Bio Bio Bio!

Igår kväll när jag slutat åkte jag förbi flamenco och köpte med lite mat hem! Martin fick kebabrulle fasten jag beställde taco rulle och jag fick en räksallad! Mummsigt och Melody var tokig och ville ha räkor! ;) hehe
 
Efter maten vart det att inviga nya projektorn! Martin har köpt nya steelboxen, The dark knight rises! Vi såg den på bio då den gick men nu kollade vi på den hemma i vår egen bio! haha ;) Var lika bra denna gång också! Hade glömt bort lite av händelserna och så! Så var bra! :) Som att se den på nytt
 
Torsdag redan! Herregud va fort tiden rinner iväg! ojoj lixom! Snart så ska även Melody få flytta hem igen! Konjak blev kasterad igår! Stackarn, cassi filmade han när han försökte gå och han bara vingla runt och rammla! Stakarn men han mår nog bättre idag så mellan får åka dit snart när han mår bra igen för Mellan är ju en dryg katt haha ;) Så hon lär ju vara snäll på sin karl nu när han kasterat sig! :) Kommer bli tomt utan drygisen! Hon är expert på att bita sönder mobil laddare.... är nog 3 eller 4a styckna laddare som hon har pajat + ipad laddaren och sen termometer sladden! YEs! :) Men hon är ju söt så är ju tur det! :)

Rocky Road och Tandläkaren!

Igår kväll kom jag på att jag ville göra rocky Road godis eller va det heter! Så jag och martin tog oss en tur till affären och inhandlade det behövliga, träffa på Fillan och pratade lite med henne! :) Sen hem och göra gosidet! Gick väldigt fort och såg ett riktigt smidigt sätt att göra med formen... Plast folie lägger man över hela forman åt båda hållen, så ska det finnas plats över så när man har hällt i smeten i formen ska man kunna lägga plasten över kakan också och sen ställde vi ut den för kylning. Så var hur änkelt som hällst att få ur kakan ur forman, bara vända formen så låg den på bänken och så trä av plasten och skära upp bitar! Kanon verkligen! Vart helt okey! Trodde det skulle vara godare.. nästa gång vi ska göra det tror jag att vi ska ha mindre nötter och mer dumle och mini marsmellows! hehe
 
Helt lyckade vart de för att vara första gången iaf! :) så nöjd! Det fixade jag och älsklingen bra ;)
 
Under bakandet när kakan skulle svalna så hände det en olycka.... Mellan var tydligen dårlig i magen eller nått sånt så hon har "läckt" ba*s på golvet här och där och var helt äklig bak så jag och Melody fick ta en kamp i duschen! SÅ Katten fick duscha och katter är inte så förtjusta i vatten men det gick ganska bra, fick några rivmärken på handleden och ett på finget men det gick bra! men bra äkligt var det! blääää Älskling fick torka upp på golvet där hon hassat med arslet och kladdat.... hehe
 
Imorse var jag till tandläkaren... yey! Ska dit på återbesök den 7e februari och laga 1hål.... fydå... sen då ska jag prata med tandläkaren om min mjölktand som tappat fyllningen efter att de har byggt upp den. hur man ska göra med den... så låter billigt och bra men känner ändå att det är nått jag lär göra då jag ibland känner av den tanden och får ont... jäkla mjölktand... sen så ska jag bli nogare med att använda tandtråd så ska börja med det allt! hehe :)

TJOHOO!

Tisdag! Dagen har rullat på idag! Vart sen lunch så har precis ätit! :) Jobb i 13dagar i strek nudå! Bara att stå i.... Så jobb nu på söndag sen är jag ledig nästa söndag och så jobb fram til jul! Desember kommer gå så fort!
 
Imorgon 07.50 ska jag till tandläkaren.. brrr Inte så roligt! hehe undra vad dom kommer säga denna gång om mina mjölktänder! hehe japp Jag är 21år och har 2mjölktänder kvar! Hade nämligen inga nya under så dom har aldrig lossnat! Nått som gått i släkten! Mamma har 4a mjölktänder, cassi 1 och jag två! haha. dom har byggt på dom 2gånger men ena har släppt på en tand så får se vad dom säger om det... drygt!
 
Igår när jag kom hem så höll älkslingen på att plocka upp nya 3D projektorn! Så snygg i 3D glassögonen! Vi testade även kolla på en film med 3D Vr riktigt bra och härliga färger! BÄTTRE ÄN BIO! ;) haha
 
haha gick inte så bra att få kort på bilden! hehe men jag försökte iaf ;)

Underbar helg med finaste <3

Helgen har vart så härligt! Även förkylningen så har det vart så mysigt! Martin överaskade mig med att ha bokat hotell i Tellberg, lördag-söndag! Då jag var ledig på lördagen så vi åkte vid en 10tiden typ från ludvika! Åkte förbi kupolen och gick runt där och kika! Åt mat och sen åkte vi till tellberg! Vi cheka in och sen så gick vi till spa- avdelningen och bada och bubblade och hade det så bra <3 Maten var riktigt god, riktigt mört och härligt gått kött! tröck i mig hela köttbiten för den var så god så vart att rulla därifrån sen! Vi somnade ganska tidigt då jag var förkyld och martin börja på han med att bli det! Vi låg i sängen och kollade på tv och jag somnade mot martin <3 Min finaste <3 Sovmorgon tog vi också! haha gick ur sängen kl 10.00 martin hade kollat när frukostbufen skulle ta slut och det stod 11.30 men så kollade han igen på morgonen och då stod det 10.30 haha så vi fick skynda oss! haha fast sen hittade vi en annan brochyr och där stod det 11.30 så vi hade 2olika tider att anpassa oss efter men vi skyndade oss upp och dom plockade inte bort nått och vi satte där och åt hur mycket som hällst! hehe hur mysigt som hällst <3
 
Sen åkte vi hemmåt igen och åkte förbi dollar och köpte saker till gardinerna som jag skulle sättta upp och sen köpte vi en liten leksaksrotta till Melody så hon skulle bli glad när vi kom hem efter att ha vart borta så länge från henne! :) snart far hon hemm efter att ha vart hos oss ett bra tag <3 Kommer bli lite tomt utan drygisen!
 
Iaf! Igår kom nya julgardinerna och dukarna på platts och en röd filt och kuddforal! Börjar få lite julkännsla! Någon dag snart blir det att ljusstakarna får komma på platts! :)
 
 
 
 

Hoppa falskärm, 4000m

 Såg en bild på när jag hoppa falskärm, eller sky daiving som det heter! :) haha as kul! det är 2år sen! Gjorde det sommar 2010! Känns som det var as länge sen men när jag kollar på videon så känns det inte som så länge sen!
Sen den fina landningen vi gjorde var inte så snygg! Vi var nog de ända som ramlade! haha vart nå konstigt med luft bärigheten så vi dunka rakt ner sista metrerna! haha men vad gör det?
 
Kom ihåg när jag skulle berätta det för mamma.. pappa och alla viste om att jag skulle göra det och gruvade mig för att berätta det för mamma! Så dagen innan sa jag det och fråga om hon ville med och hennes svar -Är du dum i huvet? inte ska jag bli med och se dig falla fdrån himmlen och dö... hahah posetv mamma men hon samlade sig och blev med! ;) hahah och så i mitt landande så hade mamma sagt, -Ja Emmis hon kommer alltid med dunder och brak!
 
Absolut nått jag skulle vilja göra om! Bangy jump skulle jag också vilja göra!
 
Nu har min älskling vart här och ätit! Mysigt att få träffa han en snabbis under dagen :)

Långpromenad i skogen!

 
Onsdag morgon! Bra start på dagen!
Gick upp alldeles efter Martin som gick upp 10 över 6! Ont i halsen även denna miorgon också! Fixade te och satte mig i soffam, Bäddade sängen och gjorde rent kattlådan och så plingade det på  dörren kl 7! Då kom pappa och hundarna! Vi hade bestämt oss för att ta en morgonpromenad med vild djuren! Var mörkt när vi börja så först gick vi upp på golan och så lämnade pappa ett papper i ens postlåda om fiskeklubben som han är med i! Sen gick vi runt allt och så efter en skogsväg och så vart det lite ljusare så då gick vi in i skogen efter en stig och koppla loss båda hundarna så dom fick kuta runt fritt och jaga pinnar och kottar! Var en mysig morgonpromenad med pappsen! Babbla på om massa och en mysig ensam stund med pappa var inte fel det inte ;) Så vi var ute i 1,5 timme på promenad! Så kom vi hem och pappa följde med in en vända så jag åt frukost och pappa drack kaffe och fika lite :) så var väldigt snabb imorse och fixa ordning mig! haha då pappa åkte vid en 9e tiden så vart snabb sminkning och snabb hårfix! :)Men det gick ju bra det också! haha
 
Så nu står jag här igen på jobbet som vanligt! Ska få lunch sällskap idag av Martin så blir mysigt! :) hihi <3
 
glömde mobilen hemma när vi var ute och promenerade så attans! Inga bilder på vilddjuren! haha
 
Får bli en bild på min älskade gammla hund Gizzmo <3 Finaste hunden!
Hon fyller 14år i Februari, hon börjar bli gammal nu! :) var 7år när denna bushund kom in i min och cassis värld! Vi gjorde ett byte, vi böt våra 2kaniner mot Gizzmo och absolut det bästa bytet någonsin! ;) Sorjligt att hon börjar bli gammal och trött och slö nu! Hon har vart så pigg hela livet och hittat på mycket hyss! Lär försöka hitta på bilderna jag och cassi tog på henne när hon var liten! Vi klädde på henne kläder och hade oss! Hon bor ju hos min mormor och morfar ch har det så bra där och är så bortskämd av sig! haha Hon flyttade dit när mamma och pappa skildes då ingen av dom hade tid med en hund och tyckte synd om henne om hon ska vara själv så pass mycket! :)
 
Det som är sorjligt med djur, att dom lämnar en när man fäster sig så i dom! Kom ihåg när min första kanin, Herman dog! Det var den värsta dagen jag vart med om, jag var typ 6år! Pappa kom och sa att Herman var död och vi gick med pappa ut till kaninernas utegård och där låg han och jag kröp in i buren och tog upp han och sa att han kan ju sitta och mena att han inte alls hade dött! hehe fast han var helt stel... Då åkte vi till farmor och farfar och grävde ner han i skogen, jag gjorde ett kors åt han som jag målade så fint! Det var rött, blått, gult, ja alla färger hade korset och jag var så nöjd med det! haha Det korset har stått kvar där tills bara några år sen då det körde ner skogen och åkte på farfars skog och körde ner det så dte vart bara mos! men det har stått där länge och jag och cassi gick ofta dit för att prata med våra djur som låg där! Det byggdes på och vart en lite djurkyrkogård där! Herman låg där, farmor och farfars katt sotis, Lisa vår katt, Nutte och Bob, våra ökenråttor och sen även lisas kattungar låg där också! Cassis kanon Priken blev begraven i skogen vid mormor och morfar!
 
Herregud va mycket djur jag och cassi har vart! Vi ville ha allt! haha råttorna vette fan varför vi skulle ha! men dom var roliga, speciellt cassis råtta Nutte såm kröp i min arm och så började det droppa från tröjan då han pissade... mindre roligt var det! hehe Sen hade vi även nå sorts ödlor som var likt ormar, min hette Knut för han gjorde knutar på sig själv! Sen hittade vi en öda utanför vansbro någonstans och tog med han hem och han hette Öddiz! Ja pappa har fått stått ut med mycket djur! Även Anna också som inte alls var lika förtjust när vi kom in med ute mös som lissa hade fångat och höll den ovanför sängen när pappa och anna låg i sängen en morgon! haha
 
Kaninerna som vi böt Gizzmo mot hette Calle "min kanin" och Mulle "cassis kanin" haha Men det där med djur har man väl vuxit ifrån kan man väl säga! Vill absolut inte ha en råtta eller orm eller något äkligt kräldjur... hehe kanin och hund och katt är väl det som är okey! :) haha Vart ett långt inlägg!
 

Hals och huvudverk....

Förkylningen slog till snabbt! Var snart 1år sen jag var förkyld.. fast inte så illa som det var förra gången.. Nu har jag bara ont i halsen, huvudet och så blir jag att kallsvettas tillifrån... känns typ som om det är migrän fast inte lika hemskt som det är... men känner mig inte alls så speciellt pigg och härlig. Snart är iaf Tisdagens  jobb över så känns skönt så hoppas jag att förkylningen försvinner lika fort som det pluppa upp! Tar piller och det bästa echinaforse så hoppas hoppas! Tur jag har life mittemot mig för där finns det förkylningsgrejer iaf! hehe :)
 
Vart ingen träning för mig och jennifer imorse men hoppas på torsdag iaf! Imorgon så ska pappa komma hem till mig så ska vi ut och gå en vända med hundarna på morgonen! Så blir skönt det! Busa med Disse och Trixi :) Nått att se fram emot!
 
Ser fram emot att få komma hem och krama om min fina Martin <3
 
Har även börjat med godisförbud i söndas! Ska ska inte ät agodis förens julafton! borde jag ju klara! hehe Förut hade jag ju godisförbud i 4a år totalt, 1år i taget åt godis emellan sen 1år igen... så höll jag på! så kanske dags att dra bort godsakerna nu igen! När man mår bra äter jag mer så nu när jag har martin vid min sida så har det blivit en hel del godis och onyttigheter så till jul ska jag vara utan godis, dricka går bra, iaf light! haha! :) SÅ nu jävlar! Poppcorn och dippa gurka till helgen ;) hehe
 
Hittat massa fint på Nelly som vanligt! haha :)
Snart är det Julafton, lite över 1månad kvar! Men en sak som känns bra så är jag mer eller mindre är klar med mina julkallsköp! haha Ibland är det bra att vara ute i god tid! ;)

Måndag/ Träningsverk!

Måndag! Sitter på jobbet igen som vanligt! Imorse gick jag upp halv 7 för att träna med Jennifer på Må Bättre innan jobbet! Så var skönt! Melody har inte fått sovit i sovrummet på några nätter för hon biter i telefonladdarna hela tiden! När martin gick upp fick hon komma in och jag höll koll på henne... först var hon på martins sladd på en gång. jag tog och rulla ihop den och la den på en hylla i sängaveln sen gick hon under sängen och han med sig ett snabbt bit på min telefonladdare sådå jävlar vart jag nte glad. så fick rulla ihop den också och lägga undan... den han hon ta ett bett så nu glappar den... härligt! Bra kattskrälle! så ibland blir man bitter på henne... men snart så ska hon få åka hem till cassi igen! Nästa vecka! Då ska jag köpa 2nya laddare.... tänker inte göra det medans hon är kvar! haha
 
Träningen med jennifer gick kanon bra som vanligt! Vi ska träna imorgon bitti igen! Samma tid och samma platts! haha ;)
 
Så blir det tränings på torsdag också så nu ska vi ta igen oss för förra veckan då det inte vart nå träning! hehe Sen på Onsdag morgon så ska jag höra med pappa om han ska komma hem till mig på morgonen så kan vi ta en långpromenad med hundarna! Så ska bli skojj!
 
snart är det jul! Snart får man plocka upp julsaker och julpynta! Ska bli så mysigt! Längtar! Kanske ska tjuvstarta och redan plocka upp det nu till helgen? 1vecka för tidigt gör väl inget? hehe Få upp de nya ljusstakarna i vardagsrummet! Det ända som inte finns någon adventljusstakarna är i sovrummet... humm undra vad man ska ha för fin där? Måste ju vara någon fin som passar in! hehe
 
Den här veckan jobbar jag Måndag - Fredag! Så är ledig på Lördag då cassi ska jobba! SÅ SKÖNT! Snart blir det jobb alla dagar i december!
 
Ha en trevlig dag alla!

Ta vara på varandra och ta inget för givet!

Under helgen var det inte bara posetiva saker som hände! Även en olycka där en ung killes liv försvann... Det är sorgligt att det ska hända sånna här saker! Att det behövs så lite för att släka en annans människas liv! Tankar och värme går till den avlidnes familj och vänner! Fredrik!
 
Även om jag själv inte kände han så är ludvika ett litet ställe och det är en person man iaf vet vem alla är! Det är hämskt att det ska bli såhär! så under förra veckan, loppet på bara några dagar så är det 3st som dött, 3unga killar! Det är tragiskt.
 
Så det har vart mycket prat om denna händelse igår och många ledsna inlägg på FB! Man blir rörd och tycker att det är förjävligt och nu får detta ta  och vara nog. nu behövs inga flera sånna här händelser!
 
Man ska vara rädda om varandra och ta inget för givet för man vet aldrig hur änge det varar!
 
Vila i Frid Fredrik Nykvist!

Mys!

Helgen är över och det har gått så fort!
 
Lördag så kom cassi hit innan jag stängde! Hon köpte massa med fika och vi fikade och pratade efter så vart det en vända på Åhléns och kika lite! Spännande allt! Kom hem och tog lite lugnt men martin hade överskottenergi så vi tränade lite! haha gjorde bänkpress och fy så drygt det var och fick skrattanfall! så det gjorde vi och så! :) Var skojj haha sen fixkade vi oss då vi bokat bord på Lokes kök! Var riktigt gått! Åt nå kotlett som var kanon god och sen någon efterrätt med hallon och så! Var riktigt mummsigt och rekomenderas! Vi vart sittandes där ett tag men precis när vi åt upp så kom en barndomskompis, Tina och hennes kille emanuel och de hade bordet alldeles intill oss så pratade lite med dom innan vi lämnade stället! Kom hem och så vart det film nere i hemmabion! haha vi kollade på en film där en nalle får liv! Helt okey lite rolig och så! :)
 
Min snygga Martin <3
 
Söndagen tog vi sovmorgon! Vaknade vid en halv 8kanske och var hungrig så då gick vi upp och åt frukost sen la vi oss och sov igen! haha riktigt skönt var det allt! Sen myste vi lite i soffan och kolla på tv och tecket med! Melody var en slöhög och hade en snygg sovstil iaf! PÅ ryggg..så söt!
Så vart det en långpromenad ute i det dystra vädret! Mysigt var det iaf! Så vid kl 3skulle vi iväg till Martins faster och fira henne lite för att hon har fyllt år! så vart lite kalasande där! Trevligt trevligt och sen hem en vända och så iväg till bästaste pappa som fyller 49år! Massa grattis till älskade pappsen <3 så vart mera kalasande! Så vart mat och tårta! mmm Underbart gått! Så har haft en kanon bra helg!
 
Massa grattis till pappsen på sin födelsedag <3

LA Lampa^^

För en vecka sen typ var jag in på elbyron och hade bestämt mig för att köpa den där snygga lampan jag kollat på så länge! Men då var den slut med sigge sa att han skulle ta hem den! så igår skrev jag till han på fb om den hade kommit och då efter en kort stund så kom sigge hit till min butik med lampan i högsta hugg! Tur man har bror inne på Elkedjan! haha Så han hjälpe mig även med ett lysrör här i butiken! Han tog även med glödlampor till nya lampan och även Långe Jan som vi behöver ha hemma för att kunna hänga upp den där vi ville ha den! :) Så jäkligt nöjd! hehe Så skynda hem! Äta mat och så satte jag och älsklingen upp fina lampan på sin platts! Martin tyckte inte dte var så snyggt med sladdarna hit och dit så han tog bort stikpropparna och koppla sladden från långe jan direkt i sokerbiten i lampan eller va det heter! Vart kanon fint men inte det lättaste att ta bild på! :) haha funderar om man skulle ha haft en till likadan eller en mindre liknande modell ovanför soffbordet!
Så fint! :)
 
Så har även min klänning kommit som jag ska ha på juldan! Den passa fina prima! :)

Blandat!

Nu är klockan snart halv 5! Dagen har gått ganska fort men inte vart så full spurt på stan inte! Så har det vart strömavbrott också! Så vart helt bläcksvart här inne i gallerian! Min dator var nog den ända som funka för den har ett batery bakup eller vad det heter så var ju bra det! :) Så tände massa ljus för att man skulle se nått och gick runt med ficklampan i mobilen och försökte se nått! hehe gick bra och efter en stund kom strömen tillbaka! :) Skönt! Fast det var ju allt lite mysigt :)
 
Har även kollat igenom lite på gammla bilder! :)
 
Jag och emma från vår student! Roliga minnen därifrån! ;)
Vi 4a! Emelie, Cassi, Camilla och jag :)
Jag på min bal

Breaking Dawn!

Vilken bra onsdag eftermiddag/ kväll det vart!
Direkt när jag stängt fick jag vänta på mamma att stänge hennes affär och hon är segast! sen gick vi till Millas salong där vi mötte upp Milla, emelie, Lovan, Cassi och birgitta! Så bestämde vi oss för att äta kina! Mummsigt så gått det var! Tog oxfilé med stekt potatis och beasås! var mycket snak som vanligt och vi babbla på om när vi var små och nutiden! var länge sen vi hittade på nått alla! Sist var kryssningen 2010 och det är ju 2år sen! Vi åt och skrattade och satt där ända tills det vart dags för att gå till bion! Tiden rann iväg! Gick till bion där vi mötte upp dom andra som skulle med på bion! Mamma, cassi, milla, birgigga, fillan och sara!
 
Filmen? ja vad ska man säga om den? Så jäklans bra och vill inte att det ska vara slut på dom här filmerna! Dom är underbarara! Tiden rann iväg även den när filmen rulla! Och ingen smycka reklam såg jag heller.... så vart besviken för den ska rulla på biograferna! (hehe såg nu när jag kollade någare att det är v 48)
Kom hem lite efter halv 11 och martin hade redan somnat så la mig brevid den finaste! Fast han vakna :) haha jag som försökte vara så smidig så jag inte skulle väcka honom när han ska upp så tidigt <3 Så idag tog jag lite sovmorgon och gick upp 8.00 hehe inte så tokigt! ;)  
 
Melody har även bitit sönder martins laddare 1vända till! så nu är det bara smul av den! haha jävla katt! Så blir att köpa 2st nya när melody är hemma hos cassi igen! :)
 
Redan torsdag! Ojoj! Tiden går så fort!

Adventsljustakar!

 
Onsdag! Jobbig fm men då kan ju bara resten av dagen bara bli bättre?
 
Idag när jag stängt blir det mat mys med tjejerna! haha Vi 4a +mammorna och bäbis!
Alltså, jag, cassi, mamma, Milla, Emelie och Birgitta och så hoppas jag att Lovan blir med! :) Vi ska gå och käka någonstan och mysa lite! Var länge sen! Sist vi hitta på nått alla så åkte vi på krysning och det skulle vi ju göra om igentligen! :) var skojj!
 
Efter maten blir det BIO BIO BIO! Efterlängtade bio! Ska bli supermysigt och roligt så hoppas verkligen att sista twilight filmen är en suscé! hoppas!
 
Igår när jag åkte från jobbet var det direkt till coop konsum och hämta ut min paket! hihi så äntligen har mina ljusstakar kommit så nu är det bara att vänta till 1a advent så åker de fram! Men vart kanon nöjd iaf och vara bar atvungen att packa upp en och sätta igång den så jag fick se hur det skulle se ut! =D
 
Aaaa Vart kanon nöjd iaf! :) hihi Snart dags att plocka upp allt! Och sätta upp de röda panellängderna! KOmmer bli så fint! Och få sätta upp de röda hissgardinerna i köket! Underbart!

TisdagTisdag ;)

Proppis mätt! Tog fel matlåda idag så fick en som var proppfull! hehe stressade lite extra imorse för jag kom på att jag skulle åka ner till butiken lite tidigare än vanligt! SÅ då tog jag fel matlåda! Men men prioomätt vart jag då det var en mycket större portion än jag själv skulle göra ordning till mig själv! hehe
 
Åkte ner tidigare till jobbet för att kunna rensa och slänga alla kartonger jag har sammlat på mig ett bra tag så allt slängde jag så skönt för nu kan man gå där inne  rummet som jag haft alla kartonger i! hehe bra bra! Så vart ett riktigt träningspass! Vart helt slut av att hoppa sönder alla kartonger och sen trycka in det där kartonger ska vara ute på kajen då det var proppfullt där inne! och fullt påklädd var jag iockså så attans så varmt det blev!
 
Sen fick jag sms av posten idag att ljusstakarna har kommit och finns att hämta ut! ÅHÅÅÅ så spännande så ska åka och hämta ut de idag när jag stängt har jag planerat! hoppas det går in i bilen min! Är ju 5st adventsljustakar som säkert är välpakiterade också och tar stor platts! Så får se! hehe Skojjj snart dags att få plocka fram allt!
 
Imorgon blir det bio bio bio! Ska bli superduperskojjj det! hehe längtar som en tok! Vi blir ett gäng som ska gå, jag, cassi, mamma, fillan, sara, camilla och hennes mamma birgitta! Ska bli superdupermysigt! =D hihi tjej mys! skojj att få se slutet av Twiligt sagan! Har ju läst bökerna också! och det är nog de ända bökerna som jag riktigt har läst ur!
 
Igår efter jag och martin ätit, han hade gjort chillikorncarne och var superdupergått! Efter maten så satte vi upp en tavellist i badrummet nere! Vart supernöjd! :)

MMåndag Måndag!

Dagar och veckor springer allt iväg i en rask fart!
 
Helgen har gått överdrivet fort! Herregud! Fars dag var det igår också! Lördagen så kom martin till butiken och så åkte vi direkt jag stängt till BK och gratta hans pappa på fars dag! Johanna och Fredrik var också där! SÅ vart fika och tårta! Gått gått! Så vart det även en vända och hälsa på hans mamma också! :) Sentill hemakväll ock köpte godi och hämta hem min bil som stod kvar på stan! Så vart det godis och film! Kollade på en film, spit on your grave! Så hämsk film så den var värdelös.... usch den var för verklighetstrogen för att jag skulle tycka om den.. Slutet av filmen var bra iaf då hon hämnades på dom som gjrde henne illa!
 
Söndagen var det först mat och tårta och så hos martins mormor och morfar sen direkt därifrån vart det att åka ut till sörvik för att fira pappa på fars dag! Så var vi även upp till farfar och hälsade på där pappas bror och hans barn och barn var! :) Trevligt så massa tårta vart det denna helg och var proppmätt hela kvällen! hehe Så kan det bli! Helgen har vart kanon bra men gick alldeles för fort! 
Beställde även klänningen som jag ska ha på mig på juldan! Så hoppas den sitter perfekt! :) Ska bli spännande! Nedräkning till första advent då man kan börja julpynta! hehe MYSIGT! Måste även ha julgran ;)
 
Mina fina blommor jag fick av Martin <3
 
 

Fredas mys med tjejerna <3

Igår var det att direkt när jag slutat åka till gönäs och träffa tjejerna! Vi hade lite syskonmys! Jag, cassi, emelie och milla och så klart lilla lowan! Vi lagade mat och en sorts kladdkaka! gått gått! Jag och cassi köpte pomesfrits, kravmärkta och dom smakade lite anorlunda dom! hehe men gick ändå! Lowan ville inte sova så det var ju bra det för då fick man ju gosa med henne! Övertrötta tjejen! Massa prat vart det så kanon roligt det! vart ganskasent så kom hem lite efter halv 11 men var en riktigt rolig kväll! Älkslingen han satt och pussla när jag kom hem, vi har börjat på ett nytt 500bitars bussel på massa vårfåglar och jag satte mig där jag också! Så inatt vid en halv 1så var pusslet klart! Glömde helt bort tiden och den ran iväg och så kan man ju inte sluta när det är så lite bitar kvar så ville inte mer än gärna gå upp imorse och känner mig lite tröttis! haha men pusslet är klart iaf! ;)
 
Fin fina pusslet! hah avi har blivit så duktiga på det! :)

Klickat hem!

Nu så har jag bestämt mig och klickat hem ljusstakarna som jag vill ha!
Så spännande när dom kommer! Så hoppas men jag tror dom kommer passa utmärkt! Vart vita så klart! Vita ljusstakar och röda gardiner :) Annars så har fredagen rullat på i bra fart! Snart hemgång och då blir det att åka till gonäs och umgås med barndomsvännerna och extra tillskottet i vår syskonskara! haha :) Roligt! Tänk den dagen vi alla har barn! Roligt! Nu får man gosa med Lowan! Underbara ungen <3
Så sånna här vart det! 5st i vardasrummet! :) LÄNGTAR! hihi inte så lång tid kvar tills december! wieee Ha en bra helg alla :)

Min fina Martin <3

Kom hem från jobbet som vanligt och så kommer martin men en bukett blommor <3 så himmla fina! Värdens finaste kille är min Martin helt underbar! Så vi åt fläskfile och hemmagjorda potatisklyfto! Så mummsigt gåttis efter det vart det att gå ut på en promenad i kylan! Martin har fått hem sin nya jacka som han testade ute i kylan! :) Så fin så! Snart ska vi krypa ner i ett varmt bad och ha en trevlig torsdags kväll! :) 
Nu blir det bada bubbelbad!
 
HA en bra kväll alla! :)
 

REDAN torsdag!

Torsdag idag! Vart till revisorn nu på morgonen och efter det hann jag och mamma med en fika på ängel innan jag öppnade så inte alls så tokigt det inte! :) Så kom Martin upp och käkade sin lunch med mig så det var mysigt det!

Igår bestämde jag mig för att jag skulle köpa den där snygga lampan från elbyrån men när jag gick in dit så var den slut! Typiskt va? Fanns en i storleken större som var as bigg och snygg men den var dyr! hehe dyrare iaf men den ska komma in igen så sigge skulle höra av sig då så får köpa den då istället och Långe jan! hehe Spännande! Vill ha upp den nu för tror verkligen att den kommer passa perfekt!

Imorgon blir det träning 06.45 med jennifer och på kvällen ska jag träffa cassi, emelie och milla och så klart det lilla tillskottet i gruppen, lowan =D Ska bli mysigt då kan vi prata igenom alla gammla minnen och bus vi gjorde som små! Vart att tänka på när vi precis hade fått börjat gått på stan själva och det var vid jul då jag och emelie gick och köpte pepparkaksdeg och satte oss i fiket i gallerian och fråga efter 2skedar i fiket och satte oss och åt pepparkaksdeg! haha inte alls dumt det inte och tror tillomed att vi köpte en klump var haha ;) Länge sen det var <3 så blir roligt! Snart helg iegn också ;)

Avreagerat mig!

 
Nu på morgonen har jag fått avreagerat mig! Ringde till fossil service avdelning dit jag skickat en klocka för reparation som skulle byta glas! Det gjorde jag för 2månader sen! Jag har jagat dom måndag, tisdag och idag fick jag svar! Bara för att folk tycker man är för ung och skjuter ens saker åt sidan så kan jag ryta ifrån och säga efakt vad jag tycker! De fick val, antagligen byter dom glaset nu och skickar den nu eller så är det bara för dom att skicka en ny klocka! Japp han jag prata med sa att dom skickar klockan idag så jag har den om någon dag! att man ska behöva vara på de som en igen och få dom att förtstå att så får det inte gå till... så grrr  men är mkt nöjdare nu när klockan ska skickas idag! hehe jappp
 
Igår kom även min avi till cassis lägenhet? snacka om att ta fel postlåda haha men jag fick ut min halloween klänning som är en aning försenad! men testade den och den passade! hehe men vad ska jag ha den till nu? kasst..... ska höra om att skicka tillbaka den eller sälja den? får se!
 
Tralla laaa! :)
 
Snart är det fars dag! Vad ska man hitta på då? humm.... 11/11 är det! :)
 
Det här vinstället fick jag hem för några dagar sen till butiken! Tyckte det var lite smart så! haha så har min sin vin box att ställa i ett ställ och så ställer man vinglaset under så slipper man krångla ;) smart TIPS! haha :) Finns på smycka i ludvika ;)
Igår han jag kuta in på nova outletbutiken och köpa röda panellängder som jag kan ha nu till jul! snyggt! 6st längder! från att ha 1par gardiner i varje rum till att ha många fler! haha 5st fönster i vardagsrummet! Trevligt längtar som fasiken till jag får plocka upp julen! =D

Tisdagen!

Imorse efter martin hade gått upp och åkt till jobbet så fick mellan nå rick och kuta runt som en dåre, var som om hon jagade nått och flög upp i sängen och jag flög ur och tände och tänkte att hon jagade en råtta eller mus! vände på täcket och hittade inget så katten skrämde upp mig! usch.... Sen när jag skulle till jobbet så öppnade jag min väska och där ur kryper det en stor äklig spindel upp från.. höll på att dö och mellan undra nog vad jag höll på med... jag kuta och hämta papper och tog med mellan dit jag sett spindeln som ett skydd att hon skulle ta den om det var så! hehe men hittade på den efter lite letande och klämde han lite med papperet så han halta och mellan var nog lite skeptisk hon också och undra vad det var! hha sen fick han ta en tur i toan och blev nerspolad där han hör hemma!
 
Så japp! Trevlig morgon !
 
I helgen var jag och martin till västerås! Lördag, så vi åkte lite efter 9. Köpte lite smått och gått! Svarta glitter pumps som jag ska ha på juldan! en stikad tröja, en lång cardigan och ett linne. Sen köpte vi lite inne på ikea också! En vit helkropsspegel, 2blommor, hehe (A) badrumsmattorm krukor, mugg, sen 3tavelramar som fredrik beställde :) haha jaa tror inte dt var nå mer? ja var en kanon bra dag! Vi åt buffe också som var as gått i gallerian, var sån kö inne på ikea! hehe På väg hem från västerås åkte vi via kopparberg och åkte förbi martins systers grav och tände ett ljus! Var så fint! Så åkte vi till farmors grav och tände ett ljus där också! :) Mysigt med tända ljus på en kyrkogård och det känns så lugnt och frihetsfult (heter det så?) på en kyrkogård!
 
Söndag vart det att åka till johanna och fredrik och hjälpa johanna och baka. Vra gått det och mummsigt! hehe vi gjorde cake pops fast gick inge bra att få de att sitta på en pinne så fick bli i formar istället! åt också under bakningen hehe sen skynda hem igen så vart flamenco och hem och äta fixa sig och så tillbaka till johanna och fredrik för lite kalasande! hehe Fredrik fyllde år igår :) Så har vart en riktigt flöt helg med mkt mat, godis och fika! hehe men sånna helgen är också tillåtna ibland :)
 
 

Haft en sån KANON bra helg!

Helgen är över och måndagens jobb är snart över! Hade lång helg.. Var röd dag i lördas och gallerian stängd så var så skönt! Så jag och älsklingen åkte till Västerås och shoppa lite! Vi fick med oss lite smått och gått hem! Tänkte bara göra en liten snabbuppdate! 15min kvar innan jag åker hemmåt! Martin ska göra sin lasagne idag så mumms! Så får snart komma hem och krama om han :) Igår var det bak och kalas för fredrik som fyller år idag! :) Jappp mycket att skriva så ska göra det imorgon tror jag :) Har även vart och tränat imorse! Heja Heja! Fredag kvart i 7 blir det träning igen ;)

Ha en fortsatt trevlig måndag! :)

Julinspiration!

Är så julinspirerad och vill att det ska närma sig första advent så jag kan börja julpyssa! Så mysigt! hihiKikar runt lite.. måste hitta på nå fina ljusstakar som kan pryda fint hemma! Har köpt julgardiner, juldukar och kuddfodral och ny adventljusstake och stjärna! hehe ska bli så myssigt <3 Förra året satte jag upp en julstjärna och tog fram adventljusstaken på 3e advent! hehe hade inte samma julkännsla då som jag har nu! Börjar nästan bli abstinens om det! haha
 
Så mycigt detta år ska bli! Känner det på mig! Även om jag kommer jobba nästan varje dag hela december! Men ska nog allt ha stängt på annandag jul! Satt ju här förra året och knappt en kotte ute då! Så får jag vila efter Folken istället för att vara på jobbet bakis! Var ingen hitt förra året! haha ;)

Fredag och snart HELG! EN hel helg!

Veckan är snart över! GUDANS så skönt! Imorgon är det röd dag och det betyder SMYCKA STÄNGT! WIEE känns så skönt att få en hel helg! Så imorgon blir det nog ikea? tror jag! skojjj!
 
Denna vecka har det vart mkt krångel! Måndas! Kom inte in i mitt FETA kassaskåp på 900kg... Tydligen så hade batteriet tagit slut i kodlåset! SÅ och ja, hur får man upp det? hehe testa och slet men funka inge bra... ringde runt till olika kassafirmor men ingen viste hur man skulle göra på mittt.. har som sagt ett säkert kassaskåp! hehe läst på nätet och översatt från engelska till svenska. Pappa kom hit när han hade sluttat jobba så då sa jag det till han och han gedde sig på och försökte få loss och efter lite om och men så fick han upp det lite så jag fick ner fingrarna i låset.. så pappa gick och köpte nya batterin. Så så fick han hålla ut det så mkt det gick och jag fick pilla med fingrarna och försöka få i de nya batterierna... efter slit så hoppa kassaskåpet igång igen! Kännsdes dån otrolig lättnad då! Sen nästa krångel... Internettet till datorn försvann helt... det totalt dog. Ringde runt till de som har hand och msycka kassorna och så. alla skickade mig vidare och blabla blaa så vart lite pist. Men till slut så fick en till det när jag berättade hur en annan gjorde för 1år sen när min kassa krångla..så en hel dag var jag utan internett! men sen när internettet kom tillbaka så slutade kassa programet i datorn att funka så kom inte in med min inloggning eller något och då var det bara igen att börja ringa runt och efter en del strul så fick en igång det med...
 
Sen efter de 3 omentet så har inget krånglat så mkt... haha så skönt det! Så hoppas att inget ska krånga mer.. är så trött på det! Jo en till sak har krånglat! Kommer inte in på smycka, intranetet... irriterande då jag ska skriva ut försäkringspapper. japp! Annars har min vecka vart bra! Min affärs tv har nu kommit upp i butiken tack vara min älskling! Så vart kanon nöjd med det! hhihi
 
I det här hå¨llet fick jag ur två st 9v batterin och i dom igen! haha var pilligt kan jag lova!
TVN! WIEEE så nu kan jag dela reklam med anndra som använder sig av Min Affärstv! härligt!

RSS 2.0