Söndag... krypningar i foten GAAA

Fyfan.. de senaste dagarna har jag haft sånna krypningar och sendrag i foten! Det känns så hämskt!

Drygt läge! Sitter och väntar på att klockan ska ticka. Senare idag ska jag iväg till mina småkusiner där Ronja har fyllt år! Lilla skrutten alltså. Måste dit och firas!

Igår kväll vart det en lugn kväll hemma själv! Mamma drog ut och hade kul med sina verninnor och så! Jag kollade på film, vid 1tiden inatt tror jag det var eller senare så kollade jag på batman film som gick på tv. och så vipps kommer mamma hem, men inte själv inte utan med värninnorna och honken. full fart och mamma gör så huvudbrytaren slår av så vart kolsvart och inge mer film för min del för mamma och alla skulle sjunga och herrja! så yes jag gick ut till stugan istället och la mig och kolla på fim och somna på en gång typ!

Vaknade mitt i natten av att datorns stod på huvekudden, telefonen låg brevid mig, så även om inte emil är hemma så tar inte jag upp hans del av sängen iaf! Det gick datorn och telefonen ligga! hihi

vaknade vid en 11-12 idag så har sovit ut rejält idag, dt behövder verkligen för känner mig så mkt piggare! imorgon äre måndag.. tänkte jag skulle ta tag i all tvätt som finns från mig och emil! En hel del alltså. huhu drygt! Men men sen ska jag ringa till hyresvärden och fråga vafan det är som tar sån tid? fyfan så irriterande alltså.... sen ringa till banken och fixa mitt nya Vuxen kort för hon hade semester förra veckan så gick inge bra att nå henne då!

Funderar på att höra med min BF om vi ska gå på Baksmällan idag! Ville göra det igår men Emma var på vuxen fest! haha Så kanske idag! Den går iaf 19.30 så får se! Ska iaf höra med snuttan om det!

haha fan va liten jag var 1a året på handels (3år sen?)

Min älskade tröja "Jag tror på tomten" måste leta reda på den!

+jag är kung på rullstolsbasket! eheee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0