos johanna och fredrik! Så snällt att jag fick duscha där (A) hehe de fick trassla med mitt hår! de drog ut det, alltså löshåret! FYFAN.... hahaha

sen pizza o9ch fest hos martin och monica ;D






hahaha sån kväll alltså! hahaha sånna snygga bilder! Farligt när min kamera passerar runt till alla ;) Men roligt dagen efter att kika på alla! hahahha Älskar sista bilden!

LOPPIs!

Helloooo!!!

Precis kommit hem från en vända på 2 st loppisar med Johanna och Fredrik! Myspys! Är skyldig paret pengar! haha hela 20 kr! hihi bus!

Köpt ett nytt iphone skal för hela 50kr! ojojjj får se hur länge det håller!


Aaaa annars så byter jag ju tillbaka till mitt gucci skal! hihi men kan ju alltid vara kul med lite variation!

Lär hitta slitkläder som jag kan ha på paintbollen! Oöma kläder vill säga! Ääää bara ta nå gammalt så blir det bra! hihi

Lär börja fixa!

ingen utväxt + nya naglar!

Känns så skönt! men det kliar i mitt huve!


Vart ute hos pappa och Anna och fick mat och massa trevligt! Pratade om en massa och så färgade anna håret på mig! Det behövdes vrkligen! hhe såå ingen utväxt förtillfället! Men det kommer ju väldigt fort som är så trist!

Snygg fjomp! + haha ser ut som om jag har as kort hår! Men lugn, det ligger på ryggen ;)



Nu är det även dags att sova! Sk ju vara pigg och alert på paintbollen! haha ska sjuta alla i min väg! hehe

Mitt hår är inte ett fans av detta väder!

eheee!!!!

Mitt hår är så fluffigt och förjävligt! hehe Det har blivit värre och värre under dagen i detta fuktiga väder!
inte gillas.....

jaja får ju en hel del volym iaf!


Idag har jag jobbat! 09.00-15.15 så var ju trevligt att få sluta tidigt idag! Direkt efter jobbet vart det att riva hela innetaket i lockalen till min butik! Så pappa och anna var med! de tog ner alla takplattor! Jag var en aning för kort för att nå så jag tog emot dom och sammla de på en hög! Hela kroppen kliar. glasfiber i takplattorna och fan va det kliar! Har även hela håret fullt! hittade en hel del gammla saker, mäst grus och damm! Men en list som låg uppe på taket rampla ner och det är från mammas butik som hon hade i samma lokal för 15 år sen! Nectar bjuhti shop (har ingen aning om hur det stavas) så jaaa.... Lite roligt! aha Mamma ägde den lokal som jag ska ha i 10 år, hon var lika gammal som mig när hon öppna eget och vart egen företagare! Tänkla sig! 20 år efter mamma så är jag i samma lokal som hon börja i!

Det gick väldigt fort att riva ner hela taket, efter det vart det fika på bk! jag åt glass och det var så gått! Har även köpot hårfärg idag så ska färga håret nu! hehe Utväxten är 1 km lång och om emil säger (-nu måste du verkligen färga håret! Det ser förjävligt ut!) säger han så, ser det nog allt riktigt förjävligt ut! hehe



Mitt hår känns så stort! hahahah Ser ut som ett troll (A)

Nej skulle behöva ta ett ryck och städa satan här hemma! Har även skrivit in mig på Ludvika hem nu så nujävlar ska jag flytta! Hoppas det går fort iaf! hehe GRRRR FAN HATAR Denna lägenhet!

Torsdag i långrandigt!

Torsdag morgon! Gick upp lite efter 07 idag! Fixat mig och väntar på att klockan ska bli 08.30 för då ska jag sitta i telefonmöte i en hel timme! hehe härligt? Jadu. skulle järna vilja sova 1 timme längre men men! hihi

Blir min långrandiga långklänning idag! Så väldigt skön att strosa runt i! hehe bara bhn som är lite obekväm!



Nej ska ta nått att äta nu! Ha en bra dag alla!

helt Slut i huve och ja, allt!

har vart en riktigt hård vecka, och än är det bara onsdag? Jobbat 10 timmar varje dag. imorgon är det 09.50-19.10 så 50 min kortare dag! Alltid nått.., men ska sitta i ett telefon möte 08.30 som skulle vara i typ 1 timme! eheee... så lär gå upp super tidigt! Så jag är klar för jobbet och så!
igår kväll vart det film mys hmma hos jOhanna och fredrik! Så trevligt så, så slapp vara helt själv på kvällen! Gillas!
denna kväll slutade hemma hos mamma och anders. kollat när anders har ritat på ritningen för min lockal hur inredningen ska stå och massa sånt! hehe blir kanon! så kom det en massa besök! Emelie och milla kom förbi och hade lilla hundvalpen med sig! Så goooo!!!
så jaa massa babbel och så! Men nu så llä jag sovba om jag ska orka med morgon dagen!

Superduper fiskaren utan fisk!

Lång dag! purat om p-boten men känns bra att jag inte är ensam om att fått det så känns ju bra! haha UNDERBART!

Kommer säkerlingen få träningsvärk i axlarna och ryggen av simningen idag! Känns ju också UNDERBART!

Mötet gick bra. Lär klämma in lite telefonsamtal imorgon så får jag det klart! Även jobb 09.50-19.10 efter mötet drog jag till Johanna och grattade henne!

Sen åkte jag och emil ut till mamma och anders! De skulle ner och fiska så jag följde med! Vart inge fisk så var riktigt pisst över det! huhu Klättra runt på stenarna gjorde jag! Skulle inte förvåna mig om jag skulle ha ramlat i så lät mobilen ligga kvar på bryggan!

Fin bild emil tog! Tog den från fb men vart ingen bra kvalité! får tvinga han att lägga upp den på datorn så får jag ta den där iställert! hee Men en riktigt mysig bild vart det allt!

haha ser ju ut som ett sträck med stor rumpa! hahaha

 

RUMPAAAAA


Första p-boten!

Då har jag fått min första p-bot! Överlyklig? öö nej! hade klarat mig kanon bra utan den kan jag säga... men men

Dagen började bra! Var och simmade med Fillan, vi simma 40längdr (1km) var skönt och massa babbel han vi med! Så trevligt! Mindre kul när man kom till bilen och denna p-bot sitter på rutan... suck. 350kr i sjön då för att jag glömt satt upp p-skivan! SUCK

Snart är det dags att börja fixa till sig lite! Möte med han som äger gallerian! Ska prata om renoveringen i lockalen och masssa sånt! Så vi får se hur det går! hehe Blir säkert kanon skulle jag kunna tro!

Undra vad jag ska göar! Var så skönt att sitta i soffan och bara andas

Idag fyller även min Johanna Tell 21 år! Massa grattis till gumman <3



Jaag och Fillan funderar på att anmäla oss till vansbro simningen nästa sommar! hehe

Klippa lugg...

Vart bra sugen på att klippa lugg! hehe Brukar klippa av den, sen låta den växa ut och nu är den så enormt lång! ner till hakan! ahha var ju typiskt bara att min frisör milla har semester och salongen stängd! hehe kanske kan flörta lite med henne om hon kan kapa luggen bara lite snabbt sådär! Hota med att annars klipper jag den själv! hehe ;) Tur att ens bästa kompis är frisör! Vilken lyx! jhihi

Bild från i vintrass! Sisst jag hade lugg i think it was! hihi Saknar det ljusa håret! Det är så mkt roligare att styla och locka det (A) hehe Knas knas! Har värdens blondaste utväxt för illfället! Det är riktigt illa när tillomed Emil påpekar den! haha Han som är så blind på sånt! Attans....


Nej nu ska jag krypa ner brevid en varm Emil i sängen! Sov så gått alla!

Beställt lite sommar!

Suttit på nellys hemsida och hittat lite fina klänningar! Beställde hem 2styckna nu nyss! Hoppas de sitter bra! hihi alltid kul att beställa som sagt! Betalade med kortet direkt så förhoppningsvis kommer packetet direkt till dörren om någon dag! UNDERBART JU! hahah Hålla tummarna!


Jaa får se hur dessa klänningar kommer passa mig! Annars är det ju enkelt att skicka tillbaka som är tur då! hehe

idag har jag och emil tagit det lugnt! direkt när vi vakna tog vi en morgon promenad på ca 40min. Känndes riktigt skönt. + så har jag vart och solat i solariet över gatan! hehe kändes nödvändigt! Är lite röd i ansiktet nu!

Nu på kvällningen har jag bakat muffins med kesella i så emil kan äta de! De är nyttigare än vanliga muffins så! hehe Var riktigt goda, lika såå smeten med!

Lugn helg kan allt behövas!

Lördag idag! Har varit lugn och trevlig! Tvätt och sånna trevligheter! Vart upp till stan och kikat, drog till kniv veckan med emil för att hällsa på alex som jobbar där!

Vart inge fotboll idag, har så jävla ont i mitt högra ben! usch... blir så trött på benet! Lär köpa ett mottband, kolla hur mkt mit ben blir uppsvällt när jag gått mkt och när det gör ont! För det syns verkligen iaf!



Trevlig kväller alla :)

Morgon promenad i vinterjacka!

Vinterjacka och mjukisbyxor! Såg så hämskt ruggit ut, ute så vart att klä på sig riktigt för min och emils morgon promenad! Var riktigt skönt att ta en promenad direkt man vaknat! precis fått i mig frukost också! Så nu tänkter jag fixa mig lite och sen ta en tripp upp till stan! Ska gå in på ludvika hem och få inloggning så ska jag börja leta lägenhet! Trött på denna som jag bor i nu! HATA!

Ska även lämna tillbaka 2st stoppkuddar på Nova Hem! hehe

Nu håller jag även på att tvätta! Så det som är i maskin nu är klar 12.40 hihi

Joooo!!!
I förrgår kom det in 2 st av mina gammla dagisfröknar in på Åhléns! de känner igen mig.. Ena sa till den andra -Käner du igen henne? -jaa det gör jag på en gång jag ser hennes ögon! haha

Tänk att ens dagisfröknar kommer ihåg allt om ens tid på dagis! De gar alltid nått att berätta som man gjorde på dagis! hehe

Sen kom även min lärare som jag hade i blötberget! Fick en stor kram av henne och hon sa att hon var så stålt över mig att jag ska öppna eget och massa sånt! Man blir så glad och dagen är räddad känns det som! hihi

Iaf så måste jag och cassi varit värdsgoa på dagis! hahaha

3dagars ledig!

Yey! Känns riktigt skönt! Lördag, söndag, måndag! Hoppas bara på bättre väder också! hehe


Vart en lång dag idag på jobbet!  Många turister! Alla blir lika inponerade av mitt namn och så! hehe

Nej! Nu ska jag och EMil åka och handla mat så vi får nått i magen ikväller! hehehe

Tagga inför långpass imorgon då!

YEY! LÅTER JAg DÅ! hehe 09.00-19.10 ÖVERLYCKLIG! N*t!

Jobbat idag, gick bra och slutade vid 17.15 så det var underbart att få sluta så tidigt! hehe Direkt därifrån vart det till Fotbollsplan där alla boysen var! Linnea med för den delen! hehe Bytta om på plan, jag är smidigaste i värden! Gick kanon att spela fotboll och börjar nog allt få bättre kondis på det! BRA! Även idag fick jag en bol i huve! Kom en hög boll och tog ner den med benet högt i luften och så duns rakt i mit huve, så studs på benet och därifrån i huve! hehe Bra Emmis!

Köpt lite trevligheter idag! En jumpsuit, skor igår, kuddfodral och en vattenkanna! hehe Kan behövas när man har 2 levande växter!


Dock var ju kuddfodralen för små för mina kuddar! ehee... attans lär köpa mindre kuddar imorgon då!



Nu blir det film sen lär det bli sängen! Hoppas på att somna som en bäbis! Sova som en stock och sen tvinga mig själv upp för ett långt pass imorgon men sen tar jag helg, ledig lördag, söndag + måndag! Sen nästa helg kör vi paintboll! Fyfan va KUL! hahaha

Oranga naglar!

Nyss målat naglarna i en ny läker sommarfärg! Orange! hehe så nais.... En varm färg som passar blekfisar som emmis!

Dagen på jobbet har gått bra! På lunchen vart det att äta kebabrulle med Johanna och cassi! Mysigt som fan vare! hihi


Nej fortsätta kolla på filmen nu! Ha en trevlig kväll alla! KRAM!

Borsta gaddarna och hoppa på gammla bättan!



Snart är det dags att bege sig till stan för jobb, jobb och jobb!!!! Börjar 11.45 så dags att skynda på! Har bytt kläder 4a-5 ggr redan! hehe men tror jag har bestämt mig nu!




Borsta tänderna nudå! hehe

GOD MORGON! Onsdag, solen skiner! Jag ska jobba!



Känns så trök! Att pallra sig till jobbet när det är så fint badväder ute! huh SOlen skiner och knappt några måln! Är ledig, lördag, söndag + måndag och vad gör det då? Joo REGNAR! Enligt väder prognosen! suck...

Känns så kul! YEY!

Emil ligger och sover! Orätvist! Skulle järna vilja krypa ner brevid han och sova sova! Myspsy!



Nej! Försöka få i mig någon frukost skulle allt vara trevligt!

LåÅååång dag idag då!

Denna dag har vart lång men den har gått väldigt fort ändå! Först jobb 09.00-19.10 så lång dag på Jobbet kan man väl kalla det! hehe Imorgon är det iaf inte en lika lång dag! då äre 11.45-19.10 men hällre börja tidigt och sluta tidigt? Enligt mig!

Ajaa direkt efter jobbet mötte emil upp mig på stan och vi hyrde film, eller jaa, sluta med att vi köpte 2 st tv boxar. the unit 3 + 4a! Bra serie faktiskt! Kollar på dt nu! Så ja kvällen har vi mäst häng i soffan! hehe

Kom även på panik! Sista dagen idag för att boka in sig på en mässa i September som jag ska med om SMycka! Så jaaa inte en bilig resa blir det! hehe Tar med mig mamma så betalar hennes del också! Vill inte åka själv! Tänkte om jag skulle ha tagit med mig en kompis eller emil men nu när det är min första mässa så vill jag ha med mig någon som är kunig och som kan lyssna åt mig! hehe har för fullt upp attt säga ja hela tiden typ! hehe Jajaa det blir säkert super mysigt!

Mässan är ute i en skärgård i stockholm så yes! Nu snart äre dags att krypa ner i sängen och få sina sömntimmar!

Inlägg utan bilder! hhe

På torsdag blir det fotboll, Lördag fotboll och söndag vollyboll! Älskar sommaren! Hoppas på fint väder också! sen antagligen paintboll nästa helg! hihi Underbart!  men fan va läskigt! Hoppas att det inte gör ont....

Nej bäda upp sängen och ha det skönt! Sova ut lite imorgon skulle vara skönt också!

Städning + lite solning!

Har hunnit med en hel del idag känns det som! hehe Vaknade sent, tog värdens sovmorgon! Så skönt! alltså...

Solat lite då och då när solen tittat fram! Sen har jag hunnit med att damsuga hela lägenheten! + skruvat ihop en betjänt (en klädhänare som står på golvet!) jaa var lite sur på den, för när jag hade skruvat dit alla ben så la jag märke till att jag glömt delarna som ska sitta mellan skruven och så! hehe lyckat! Så var bara aatt skruva loss allt igen! Överlycklig Emmis vill säga! Men nu står den på sin platts och det vart helt okey!

Nu snart har jag tänkt att jag ska ta tag i disken! Så är det ur vägen för en!



Har haft bekinin på mig hela dagen idag! Eller jaa typ! hehe Dags att klä på sig kanske?

Imorgon är det jobb! 09.00-19.10 suck. ajaa sånt är livet!

Ringt till Leverantörer idag och frågat om lite grejer och så! hehe Men nu vet jag lite mer iaf! GOOODDD

Inte lätt i min längd!

Fattar inte varför nätet ska vara så högt? synd om en kortis till mig som inte når upp! Måste ju ta i som en idiot för att få bollen över! hehe jag är den korta i rosa som sagt! ehee



Vattenfast smink idag, mascara och eayliner! funka helt okey!

Bilderna snodda från Johanna!!!

Min vänstra rumpaaaaa!!!

Bollen är på väg till mig! jag får den under benet! Sätter ner foten på bollen och ramlar!!! AJJJJ min runpa! FICK SJUKT ONT I RUMPAN AV DET FALLET!  tror iaf jag missade med att få en boll i huvet idag iaf? men nära var det ju allt! hehe

Min dag har vart underbart! Fyfan va glad jag är! klockan är snart 10 och har knappt sett lägenheten idag! Först jobb, sen byta till badkläder och shorts! sen direkt iväg till kyrkviken i gränges! hehe var ganska så kallt ute men jag och linnea Skulle bada så det gjorde vi. 2-3ggr! hehe Vi försökte även få med oss alla badkruker till killar! vi kuta upp och tog bollen.. var bara Fredrik som följde med ut och snodde tillbaka den! hehe attans....

Sitta på flamenco med blöta badkläder under torra kläder = välldigt blöta! hehe Maten var iaf underbart och jaa allt! hdhe så slipper laga mat i kväll med! hehe

Ser det inte mysigt ut! mina tuttar fryser nu.. sitter i fliströja och götar!






UNderbart!

Första jag gjorde när jag stängde dörren var att slita av mig allt, blöta badkläder och hoppa i mjukisbyxor och fliströja som är pappas som han aldrig kommer få tillbaka (A)

Sovmorgon!

Börjar kl 11.50 imorgon! Så sovmorgon! Ställt klockan på 10.00 så får se! känns bra underbart att det bara är 4a timmar imorgon (OB 100% UNDERBART) HEHE  jaa vad kan man klaga på?

har pecis lagt mig i sängen för att få lite sömn iaf! trökigt så vart det inga bilder från vollybollen idag! Suck... hehe

Känner mig så liten! jag var den ända som är under 20 år! hehe attans....tur så är ju linnea lika gammal men hon har ju iaf fylllt 20! jaja snart är det min tur allt! hehe

Har haft så svårt att sova på sistonet! ligger och vrider mig till 2 på nätterna men förhoppningsvis somnar jag snart då! Drygt att bara ligga och virra och jaa vad gör man? man tänker på allt från himmel till jord! Man grubblar om allt i minsta detalj och tänker om i en annan veresion.. jadu drygt som fan! Så sig med en hammare i huvet och säja godnatt!



Nej hamaren är på g!

Känns som om det här kommer bli den roligaste sommaren på LÄNGE!



Gud vilken rolig dag jag har haft idag! hehe

Först jobb, direkt därefter till räffsnäs och spela lite vollyboll!
var grymt roligt! hihi Gick kanon! Fick en boll i huve så vart lite groggy men gick kanon  allt! hehe Sista matchen var bäst! Tror martin var lite irriterad på att han hamna med 3 tjejer ! hehe ajaa vi var så duktiga! Jag och linnea tog även paouse och tog ett dopp i vattnet! Så skönt för solen bränder verkligen!

Hoppas på vollyboll imorgon med allt! heh


Alaaa vuxna karlar ville inte bada! Badkruker hela bunten! haha så jag, linnea och Fredrik åkte hem till mamma och anders och bada i sligen där! Vsrt kvar där jag och käka och fixa till mig lite! Sen kom linnea och hämtade mig för att ja skulle med och skjussa nå grängesbärgare! Vart bjuden på rom och cola... så svinik äkligt! buhuuu fick så ont i magen av det! hehe tog bra lång tid! hehe visade sig att jag och en av killarna hade jag gått på dagis/ lekis ihop! haha man ser allt!

Nu sitter jag iaf i lägenheten och känner mig en anning trött! Tror också jag har bränt mig på läppen? hehe

Badkläderna på!

Vollyboll på g med linnea och grabbarna grus!

Ska bli skit kul! haha Hoppas solen håller i sig iaf ;)

JObbet har gått bra och tiden har runnt iväg skapligt fort iaf! känns skönt men nya tag imorgon då jag jobbar 11.50-16.10 yeyy ledig på måndag! Över lycklig!

Nej fixa klart mig och cykla till Linnea och sen vidare till Fredrik :)

Lördag "dags för jobbb" jobbigt!

hihi!

Är nu färdigfixad och färdig ätit frukost! GOOOD!

sovit välldigt kasst i natt! Usch, gillar inte att sova själv. snurrar runt och runt och det tar aldrig slut.. sängen är för stor!

Hoppas dagen går fort till kl 16.10 så jag får gå hem och sen hitta på nå bus! hii



Borsta tänderna lär jag också göra! Var en massa onödigt vetande i detta inlägg men ächhhhh hee

Ha en kanon bra dag alla!

Party in the HOUSE

NOOOTTTTTTT!!!!!

har precis kommit hem från Johanna och Fredrik! myspys
vart där och kikat på film!

har hunnit med mkt idag känns det som! Mkt roligt iaf! åkte även hem till Milla och sibban som grillade med en massa folk! så vart bjuden på mat! hehe usch så elak jag är! men det var riktigt gått Bugar och bockar allt!

Direkt där efter hem till Johanna! Linnea var med där och kika på film! Så mysigt! Så har ätit lite chips idag underbart gått allt! Nu är det dags att taggo om och förbereda sig för jobb! 09.50-16.10 sen så blir det FOTBOLLL kanske! Beror på om de trötta spingarna är trötta när jag slutat? hehe men bada blir det med linnea har hon  iaf lovat! hihi love it!

Träffade en hel del kaniner idag! Men vart förtjust i denna lilla hanen som har ett pp och nervänt hjärta i pannnan! Var inte det riktigt gulligt? åhåååå

Bada Bada! Älskar att bada (A)









Riktig mysig dag vart det allt! Åka till kyrkviken och bada, äta glass och jordgubbar och hallon! Underbart!hihi

Nu tänkte jag åka ut till gonäs och hällsa på lite folk sen vidare hem till Johanna och fredrik mot kvällen! Imorgon äre jobb (jobbigt!) heheh pusspusss

Ännu mer papper!

Sitter hemma i lägenheten igen! Med ännu mer papper i knät! åhåååå
Vart till revisorn och fått viktiga papper som jag lär ha koll på! hehe + en pärm fick jag! Så snällt då! 4a pärmar har jag nu redan om mitt företag!

Ska även betala in räkningen ikväll till revisorn och fan, det är inte billigt? hehe

Nu snart ska jag ta cykeln och cykla till Johanna! Vi ska kolla om man kan lägga sig i skuthamn och sola lite! Får se om det är för molnigt? annars blir det glass i mängder!



Nej nu då! hehe

Lilla "my" på morgonen!

Ligger fortfarande i sängen och har sån träningsvärk i magen.. har gjort situps de senaste kvällarna! UPP!!! vaknade vid 8.30 klarvaken och allt. tänkte gå upp men sen somnade jag om när jag la mig i sängen! Min säng är så underabart skön!




Nej dags att ta tag i livet för denna dag!

Somna stående!!!!

Känner mig helt slut! klockan är snart 11 och helt slut!

OjJJjjJJjj  hhehe har vart en hård vecka allt! Och än är den inte slut !

American pie är igång än! Länge sen jag såg dessa filmer så det är roligt att se de igen! hehe  man får sig ju en hel del goa skratt!

Ligger i soffan och strechar och har mig! men fan va ont jag får i vänsta benet direkt jag strechar hårt! Så iriterande. vill ju inte förlora spagaten? hehe

Vilka muskler jag har på mina ffett stora armar! hahah =D

American pie 2

Sitter här och kolla på Ameriken pie 2!!! riktigt roligt! haha

Har vart och handlat också, cyklade och när jag var på väg hem så börja det regna! Ja det är dom gångerna man säger -jag skulle ha tagit bilen! så blir det så nästa gång typ!

Handlade lite smått och gått iaf! Inge godis men chilli nötter!

Köpte en tavla idag inne på Nova Hem! Finns så mkt fint och älskar dessa med ord på! hehe lite humor skadar ju aldrig! tyckte texten passa in bra till en pratkvarn som mig!

Vart att sitta perfekt ovanför bokhyllan allt! hehe


Nej ska kolla på film nu och skratta och äta mina nötter!

Ledig från Åhléns!

Lång ledig? nee ledig imorgon från Åhléns! känns skönt! Men har suttit nu ända sen jag kom hem med massa papper och kataloger och sorterat papper i pärmarna och allt sånt!

Telefon dait med en från swedbank! hehe hela 20 min tog det! var så att jag kom inte in på mitt företagskonto, eller jaa jag fattade inte vare väl? hehe Så jaa han hjälpte mig och han var riktigt trelig och snäll som hjälpte mig! Segast som fan! Så betalat inredningen nu och icke billig alltså! hehe

Hungrig som satan och funderar på vad jag ska äta! Lär nog dra och handla.. tänker ta cykeln till willys så får bilen stå, annars åker jag alltid upp till lyviksbärget och går på coop extra! det gillas! hehe

BUS!

Nej min mage kurrar som faen! hehe Imorgon blir det att ringa lite samtal och besöka revisorn min! ojojj börjar bli stor! Men kommer aldrig bli vuxen nog för att kunna dricka kaffe! hehe



Lär sticka nu och handla så jag får i nått i magen innan jag blir tokig! eheee

Lång dag framför en! Imorgon LEDIG

Klar och väntar på klockan! tar det lugnt innan jag börjar jobba! riktigt skönt att ta det lugnt. Somna väldigt sent inatt, vet inte vad klockan blev... snurrad runt hur länge som helst! typiskt! Så jaa övertrött till slutet av denna dag antar jag. hehe

jobbar 09.00-18.00 så 1 timme tidigare innan stängning så det känns skönt iaf! hehe





Ska dra på mig en rosa stickad tröja! Kna ju inte gå runt i linne på jobbet! Då kanske jag träffar på+ äkel gubben! usch....

Trevlig dag alla!

Lång dag på jobbet vill säga!

Jobbat i 10 timmar idag, -1 timmes lunch... Så vart en bra jobbig jobb dag! Men den har rullat på väldigt fort iaf så bra det!

Direkt efter jobbet vart det att åka ut till mamma och anders för att duscha. göra mig fräch och så! hii Vart lite chockad för kliver ur bilen så är det en hund ståendes på gården! Disses valp (på 5/6år) han ska vara hos mamma och anders tills på måndag? Han bor hos anders systers barn, som har 2 barn, en ganska liten och igår kväll gick charlie till atak och bet minstingen i handen och i pannan. så han vart nära på att bli avlivad för en frisk hund går inte till attak på en unge... men anders syster och hennes man ville ta hunden och och de är bortresta så han hamnade hemma hos mamma och anders! SÅ var där och tränade lite med voven, hehe han är så kär i mig! Var med när han föddes och var alltid vid han när han var bäbis innan han flytta och han är helt tokig i mig! Han ska sitta i mitt knä, pussa mig eller stå mot mit ben, jaa allt bara han är så nära som möjligt typp! aa riktigt go hund men synd är ju att han inte gillar små barn och ja då är det nått som är fel på hunden!

Själv blev jag biten av en chäfer när jag var liten över halsen! och just över halsen så är det farigt och även en jackt instinkt om den ska döda! Den hunden tog de inte bort och sånt fattar jag inte? helt sjukt.... Så jaa... hundar ska INTE gå attack mot människor, specielt inte små barn. sånt har jag så ggrr emot så blir tokig!

Jaa så ni vet! hehe men men kan mkt väl vara avensjuka också men nej!

Trökigt att det vart som det vart.. det är ju ändå min bäbis disses bäbis!


Tidig morgon!

att gå upp kl 07.00 är bra tidigt enligt mig! Kan vara bra morgontrött på morgonen! Men har aldrig svårt att gå upp för jag måste upp! hehe så jaa börjar nu 09.00 så dags att borsta tänderna och så innan jag tar min cykel och trampar iväg! Jobbar 10 timmar idag. uhuuu 09.00-19.10 fyfan.. jajaj bara att bita i det sura äpple och tugga på!

hsr iaf hunnit med mkt nu på morgonen. sminkade och fixade håret på 1 timme så har hunnit ätit frukost och klätt på mig! känns kanon hehe




Nej dags att göra det sista nu då! hehe Sängen är bädad och ska slänga in lite kläder i garderoben så är allt snyggt här hemma! Trevligt...

Ha eN kanon bra dag! Är ledig på fredag och enligt vädret ska deet regna då.. glad man blir (A)

Skynda undan! Shuupp

Har snabb städat! hehe Johanna och Fredrik kom förbi en snabbis och lämnade bilder på ett usb! hihi roligt med bilder! hehe

Så vart att plocka undan, bäda sängen och så! Disken har jag redan tagit reda på så nu är det fräåch i köket! Hatar när det kommer hem folk och det ser ut som en svinstia. usch inte gillas. Så jaa, damsuga imorgon då? Även hunnit med tvättat lite så det är allt kanon!

Denna kväll måste ju göras om! Riktigt mysigt allt! + mkt skratt


Film nu!

40 year old virgin

mkt skratt åt denna film! fniss

Helt slut!

hemma från jobbet och kliver in i en helt terrad lägenhet? ser ut som en så röra.... trött jag blir. Inget står på rätt ställe och disken svämmar över? Emil har vart hemma hela dagen.. han drog och träna kl 17.00 så borde han inte ha haft tid att diska eller bäddat åskinstona sängen? jaaa.... KUl liv man har vissa gånger! Då man bara vill ställa sig och hoppa och skratta?

Iaf... Jobbat idag! Har gått kanon, fast luften vid hemkassan är så kass så kåänns som man håller på att kvävs + att luften är så torr så jag blir så hostig. ojojj jaa. Men dagen har gått bra och jag köpte en ny blomma och blomkruka + hårspräj som alltid behövs!



Slut dag! Nej snart dags att gå ner till tvätten. var det första jag gjorde när jag kom inanför dörren... usch!

Myspysig kväll!

Slutade med att jag bestämde träff med Johanna på Willys! hehe Sen vidare till hilängen och käka mjukglass! Underbart... snacka massa och sen vidare hem till Johanna och sitta där och prata lite mer! Båkade även med Lovis och var dryg på henne! hehe









Trevligt vare hos JOhanna! Hennes katt är så goo =D

Efter besöket hos Johanna vart det att åka ut till Mamma och duscha och frächa till mig! hehe kan allt behövas! Imorgon blire jobb som resten av veckan!

Ledig måndag!

Ledig från jobb på Åhléns idag! Men jobb med mitt företag iaf! hehe Trevligt! Direkt när jag vaknade och gjorde mig i ordning så drog jag ut till mamma och anders för att kopiera ut papper och sånt som behövdes! Sen vart in till Arbetsförmedlingen och ansökts om starta eget bidrag. massa kompikationer där... 1a, man måste vara inskriven som arbetsökande (det är inte jag?) 2a måste man vara minst 20 år (det är inte jag häller) det går åt rätt håll! Så får se om man får nå hjälp av dom! fyller ju iaf 20 den 13 september och öppnar den 23 september så förhoppnings vis kanske det går?

Sen träffade jag på syster och följde med henne på  lite ärenden sen vart det att äta på Åhléns resturangen med mamma och cassi! Mysigt med vårat prat! hihi Bara vi 3var länge sen! hihi

Nu sitter jag hemma i lägenheten och undrara vad jag ska göra för att fördriva tiden? tvinga emil att ta fram damsugaren? jag kan plocka och små städa som man alltid gör! hehe



Dryg jag är! Saknar det blonda håret!


Glad Emmis! Arg Emelinda

fÅTT BILDER AV cASSI SOM HON TAGIT MED MIN GAMLA KAMERA SOM HON FICK AV MIG NÄR JAG KÖPTE NY! HIHI (hatar caps lock!) hela gårdagen vart jag kallad av Johanna -Gud va liten du är emmis! humm! Alltså jag är sjukt lång! cyklade igår till stan, skjussade monica! haha fick sänka sadeln till längst ner men den var lite för hög ändå, ehee ops!




Bilder i massor idag! hihi det gillar jag! hehe

Siken seg dag!

Denna dag har vart så seg! Guddd. hehe Somnade efter jag och emil åt pizza (ops) hihi sov as länge! Kunde inte fatta att jag sov så länge!

kollar på two and a half men! Så jävla bra så jag glömmer bort att jag skriver! Smart! REKLAM NU!

vart en hel del cider drickandes igår men allt var ganska utdraget så helt okey! Åkte karucelll med monika och fy fan va roligt det var! hahaha aa skrek som fanoch jaaa härliga snyrrar upp och ner och upp och ner! yeh

Man kan inte alltid vara berädd med att vara med på kort!

haha vi började snacka teckenspråk! kan bara 2 saker typ... ena är törstag och andra är kåt! hahah Drar man handen i mitten av halsen och ner är man törstig, sidan av halsen är man kåt! Vart ju bra snygg bild! Eller? ;)

Lördag hos Johanna och Fredrik!

Igår var det fest hos Johanna och Fredrik! Mkt trevligt folk var det allt! hihi Myspys! Fullt hur hemma hos dem vare allt! Fick veta sen på kvällen när jag träffa på emil att han haft fest hemma i lägenheten att det var typ 15 pers här hemma! Fick en shoock när jag kom hem och de stod flasker och allt ÖVER ALLT! haha Qjaa kul att dom haft det kul! Jag hade ju iaf as kul! hihi YeY!










Några bilder från Gårdagen! Riktigt rolig och Tack alla som gjorde min kväller! hihi <3

Stockholm












Lite bilder från Fredagen i Stockholm! Vi var ju och kollade på Ida näår hon hade dans föreställning! hihi var riktigt bra och fa, vilken inlevelse den där ungen Ida har i dansen! SJukt bra! hihi jaaa tänk om man själv kunde sånt! eehee

Men suck så besviken jag är på min kamera! grrr Nästa gång lär det bli en systemkamera!

Satt lite för högt upp också. Vi kollade på föreställningen 2 ggr först satt vi nästan längst fram, trodde inte man fick ta kort så gjorde inte det men det vara massa andra som tog kort hela tiden. så 2a föreställningen tog jag allt fram kameran jag med och tog kort! Men attans att jag hade en lång människa framför mig, hennes huve finns med på en hel del kort! grr....

Rikrigt kul att se på vare! Varmt som fan  vare också så höll på att flyta bort där ett tag!

Ja lite av bilderna som man kan se vad det är fick det bli! Många vart så s7uddiga och bara, Jahaa men vad ska detta föreställa? humm!

La-festen, STockholm, La-festen, La-festen!



Yes det beskriver min dag igår, idag, ikväll och imorgon!

Sitter i lägenheten och väntar på att familjen Windahl ska komma! Vi ska till Stockholm och kika på Idas dansföreställning! hihii gud så mysigt! Roligt att få komma från Dalarna nått i sommar iaf!

Igår var det jobb hela dagaen. Sen träffa linnea och gå på La festen.. Vi skulle se på swingfly men vi kom när de gick bakom scenen! hehe Bra taiming så vi missade dom ! men jajajaj what ever?

Hade as mysigt och mkt skratt! hahah Fick så ont i magen när En kom fram till "Fredrik? i think it was" en kines som ville att han skulle ta kort på han, han gjorde sånna VÄRSTA posing! HAHA Fredrik tyckte vi skulle ställa oss brevis och posa vi med! Men nej vi hade fullt upp med att skratta ihäl oss! Trror även kinesen vart lite sur på fredrik för han tog inte kort på rätt sätt? aaa så kul! hihi Vi träffade på fullt med folk!

Milla, Emelie, sibban och tim! mYSPYS Även johanna och hennes gäng ;) dvs Hon, fredrik, martin + hans flikvän, Elin och Jennifer! Jaa så kul! hihi Nykterkväll med Linnea! Man har lika kul! Vi satt även i öltält och sjöng och hade as kul!

IAF!
Är som sagt på väg till Stockholm snart! sitter här och väntar!
igår kväll/ natt så åkte jag ut till mamma och anders vid 12 tiden för att ducha! Sen hem och fixa nya naglar.. Gillas




Bjuder på lite bilder! hehe BusBus!

Ikväll äre björn rosenström och tror nog jag missar han men vad gör det? har sett han ett antal gånger! En gång överlyft framme vid scenen för jag blev så klämd och fick inge luft! hehe Så smidigt att lilla jag som inte når upp till frisk luft! Lär ju andas som alla fyllan andas! heh

RSS 2.0