Gott Nytt ÅR!

Sissista dagen på året! Jobbet nu men stänger om 25moniter! Skönt! Så då blir det att leta fram kläder som man kan ha på sig ikväll! Festar ut det gammla året oich festar in det nya! Lika som förra året! ;)
 
Vad har hänt detta år?
Jag fick min prins! ;) <3
jobbat, jobbat och jobbat! haha Har vart mycket jobb detta år! Idre resan i början av förra året hans med också! Trevligt! sommar flyttade jag in till martin!
 
Året som vart har vart bra! mycket jobbmen hoppas att nästa också ska bestå av jobb men även fritid! ;)
 
 
Bild på mig och älsklingen på julaftonsmorgon! mys <3
 
Blir hem och leta klädsel till ikvälll! sen blir det kian med lite folk sen fest! :) SKOJJ!
 
HA en kanon bra sista dag på detta år och påbörja nyta året väl! Gott nytt år alla! Min dag ska bli awsume! <3

La lampa!

Vi fick en ursnygg lampa av martins mamma i julklapp! Den har nu kommit på platts! Är 1prisma som är sönder och 1fattas så har pratat med de som lampan är köpt hos och dom ska beställa och skicka hem de som fattas! :) Riktigt snäll och service minde var hon allt som jag pratade med! :)
 
Men igår kväll åkte den "fina" fläkten ner från taket! ÄNTLIGEN! haha och upp kom nya kristallkronan! Var kanon fint! Lite pill då lampsladden och kedjan var välldans lång men det fixade vi kanon bra! ;) hihi
 
Kanon fint vart det verkligen! har haft lite beslutångest vart jag ska ha den! Vardasrummet eller sovrummet! Men fick bli vardasrummet för då fick ja bort fläkten! haha ;)

Julafton!

Julafton gick i ett nafs! Den dagen gick så fort! Som alltid! Dagen innan var det jobb, sen gränges och fira martins mormor som fyller år på julafton, sen till mamma och anders och hällsa på en snabbis där mina små kusiner var! Så fick krama om dom och sen åkte vi vidare till sörvik där vi spela bingolotto! ;) Jag vann hela 100kr!
 
Julafton morgon vart att spendera med älsklingen! Vi åt frukost, duscha, öppnade paket och så innan vi åkte till varsitt håll! Cassi kom och hämtade mig med min bil, hon körde fast då hon åkte för långt istället för att svänga in på rätt gata så då körde hon fast men fick hjälp av en karl att komma loss! haha sen ut till mamma och anders! Mat och paket och prat och allt sen vidare till pappa och spändera kvällen där! Tomten kom och delade ut paket! hundarna fick paket sen kom anna, calle och sigge hem senare på kvällen! Så vart paketöppning igen! :) Kanon bra dag! Fick mycket fint av alla! Fick bindningar till brädan, vantar, parfym, byxor, free braa, kuvertväska, presentkort på naglar i blge, presentkort på face it, så ska nog göra någon ansiktsbehandling! pengar, brödlåda, en kanon fin kristalllampa.... Ja mycket fick jag och har säkert glömt skrivit hälften! Men tusen tack till alla och tror även attt de som fick aket av mig vart nöjda också! :) hihi
 
slutet av julafton så somnade några av! Cassi låg och snarkade mot alex och sov som en stock! Robin och jessica somnade av dom också men inte lika som cassi! Bra julafton blev det allt! <3  Bara att längta till nästa år igen då! ;)
 
Tack alla som gjorde min julafton så bra <3
 
Så vart det folkan på juldagen! Först mat hos martins mormor och morfar med hans familj! Trevligt som vanligt! Vart mat, fika och tårta! :) Sen så kom johanna och jennifer hem till mig och martin för att fixa sig inför folkan! Vi tjejer fixa oss och martin gick ner och la sig och vila! :) Folkan var skojj! Full fart! Fest hos roman innan det vart att dra sig vidare till folkan! På folkan träffade jag på pappa, anna och maja! Var full fart där! Mkt dans och onda fötter! haha Nästa så blir det nyår! ;)

Lussebullsbak!

Jag och Jennifer han även med att baka lussebullar! gick kanon bra och degen jäste perfekt! hahah Tidigare så förstökte jag och martin med det och då vart de stenhårda! Var en mysig fredaskväll! Bullbak och massa prat! Fick även veta den dagen att en av mina bästa kompisar ska ha barn! Min lilla Emma ska bli mamma <3 Så glad för hennes och Philips skull! Så roligt för dom! hade son överenergi när jag fick veta! haha =D
 

Julgranen kom på platts!

En levande kungsgran fick det bli! Doftar gått med gran! :) Martin överaskade mig med den i Fredas! Då vart det att klä den och lägga paketen under granen! Julkännsla!
 
Kungsgran är väldigt grova i stammen så den fick inte plkatts i foten! haha så martin fick ta ut den och hugga den så den vart lite smalare! :) Funkade fint! Vart så fint! +så skippade vi de traditionella ljusen och köpte nya ledslingor som vart riktigt snyggt!
 
Fin fina julgranen! ;)

Vinter, julkännslor!

6dagar kvar till Julafton! Gud så mysigt! Igår efter jobbet vart det att åka till mamma och anders och äta god mat, oxfilé... mmmm Kolla när Tom öppna sina paket då han åker till Thailand på Torsdag och blir borta hela jul! Hoppas bror får det bra i värmen medans vi andra fryser! hehe Så vi vart kvar där och kom inte hem förens lite efter kl 10.. så då var det bara att hoppa i sängen!
 
Fick inte komma in då jag kom till jobbet för att hämta upp martin så vi kunde åka till mamma och anders! han öppna dörren lite haha och sa att jag inte fick komma in! Han höll på att slå in paket! haha
 
Igår morse var det träning och lika idag morse.... skojj! haha
 
Idag var det menat att cassi skulle komma och jobba från 12.00-19.00 så skulle jag få träffa emma och luncha och fixa det sista julklapparna men cassi ringde nyss och sa att hon har ont i huvet, yr så antagligen migrän, hon skulle sova lite mer så hoppas att det går över!
 
Vad mer har hänt? jadu inte mkt har bara jobbat, hela helgen också! 5dagar kvar så får jag iaf vara ledig 2dagar efter 14dagars pass!
 
YEY älskar att vara egenföretagare.......

Ti sento Milano

Idag har dagen gått fortare än vanligt! Har haft sällskap i butiken idag med försäljaren som har Ti sento milano! Så hon har haft hela kollektionen och så har det vart 20% på hela Ti sento serien! :)
 
Men nu har försäljaren åkt hem så nu är jag här själv igen! :)
 
Igår var det det stora datumet 12-12-12   ;)
 
Igår var jag och jennifer och träna på morgonen och har allt lite träningsverk i benen! sen även har jag ont i magen men nu börjar det bli bättre! "roliga" veckan kallas det! haha Torsdag idag! Veckorna går så fort och snart är det julafton! LEDIG LEDIG! men innan jag blir ledig på julafton så är det jobb alla dagar till dess!YEY
 
Idag har jag nog testat alla ringar från Ti sento, deras kollektion är så fin! ojojjj! :)

Imorgon är en speciell dag för många!

Imorgon är det det STORA datumet! 12-12-12 Många som förlovar sig och vissa som planerat en lång tid för att även gifta sig! 2012-12-12 kl 12:12.... Sissta chansen att få lika år, månad och datum! Så sissta chansen! Det är allt ett bra häftigt datum!
 
Har haft en hel del med förlovningar nu inför det datumet! Finns chans än att folk kommer komma idag eller imorgon och vill ha det datumet! Stor dag! Killar som ska passa på att fria imorgon! ;) Det som är roligaste med mitt arbete det är förlovningsringarna och vigselringar/ alliansringar! Det är så roligt att få dela den glädjen med mäniskorna som kommer in och har bestämt sig för att förlova sig! Man får sån energi av dom och man blir så glad!
 
Igår fixade jag min nya bok där jag skriver in förlovnings eller vigsel beställningar! Gjorde om den lite med att klippa och klista från classic brochyrerna så den ser lite mysigare ut! :) Nöjd! Då hade jag nått att pyssla med och är så kul med sånt! :)
 
Så nu är det bara att börja kludda ner allt i boken! ;)
 
13dagar kvar till Julafton! :)

Dagarna rullar på....

Tisdag idag! dagarna har rullar på fort.. för fort! Idag har jag vart och tränat på morgonen med Jennifer! Trevligt och roligt som vanligt! Så imorgon bitti kör vi ett pass till!
 
Helgen har det vart jobb! som vanligt! Fast söndagen var det stängt iaf! Så då var vi ut till bastkärn och hälsa på martins mamma och sen till åhléns och kika en vända och så ut till pappa och anna! Kollade på det som dom har renoverat! Lilla toan nere och sen även duschen/ bastun! Vart så fint så och så mkt frächare än vad det var innan! ;) har dom gjort bra! så vart vi kvar ett tag och vart bjudna på mat!
 
Pappa och anna och även hunden Trixie var till Stockholm p ålördagen. då åkte tidigt för att vara med på skallgången efter Tompa! Dom var runt 30st som gick och leta i skogen där hans bil är hittad! Skallgång både lördag och söndag men inte hittat. Man har hittat hans jacka, plånbok, telefon och lite sånt! Söndagen var det även dykare och dök om man kunnade hitta nått! Vart är du Tompa? <3 Skär i hjärtat! var inte så här det skulle vara? Så jadu vet inte vad man ska säga med saknaden efter Tompa är stor! Det är ju lixom Tompa! Självaste Tompa! Den roligaste Tompa! <3
 
Martin och jag har kollat på film, vi har bakat rocky rody godis och gick lika bra denna gång som förra! Vi har bakat lussekatter förra veckan som bara var att slänga så ska nog göra om det på fredag och hoppas på bättre lycka med jäsningen! 2a advent på söndag var det också!
 
Bakningen! hehe Denna gång hade vi 2kakor med mörk choklad och 1kaka med ljus! Så den vart lite ljusare än förra vändan! Lär kompremissa! ;) Martin tycker om mörk och det gör inte jag! haha ;)

Jag fick tag på GULD biljetterna! ;)

Gick upp kl 7imorse... sminka mig och fixa mig lite i håret! Sen hade jag kvar tid tills kl skulle bli 9.00 så jag klädde på mig och gick ut och skotta hela uppfarten och gången till huset! Sjukt nöjd och vilken träningsverk jag har i rumpan och benen efter 3dagars morgonpass på måbättre....
 
Sen in. gjorde ordning te och hårdmaka med ost och satte mig vid datorn och förberedde mig! Ringde till ticnet direkt kl ändrades från 08.59 till 09.00 knappa mig fram lite sen även hade jag igång på ticnet hemsida och försökte komma kontakt där med.... Så skrev pappa till mig på fb om jag står i kö. yes det gör jag och han håller på att köa han också! Så precis när jag svarar kommer jag fram! Skriver till pappa FRAMME. först säger jag 4a biljetter till henne i luren men så skriver pappa på fb, 5eller 6biljetter så jag säger att jag vill ha 6st istället till henne i luren! så hocn hittar på det! Så klart! Så ringde jag pappsen!
 
sen skynda mig ner på stan och hämta ut biljetterna på turistbyron så man har dom i handen! Så det har jag! ;) härligt! Hoppade i fel skor imorse så har mina uggs på mig... hehe inte så snyggt! Men dom är varma iaf! :)
 
 
Jag fick tag på biljeter! Har en extra om det är någon som är sugen på att bli med annars säljer jag den dyrare till någon på platts vid friends arenan! eller på blocket :)

Vart är du?

´Kopierat från Aftonbladet!
 
Tompa har än inte hittats! Många människor är ute och letar! Pappa och anna och Trixie åker ner till Stockholm imorgon för att försöka bidra med letandet! Skulle också blivit med om jag inte satt fast här. Så sorjsett detta är.
 
Tompa har vart med sen jag var liten! Han är pappa till mina små kusiner och han hör till familjen! <3 Hoppas med hela mitt hjärta att dena historie får ett lyckligt slut! Älskar min familj, min släkt dom är min familj <3

Missing people Sweden -Tomas "Tompa"

 
Nu vandrar det runt en bild på Tompa på FB från Missing peopel sweden. Tomas försvann igår natt och polisen har letat efter han sen igår morse.
 
Kopierar texten från Missing peopels foto.
 
Järfälla/Skälby/Ekerö., 52-årige Tomas är försvunnen! Sista kontakten med Tomas är från natten till idag 5 dec, efter det har ingen fått kontakt med honom. Tomas bil har återfunnits på Ekerö. Tomas är 190 cm, smal mörkhårig, kort hår, mustasch. Troligen klädd i svart parkass och lågskor och blåjeans.
 
 
Tror inte att det är sant! Roliga Tompa som funnits med i familjen sen man var liten! Dela gärna på FB så att det sprider sig! Även om man är långt borta från stockholm så sprider det sig bra på FB!
 
Hoppas med hela mitt hjärta att allt blir bra! Alla tankar till hans barn mm <3

The Boss!

Åhåååå Herregud! Fick nu nyss veta att Bruce Springsteen ska komma till sverige! Biljetterna släpps den 7e december! MÅSTE HA... vill verkligen på han! Missade ju sist han var här i sommras men denna gång ska jag! Spelningen är på Friends arena i stockholm den 3e maj! ÅHÅÅÅ
 
 
Ojojjjj!!!

Lilla katt lilla katt!

Nu på morgonen har jag stressat! Först träning med Jennifer på Måbättre kl 7! Kallt vare och bilen startade så det var ju klockrent! haha Gick bra tt träna blir träning imorgon och torsdag också! ;) Vart ju latvecka förrförra veckan och förra veckan då jag vart förkyld mm.... hehe Så men nu är vi på banan igen! ;)
 
Hem och duscha och fixa sig as snabbt och så plocka ihop Melodys saker och tömma kattlådan och ta med allt! Och mellody i bilen och så åka till cassi och lämna henne så hon och Konnjak får träffa varandra igen. han kasterades förra veckan så nu ska det inte bli nå kattungar inte :) och dom vart glada av att få se varandra så dom lekte och kuta runt! :) Så vart sittandes hos cassi tills jag skulle åka till jobbet! Så gick sigge efter vägen så var en snäll storasyster och plocka upp han så fick han skjuss till stan ;) Så nu sitter jag på jobbet igen! :)
 
Melody så sötis! Kommer bli lite tomt utan henne! Vi har ju haft henne i över 2 månader! Skrutten!
Cassi kommer ha fullt upp med busmissarna! :)

Mjölktand och nya skor!

Igår var det söndag och julskyltning vilket innebär jobb! 14.00-18.00  Var kallt ute! Martin kom hit och hällsade på! Han sällskapade mig! Mycket folk var ute i farten och var inne i kylan och värmde sig mellan åt! :) Bättre med folk än förra året då det regnade!
 
Martin köpte ett knäckäpple till mig.... mumms så glad jag vart men den lyckan gick över då jag bet sönder min mjölktand.... så ena sidan av tanden gick av.... bläää.. j*vla mjölktand... och det var min mjölktand som var "bra" Så nu har jag 2mjölktänder som skulle behöva en rejal make over! Så trisst... varför drog dom inte ut mjölktänderna när jag var liten för så hade jag ju sluppit problem med dom nu... som bara ska kosta... att ta ut dom nu och sätta dit stift tänder går på 10.000 per tand! YEY och jag har 2...... glad man blir.... ska ringa tandläkaren och fråga hur jag bör göra, har ju tid hos dom i februari... men vette fan om jag kan vänta så länge med att gå så här med den tanden för den gör lite ont och vassi i mun.... bläää
 
Jag han iaf gå en snabb vända på julskyltningen med älsklingen då mamma kom hit och ställde sig 20min i 6 typ så vart en snabbvända så det var trevligt!
 
Måndag idag, 6dagar jobb sen ledig 1dag och så jobb i 14dagar.... Glad att vara egenföretagare! Man får jobba jämt!
 
Iaf köpt nya skor idag, lollo hade vakt på både hälsobutiken och smycka så jag kunde kuta och köpa skorna! haha det gick bra det! ;)
 
Svårt att få bra bild på dom! haha men är nöjd! :)

1a ADVENT! Julskyltning

Nu står man här igen! Julskyltningen och kallt ut!
 
har fått sovmorgon iaf.... så åt vi frukost och tände första advent! Sen vart det att klä på sig och så ut i kylan på en promenad! Härligt men kallt! haha :) Så denna helg som inte vart någon helg har gått så fort... måndag snart!
 
Igår kom johanna och fredrik och vi kollade på film! :) Var trevligt allT! :)
 

Min älksling <3

Nu är det bara 30min kvar innan jag f¨r stänga igen för idag! Då får jag hem och krama om min finaste kille <3 Längtar efter honom och glömde min telefon hemma idag så har inte kunnat skickat nå sms till han att jag saknar han! haha Min myskille och jag är så glad att jag har just dig <3
 

Fredas mys!

Igår var det fredag! Vilket betyder! FREDAS MYS! Börja med att träffa pappa utanför abb när jag slutat för att skriva på ett papper om min bil! Så nu står jag inte som ägare på min bil längre! pappa har ställt sig på bilen så blir det en mkt billigare kostnad.... Jag betalar 800kr på min i månaden för helförsäkring och så... om den står på pappa skulle det bli 300 nu nu har vi skrivit över den :)
 
Kom hem och vart överaskad då älsklingen tänt ljus och mysat till det och dukat och köpt med sig hämtmat från coco Thai! där överaskade han mig allt! ;) hihi efter vi ätit var det dags att julpynta! Vart att plocka fram ljusstakarna så nu äntligen står nya ljusstakarna på sin platts! idag när jag slutat blir det att leta efter en ljusstake att ha inne i sovrummet! :) Måste vara en riktigt fin en som passar in där! ;) hihi Efter julpyntande så vart det film! Någon ny en.. ganska bra handling men konstigt filmat... haha men helt okey men inte den bästa hehe !
 
Riktigt mysig och härlig Fredag! skönt att det är lördag... bara jobb i 5timmar då och imorgon 14.00-18.00 så 4a timmars jobb imorgon sen är det en ny vecka med 6dagar arbete! Härliga DECEMBER!
 
 
Idag glömde jag telefonen hemma! Attans så drygt!  hehe
 
Imorgon blir det att tända första advent! ;) ojoj snart är det julafton!

RSS 2.0