Experiment klocka^^

Nu nyss har jag förstått hur man får upp boet på en klocka! haha grattis till mig! Hade försäljaren för skagen här och hon berättade hur man gjorde så då vart jag intresserad hur man gör det och vandaliserade min egna klocka! haha Och tadaaa så fungerar den nu också! Även om jag öppnade den och har pillat och tagit dän batteriet! hehe tur jag inte är tappad bakom flötet! Så öppnade jag även en skagen klocka och den fick jag också upp! Bra bra! haha och samma batteri var det i skagen och fossil så det är ju kanon det!
 
Och ingen skada skedd när jag fick ihop den inte! Bra Emmis! Fredag fredag

Bra morgon!

Imorse gick jag nästan upp samtidigt som martin! Jag var nere på springbandet och typ premiär använde det för första gången jag.. så hoppas man okrar med det andra mornar också! :) Så det gjorde jag och lite annat! Sen duschen och så satte jag mig vid tvn och kollade på den. Barnprogram, först kollade jag på saltkråkan och sen pådisney chanel! Trevligt! Mellan har både busat och gosat! Imorse var hon och bet på mina fötter så då åkte hon ut från sovrummet! men annars så är hon så duktig så!
 
Igår var milla här och sociala med mig! Så vi fikade lite och babbla sen beställde vi hem nytt löshår till mig så hopas den kommer snart och sen att milla kan sätta i det i huvudet på mig snart :) hihi Roligt! Imorgon är det lördag! På kvällen blir det att åka till kopparbergs marknad och kolla på nå band som spelar 23.30 så får se vad jag tycker om dom! hehe martin gillar dom iaf! :) Så ska bli skojj skojjj!

Äntligen Fredag!

Fredag förmidda är det idag då! Trevligt och denna veckan har gått så fort! Igår var det kvällsuppet i gallerian och jag slutade vid 3tiden då cassi kom och böt av mig! Trevligt att få sluta lite tidigare och speciellt när det är öppet till 8 så slipper jag jobba 10timmar! Så snäll syster!
 
Så igår kom jag hem innan martin! Så åkte vi till lyviksbärget och köpte 2st nya fönsterbrädor till köket eftersom dom som satt i köket var olika... hehe ena var "ihålig i rander" eller va man ska säga och den andra elt slät. så nu sitter det 2st likadana! Så nu slipper jag reta mig på det! :)Så handlade vi även blommor när vi ändå var igång! Så åkte vi ner till stan och var inne på gallerian och kollade på modevisningen! haha man kan aldrig få nog av gallerian i Ludvika! haha Så köpte vi hem mat från flamenco, jag åt räksallad och det var gått och mellan tyckte välldigt mkt om räkor! Sen vart det att ut och plantera blommorna och så sen sätta dit nya fönsterbrädorna och så! Vart nöjd så nöjd!
 
Dom gammla fönsterbrädorna! :)

Torsdag! Kvällsöppet till 20.00

Idag är det kvällsöppet i gallerian och det är modevisning och insperationskväll! Så ända till 20.00 har man på sig att shoppa loss!
 
Själv slutar jag 15.00 då cassi kommer och jobbar 15.00-20.00 snällt! hihi
 
Idag har jag gjort kolage och lagt upp på Smycka Ludvikas fb sida! Roligt att pyssla lite! :)
Lite smått och gått från de saker jag har i butiken! Smycka Ludvika! Gå in och gilla Smycka Ludvikas Sida på Facebook!
 
Skulle ha tränat imorse men så kom jag på igår kväll att jag ska ha en utbildning via telefonen om, Min affärsTV haha hade glömt bort det men kom på det innan det var för sent! Gick bra och han tyckte jag var väldigt duktig med datorer och att det inte kommer bli några som hällst problem för mig med det. Så jag ska ha hand om både Smycka och Lifes affärs tv. kommer gå bra! haha Gick kanon iaf! Så nu är det bara tven som ska upp på väggen!

Börjar Tisdagen med träning!

Klockan ställd på 06.30 Vaknade när martin gick upp vid 5tiden och var as pigg och kunde inte somna om. somna typ och så drömde jag att jag missade träningen! haha Men iaf, klockan ringde och så vart det att dra på sig nya träningskläderna och premiär använda dom! De var riktigt sköna!Möta Jennifer vid Må Bättre vid 7 och träna på! Gick bra idag! Torsdag kör vi igen! :) Skoj! Ska även försöka komma igång och springa på springbandet nu när vi har ett och har fortfarande inte kommit ner på det. Vart ner och test gott typ!  Så kanske ska sattsa på det imorgon och ner och springa lite? Vore bra skönt det allt!
 
Torsdag är det kvällsuppet på stan så då har gallerian uppen till 20.00 så jag slutar vid en 15.00 så tar cassi de sita 5timmarna! :) Snällis!
 
Har fortfarande inte fått montern som jag ska ha SKAGEN klockorna i! Irriterande så lär nog ringa dom igen och fråga. dom skulle höra av sig till mig men det har dom inte gjort än! humm....
 
Dessa 10klockor har jag ställt upp på disken för att få fram det lite. Men det är 10klcokor av 45så fler måste upp!

Nostalgi! Supermario brus 3

Igår efter jobbet åkte jag förbi cassi en snabbis och lånade en sån Melody kan klösa på medans vi har henne! Sen hem och älski höll på med maten! Efter maten vart det att spela vidare på nintendot! Sista väden kvar men vi hade glömt sparat sen dan innan så vi var tvungna att spela om värd 7 hehe men det gick det också och älsklingen klarade sista bannan på värd 8 så han dödade bossen! Bra gjort av han! hehe Detta spel fick jag och cassi i julklapp av pappa och mamma när vi var små 3/4/5år haha nått där och det har vi spelat och kömpat jämt med! haha
 
Så detta gjorde vi kanon bra! ;)

Kanon härlig helg!

Måndag igen och helgen är över! :) Lördas så tog vi det lugnt och njöt, åkte och skulle handla men vi åkte förbi vid mamma och anders. fick mat där och sällskap! Trevligt så sen åkte vi och handla och så vart det film när vi kom hem! Var en rolig och bra film och så vart det chips och dipp! mmm Söndag så tog vi sovmorgon! Vi låg i sängen till 10 och åt frukost och så vart det att åka till gränges på marknaden! Köpte marknadsgodis hihi och så träffade vi på ulf där och så fick vi fika hos martins mormor och morfar! Så hem äta och sen till smb och gå på nisses och köpte lite nu när det var utförsäljning! köpte lite smått och gått, ljus, prydnadsblomma, vas och 2st kupevärmare! :) och lite godis! hihi sen åkte vi till Emma och philip och hälsade på! Har ju inte vart hem till emma sen hon flyttat till hus så klart jag vill dit och se hur hon har det! :) så efter besöket där så åkte vi gubbo vägen och hällsade på mormor och morfar när vi ändå var i krokarna! träffa gizzmo! Hon börjar allt bli stel hon! Men fina är hon och full med energi för sinn ålder!
 
så vart en hel dagsom flög iväg. vi hade fullt upp så var trevligt det! hihi hem och göra mat och så kom cassi med missarna! Hennes hankatt börjar bli könsmogen så han är dryg på melody som är hona så för tillfället är jag och martin kattvakt åt melody! hon har skött sig och så! Inte vart nå dryg när vi sov heller! Hon var upp och sov i sängen en vända i natt då hon la sig brevid mig typ! :) Så mysigt med djur! Så hoppas hon sköter sig bra nu när hon är själv hemma också! :)
 

Svart är det nya röda! ;)

Igår så fick jag sluta vid 3 tiden! Cassi kom och jobbade de sista tre timmarna! :) Så jag och martin kunde åka till blge och kicka på bil! Så vi kom dit fick testköra bilen också och så lämna över nyckeln till en annan spekulant på bilfirman och så satte vi oss och pratade med försäljan och martin han skriva på papper innan dom andra kom tillbaka hehe och även under tiden som vi satt där var det ett annat par och fråga efter den så vi kom i bra tid dit! så vi bytte in martins passat och fick åka därifrån med den svarta saaben! Riktigt fin och fräch är den och skön att sitta i! Så jag tycker martin gjorde ett bra köp! Dragkrock är väl det som får komma på sen! :) så vart en trevlig tripp! vi fick även tag i 6st till tallrikar av den serien som vi har så nu har vi 12av tallrikar och 12 ansketter så kanon bra det! Sen hittade jag en tröja! Så bra Fredag vart det verkligen! Sen åkte vi förbi johanna och fredrik så dom fick kika på bilen och sen åkte vi och köpte med oss flamenco hem och väl hemma så kommer vi på -vart är min bil? hahah så den stog kvar på stan så den hade jag helt glömt bort så martin fick skjussa ner mig imorse till jobbet :) vilken tur man har! så vart det att spela supermario! Gick kanon det också! haha
 
kommer sakna den röda! haha
Min polo jag hade innan peugoten var ju röd och den jag har nu är ju svart! haha så nu välkomnar vi 1 till svart bil i familjen! :) hihi
 
Snart helg! :)

Fredag den 21 September!

Tänk sig! i ett helt år har jag stått här. 8timmar 5dagar och 5timmar lördagar! 6dagar i veckan i 1års tid! Har haft min syper snälla syster som har hjälpt mig när det har behövs! Under jul när cassi hjälpte mig i julruchen! Det var roligt och full fart och vi hade fullt upp! Så hoppas denna jul blir den samma också! i Februari när vi kompisar åkte till idre för snowbord och sånna roligheter så hade jag cassi i butiken Torsdag - Lördag.  Året har rulllat på och mkt har hänt! Glad att detta år blivit som det blivit och är så glad! Glad att ha en sån omtänksam och glad Kille som Martin som får mig så glad<3

Idag ska jag få sluta vid en 3tiden! Cassi kommer och står sista tiden! :) Skönt skönt vad 3 timmar kan göra mkt ledig tid! hihi Jag och martin har spelat nintendo 2kvällar i rad! hehe går kanon men är allt ringrostig på spelen... var grymt mkt bättre när jag var liten! hehe fick ju spelen när vi var 3 och 4a typ och har spelat det mkt sen dess fast oftast hade cassi dragit ur min dosa när vi spelade så bara hon spelade och lurade hon mig och sa att det var jag som spelade! hahah japp så är det väl att vara lillasyster? haah Igår så gjorde vi file och egengjorde potatisklyftor vilket blev mums mumsiga! Fredrik/ johannas recept använde vi oss av!
 
Igår var sotarn hemma, han skulle komma mellan 8.00-10.00 och han kom precis kl 8.00 så det var skönt att ha det gjort! hehe sen tog det typ 7min för han och så gick han igen! haha
 
 
Igår lämnade B denna värld! Sorg i hjärtat att det ska behöva bli så! Du lämnade oss alla allt för tidigt! Älskade B!  <3 Det var inte länge sen det var kräftskiva och du var med och mådde bra! Sen att det gick så fort :( <3

1 ÅRS JUBILEUM SMYCKA LUDVIKA

Idag är det precis 1år sen jag slog upp dörrarna för första gången! Smycka Ludvika!
 
Så idag firar vi med 15% på Förlovning och vigselringar från Classic!
Tryck på bilden så kommer du till Smycka Ludvikas Sida på FB! Eller tryck här!

Tisdag och så onsdag! Dagarna går fort!

Idag är det onsdag igen! Var lite extra trött igår och idag morse så låg kvar i sängen till halv 8... hehe Imorgon lär jag gå upp tidigare då sotaren ska komma mellan 8-10 så hoppas han kommer tidigt så är det klart! :) Gårdagen gick ganska så fort! Milla var hit och åt lunch och så fikade vi också! hehe sen så ringde cassi och sa att hon skulle och hämta ut mitt paket som kommit till posten så jag och mamma mötte henne utanför åhlens och jag fick mitt sena födelsedags paket! hihi Ett mytt brunt skärp och en ny sportbh! YEY! Så tog vi en vända inne på åhlens och gick runt! Pratade och kollade på sakerna! SÅ trevligt så!
 
Sen hem och då matyn typ var klar! Min duktiga kille <3 hihi potatisbullar vart det! mmm det är gåttis men det är inte martin så förtjust i! haha :) Så japp....  
 
Ingen träning har det inte häller blivit denna vecka! hehe attans.. men får se. kkanske på fredag pratade jag och milla om så får se! :)
 
 
Tralla laaaa

Söndagskväller! Supermys!

Igår kväll så premiär eldade vi i kaminen första gången för denna höst/ vinter Var mysigt och sån härlig kännsla att elda! Så vi satte oss där nere! Tände ljus och eldade och spelade kort (martin vann, hehe ) så satte vi där nere och pratade och hade det så mysigt! Bra avslut på helgen! Åt glass med varm hallon sås också! Inte alls tokigt! mmm
 
Mys stämning
Sen har vi även beställt en ny kamin som ska sitta uppe på (där man kliver in) så den ska väl komma typ vecka 40 tror jag! :) Ska bli skojj det allt! hihi
 
Måndag Måndag^^ Hoppas dagen rullar på bra! Har ju startat en FB sida Smycka Ludvika så skojj det! :)

Måndag och regn!

Min helg har vart kanon! Lördag var det Annas födelsedag så vart att åka dit! Så nu fick Martin träffa den sidan av "släkten" Annas mamma, pappa, syster och barn. Så skojj! God mat som vanligt! mmmm Anna hon kan hon! Anna fick en klocka av pappa! En från mig självklart! ;) Pappa hade en liten rundtur för oss om deras renovering! Det är en hel del dom lär göra nu! Ett sovrum som allt är urivet ur, bara betonggolv typ nu! Så ser hel fint ut! Sen toan nere ska de fixa, kakla och så och även duschrummet nere ska också fixas till! :)Så ska bli skojj när nerdervåningen blir klar! Men tur så är det ju ingen broska med det nu när alla barn flyttat ut förutom calle! Sen vart det att kolla på lite tv med pappa och anna så vi vart kvar där ganska länge! Så det var så trevligt så det!
 
Sen vart det film, Man in black 3 eller var kanske fredagen vi kollade på den? hahah
 
Söndan så gick vi upp kl 8, åt frukost och så! Sen åkte vi till prästtjärn och försökte fiska men ingen tur på den fronten hade vi inte! Inte ett napp så lär vara sjön som är värdelös! hehe så vi var d'är ett tag men sen vart det lite kallt så då åkte vi hem! Jag somnade av lite, var helt slut och tröttis! Sen började fotboll kl 14 så då åkte jag till nisses med cassi och sara! Köpte nya lampskärmar för dom vi hade lyste så gult så njaa inte så snyggt så hittade vita som lyser mkt bättre och inte gult! och även halva blombollar eller va det heter! Så helt nöjd!
 


Inte så bra bilder inte på nya lampskärmarna men men de får duga! Vart nöjd!  hihi Han tillomed se lite av fotbollen, andra halvlek men så vart det inte att gå nå bra för djurgården.... suck! Synd synd!

Nedräkning!


Nu vill jag hem till min martin! :)

Lördag! 15 September

Lördag idag! Bästaste Anna fyller år idag! Massa grattis till extra mamman! ;) <3 Så ikväll blir det att åka ut till pappa och anna på kalas och så! Skojj och mumms! hihi Anna och pappa var nyss in, Anna fick en ny klocka i födelsedags present av pappa så dom var in så jag kunde ändra storleken på bandet! ;) Kanon! hihi
 
Snart helg! SKÖNT!
 
 

Igår kväll åkte jag och martin till kyrkogården och tände ett ljus på farmors grav! För idag är det exakt 1 år sen hon somnade in! Tiden går så fort! Värdens bästa farmor! <3
 
Annie Åkerström

Vet att du är på ett sånt mkt bättre ställe och har det så bra där du nu är! <3

Ikväll blir det FREDASMYS!

Fredag Fredag! wieee
 
Veckan har gått väldigt fort! ojoj alltså! Ikväll blir det fredas mys hoppas jag på! Vi har ju sagt att bara godis och dricka på helger, 1dag i veckan.... humm men dricka drack vi ju igår.. attans! hehe
 
Imorse gick jag upp samtidigt som martin typ! :) Så har tvättat en maskin imorse och slänge in en till som startar vid 5 typ tror jag så då kan jag plocka ur den när jag kommer hem! :) tvätta undan en hel del är ju inte så fel! Blir forst mkt tvätt! bort bort med det! Är väldigt skönta tt gå upp tidigt har jag märkt! Man hinner göra mer saker på morgonen! Även sitta i soffan med tecket och gosa lite hinner man också! Kolla på tv och ta det lugnt och hinna fixa sig i lugn och ro också! han även vattna blommorna! Bra bra!
 
Imorgon så Fyller Anna år så då blir detlite kalasande där också? hihi inte alls tokigt det inte! hihi (= skojj! hih
 

Idag är jag glad!

Haft en sån bra födelsedag!

Gårdagen var kanon bra! Roligt med så mkt folk som ville komma! :) Det var både min famil och martins familj så det var skojj! Ville att dom skulle få träffa varandra! :) Så perfekt timing! När martin fyllde år så var ju mamma och anders utomlands och pappa och anna i rättvik på hundutställning men nu kunde de vara med :) Skojj! Fick så himla mkt fint så super nöjd!
 
Vill ju få allt på plats på en gång också! Fick nya gardiner av mamma och anders och dom åkte upp på en gång allt! Och gråa tassels! gillar dom skarpt! Lär köpa 2st till lika dana!Har 4a styckna men behöver 6st! Sen fick jag prydnadskuddar, 2 vita och en mixer av både mamma och så fick jag en av martins mormor och morfar så cassi var nöjd för hon fick med sig mixern jag fick av mamma och anders med sig hem hon! haha en pilatesboll fick jag av martins pappa! och en korg med massa gått i frukt och presentkort på face it att göra sun thain (hur det nu stavas) så det lär jag göra nån vända när jag ska bli extra snygg!hehe :)  det fick jag av martins mamma och kent! Kanoners så imorse till frukost åt jag yogurt och kiwi, var riktigt gått :) av pappa, anna, disse och trixi och brorsorna och cassi fick jag pengar! fick även pengar av mamma och anders och co på den sidan! så nu har jag fått lite bidrag till kaminen som kommer bli "inkoplad" typ vecka 40? så skojjj!
 
Av mormor fick jag kristall glas så imorse spelade jag lite på de. vart sugen på att testa så hällde upp vatten i olika nivoer och drog fingrarna på glaskanten! Japp det lyckades jag med och kom olika ljud ur glasen! :) Farfar kom också med och av han fick jag peng och blomma och äpplen från hans äppelträd! Så go farfar är! Johanna och fredrik fick jag en så fin ljuslycka som också fick inta en ny plats på en gång och tände ljus i den! Så fin och passa som smäck!
 
Så min födelsedag har vart kanon bra! hihi Kunde inte bli bättre! :) Systers paket ska jag få sen för det har inte hunnit kommit! hahah Så får se vad hon har beställt för nått dåda! ;) Ska bli spännande! hehe




Lyckad dag! :)
 
 
 

Idag är den min 21års dag!

Som sagt! Idag fyller jag år! 21år! ojoj Va tiden går fort! Sovit lite oroligt inatt... legat och vridigt mig.. kommer allt räcka och sånna tankar har jag haft! ojoj! hehe visar sig!
 
Sen fick jag öppna paket av älsklingen! hihi Fick träningsbyxos och en träningströja och en brun väska! Kanon! Testade kläderna också och de passa perfekt! som ett smäck! haha Så det där har han lyckats bra med! Sötisen! <3


 

Tårtbakning klar!

Igår kväll när jag kom hem och efter vi ätit så vart det att baka tårta! Inte alls tokigt det inte! ;) hihi Gick kanon bra och tårtan vart så lyckad! Vart en hel del rosa! Är ju inte den rosaste tjejen! haha men men fin vart den! Efter tårtan vart klar vart det att göra cheescake! Gick bra! haha ringde till Milla 1gång bara! hehe så visar sig väl ikväll om den smakar gått också! Så hoppas hoppas! hihi Är ju så gått med cheescake och sen hallonsås! mmm
Helt nöjd! Jag och Martin som bakade tårtan! Han har gjort många med marsipan! Var första gången jag gjorde typ.. som sagt brukar annars bara göra med grädde och jordgubbar typ! :) men det här var kanon ju ;)

Bull bak och slinga håret!

Igår kväll så försökte jag hinna med en del saker! hehe Först käkade vi när jag kom hem! Älsklingen lagade lasagne och var klart när jag kom hem! Vilken lyx <3 Sen efter maten vart det att åka och handla! Så nu har vi handlat på oss saker inför imorgon då jag fyller år och  får hem gäster! Ska bli skojj! (ikväll ska vi baka tårta)
 
Iaf när vi kom hem efter handlingen så började jag baka bullar! När degen var klar och skulle jäsa så började jag med att slinga håret. Tog på mig denna superläkta mössa och började dra ur hår ur de små hålen... Höll på med den och när jag fått ut typ halva, bara framtil så hade bullarna jäst klart så då var det bara att ta tag i dom! Kavla ut och allt det och med den snyggaste mössan på sig kände man sig eftera duktig! haha ja! Man lär vara exektiv! sen när bullarna var i ugnen så fick martin hjälpa mig att dra ur hår där bak! Sen ta ur bullarna och allt gick galant! Bullarna vart fina, smakade aldrig åt bara degen hehe (A) Godaste ju!
 


Martin satte och pinade mig ett bra tag! Aj va ont det gör på vissa ställen... jävla slingor och hätta! haha men men hade blonderingen i i typ 13minuter för sist jag gjorde slingor vart jag helt konstig i hårbotten och fick utslag i ansiktet och var jätte konstig i hyn så vågade inte ha i det så länge! Men i morse när jag fick se det tort så var det inte allt så farligt! Vart att se helt okey ut och vågade iaf dra till jobbet! hahah så helt okey! efektiv dag / kväll var det igår!
 
Idag/ kväll ska jag och marin baka tårta! Blir en prinsses tårta haha ville först ha vit marsipan men sen ångrade jag mig och ville ha rosa! Så rosa marsipan och rosa rosor och vit och mörk chocklad hjärtan! Blir nog kalas bra! Har aldrig bakat tårta med marsipan, bara vart med när anna gjorde det och jag och cassi fick vara med och pilla! Brukar bara göra "vanlig"tårta och garniera med grädde och göra fins och ha jordgubbar uppe på! Men det ska bli superspännande!
 
Imorgon bitti ska jag upp och baka chees cake tidigt på morgonen! haha hoppas det blir lyckat! Har fått receptet på det av Milla och hennes är ju attans så god så hoppas min också blir det! Kanske lär ringa och väcka milla 7imorgon bitti? Tror ni hon blir glad då? hjihi ;) vem vet! blir nog kalas bra! :)
 
Idag är min sista dag som 20åring! japp känns bra :) hihi

telefonkööö -du har nummer 70

sitter för tillfället i telefon kö... försöker ringa till skatteverket... Är jag den ända som inte fått tillbaka mina skatte pengar? nooooo nu är jag i i kö igen... 90... drygt! jaa hoppas detgår snabbt! Drygt att behöva vänta!

Har blivit med i instantgram Fattar nada av det iaf. heter EmelindaAkerstrom så ni vet! Får se om man kommer komma igång där nå eller hur det blir hehe är lite efter med sånt där!

cassi har vart här och hällsat på och sällskapat mig! trevligt hihi ska snart äta min matlåda! denna morgon började också bra! gymmet med jennifer 07.00 inte tokigt det inte! hihi var lite tröttis men det gick allt hihi :)

köpte en krukväxt igår, en boll som inte dör som jag kan ha i hallen även om den inte får någon sol så dör den inte! perfekt! hihi

Gräva gräva^^

Söndagen så var vi till martins mormor och morfar och hjälpte dom! Vi fick mat, bullar och glass! Mkt att välja på! hehe Så grävde vi i landet och vände på jorden! och så skulle båten upp från vatten och till land! Japp vart värsta träningspasset det där! haha roligt! När vi väl kom hem så tog vi det lite lugnt sen åkte vi till Johanna och Fredrik och kollade in det nyinlagda golvet! vilket vart kanon bra! Riktigt snyggt när det är samma golv överallt! :) Bra gjort av dom! sen var vi och handla! Sånt som behövs!
 
Sen vart det bara att ta det lugnt på söndas kvällen! Vi satte oss i badet och åt glass och tog det lugnt! haha MMysig söndaskväll vart det verkligen :)
 
Martin kunde allt det där med att gräva han ;) haha

Helgen är över och tillbaka till verkligheten!

 
Måndag igen då! Denna vecka, Torsdag är det min födelsedag! ojoj! hihi
Träningsverken börjar komma krypandes då jag igår var och grävde om i martins mormor och morfars stora land, och hjälpte till lite med att dra upp en trä eka.... haha och imorse var jag och jennifer på gymmet och var grymt duktiga så träningsverken den kommer allt!
 
Min helg har vart kanon så tänkte skriva om den! Fredag vart det att laga mat, sen film och godis och ta den lugnt, jobb på lördag och sen åkte jag och martin till pappa och anna vid en halv 5 för att fiska kräftor med dom! Så vi la i burarna vid en 5 tiden! Vi hade med oss pakning! eller pappa och anna, hehe korv, godis, dricka bullar! och så var så klart hundarna med! Martin börjar nog allt bli lite hundvan efter busiga Trixie som är högt och lågt! haha så vi elda och satte i en stuga och myste och elda i den så där inne var det varmt och skönt! vi hade även pinnar med bete så vi kunde plocka lite kräftor efter land också! Så var så skojj så!
 
anna och martin!


Vi var där utei skogen tills kl 12 på natten och det vart bra kallt ute! Söndags morgonen så åkte vi dit igen för att ta upp burarna  som legat kvar under natten så totaltfick vi 44kräftor! så inte så jätte många men några iaf! :)
 

Inventering......

Denna vecka har gått fort... har inventerat och haft mig! hehe så allt är räknat och nu håller jag bara på att fylla i listor och sånt så hoppas att på måndag ska det vara klart så jag kan lämna in det till revisorn och så! Så får se :)
 
För någon dag sen vart det spontan fika  på ängel med Emelie, Loweila och Milla! Vart en snabb fika då vi sen åkte hem till mig så dom fick se hur jag bodde nu med martin! :) Och jag fick hålla i Lowelia typ hela tiden dom var hos oss! Så mysig hon är! haha lite roligt när martin fick leta fram ett youtube klipp som lowelia tycker om så hon blir så glad när hon ser det så tog han på det klippet och hon såg det sen när det var slut så vände han ipaden till sitt håll och tröck upp en annna vidio som hade samma melodi och hon försäkte sträka på sig och se dom roliga figurerna men så när han vred ipaden åt henne så vart hon lite besviken för var nog inte det hon ville se! Så vart att se på den "riktiga" vidon igen så vart hon gladis! hihi så underbar hon är ! Lilla gosfian! snart hela 5månader! hihi så var så trevligt så!
 
idag på morgonen vart det träning med Milla på Må Bättre! SÅ hihi hon har nu också blivit medlem så yey va roligt! hihi så vi var där och tränade, duschade där sen gick vil till Millas salong Lilla Milla och åt frukost och sminkade oss och fixa håre! Inte alls en tokig start på Fredags morgonen! :)
 
Inga bilder har jag att bjuda på men kan säkert hitta på någon gammal! :) Appropå gammal så fyller jag år om 6dagar! herregud! Snart firar även smycka 1år, den 21september slog jag upp dörrarna för första gången till Smycka Ludvika! Var så nervös! tänk att det redan är 1år sen? Vart tog tiden vägen och inte 1 ända gång har jag vart sjuk så jag behövt vara hemma. har stått här alla öppna dagar! Syster har hjälpt mig vissa dagar men har stått här 6dagar i veckan och vid jul var det även öppet söndagar så då jobbade jag 7dagar i veckan! Herrre min gud vart har tiden tagit vägen! Är så otroligt stålt över mig själv!   Ja så ni vet! :)
 
Syskonen Persson/ Åkerström
 

Tisdag Tisdag Tisdag!

Började morgonen med träning på Må Bättre med Jennifer! Gick ju kanoners och vi var så duktiga så! Får se om det blir träningsverk imorgon! hehe Så kl 07.00 var vi inne på må bättre! Tidigt och knappt nå folk där vid den tiden så det är bra skönt det!
 
Jobb, står på jobbet som vanligt och väntar på att få stänga. 3timmar kvar! Håller på och inventerar... roligt? japp.... helt slut i huvudet med allt räknande! har ju snart haft butiken i 1år... Den 21september firar jag 1år på smycka! Vart har tiden tagit vägen? Helt sjukt ju! skojj!
 
Milla har vart här så vi åt lunch ihop och så köpte vi lite fika också! var så trevligt så! hihi
 
Igår kom jag hem innan martin, han var ute och cyklade han! så hittade vi på 2st krukor, martin fick 3st uteblommor när han fyllde år! Så lär iväg och köpa blommkrukor, 2st för dom moste ju vara lika!
 


Roligt med blommor! :) Nej nu ska jag räkna vidare :)

Fredriksbergs bruk^^

Efter postlådan kom upp och efter maten i söndas så vart det att åka till fredriksberg! Vi hämtade upp Johanna och fredrik och så åkte vi! Först åkte vi förbi vid Martins pappa och marie  och hällsade på och fick fika och sen gav vi oss ut på äventyr till Fredriksbergs bruk! stället har verkligen förfallit och så men det var roligt att gå runt där och kika! :) Disse var också med men hon fick sitta kvar i bilen när vi var där för det var glas och allt över hela golven och så!
 
Vi gick in i korsten där och kolla herregud nu vet jag hur det skulle kännas att vara långt ner i en brun och bara se en ljusprick ovanför huvudet! hehe
 
japp så där gick vi runt och klättrade oss och hade! Vi gick även ner på ett ställe där det var vattenfyllt i källaren.. as läskigt! Känndes nästan som om vi skulle vara i en skräkfilm! hehe men men det var roligt och på vägen hem var jag trött så ja!
 
Så vart att beställa pizza! hehe sen kom pappa, anna, cassi och Trixie och firade martin! Dom har vart i gävle över helgen på utställning med Trixie och hon har vart så duktig så! Disse vart så glad när pappa och anna kom och sen när hon fick följa med dom hem också! haha Hundar är så söta!

Helgens påhitt!


I lördas direkt när jag kom hem från jobbet vart det att hem en vända och åka iväg igen och hämta tårtan som martin hade vart och beställt så den hämtade vi halv 4 och martins släkt skulle komma kl 4 så var ju bra att vi fick tårtan innan! :)
 
Var trevligt med besök! fika och sånt! hihi Martin fick en postlåda och det tyckte jag var kanon bra! hihi för när vi var upp på coop bygg så sa jag att vi skulle nog kanske ha köpt en ny postlåda då den gammla börjar bli sliten! men ne vart ingen vi köpte men han fick en i födelsedags present av sin mamma och kent så det tyckte jag vart bra och den åkte upp ganska så snabbt på söndagen! japp han fick en hel del! Skojj! Sen när alla åkt så gjorde vi tacos och sen kollade vi på film, vart snövit den nya alltså! Den var helt okey men lite besviken vart jag att dom alldrig var i de 7dvärjarnas stuga som de är i den tecknade filmen! hehe men men!
Så fick han även nya sängkläder och dom var så fina! har tvättat dom så ikväll ska jag byta till de! Tycker det är så kul med fina sängkläder! hihi :)
 
Och så här vart "bio" gubbarna att se ut när de fick lite hår på sig! hihi mkt bättre tycker jag det vart! Köpte dessa växter när vi var i örebro! :)

HEJJA DJURGÅRDEN!

Torsdag och fredag har jag spenderat i Stockholm på mässa! Herregud... det var inte en liten mässa! Alla slags smycken finns där! ojojoj det var roligt att kunna få se så mkt! Beställde Skagen klockor så inom 2-3veckor kommer mitt skagen skåp och klockorna! Ska bli spännande för det är enkla, slimade klockor! :) Eleganta!
 
åkte från Stockholm vid en 2tiden typ och herregud.. var inte lätt att komma ut för det gick i snigelfart på vägarna... kryppkörning... tur man fick lära sig det i körskolan! hehe så vart att ställa gpsen på örebro! Så hittade till örebro och till stationen där det vart bra taiming då Martin kom precis med tåget dit så plocka upp han och så åkte vi och leta efter parkering! Vart att gå på stan i örebro, äta på Mcdonalds vilket var evighet sen jag åt! Fick ÄNTLIGEN tag i hår till biogubbarna som står vid tvn.... så nöjd! hihi Hittat en favorit butik i örebro som heter Entré! En inredningsbutik som det finns så mkt fint i! :) ja så hittade vi till örebros stadium också eller va det heter och kom in innan djurgården klacken kom in. herregud va det sjöng och vart transporterade av polisen till stadium! Det är 08 påhitt det! haha ;)
 
Spännande match vart det. Djurgården gjorde 1-0, sen gjorde dom 2-0 sen vart det 2-1 och sen 2-2 och sen gjorde djurgården ÄNTLIGEN ett till mål så matchen slutade 3-2 till djurgården! Jag missade båda första målen som djurgården gjorde för precis då kollade jag på telefonen! hehe men men Dom vann iaf så var riktigt kul och hejja hejja! Martin var glad att dom van på hans födelsedag och allt! hihi
 
sen vart det hemgång och åka ut till sörvik och hämta Disse och så åka hem! Martin fick öppna sina peket från mig vilken var en cykeltröja, en annan tröja och ett par kallingar! :) och det passade också! ;) hihi stort +
 
så somnade efter 12 och ställde kl på 06.30 för att upp och baka så har hunnit med att baka mockarutor idag på morgonen! Det kallar jag riktigt duktig men var nog lite trött så glasyren vart inte så bra.. men men gått var det iaf!
kanon!
 
Idag efter jobbet blir det att snabbt åka hem och fixa lite och så kommer martins släkt och firar han :)

Morgon promenad!

Imorse han vi med en morgon promenad! Vi har lilla Disse hemma hos oss så vi är hundvakt! Mysigt! Hon är ju så duktig så inga problem att ha henne! Nu är hon hemma med Martin men det ska ju gå så bra så det! :)
 
kanon fint väder och allt! Inte så tokigt att ha hund om det är fint väder så för då kommer man ju ut på promenader lite oftare! :)
Igår fylde min älskling 29år! Massa Massa grattis till han! :) <3

RSS 2.0