Emelindaa.blogg.se

Bytt blogg! 
 
Nu kommer jag skriva mina inlägg på min nya blogg! Emelindaa.blogg.se
Tryck på bilden så kommer ni till bloggen! ;)
 
Har bloggat här så länge men nu tycker jag att det är dags att byta kapitel! Finns så mycket gammalt i den och det hör inte allt till mitt liv idag! Har lite separations ångest men tanken är inte att jag ska ta bort denna för det! Kan vara kul att gå tillbaka och skratta åt alla minnen som finns på denna! Alla roliga skoldagar med emma och allt! Så det ska finnas kvar så man kan skratta! :)

dagarna!

Tisdag idag och för tillfället är jag hundvakt åt lilla trollet Trixie! Har gått bara bra! :) Började morgonen med ett gympass med Jennifer och direkt därifrån åkte jag och hämta trixie! vi har vart ut på promenad, skottat och trixi har drygat sig med borsten när jag skotta! hehe 
I helgen har vi vart ute och  åkte skridskor, jag och martin och pappa, anna! Vädret var fint och var trevligt att glida runt på väsman! :) vi har även kollat på film med danne och kristian. så hällsat på mamma och anders som kommit hem från thailand! Så vi fick sprit och godis.... fick ett mobilfodral men typiskt mamma så kunde hon inte höra skillnad på s2 och s3 så fick för s3 haha men men! Får köpa ett själv istället nångåmh! Men riktigt snyggt var det allt så var ju synd ;) Så fick vi mat också! 
 
så har jag även hunnit gjort semlor! hihi

RSS 2.0