Åhååå min värld snurrar! Fortare och fortare!



Idag har jag pratat med en leverantör som ringt och presenterat sina märken som de har! Det är Guess, police och Ti Sento jätte fina smycken har de och blir helt kär!
lär ju snart lägga in alla mina beställningar och sånt! Tar startpaket av de flesta har jag tänkt mig för att komma igång så då äre de mäst populära smyckena som jag tar in som säljs bäst i sverige! Är uppe i en prissumma 115.000:- hehe YIPPPIIIII Man kunde ju vara as glad om det var privat till mig själv men ne så äre ju inte! Köper ju in varor för att kunna sälja de! aaa mkt med det här! Ojojj och denna summan är bara från en leverantör med 3 märken! Ska ha in Diesel, armani, Espri, Eva Attling, och jaaa massor av mer!

Kan ni tänka er va kul det kommer vara sen när man ska plocka upp allt och så! Fyfan kommer ju bli frälst! hehe Vill ha allt ju! Inte bra inte bra alls.Men men ska bli sjukt kul! Men nu lär jag allt sova så jag orkar med morgon dagen! Fotboll direkt efter jag slutat jobbat! hehe Härligt!



Som sagt! Blir så kär i allt! Ojojjjj imorgon på förmiddagen ska jag ringa till en försäljare som förskt fått tag i mig idag! Men eftersom jag jobbar och inte får ha på mig telefonen på arbetstid! Ja får se hur stressat allt kommer bli! hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0