Tisdag^^

Idag är det Tisdag och uppe med tuppen, nästan! Gick upp halv 7! Hoppa i träningskläderna och åkte ner till gymmet och mötte jennifer! Hahahingen av oss hade kort med oss så vi kom inte in.... lär leta rätt på kortet! men knacka på rutan så en tränare inne på MåBättre kom och släppte in oss! Snällt! så vi kunde träna ändå! hehe Gick kanon bra som vanligt och vi träna och babbla ifatt! hehe blir gymmet på Torsdag morgon också! :) Skönt skönt!
 
Igår fick martin på mina vinterdäck på bilen så idag kunde jag åka bil, igår tog jag bussen till stan och martin hämtade mig sen när jag slutat! Snäll han är! Så ja, dagarna rullar på! Lördag är gallerian stängd så, kommer bli så skönt så en ledig helg! hehe Inte alls så tokigt det inte!
 
BRA START PÅ DAGEN! :)
 
Får bli en gammal bild på mig, mamma och cassi! :)

Mer halloween bilder!

Här kommer lite bilder som jag tagit från Johannas blogg! ;) hehe Lite roligare än de jag tog vilket var knappt nån! haha Men en bild på pumpan skulle man ju ha haft! ;)
 
Haha Härlig bild men vad gör min älskling? haha <3
 
Vi var allt några som klädde ut oss iaf! haha skojj skojjj!

La Lampa!

Håller på att kollar runt på lampor...  Kom på i helgen hur jag och älskii kan lösa problemet med att få dit en lampa ovanför matsalsbordet. Finns ingen krock eller så där den bör sitta men kom på LÅNGE JAN! haha En förlägning som man sätter där det finns uttag och krock och så blir det en förlägning! :) Sen denna lampan är jag så förtjust i! Snygg, Vit eller svart? Synd så kostar den ju lite så kanske nått man ska önska sig i julklapp? haha skulle ju inte vara så tokigt! Men tror den svarta skulle passa perfekt ovanför vit/svarta bordet! hehe mmm
 
Lampan är så jävla snygg i verkligheten! Så både långe jan och lampan finns på elbyrån i ludvika ;)

Måndag och massa snö!

Vaknade upp imorse med en massa snö! Trevligt! Igår var jag och martin och kikade runt lite i affärerna som var öppna! Sen åkte vi till sörvik för att hämta mina vinterdäck så vi kan sätta dit dom... hehe men hade tydligen inge kors som man skruvar dän däcket med och martins passa inte så vi åkte och kollade överallt men hitta ingen... helt slut i hela ludvika eller?
 
iaf så köpte vi 2st nya blommor och slängde 2gamla som såg förjävliga ut! hehe så vart mkt bättre!
så vita hästen jag köpte förra veckan! :)
 
Så i natten till söndagen hade vi en dryg Melody... hon bet av martins mobil laddare och min bet hon så snörena kom fram och sluta funka den också! så YES! bra bra haha inte så glad på henne då!

Halloween helgen är över!

I helgen har det vart Halloween! Superduper skojj var det allt! Vart hos Johanna och Fredrik! Massa trevligt folk och skratt och lek vart det!  Johanna gjorde pumpa, riktigt snygg vart den! Tog inga bilder men tänkte att jag får snå någon av johanna sen när hon lagt upp på sin blogg :) Kvällen var kanon kul! Sen vart det solo och dansa lite och sen silver och så fick mamma skjussa hem oss! :)
 
Rödluvan!
 
Johanna hugger in på pumpan!
 

Dagen började bra!

Herregud vilka bekymer jag haft angående halloween! Eftersom min kläning som jag beställt och betalat för 2,5veckor sen inte har kommit än... så visade det sig att den vart skickad från hong kong i förrgår och hinner inte hit tills idag så haft smått panik vad jag skulle ha på mig på halloween.... Jag och jennifer gick till Åhléns när jag slutat så köpte nätstrumpbyxor så kan jag ha det jag hadde förra året då jag var militär... så köpte det och ett par vanliga strumpbyxor... Hem och hittade klänningen men hittade inte på kepan... grrr

Så hade millat vart in på affären och hällsat på och sa att jag fick låna hennes hos hade förra året! Så hon tog med sig den till sin salong så åkte dit innan jag öppna och testade den och den var kanon fin! Så japp Rödluvan! :) hihi Nu är bara nästa fråga vart vi ska vara allihopa? hehe vi verkar bli en hel del! Så även på lördag så sjunger mamma på silverdollar! Så ska väl dit och kika lite också :)
 
Så fick jag sms av posten nu nyss att mitt paket från ellos har klommit! hihi julgardinerna och kuddfodralen som ska upp till jul! Är så sugen på att plocka upp julsakerna nu! Köpte juldukar och en helt vit häst igår! hehe Idag köpte jag en ny adventljusstake från Lilla Milla! Så fin! hihi Bäst att förbereda sig! Har nog alldrig varit så här taggad på att julpynta och så! hihi


Helg helg! Skönt med helg! :)TREVLIG HELG ALLA! :)

Julhandel! hehe

Börjar klia lite i händerna efter att få börja julhandla! Så idag beställde jag julgardiner till köket, två röda hissgardiner som jag tror kommer bli suveränt! sen 2kuddfodral och sen en icke så julig fönster/bordslampa som ska stå i fönstret i datarummet! Men den kommer inte bli skickad förens 25november.... men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge!
 
Får se vad martin tycker om det då men i varsta fall så får jag väl skicka tillbaka det ;) haha
Så är det haloween på lördag och mina kläder till det har inte dykt upp än.. börjar bli nervös om att jag inte kommer få hem det i tid.... beställde det för över 2 veckor sen... så jävla dåligt gjort av den.... bläää men får hålla tummarna att den dyker upp fort som attans!
 
Redan onsdag...
I helgen vart det att ta det lugnt, kolla på film och gosa med finaste Martin! På söndagen så åkte vi till en sjö och skulle kolla om vi såg nå rödingar för dom leker nu! Och tam i sjutton så såg vi 3st som simade runt i vattnet så det var mysigt! Vi gick runt hela sjön också och hadde uggs på mig och dom vart ganska så blöta! hehe
Camilla har en as fin adventljusstake på sin salong som jag har tänkt köpt någon dag när jag kommer dit! As fin och härlig ser den ut att vara! hihi Vill ha upp allt nu!

Fredag!

Fredag och det var jobb som vanligt! sen hem äta och börja elda i kaminen! Sotaren som kom och besikta nya kaminen kom kvart över 7. trevlig och han berättade om kaminen och hur man ska göra och sånt! Sen att det inte är några problem att allt såg så bra ut att det bara var och elda nu! :) Så på kvällen vart det eldning! Mysigt! Milla som vid en 7 och då började vi, eller ja milla sätta i löshåret på mig, jag behövde mäst bara sitta stilla! :) Vart kanon bra och massa babbel på det vart det också! Efter att ha satt i löshåret som tog 3timmar vart det att vi kollade på film, jag martin och milla! vi kollade på dum dummare! haha en gammal klassiker! haha
 
Katten tyckte om kaminen iaf! Hon la sig framför den och njöt att värmen! haha
 
Melody har även upptäckt martins vattenglas som han har ståendes på säng gaveln så imorse hoppade hon upp där och drack ur glaset! haha mkt godare att dricka ur ett glas än ur sin egna skål! Martin lär nog hitta ett bättre ställe att ha sitt vattenglas på om han inte vill dela med Mellan! ;)
Ikväll blir det pingis i gallerian med en drös kompisar och sen mat! Blir gåttis! Får se vart vi hamnar någonstan! haha :) Skojjj!

Veckan rinner iväg!

Veckan har runnit iväg så himmla fort denna vecka! Onsdagen var det att åka till Stockholm kl 9på morgonen för att vara på Begravning kl 14. Var en så fin begravning för Bosse! En han verkligen förtjänade! Älskade Bosse! Tråkigt när det ska bli så men han är på en bra platts nu och har det bra! :) Begravningen var jobbig med mycket kännslor men ändå så otroligt vacker! Bosses son Robin sjöng i kyrkan och herregud va jag är stolt över han! Så duktig han är på att sjunga!Han sjöng utan dina andetag!
 
 
Vila i Frid Bosse! <3

Sovrummet!

 
I lördas när vi var på lyviksbärget så hittade vi på en led ljusslinga som jag alltid "sen jag köpte sängaveln för 1år sen" velat haft! Det hittade jag och martin på inne på rusta så en såm köpte vi och herregud så bra det vart! haha Sladden var lite svårplaserad då man inte vill att den ska synas och finns ju hål på sängramen där man kan ställa grejer som är menat att ha sladdar men vart inge bra att ha där så vi klämde den genom och fick skruva isär sängramen lite men tillslut vart det klockrent! ;) hehe så nöjd!
 
lite skumt ljus vart det när man tog kort! haha

pyssel pyssel! wiee

I helgen har det vart fullt upp! Riktigt kul allt! hihi Lördag så jobbade jag till 3som vanligt och  efter vart det hem och så vart det att vi åkte till lyviksbärget och gick där och kika! Så vart det  att köpa färg, en vit glansig! :) Så då kom vi på att måla matsalsbordet vit... det är svart och brunt från början men det är det ändå som är brunt. så vi åkte till mamma och anders och lånade deras slipmaskin och så upp på coop bygg igen och köpa sandpapper till slipmaskinen! hehe så stolsdynorna började vi slipa och måla och sen tog slip ppappret slut då detslets väldigt fort så vi han precis börja på skivan på bordet när det inte gick nå mer! Så då vart det film, human sentipice 2... fyfan va vidrig den var. mkt hämskare än 1a då den här gubben var så jäkla vidrig... bläää sattt i samma fotölj som martin och gömde mig under filten och sjöng... den var så vidrig! Sen vart den att kolla på en bättre film så man inte skulle drömma mardrömmar om filmen! haha söndag morgon så vaknade vi tidigt så vid 9 åt vi frukost och så iväg ttill coop bygg och köpte grövre sandpapper till slipmaskinen! Så då gick det undan och så! hihi skojjj! ;) Stolsittsarna målade vi med 3lager och bordskivan vart det 4a lager! :) Melody han också sättatassen i en liten fläck som vi spillt på en tidning och kuta iväg så vart lite fotspår av henne så hon fick duscha tassarna! under allt så åkte vi med mamma och anders till min moster och hennes kar som fyllt 50år så massa grattis! Så vart massa gått! Tårta och kakor och mmmmm... efter det svängde vi förbi och åt på pizzeria! hehe sen hem och fortsatte med bordet! :)
 
Före.
Under.
EFTER.

Onsdagen!

Onsdag idag! Trevligt treligt! Mitten av veckan typ! :) hihi Går så fort! Snart är det julafton! Snart halloween och det får mig att påmina om att jag måste hitta på något att ha på mig.. vad ska jag vara utklädd till? jaa bra fråga!
 
Igår vart det att köpa med mat från flamenco. räksallad för mig! mmm så vart det film på det och efter maten vart det att baka brownies men vi hade för stor plåt så de vart ingen höjd på de. så antagligen ska man ha mer smet eller mindre plåt! haha :) men goda vart de iaf men godare kan de allt vara :) hehe
 
Nya skor har jag nu också! Supersköna :)
 
 
Ha en bra onsdag alla :)

Trallar vidare... nanan

Igår, Måndag så hade jag ont i mitt högra ben från morgon till kväll... Fast fm var värst... drygt det där att det kommer och går och är ju inte så att jag överansträngt benet... sprang ju inte så mkt på fotbollen! Så fick bli ett par mer bekväma skor att ha och jobba i men jag märkte då att jag har inte mkt skor som är bekväma.... hehe nått jag borde ha pågrund av mitt ben.... artärisk missbildning... ja låter ju skojj att ha! hehe Idag gör det inte lika ont iaf.
 
Igår åkte jennifer till Thailand! Inte nå avis! Vill också åka iväg till ett varmare ställe! Skulle inte alls vara tokigt det inte!
 
Igår gjorde martin as god mat! Han gjorde det mästa iaf, jag stekte bara köttet jag! :) Vart egengjorda klyftpotatisar och fläskfile och beanäsås! mumms! Sen vart det att kolla på en acten film! Det var mkt skutande och dödande men var humor i det ändå så man kunna skratta också åt filmen! Bra bra! Sen kollade vi lite på tv innan vi gick och la oss! en komedi jag sett för och dom gör brownies i filmen så är så sugen på att testa göra egna brownies för det såg så gått ut när dom lagade det! mmmm synd att de inte säger receptet i filmer!
 

Tisdag Tisdag^^

Hejsan hoppsan! Tisdag och här var det länge sen jag skrev märkte jag! hehe har helt glömt bort bloggen!
 
Helgen har vart bra! Gått fort har den! hehe men det gör den väl när man bara är ledig söndagen? Lördagen vart det att köpa hem mat från coco thai.. mumms så gått det var! hehe inte alls tokigt det inte! Söndagen vart det dollar en sväng och så efter det fotboll i räfsnäs i en timme sen åkte jag och martin hem och kollade på fotboll och så! Vart bra frysen efter att ha spelat för det regnade! brrr Men kul vare! Så vart en lugn helg! :) Så även på lördagen la vi klart pusslet jag och Martin! haha gud så duktiga vi vart att göra det!
 
Martin har även bytt lampor i min bil då ena sidan fram vart hel svart! hehe sen böt han lampor på sin också! Bra dag! haha även på söndagen så krattade jag löv. var länge sen jag gjorde det och martin tvättade bilarna så vi var ute på förmiddagen! :) Fast nu är det lika mkt löv igen på baken! hehe attans! men men
 
BRA HELG! :)

Uggel pusslet!

Jag och Martin har hållt på med ett pussel ett litet tag nu! Det går bra och vi kommer bara längre och längre! Nu är det inte så mkt kvar att pussla ihop så kanske vi får klart det i helgen! Vem vet ;) spännande spännande!
 
Har ingen ny bild hur långt vi kommit men lägger upp en bild iaf från tidigare :) Pusslet är 500bitar!
 
Vi har lagt det mästa är bara bitarna mellan ugglorna typ kvar och lite här och där! :) haha var faktisk kul att lägga pussel! :P

Ibland går det undan allt!

Lördag idag! Denna vecka har gått kanon fort och väldigt dålig har jag vart med bloggandet också! hehe Torsdag vart det lite tjej mys med Emelie och milla och självklart lilla Lowelia! Snuffan! Vi spelade supermario som på den gammla goda tiden! hahah ;) vi nötte det där spelet väldigt ofta och lekte och hade oss så det var så skojj så! Vi kom till 3e värden sen vart det att sitta och prata istället och kolla på lowan! Tänk va mkt uppmärksamhet en liten bäbis kan få och man kan ju kolla på henne hur länge som hällst! Sen kom martin hem och då var han också med och pratade och kollade på lowan! haha :) Hur mysig kväll som hällst och så åt vi cheescake! mumms
 
Fredag morgon vart det att gå upp tidigt då killarna från nodiska kaminer kom och skulle instalera kaminen och Ulf kom också! Så full fat gick upp kvart över 6typ och började fixa mig så jag var klar till dom skulle komma! :) Bjöd på kaffe! sen drog jag till jobbet och när jag kom hem var det klart! Martin kom ner till stan innan jag stängde och så gick vi till hemakväll och köpte godis! mmmm så gått det var! sen fick jag komma hem och kolla in nya kaminen! Snyggt snyggt! så la vi lite pussel och åt och så hokey och så kollade vi på en krigsfilm! Helt okey! Så vart en mys mys fredag med älsklingen <3
 
Hål rakt igenom taket! Ja det fläktade bra ;)
Helt nöjd! :)
Nu är det bara och vänta på att sotaren ska komma och godkänna den så vi kan test elda i den! hihi Telgsten är det i den så jaa! SPÄNNANDE! hihi

Helgen är över!

Måndag idag igen då! Helgen har gått över alldeles för snabbt! Snabbt går det! Iaf... Lördas så var den hem efter jag jobbat och ta det lite lugnt och både jag och martin somnade av i soffan en vända till Harry potter. Senare mot kvällen spelade jag och martin fifa 13 och kan ju inte säga att jag är imponerad av mig själv när det gäller spel! hehe Sen vart det att vi åkte och hämtade upp johanna och så åkte vi till kopparberg för att se ett band! Var trevligt trevligt! lite kallt men överlevde så vart ganska så sent och vi kom hem typ 2på natten! Så då var det skönt att somna bar att martin somna direkt han la sig och han la sig i mitten av sängen och så låg han där och snarka innan jag äns hade lagt mig! haha sötisen <3 så han tog upp hela sängen den natten! hehe
 
Söndag. sova ut och så åka till kopparberg igen! Denna gång för att gå på marknaden! Vi åt hamburgare och köpte godis och en skyllt som nu hänger på dörren in, Välkommen strår det! snyggt! Så där gick vi och vart fint väder också så inge regn! Sen hem igen och så sen iväg och hämta upp martins faster och så fredrik och johanna och så åkte vi till ullriksbärg på kalas då Ulf fyller år på onsdag så då vart det att fira honom! Trevligt trevligt!
 
Kvällen vart det film, Johan Falk, lite seg men bra var den ändå! :)
 
Melody tyckte det var väldigt spännande närmartin spela fifa 13 haha hon slog på gubbarna på tv...
Skylten som vi hitta på marknaden! :)
Helgen har vart kanon verkligen! Och på fredag kommer kaminen bli instalerad! Ska bli så spännande det med hihi!

RSS 2.0