Gizzmo <3

Finaste älskade hund! :)
Gizzmo! Hunden som jag växt upp med! Hon är 13år och börjar bli gammal och skrupplig! Absolut den finaste och roligaste hunden som alltid gjort mkt bus och så! Men hon ville alltid vara med mig och syster och leka. Även om den innebar att bli påkläd med kläder och smycken och krona! fick hon inte vara med satte hon utan för dörren till mitt rum och gnällde tills hon fick vara med! :) Såg denna bild och vart och tänka så mkt på henne! :) Hon har ju bott de senaste åren, många år alltså hos mormor och morfar och hon har det så bra där och blir så bortskämd! hihi finaste vovven!

Äkta gränna polkagrisar

Pappa och anna var ute med husvagnen på lite semester och var i krokarna till där man gör polkagrisar! Så pappsen köpte med sig hem! mmmmm så  gått det var! hehe var så gåttt!
 
Det gick åt illa kvikt!
Ska nog ringa pappsen idag! Eller om han ringer ;) hihi dom skulle ut med husvagnen denna vecka också en vända! Undra om dom har åkt än och vart de ska? ja bäst att ta reda på det allt! :)
 
Tisdag idag! Imorgon är en stor dag! Storasyster blir 22år och Även bästaste Milla öppnar sin nya salong i Ludvika LIlla Milla! kanon ;)

Trappan!

Vi har ju hållt på att måla trappan vit. och nästa steg med trappan var svarta halkskyddsmattor eller kanske trsppstegsmattor det heter? hehe jaa men iaf så har vi beställt svarta sådana saker och imorse hade jag lite tid på mig innan jag skulle enr till stan och öppna så satte dit några så några kvar bara! Men vart riktigt snyggt så supernöjd!
 
Så ska försöka få det klart när jag kommer hem! :) men får se kanske lär bli en as snabb vända till blge idag efter jag stängt.... måste nog rättare sagt! hehe
 
Några trappsteg kvar men inte många! Går fort hihi! Iaf efter att ha krånglat med de 2 första typ så fick jag in snittsen ganska så bra! hehe även haft måttband så den hamnar på mitten! ;) Öjjjj

Matlagningen!

Igår var jag och martin så duktiga på att laga mat! hehe Ojoj Alltså! Vi gjorde potatismos och biffar! Och ett stort + så vart det as kalas gått också! :)
 
hihi inte alls tokigt!
 
 

Ny vecka och strålande sol^^

Måndag idag då! Härligt väder men attans vad helgen går fort.... Men vart en kanon bra helg!
Sol igår så nu är jag bränd på ryggen! hehe så nu har även jag fått lite sol på mig!
 
Så igår vart det ingen sovmorgon. kan inte sova länge... hehe så gick upp typ vid en 8a så jag och martin satte oss på balkongen och åt frukost. Sen la vi oss i solen och solade! Så skönt och härligt väder! Värmde så skönt! plockade hallon också. rev mig i hallonbuskarna så ser ut som emo på benen! hehe snyggt! Sen åkte vi ut till stugan och la oss och solade där lite! och tänkte ifall amn kunde bada men vart inte bad. hehe räkte att sola där! :) Sen efter det vart det att åka och hällsa på en snabbis hos martins mormor och morfar och där var johanna och fredrik och gjorde saft! Duktiga som dom var och gått var det också! Vi kom i perfekt thaiming iaf! heehe
 
sen vart det bio. Ace age 4 så bra! Så roligt så nu har jag sett den! Jag martin och barnen typ! hehe nera var lite äldre där också som tur var! sen vart det fotboll på tv!
 
Så måndag igen är det! martins semester är slut så han åkte tidigt imorse!
 
mmm hallon! ;D

Lördag!

Bruce Springsteen!
Pappa, Anna, Cassi och Maja var i Göteborg igår och klollade på Bruce Springsteen and the E-street band! Så AVIS! Ville ju också vara där och kolla på han! så bra! huhu får hoppas han kommer tillbaka nå mer så då banemig ska jag på han och kolla! Var så länge sen jag var där i ullevi och kollade på han! hehe Pappa ringde lite efter 10 och berättade allt! hihi han är på jobbet nu! Han började 6imorse och han precis i tid till jobbet eftersom konsären slutade vid en 12 tiden i natt i göteborg! haha han kommer nog sova gått efter jobbpassat! hehe ;)
 
Igår så efter jobbet vart det fotboll! Så härligt och så fint väder det var! Skönt att springa av sig! Har lite träningsverk i benen idag! hehe helt slut! så efter vart det Ice Age 2 hehe så roligt! Längtar tills jag får se 4an! hehe
 
Får se vad idag har och bju på! Var ju inte så fint väder som man väntat sig! Vart är solen nudå?
så detta har jag på mig idag! hehe en vit klänning från barnavdelningen på Lindex! japp passar fin fint det! hehe fast vart att sätta upp håret.. har inte orkat fixa det imorse och såg så risigt ut så uppsatt fick det bli! :) så målade jag tånaglarna nu nyss! bara dom synliga när jag har skorna på mig så lilltårna fick inte bli målade hehe :)
 

Finaste Disse!

Ja! det finaste man har sätter man på bordet var det va? hihi
 
de här bilderna på Disse tog jag när jag hade henne i butiken! cassi lämnade av henne för att kunna gå i affärer så då tog jag bilder på henne! Älskade lilla hund!
 
Japp! Fina lilla skrut Disela! Hon börjar allt bli lite gammal nu! :)

Fredag!

Fredag hela dagen! :)
 
tralla laa!
 
Jadu! Vad har jag gjort den tiden jag inte har bloggat? jaaa bara vart som vanligt! Jobbat och så :) hehe finns inte så mkt att säga men haft såna bra dagar!
 
Igår morse så fick jag en lite överaskning! Ice Age 1,2,3 hihihi så vi ska ha maraton! Igår kollade vi på 1an och idag ska vi kolla på 2an och imorgon typ 3an och så fjärde på bio på söndag! Jagg bra planerat allt! ;)
 

dåligt skrivande!

Fredag idag! 5timmar kvar!
 
Har inte blivit mkt bloggande denna vecka men har inte orkat! Har haft mkt att skriva men inte vetat vad!
 
så ska försöka skriva lite :) veckan har vart bra! imorse satt jag och martin och åt frukost på balkongen! Så skönt att kunna sitta ute i solen innan man ska in i bunkern! Så härligt det!
 
jag och martin bakade ju mockarutor en dag! Attans så gått ;) hihi
 
ikväll blir det fotboll!

Tisdag!

Idag är det tisdag! hoppas dagen rullar på! Ikväll blir det bio. Nya batman! GUD SÅ KUL! hihi
 
Igår var det jobb som vanligt! Cassi var här nere och babbla!köpte fika och så babbla vi på! Efter stägning han vi med Åhlens en snabbis och sen kom jag hem till färdig mat på bordet! Mysiga fina Martin! Han hade dukat och tänt ljus! Ja så härlig människa han är <3 Tog bild men det får komma upp senare någon dag! :)
 
I helgen vart det fotboll och sen film och lugnt! Vart en lugn och skön helg som behövs allt! Lite solning också! hehe men det blåste så mkt så lindade in mig i en filt lite då och då! hehe
 
 
Japp mer vet jag inte vad jag ska skriva! Längtar till stägning iaf :)

Nu är det FREDASMYS! "snart"

Snart är det dags för stägning! Några minuter kvar bara! hihi ska bli så skönt att få åka hemmåt! Lite tröttis idag vart ganska sent igår! Vi fick besök av Danne och hans bror så vi kollade på nya americab pie filmen och efter filmen vart det biljard. jag sög inte lika mkt denna gång! Börjar lära mig att träffa bollen iaf! hehehe ;)
 
Skrev med Emma och martin och typ samtidigt gjorde dom samma gubbe! hehe så fick dom glasögongubbe tillbaka från mig! Båda två hehe tyckte det var lite roligt! =D
 
 
hahaha japp! Idag istället för tacos så blir det tacopaj! hehe får se om man lyckas ;) men det tror jag allt att vi gör!
 
 
Ha en bra fredag alla! :)

Besök!

Haft besök av cassi, krisse och så lille disse! mysigt! Dom kom och dumpade av henne för att kunna shoppa lite så det var så mysigt så! en kom dom tillbaka och sociala! Cassi tycker jag ska skaffa instantgram men men får se inte så sugen! hehe :)
 
Cassi har ju instantgram så tog en bild som hon lagt upp på fb! hehe :) japp!

Frukost i Solen! Härlig början på en torsdag!

 
Torsdag idag! Snart helg va? hihi
 
Så himmla härligt väder det var på morgonen! Fixade mig fort och så satte jag och martin ute på balkongen i solen och så åt vi även frukost där! Så skönt och härligt! Så hoppas man tog åt sig lite sol allt! hehe så ville inte åka till jobbet idag! Vill vara hemma med martin ju! men men sånt är livet va? hehe
 
Igår direkt efter jobbet vart det att åka till Johanna och Fredrik på Kallas! Johanna fyllde hela 22år igår så massa grattis till stumpan på hennes dag! ;) så massa gåttt vart det att äta! trevligt! hihi och även kolla in deras nya diskmaskin ;) hehe
 
Efter det vart det en båt tur ute på väsman med Martin och Jon! Så var trevligt men vart lite kallt mot slutet så kom i säng vid en 12 tiden så var lite tröttis imorse och ville inte upp direkt! hehe men men nu står jag här på min vanliga plats iaf!
 

Onsdag!

Snygging bilder! heheheh Fick ett sms nyss att det inte var skeleftio som djurgården spelade mot! heheh Det var tydligen Norrköping! Humm undra vart jag fick det ifrån? jaja tur jag har någon som sättar mig! hehe ;)

Stockholm!

Underbara dagar med min Fina Martin i Stockholm! Har vart kanon!
 
Söndas morgon skjussade cassi oss till stan bussen gick 9.00 till blge där vi sen böt till tåg! checka in på hotellet och tog igen oss lite där innan vi skulle ut på äventyr! åt mat och shoppade! hittade en del saker! Äntligen en ny skinnjacka! så som jag har letat! gick runt och myste. åt supergod glass! Jaa bara strosa runt i affärer och hade det så bra! Måndagen vart det full fart! Skansen och kolla på  alla roliga djur! Så kul att se! hehe kännde mig som ett barn på julafton! där var vi bra länge och kolla och så! kanon! sen tillbaka till hotellet och fixa och så dra och kolla på Djurgården mot skeleftio (hur nu det stavas) på stadion! Var roligt. tiden gick fort och synd nog att DIF inte tog hem segern när de ledde så länge. det var i slutminutrarna som skeleftio kviterade.. jaja de förlorade inte iaf. oavgjort! men men mkt folk var det och roligt att sitta där. har aldrig vart på fotboll förut så det var nytt och spännande! och mkt svordommar på läktaren! hehe
 
Allt har vart så bra!
 
Tisdag vart det att sova ut då jag nästan sov ända tills kl 9.. var länge sen jag sov så länge! fixa sig och så ner till frukost buffen! mmmm sen bestod dagen av shopping! hehe den första butiken vi var in på var en heminredningsbutik! Fanns så himmla mkt snyggt... köpte sten ljusstackar och ordet Love i sten också! jaa tänkte inte på att det skulle väga så mkt så vart en hel del att bära på! hehe men det klarade ju martin utmärkt <3 hihi
 
måndagen var det strålande väder och så skönt och fint så fick nog tillock med lite solbränna på axlarna! hehe
 
Lite blandat med bilder! Jaa skansen var riktigt roligt allt! hihi Söta djur!
 

FREDAG!! WIEEE

När man målar trappan så kan man prata en hel del! Igår kväll känndes det som om jag pratade mer än vad jag målade! hehe Intressanta samtalsämnen iaf! Så var så mysigt så!
 
Martin kom till mig på jobbet lite efter 5tiden. han hade med sig en bänk som vi ställde min överbevakningstv eller va det kallas på! hehe slipper det stå på golvet! Och så hade han med sig diskstället jag hade i lägenheten! snuffen :) Så direkt när kl vart 6 stängde vi, martin börjar bli så duktig med att dra ner gallret haha ;) så vart det att åka till pappa och anna! Vart kräftor först, sen grillat och så jordgubbar och glass! mmm var proppis! Cassi och Krisse var också där och dom hade med sig lilla Melody, deras lilla kattunge som är supersöt och både disse och trixi  är lite aktsamma och vågar inte gå allt för nära henne! hehe
 
supermysigt! sen var det hem och måla måla! hihi
För någon dag sen hade jag först besök av Johanna och jennifer och babblade och sen kom martin och överaska med fika! super :D hihi
 
hahaha länge sen man gjorde det där med fingrarna! hahaha så var tvungen igår ;)
Nu är det inte långt kvar! Idag är det fredag! 7timmar kvar sen imorgon, lördag 5timmar sen har jag lite långledigt! Så söndag morgon åker vi till Stockholm! och är där tills på tisdag ! Ska bli så skojj!

Torsdagen!

Bra dag! Inte så mkt att säga denna dag! Men men!
 
Igår efter jobbet vart det att få en chock när jag kom ut! Kanon fint väder! jätte häärligt! Så var bara att skynda, cabba ner och åka först hem en snabbis för att hämta schorts(hade bara långa mjukisbyxor till fotbollen) hade pakat ner fotbollskläder för reng.. så hade fleströja och allt med! hahaha men sånt dåligt väder var det inte då jag sprang i schorts och linne! Så kanon kul var det att sparka boll! Trevligt folk så lär vara besöksrekord detta år! haha vetefan hur många vi var men var en hel del så det var as skojj! :) sen vid 9e tiden kom vi hem. vart det mat och måla trappan tills kl 11! men snart så är den nog allt klar ;) hihi kommer bli så fint!
 
Idag efter jobbet blir det att åka ut till pappa och anna! Äta kräftor, rökt abbore och så blir det grillat! ja vart en hel del gåttigheter! ;) hihi så kommer bli kanon!
 
 
Har fått bra ordning i personalrummet! Städat och fixat inne på toan och städat och fixat med micron och vart den ska stå och moppat golvet och fixat! Så känner mig så duktig! :) japp! hihi
 
Haft en tjej idag som ville göra hål i örat men hon var skrajj och trodde att det skulle göra ont! och sen sa pappan, vill du att jag ska ta ett hål först då och visa att det inte gör ont. så dom gick ut, pappan fick ett hål i örat men dottern kom ut med inget! haha så söt! Pappan visade inget och tyckte inte alls att det gjorde ont men dottern ville inte! hehe ja så kan det bli!
fina sovrummet! =D

ONSDAG! Nytt projekt!

Idag är det onsdag! Skönt att veckan rullar på! :) Hoppas dagen går fort och att vädret blir okey tills jag slutat för då blir det att sparka fotboll direkt! hehe Skojj! Känns som evigheter sen så det ska bli roligt allt!
 
Igår efter jobbet åkte jag till dollar och kikade. köpte lite ljus, ljusfat och så vita dekorativstenar! japp! Sen hem... plocka upp det och så mat!
Sen började vi att måla! haha Martin var under dagen och köpte vit färg till trappan! hihi roligt! Så nu är vi i full gång och håller på att måla! Tvättat och ruggat upp ytan så nu målar vi.... målade till en halv 11 jag och så duchade jag innan sovtime. så skojjj!!! Får bli fortsättning med målandet efter fotbollen.. iaf lite! Martin kommer säkert måla lite under dagen också :) Ska bli skojj att se resultaten! hihi
 
Längtar oerhört mkt tills på Söndag! <3
 
Imorgon torsdag så blir det att åka till pappa och anna och få mat. vi ska bla äta kräftor! Mumms!

Dry SHAMPOO

Tur man har hällsokost några fotsteg framför mig så då är det bara att gå över om det är nått! kände att håret började se lite flötigt ut... mitt hår är friskare än vanligt vad det brukar vara och blir lättare och lättare att se mer glansigt och fett ut! hehe så tog med mig deras dry shampoo som mamma säljer på life! Testat den och tycker den funka kanon och så luktade den välldans gått också! det är kanon bra det ju ;)
 
Så inte alls tokigt! hihi
Stod nyss bakom och toppade bort lite slitna toppar! hehe bra att man är sin egna chef allt ;) hehe finns både för och nakdelar men att klippa håret lite på sig själv på arbetstid är väl inte så tråkigt! hahah ;)
 
snart får jag åka hem till min finaste! :) Längtar!

Tisdagen idag då!

Tisdag, Tisdag! Japp veckan rular på och än är det inte speciellt fint väder.. regn och trök! Igår efter jobbet vart det att åka snabbt hem! maten nästan klar hihi så satt vi ute och käkade för det var ju skapligt fint mot kvällen iaf! :) så hadde martin satt dit nya brädan på balkongen eftersom den gamla hade murknat, så den har vi målat och så, men igår kom den på platts! vart även lite färg kvar så då tyckte jag vi kan måla trappan i slänten ute så den blir lita frächare så då satte vi igång med den.. tvätta av den och så! Vart mkt ren hahah fast jävla knott!! sen förstörde jag myrbon.. hehe fanns en hel del myrbon som pluppat upp.. så hade saft, fun light på dom och så sallt! hehe så hoppas dom dör de äkliga krypen.... iaf bort från tomten! hehe
 
På söndag åker jag och martin till Stockholm! Ska bli super skojj och mysigt! Snällaste syster tar hand om butiken Måndag och Tisdag! hihi Så bra =D
 
Så japp! hihi
 

Även denna har kommit upp!

Även denna spegel hittade nu sin platts på väggen i sovrummet! Kanon! Tycker den passade fin fint där :) Denna dag har runnit på bra! Snart är dagen slut. 3timmar kvar!

Mina lediga dagar!

Måndag igen då! Står på jobbet nu som vanligt men gud va skönt att vara ledig.. Mina lediga dagar (3dagar) var så skönt! Tack bästaste syster för att du ställde upp och jobbade<3
 
Iaf.... Torsdag efter jobbet åkte jag och martin och fiska i Abb sjön.. fick någon regnbåge och så! Pappa och anna kom förbi och hade med sig hundarna! Vi grillade korv och pinnbröd! Så mysigt och härligt! Vi åkte därifrån vid en 11 tiden på kvällen så vi vart där länge så kanon roligt! :) vart Driven till Mcdonalds på väg hem! Jordgubbs milkschake! Kanon gått allt! hihi 
 
Fredagen började vi dagen med att cykla runt Väsman.... Vart totalt 5mil.... var helt slut och fan så kämpigt det var.. vart trött redan i sörvik! hehe så lär träna lite och försöka göra om det fast bättre! Tur så hade jag ju martin som var och puttade på mig! :) hihi Så när vi väl kom hem efter en evighet på cykel och värk i rumpan så skyndade vi oss ner på stan och in på banken! Vart en väldigt snabb vända! Sen hem och slocknade av lite! handla lite mat och sen åkte vi till baskärn och spelade Paintboll! Var kanon kul! :) hihi var en hejare på att smyga! Sköt hedshoot på martin 2gånger! hehe så var helt slut när vi kom hem efter det så vart en hel dag ute! och åkte hem från paintbollen halv 11... var kanon kul att spela och busa med alla trevliga vänner :P kom hem så kollade vi på film, Bloue lagune! Sån bra film!
 
Lördag vart det lite stan... leta efter en adapter så att man kan ladda en läsplatta från kina! :) så efter lite letande så hitta vi på! vi var in på karl hedin och köpte en planka på 4,15m som vi promt skulle ha in i bilen och det gick allt vägen också! hehe fast vi vart instängda där typ för dom stänge kl 1. ch när martin givk in och skulle betala så vart det-nämen är du kvar? haha  ja så köpte vi även 2st gardinstänger till köket!  Sen hem och fixa och sånt sen åkte vi till Fredriksbärg och fiskade i Lisjön! Fick upp 6st gäddar och martin fick upp 8st! Fast vi släppte i allihopa igen! Bara roligt att fiska ! haha :) Så var kanon skojj så där var vi bra länge! så när vi åkte hem vart det pizza från fglamenco med hem! hehe sen så åkte vi till cassi och Krisse och hälsade på deras nya medlem Melody, en liten söt kattunge! En långhårig hona! Hon är väldigt lik Tyson, min gammla katt fast Melody är långhårig och tyson var korthårig! :)
 
Söndag vart en liten lat dag.  fixa med gardinstänger och byta lite gardiner och sånt! Köpte även nya såna pluppar man har på kanterna på gardinstängerna! ja vart kanon! Enhetligt och så ;) hehe sen var vi till mamma och anders och fick mat. kvällen vart en tjockiskväll med chips, dipp och godis! Vi kollade på Batman filmerna! SÅ BRA längtar tills nya kommer ut! ;)
 
 
Sån jäckla bra helg! Vart så bra! Skönt och så.. även om vädret har sugit så har jag haft det jätte kul :)

JAAA... men så klart!

Idag lyckades jag bra allt! viste att jag skulle göra det nångång men idag vart det! höll på att plocka i skåpet med dopsaker så låser jag och kollar in i skåpet och där ligger mina nycklar till skåpen i skåpet! YEY men tur så finns resärv nyckel! hehe
Men eller hur ligger nycklarna snyggt iaf! ;) hehe
 
Så bra bra! hihi Vart en bra dag änså länge så kl 13.00 ska jag och martin luncha :) blir coco thai mumms mumms allt! hihi
 
Igår när jag slutata och var hemma och höll på att sätta upp en hängare eller va det heter i badrummet så fick jag ett sms av jennifer -mmmmmm smet...      Snacka om att man blir påverkad för då höll hon på att göra muffins! Så var också tvungen att göra det... heheh så jag också får äta smet så jag gjorde muffins... Några vanliga och några chockladmuffins och så hade jag i hallon i muffinsarna men måste skaffa bättre formar eller nå sånt för de växte på bredden, inte på höjden! hehe muffinsformarna var för klena.... men men dom vart att smaka helh okey iaf! Sen kom pappa och anna och hällsade på! Pappa tog med sig min fiskeväska som jag hade när jag var liten! hehe så bjöd på muffins och kaffe! jag och martin fick en present för ihopflyttningen! hihi gulligt =D tackar <3 Så fick även anna igång på våran potatisskalare maskin! den fick vi av mamma och anders och när vi skulle använda den fick vi inte igång den! hehe men man måste ta i med lite vold så då gick det hehe ;) så vi satt ner och babbla lite och så sen åkte vi ner till kyrkogården med pappa och anna. Farmors gravsten hade kommit på plats nu efter en välldigt fördröjning. dom hade tydligen glömt stenen där dom gör stenarna så men nu äntligen är den på platts! Så fint så! pappa hade även planterat blommor så han hade fått till det bra också! ;)
 
Nej nu börjar min mage knorra nu vill jag att klockan ska bli 1! Sen är det jobb till 6 sen tar jag helg! UNDERBART!

ONSDAG! WÖHOOOOO

Redan onsdag! Känns så skönt! Skönt att det bara är idag och imorgon kvar sen har jag helg! Snällaste syster jobbar Fredag och Lördag åt mig så då får jag vaar ledig! hihi Ledig tid med Martin! :) Ska bli skojj!
 
igår kollade vi på Fotboll och Djurgården vann mot göteborgslaget så det var ju skojj :) hihi 3-2  kollade inte hela matchen.. höll på att plocka och fixa med skor och sånt roligt! tvättade även lite! så Göteborg gjorde 1a målet sen när jag kom in så låg ju Djurgården på 0an haha så sa jag att nu kommer jag och kollar så det blir nå mål för djurgården hahaha och så gjorde dom ett typ precis efter jag sagt meningen! Vilket flyt ;) hehe
 
efter fotbollen vart det bad, inte utomhus men innomhus! :)
 
 
jaa vart en bra vecka som vanligt och så! Undra vad man ska hitta på, på ledig tid! hehe imorgon kanske det blir fiske, grillning och så direkt när jag slutat! Roligt Roligt ja! så hoppas att vädret inte sviker! Vill grilla pinnbröd :)
 
just nu så står jag ju iaf på min vanliga plats på jobbet! :) Igår var cassi hit och sociala. hon gick och köpte subway och jag hade matåda så vi satt och åt ihop och hade det trevligt! :) hihi
 

Tillbaka till verkligheten!

Måndag idag igen! Veckorna rullar på fort! kl är redan 3idag! 3timmar kvar! Ska nog även få lite ledigt denna vecka. cassi ska nog jobba fredag och lördag så kanon skönt ju! Får jag vara ledig med martin ju! hihi
 
Glömde matlådan idag hehe men tur så kom martin ner med den lagomt till lunch hihi vilken tur man har ;)
 
I lördas var det fest hos martin! Kom en hel del trevligt folk... innan jag åktre hemmåt gick jag in på Åhlens och köpte en vas.. var då även tvungen att gå in och köpa nå blommor som kunde sitta i vasen då också! hehe så vart 10 rosa rosor hahah men de var så fina så :)
Som sagt! Fest på lördag och vi kom ner till stan vid en kl 1 så vart sent haha så vi missade alla som spelade men men var trevligt ändå och vi cyklade så vart ju lite träning på det också! hihi

RSS 2.0