Förlovning/ vigsel

Det har tagit hela fm och en stor del av em....

Har ändrat alla priser på alla ringer och det är en bra pilljobb som verkligen tar tid! Ojojj men nu är det typ klar! Några få ringar som ska krångla! hehe men snart så! :)

ikväll direkt efter jobbet blir det fjällberget men lite kompisar! :) Ska bli roligt! Fast dom åker dit till en 18 då det öppnar och jag stänger ju butiken 18 så åker direkt från jobbet och dit! ringde till pappa och fråga om han kunnde komma in med brädan och skorna och åka hem till mig och hämta mina teckbyxor, flece tröja och jacka och halsduk! hehe Tur man har en pappa som alltid ställer upp! <3 så blir att byta om i butiken så fort jag dragit ner gallret! skynda skynda! ;) de jag ska åka med är fredrik, crillo och mike! Ska bli superkul att få åka! hihi

Igår efter jobbet var jag och träna, gick helt okey men alla springband var upptagna så struntade i det.. hehe drygt att behöva vänta! inget jag gillar. men tränade iaf så var skönt! ;)

Tillbaka! Ny vecka och har intagit platsen på jobbet....


Måndag idag... igen! gud va veckorna går fort! :)

Va har jag gjort i helgen? lördag, jobb.. stängde men kom inte härifrån på en stund. höll på att plocka lite och fixa! sen gick hem, ringe cassi och plocka upp henne och så åkte vi ut till mamma och anders och hällsa på! bruna som fasiken var de... så jaa roligt att se dom och så! Fick mat av mammsen haha fick en ny plånbok, nu byter jag ut min gucci plånbok till en chanel.. så jag är helnöjd! :) vart där ett tag, sen vart det bara att ta det lugnt resten av kvällen, helt slut och en aning snorig! hehe

Söndagen höll jag på att jävlas med naglarna.... försöka få bort lösnaglarna som sitter som sten så hade så ont i fingrarna och gjorde illa mig och det flögnagelbitar överallt! hehe för att få bort lösnaglar som är gjorda på salong så är det lättast att klippa av de så långt det går för då spriker oftast gelen och är lättare att pilla bort! men så attans änkelt var det inte... hahah har fortfarande kvar lite på lillfingrenageln som inte ville bort....





ja mina naglar är helt förstörda av att ha haft lösnaglar sen i september..... Men nu ska de få piggna till sig och få vara i fred hehe så snygga och härliga de är! nu har jag ju inte haft tippar, det är gele på mina egna naglar... eftersom naglar växer så lär man ju åka och fylla på var 3e vecka och så! men nu ska jag föröska gefan i att åka till blge och fixa naglarna! :) + dom är så sköra och känns som om de går av och att de inte finns nå naglar kvar! hehe japp!

Vad händer idag då? jo jobb, efter det ska jag nog dra och träna på en gång! :)

Lördag! wieee

Idag är det lördag! mamma och anders ska ha landat inatt och säkerligen är de hemma i huset och sover så de får ringa.. vill inte ringa och väcka dom (men säkerligen har mormor redan ringt till dom typ 7imorse om jag känner henne rätt! haha) jaa ska väl åka ut till dom efter jobbet och gosa och krama dom! hihi Känns inte som de vart borta i 2 veckor! Gått fort! hehe

Trevligt trevligt! påklädd och härligt! haha underställsbyxor under jeansen är ine tokigt! Så varmt och skönt! Gick även idag till jobbet och så gå hem sen då! hehe

var segt att gå ur sängen imorse! låg så skönt där! hehe han inte äta nå frukost... var bara att skynda! Men han ta kort på mig och min blomma som lever ännu och har inte börjat vissnat! Stolt Emmis som lyckats hålla denna blomma levandes sen i måndas! Måste ju vara något slags rekord?

se så fint den slagit ut! Stora fina vita blommor (A)


Va skönt om jag kunde få gå till jobbet i mjukiskläder! gud så skönt! haha



Idag är en sån dag som jag leker förlovad på! haha är så svälld om fingrarna så vet inte varför.... nått jag brukar bli titt som tätt.... irriterande allt! så får ha ringen jag vanligtvis har på mittenfingret som jag nu har på fingret där man har ring om man är förlovad! hehe japp!

mat, godis och elektriskt hår!

Jappp! Låter ju superduper! hehe

pappa kom förbi hit och då hade han köpt med mat, både till sig själv och till mig! Fick kyklingsallad så det var inte alls tokigt! ;)
Vilken tur man har <3 hihi Sen var jag ut en vända och gick till matäffären och handla lite! köpte djungelvrål! mmmm så mummsigt det var allt! hehe den påsen är snart slut (A)  Hållt på att plockat och fixat i skåpen! Satt upp en ny affich som vart en hel bakrund i skåpet till police klockorna! Vart kanon!




Vart att hänga på sig ett nytt halsband idag! hehe Riktigt tjusigt allt ;)




3timmar kvar på denna fredags jobb! Sen är det 5 timmar kvar imorgon sen är det helg! Hoppas på att få åka bräda på söndag! =D

Äntligen FREDAG!

Gud så skönt med fredag! Men är ju en jobbdag imorgon också! hehe attans! Men snart lie ledig imorgon! Inatt kommer mamma och anders hem! Så imorgon efter jobbet blir det att vara i våghalsen och gosa! sovit bra inatt och vakna innan klockan ringde! Gick ändå upp efter att klockan hade tjutit några vändor! hehe men kom iväg i tid iaf. gick hemmifrån 20över 9o typ. fick gå förbi revisorn och lämna fakturor och papper så! :) Skönt att ha det inlämnat slipper jag oroa mig över det nå mer! hehe att allt kommer in i tid också! ;) Så vart en skön morgon promenad till jobbet, längre än vanligtvis men ändå! :)

va brunhårig jag är i håret nu! Smacka om att färgen blir bara ljusare och urtvättad.. har inte färgat håret sen agusti!


Idag.. behöver en liten socker kik!



titta vilka fina presentpapper! åhååå fick nya katalogen igår som det finns hur mkt present papper som hällst! Vill ha dessa!!! hehe och det är ju tillomed glitter i det guldiga snöret (A) naw så fint alltså!

Idag har jag klätt på mig som fasiken... underställsbyxor.... haha de fick plats under mina jeans så det var ett bra + det! sen har jag två linnen och grovstikad tröja! jaa jag har sattsat att inte frysa idag! :)

Igår direkt efter jobbet vart det att träna! Var skönt, fick tillomed ett nytt passerkort så jag kommer in... haha tur är väl att de som sitter i receptionen vet att jag tränar där så det bara är att gå in mn ändå! kan ju vara kul att försöka hålla koll på kortet iaf! 3e kortet att tappa bort då? nera ska hålla koll på det allt! Nu ska jag dricka pepsi max och hoppas att jag får någon liten socker kik av det! hahaha eller köpa nå mumsigt i fiket? ja alternativ finns iaf!

Beställning!

Denna torsdag har jag hållt på med en hel del beställningar! hehe beställt de billiga klockorna så jag har alla färger hemma! Nu är det bara den lime gröna och oranga som är kvar! Men nästa vecka har jag nog alla hemma igen! ;)

149,-


Sen har jag äntligen fått tag i MissDee!!! Har vart i jackt efter dom! Men de har inte svarat på mail eller i telefon men nu är det löst så hoppas att få hem en hel del nyheter nu när det är så tomt på deras varor! hehe
men snart så! wiee så roligt! Så håller jag på att spåna efter andra leverantörer och andra smycken också! Spännande!

Ja får se! :) Inatt sov jag inte så mkt då jag vaknade vid en halv 2 och sen kunde jag inte somna om... låg och vred mig och känns som om jag precis somna när klockan ringde så känner mig helt färdig och skulle kunna somna! hehe Jaja kommer igång snart!

tralla laaa

Glida in på annat! hehe lätt hänt!

"skulle" kika på slalonglasögon eller va det heter men titta siken fin bräda jag hitta? mmmm


gillade den här..... passade ju perfa till mina vita teckbyxor och min gråa jacka med lite rosa i! kunde ju inte bli bättre? hehe (A) Åhååå vilken jobbig sitts..... och vita brillor! hehe

ATTANS.....


Doubt is our enemy because of the fear to attenpt the risk to know someone



Rolig dag! Tiden har gått fort! Började bra också! Fick recept utskrivet på telefon som jag kunde gå till vilket apotek som hällst och få ut det! Så det var ju snällt! :) Sen fick jag för 13månader istället för 3månader! happy emmis!

Japp sen är det nedräkning! Blir idre med en drös trevligt folk! WIEE så roligt det ska bli! alla förutom jag och martin blir där i 1vecka! Folket åker ner på söndag (12e) och vi åker ner på onsdag kväll... har ju svårt att lämna mitt bo i en hel vecka men några dagar går kanon! ;) hihi ska bli superduper roligt! Hoppas det kommer mer snö så man kan åka någonstans i närheten först så man ¨får "vänja" sig! hahah ähää är som att cykla, sånt man kan alltid! :P

börjar bli lite hungrig..... humm undra va jag ska göra åt det?


Vi är 8a styckna som ska åka.... ska försöka räkna upp alla! Hahah Johanna, Fredrik, Sale, Jennifer, Crillo, Martin, Mikael och så klart jag! Kommer bli super! Jennifer har redan börjar babbla om vad vi ska ha med oss och att vi måste göra lista så vi inte glömmer nått! haha nerverna börjar redan sprika! haha Måste köpa nya skidglasögon! Japp!

Idag har jag blivit kallad för en vaker blomma och att jag är duktig på engelska? haha jassåå..... var en trevlig pratstund med en amerikanare! hehe väldigt pratglad och rolig!


Tisdagen är snart slut!

Snart har jag jobbat klart för denna dag! :) Så skönt! Bara 1 timme kvar! hihi Myspys.... denna dag har gått ganska så fort. tycker jag ju om alla dagar mer eller mindre! hehe  mamma ringde i söndas och babbla... Dom hade det bra i Thailand som vanligt! hehe Men snart är dom hemma i kylan i några veckor! Dom kommer hem på Fredag natt så är hemma typ 2 veckor och sen kongo i 2månader! japp!

tralla laa!!! Idag har jag haft en hel del kläder på lager... japp! Linne, tröja, en kofta och så en till tröja över! hehe så har inte frysit så mkt idag, bara om händerna! :)


Dagens....

Har försökt ringt hit och dit,.... otrevliga i andra ändan och det betyder att jag blir väldigt otrevlig tillbaka... kan inte förstå, deras jobb är att ta telefon och dom borde ju vara trevliga och hjälpa till med det man undrar om! grr ajaa nya tag imorgon bitti 8.00-9.30 har man på sig att ringa till dom! ehee




sjukvård.... "Suck"

Irriterande emmis...

Jaa får ta plan B.... = cassi! haha <3

Ville inte gå ur sängen imorse... var så varmt och skönt så ville inte alls... hehe drygt! Men men är iaf i affären så jag gick ju iaf upp och kom i tid! :) han även äta frukost också så har blivit snabb på morgon! hehe

va händer idag... vettetusen allt! ehe jobba jobb.... försöka plocka lite å så! Igår efter jobbet tänkte jag ju gå och träna. Men när jag gick in på Må Bättre så var det KNÖK fullt av människor så känndes inte så roligt att få stå och vänta på saker så jag gick igen, lika fort som jag kom dit! Så åkte och handla istället! hehe köpte en ny sån där fin blomma som dog för mig... men denna gång läste jag hur den ska vattnas och den ska inte dränkas eller stå i vatten.. den ska bara vara fuktig så kanske går bättre denna gång! vem vet! Håller tummarna!

alltså en ny såndär blomma! så fin och passar perfekt så hoppas min nya levande växt vill leva längre! hehe

When the Children Cry



klockan har gått fort idag! hehe så skönt! :) Musik och plockar med en massa varor! Har tillomed plockat med alla papper.. eller okey.. överdriv nu inte Emmis... har plockat med en del papper, inte allt men en bra början! hehe

Ska snart äta lunch, äta tidigt kan ju inte vara fel! Blir lätt att jag äter supersent! men men va gör det? skulle vilja ha en semla (A)

Måndag! Ny vecka!

Måndag... jobb jobb jobb hela veckan.. i sin vanliga ordning! :) får se va jag ska hitta på idag/ ikväller efter jobbet.. har tagit med min träningskläder.. så ska försöka dra och träna direkt! Sen får vi se! hehe Tog bilen idag iaf... skulle behöva handla.... hihi yepp!



i lördas glömde jag mina ringar hos johanna! tog av mig dom för att vi skulel göra mat och så åktede aldrig på mera.. bra minne man har! ;)

japp tur man har en hel del ringar så slipper man ju vara helt utan! ;) hehe

Min helg!

Va har jag gjort i helgen?
Frdag - bowling och mat! mkt trevligt.

Lördag jobb sen tjejmys hos johanna!
åkte dit direkt efter jobbet! vi åkte och handla, ville inte gå, var så kallt brr (A) hade inge kläder för det! hehe Så vi handlade det vi skulle ha till maten! Väntade till efter 5 då Milla, Emelie och Fillan kom! Jag och johanna hade skalat klart potatisarna då.... hehe var så  hungrig så ville börja illa kvickt! jaa när dom kom börja vi med maten! Vart fylld fläskfile med en jävligt go röra som jag höll på att äta upp innan den skulle i fläskfilen! hehe och halsebakspotatis! ja riktigt mummsigt var det! Sitta och prata och herrja.. finns alltid så mkt att prata om :) Sen tröttis och slut som jag var åkte jag lite tdigare! Var så skönt att hoppa i myskläder och lägga sig framför tven till en film och bara ta det lugnt! :) blev inga bilder från johanna.... Emelies mage bara växer och växer! fin bäbismage! Kännde några sprakar! så mysigt!

Söndagen vart det att sova ut! trevligt trevligt hihi Sen åka till pappa och åka med han och anna och åka skridskor! Var länge sen jag åkte så ville ut och åka lite, vi åkte 4,5km så jag är nöjd för jag ramla inte en ända gång! hehe rejält påklädd var jag allt! hehe teckbyxorna åkte fram! hihi

pappa och anna åkte långfärds skriskor så det gick ju fortare för dom men dom tog det lugnt så jag han med! haha men märke att jag klädde på mig en aning för mkt! men tur i sissta stund så tog jag av en stikad tröja... tur var väl det, hade jag haft den också på hade jag ju dött av värmeslag! när jag skulle välja skriskor så tänkte jag först ta cassis 38 för då kan jag ju ha raggsocker och så utan att det blir trångt. men när jag fick i foten var dom ju superstora så fick bli mina 36, trodde det skulle bli trångt men raggsocker och så men ice, de satt så bra så! haha super duper alltså! ;)  



vart kvar hos pappa och anna tills kvällen! fick voffler med grädde på! hihi inte så tokigt allt! ;) Busa med hundarna och så! Laddade även ner en del appar och lekte med telefonen när jag kunde koppla upp mig till deras internett så gick det ju fort! :)



Trixie börjar bli så stor! lilla tjejen och Disse är lätt som en fjäder mot henne! hehe


Sen när jag kommit hem kom pappa och trixie förbi och hämta borrmaskinen eller va det heter. haha och då kissade trixie på min matte! yes! Man måste älska hundvalpar! ;) Hon var så rädd, är väl nytt för henne att åka runt.. det verkade hon tycka vara läskigt när hon kom till ett nytt ställe! plutten!

sen somnade jag lite efter 22 och sov ända tills klockan ringde! så skönt :)

FREDAG I MASSOR!

Igår var det Fredag!

En lyckad bowling! Jag van av dom i mitt lag! ojoj vilken happy Emmis! hihi Första 4a vänderna körde jag rakt ner i rännan utan att röra en sån där pinne!!! Höll på att gå i taket då...
men sen kom jag igång med strike och spärrar! Vart riktigt impad! hahah jaaa roligt som fan var det! hihi Nöjd Tjej Så det lär vi göra fleragånger! :)

efter bowlingen vart det mat på coco thai (hong nam) hahah buffe och glass efteråt! mummsigt! Jag och jennifer smet lite tidigare än alla andra! Vi har ju den turen at vi ska jobba på lördag (idag) hehe fast får mer sovmorgon ändå jag! hehe ja superduper mysigt var det så roligt! Måste bli bowling nå mer ;)



Nu är det lördag, 4timmar och 40min kvar sen så tar jag helg! :) myspys! Han inte äta någon frukost imorse så vart en smoothie från hälsokost! I vanlig ordning när jag inte hinner med det! hehe :D

Happy Happy

Bra dag som bara blir bättre!

klockan är 20över 4a! Klockan har runnit iväg i välldans fart idag och vart kul! frysit som en tok har jag gjort. hade en extra tröja med mig idag och tur var ju det! Visst inte den snyggaste men den var skön och gedde mig extra värme! hehe fått lite varor så har plockat med det.. har inte hunnit städat häller.... hehe alltså mina papper så tar det imorgon istället! :) hihi löser siga lltid vettu!


vi måste baka någon dag och göra nya mästerverk! =D

Äntligen Fredag! Snart kväller!

Fredag fm nu då! Öppnat butiken.... hunnit med banken innan jag öppna... jaa stress som vanligt i min vardag? haha får jag stressa ner nu och städa bland alla papper som ligger.... hopppas denna dag kommer gå fort! :)

Igår kväll gick jag hem efter jag slutat. drog igång men tvätten på en gång så! Höll på till 22 sen duscha! Under tiden diskade jag, bådda rent i sängen (finns inge bättre än en nybäddad säng att krypa ner i!)  plockat med alla kläder som legat i sovrummet.. på sängen, på golvet! humm.. dags att rensa och städa garderoben så kanske garderoben slipper ligga på golvet? jaa vore ju bra! 

Va händer efter jobbet idag då? joo då blir det bowling med en stort gäng. Blir kanon! Hoppas jag kan bowla då! haha kanske snubblar, bryter av naglarna i hålen i kloten? jaa det finns mkt att tänka på men jag ska allt vinna... eller bättre sagt, jag ska inte hamna sist! hahah Efter bowlingen blir det mat på kina eller coco thai jaa vi har inte bestämt oss. 10pers som ska samsas om ett ställe? haha jaa blir intressant allt!




jaa som sagt! Hoppas denna dag går fort så det blir rolig kväller! Så imorgon är det ju jobb så blir ingen sen kväll men ändå ;) haha Sen tar jag helg efter imorgon och då blir det tjej mys hos johanna med massa trevliga flickor =D

Avancerat vettu!



varför blir bilderna så ljusa? jag lär ju ha blixten på eller? humm... hahahah jaja :)

Vad händer idag!

kl är nu 20 i 1... tiden har gått fort så det är ju skönt :) igår kväll la jag mig i sängen lite efter 9... haha så skönt men kunde inte somna förens efter 11.. låg och snurra, låg på spikmattan och inte äns det hjälpte!  hade hämskt ont i kroppen igår efter jag kom hem från träningen. har träningsvärk i magen, där vi rebenen va det nu kallas. jaa och benen så klart! haha ja känns skönt att försöka komma igång igen! Får hoppas det håller i sig :)

var meningen att jag skulle på boddy attack men det krockar lite med att jag ska tvätat direkt efter jobbet och vill få undan så mkt det bara går typ! haha :) + försöka städa lägenheten.. kläder överallt känns det som. drygt drygt! längtar tills helg! Längtar tills imorgon! =D


Denna dag kunde ha börjat bättre.....

krångel krångel lägger sig på hög. typ! hehe

Gick upp lite innan 8a, gick ner till stan typ kvart över 9.
Kommer till affären och ska ta ur säkerlåsen på sidorna, en får jag ut. det andra sitter helt fasiken fast... fick inte ur det. så kommer en kille som annonsblandet som jag ska ha möte med halv 10 och kommer inte in i butiken. Han hjäpte och försökte dra ut spärren.... Lollo kom ut och försökte hjälpa. hon hämta sax och vi stod och jävlades och tryckte om dunka på gallret.. ja jävligt inbrott säker var det iaf... bra om amn inte äns kan ta sig in med nycklar? hehe låssmeden öppnar kl 10.00 fast i sissta försöker fick vi ut spärren.... hur fan kan det fastnat så hårt? jaa ont i fingrarna fick jag + slog jag av tumnageln... jaaa vilken bra start!

Får hoppas jag får igen det ikväll och får öpp det igen imorgon bitti.. orka krångla som en dåra som vi fick göra idag tänker jag inte gå med på.... fyfan... irriterad emmis...

vi fick ha ett snabb möte iaf så det vart bra.. hehe så har jag skurat bort lossas snön som haft i fönstret och det var inte det lättaste att fo bort då det blir en massa fläkar som verkligen sätter sig fast! jaa fick bort det och så har jag gjort rent alla glas dörrar till montrarna... mkt fingeravtryck kan man ju påpeka! japp....

Denna dag kan inte mer än annat bara gå uppot så dags att bli glad! :)


Tom och Jerry kex is the shit!

Var så sugen på att tugga på nått så vart en kartong tom och jerry kex.. hehe inte så pjåkigt ;)  fick tillomed en suprise i kartongen! Kunde ju inte bli bättre ;) hehe




haha så ful liten figur! Men var ju en rolig suprise allt ;) Snart är denna jobb dag över och då blir det gymmet! Pappa var nyss här och tjola! Vill  åka skridskor i helgen så får hoppas det går =D fast pappsen sa att vi lär då åka till någon plogad bana =D

Ny pling pling!

Nu har elbyrån killarna vart och instalerat ny pling inne på life! så har vart och gått framoch tillbaka och lekt med den plingan! hehe fast denna gång har de satt i typ rygg höjd och inte vid benen så nu kan man inte hoppa över den... hehe får börja krypa under den istället och skrama dom! hehe

imorse när jag kom och skulle låsa upp så var det en gubbe som öppna dörrarna in till life och klev in... så gick efter han och sa att tyvär så kan du inte gå in och du lär vänta tills dom öppnat.... så han gick ut igen och jag stängde dörrarna som han drog upp! haha jaa finns ju människor till allt! varför öppna kl 10 om man kan gå in kvart i? jaa bra fundrat!

nu blir det lunch.. ost och skink paj och så köpte jag tom och jerry kex.... mumms så gått alltis (A) hihi


Träningsvärk...

Träningsvärken kommer mer och mer smygandes..... Igår direkt efter jobbet vart det träning. sprang lite och gjorde maskiner. men så drygt det var. känns som om man får börja från början igen. var ju i december som jag var duktig och tränade! så imorse när jag gick upp kändes det bara i rumpan. sen kom det mera i benen att jag kände av och nu även i axlar/bröst.... hmm ska träna idag också! Sen försöker lollo få med mig på nå boddy atack imorgon kvart över 7 så får se hur detta ska gå! haha död emmis!

jaja lite i magen också men inte alls mkt.... trök, är i magen jag vill känna av! haha

Jaa vad händer idag? vettetusan lixom.


älskar min bäbis hund gizzmo på sina 13år <3 hihi

Snart dags att börja tagga för träning! hehe

Dags att proppa i sig nå gått som innehåller socker så jag får någon ork till det? eheee skulle inte vara dumt nej! mmm Tänkte inte köra så hårt. blir en start i min egna takt... :)

Idag har jennifer vart och socialat i några timmar på em så det var så trevligt så! Ojoj Heta samtalsämnen! ;) på förmiddan var johanna på en snabb vesit också! så trevligt så! Tur alla vet vart jag är, igår var syster, emelie och milla också här och babbla! =D Superduper!

Lyssnar på musik och koncentrera mig på detta blogginlägg! hehe Babbel babbel! when i see yor face.. you are so... tralla laaaaa! hahah

Jaa... träning, sen långdusch och njuta av kvällen i lugn och ro! :) Kan ju inte gå fel? hehe på Fredag blir det bowling med en hel hög! bokat 4a banor så vi kommer nog ta en hel del platts! Ska bli roligt att bowla, har inte gjort det på aslänge men hoppas striken finns kvar ;) haha eller hur man ska säga! Sen på lördagen blir det mys med flickorna! En helg att längta till allt! <3


Your so beautiful

Då står man på jobbet igen.. i uggs och raggsocker... ska snart byta skor men är ju så skönta tt stå i dessa! hehe mmmm så mysiga de är! inatt sov jag så bra! underbart skönt! hihi fniss* kollat på tv och film! :) kunde inte bli bättre!

Gick ner idag, duktig duktigt.... så ska jag försöka träna idag efter jobbet och imorgon efter jobbet! SÅ nu kör vi ;) hehe börjar förstå lite på hur jag ska göra för att få upp bilder från telen. Lyckades för 2a gången ;;)


haha ser ut som en anka! hahahahhaha

Jag lyckades! Wieee

(med lite hjälp, sss) hehe

Nu har jag fått upp bilderna på datorn! Så hoppas jag kan göra om det också! ;) hehe Skulle ju vara bra!

Min helg har vart så mysigt! lördagen, direkt efter jobbet skulle det bli lite kalasande hos mig för Jennifer som fyllde 22på söndagen. Så jag stängde butiken kl 3 skulle gå hem så hade sagt 15-20över och 3min över 3 skriver jennifer ett sms att hon var utanför mig! hahah lite tidig ja så hon kom ner och hämtade mig så jag slapp gå! hehe

Tårtmys och kakor! Det var Jennifer (födelsedagsbarnet) johanna, fredrik och Fillan och självklart var jag med också! ;) heeh sen kl 18 så åkte jag till pappa.. skulle tanka bilen först och står på statoil och får inte upp tanklocket... man låser upp det med nyckel... så stod där och jävlades, tillslut ringde jag pappa - hej! Jag kan inte få upp tanklocket... vad gör jag? haha typ! så pappa var nästan ute i sörvik så han fick vända! hehe

Tårtan! mmm (fick även en bit kvar som jag åt till frukost på söndagen)

Mina snygga strumpor! jaa dom är snygga.... eller iaf lite söta (A)

haha var ju allt en lite rolig min, eller va man ska säga? ser ju allt lite bortblåst ut?


får se vad som händer idag! kanske träna direkt efter jobbet men är inte riktigt klart att jag ska.. får se om jag orkar och har lust för det! heeh ;)


Efter eller vadå?

Ny telefon, kabel nu och nu vill jag få upp bilderna från telefonen och till datorn.. Hur fan gör jag? drygt läge.... trodde bara det skulle vara att sätta sladden i datorn och så pluppar det upp atomatiskt? men tydligen inte.... hummm ska försöka lyckas tänka och så hur detta ska funka.... lalal

Var så skönt att sova inatt, ville inte gå upp från sängen! mmm.... somnade vid en nästan 11... alldeles innan kl 10 börja jag störtblöda näsblod.... så irriterande och igår på kvällen blödde det skapligt mkt. även på dagen började jag blöda näsblod men var inge mkt då iaf!

Igår var en s¨lugn och skön söndag! Jag plocka i egen ro, kolla på massa filmer (2st om man ska vara exakt) bäddade sängen efter flera timmar i soffan med tecket! hehe diskade, damsög. flyttade bilen så jag ska slippa få dessa jävla parkeringsböter. sen tog jag mig en promenad runt högberget! var skönt ute så men attans så halt då jag höll på att slå omkull mig 1000 tals gånger! :P

ja ska skriva mer om helgen sen när jag får upp lite bilder! Så roligt med blogginlägg utan bilder.. bara en massa onödig text ju! hahah

Mina ögon är gröna!


Lär skaffa mig en slad till nya telen så jag kan lägga upp bilder här på bloggen från den! Nu lär jag ju göra som jag gjorde förut med iphonen! ladda upp via fb på telen och så ladda ner bilden på fb, ta bort bilden och ladda upp den här! bra drygt! :)

men jävlar va min utväxt syns! Har inte färgat håret sen augusti (försöker ha terapi fö håret) så får se.. velar ju också om jag ska börja lägga i blonda slingor så då känns det onödigt att färga bort utväxten! haha men på bilden ser den grotesk ut men i verkligheten är den inte sådär farlig! Tycker iaf inte jag! haha

Fick sms av mammsen i natt vid 5 tiden att de var i thailand och att allt var bra! Tack för väckningen <3 typ! hihi blir väldigt lite mamma och anders tid nu ett tag framöver! Nu är dom i thailand i 2 veckor, sen kommer de hem och är hemma någon vecka och så åker dom till kongo i 2månader!

Idag kom det in en man som inte prata svenska som jag prata engelska med... han sa -Du ser ut att vara riktigt glad idag! hehe Är alltid en solstråla ju? ;) +så tyckte han att mitt namn var ovanligt!

30min kvar sen ska jag traska håmmåt och få tårta! hehe (A)

Tralla laaa!!!


Leker med mobilen! Trevlig och rolig sysla och tiden går så fort! kl är nu 12 så bara 3 timmar kvar! Så skönt det ska bli allt! hehe tårta mmmm (A) LÄngtar!

Igår när jag gick hem efter jobbet höll jag ju på att blåsa bort! Så kallt lixom! blåste som fan så gick fort hem! hehe brr kom inanför dörren och så vart det en kopp te på en gång! vart filt i soffan! sen vrt det impuls tjejkväll! Johanna, jennifer och fillan kom till mig! hehe var supermysigt men hade inget att bju på mer än popkorn! och vatten! haha jaja nästa gång kanske jag är förberädd! så vart att kolla på film, fast mäst pratat vart det allt! haha Mysigt fredaskväll var det iaf! <3

Snart är det helg! Wieee så mysigt!

Blir en lugn helg!

Jobb till 3, sen hem till mig och så ska jennifer bjuda på tårta hos mig! Hur bra är inte det? haha ;) Hon fyller 22år imorgon så vi för firar!

Sen ska jag till pappa och anna och äta vid en halv 7! Gött med mat hehe Så kommer nog lördagskvällen bli att spenderas där! med vovana och pappa, anna och kanske lille bröderna om dom är hemma! hehe ;D

telefonen funkar kanon bra änså länge! hehe Så är nöjd, lite klumpg men den är lätt och skriva sms så lär jag mig väl snart! blir med en del ord som inte ska stå med haha men hoppas mina sms friends förstår att det är telen som inte skriver som jag vill! haha

frysen och brr här nere på jobbet! vill ha en kopp te och min ziperell! mmm då skulle jag vara helnöjd (A)


NY TELEFON!!!!

Denna fredag slutade det med en ny Telefon! hehe JA ÄNTLIGEN! Vart en samsung galaxy s2 Så är nöjd än så länge iaf! :) fick hem nytt bateri till iphonen. satte i det men det ville inte starta för det! Så gav upp... den telen gör mig bara på så sugit humör! uscha mig lixom! så nu ska jag inte bry mig i den nå mera! Så skönt det känns! hehe

ja var bara det! Snart är det helg! Underbart alltså ;D

Pimpla pepsi och babbel!

Inge bateri har kommit... har sökt det med hjälp av kolli nummer. det är i ludvika men vart? det är inte registrerat så kan inte hämta ut det! Har ringt och har även gått till posten.. så nej verkar inte som det blir någon bateri idag... suck så irriterande.....

Kutade igenom lindex, hitta en tröja i all hast... så träffa jag på jennifer som var på shopping tur! hehe så hon följde med mig till posten telia osv! gjorde en super deal med mamma! NOT! Slutade med att jag vart med ipad och inget internett! hehe smart va? haha låter som om jag skulle blivit gravid men inte så jag menar! ;)

mammas plan till Thailand har nog lyft eller snart! Hon ville ha min dator för att kunna kolla på film och så... så vi böt, hon tog min dator, hörlurar osv jag hennes ipad. Smart som jag är tänkte jag.. då kan jag sätta i simkortet som jag har i en av mina mobila bredband! YES! Skulle sätta i det men så var det ju micro simkort... ÅHÅÅÅÅÅÅÅ Så gick in på telia så fick et av mina mobila bredband i micro simkort... vilken tur! ehhe Så nu hoppas jag på att det ska funka också! ;)

Vi köpte subway och har suttit i personal rummet och pratat i timmar. 3 timmar om man ska vara exakt tror jag? haha tiden går fort så vi hade as mkt att prata om! :)

nu ringde mamma.... det var ikväll planet gick! hehe sen berätta hon att passaten är sönderslagen med golfglubba.... vilken samhälla lever man i? Idioter som går och slår sönder en bil?

STRESS STRESS!!! Älskart!

Torsdas stress! Tyckte jag hade hur mkt tid som hällst i morse men så kom jag på! Mamma hade frågat mig om hon kunde få låna min dator och jag tar henne ipad! Hon åker till Thailand idag! Hon frågade igår, -Kommer du hem till mig idag? nej sa jag... att hon inte fråga, kan du komma och fixa så vi kan byta dator och ipaden! Åhååå va elak jag kände mig imorse när det slog mig att det var ju de hon menade! ÅHÅÅÅ!!!

Vart att slänga i allt i en påse, datorn, externa hårdisken, laddaren, hörlurar! haha jaa allt! Skynda ner till jobbet!!! Ringa till mamma när jag kommer ner. och säga att jag totalt glömde bort det och att jag tog med min allt ner till jobbet och fixar över alla filmer i en mapp på skrivbordet så otekniska mamma ska hitta! hehe men det gick bra! Är klar nu men fick inte över bästa filmen, friends with benefits.. hitta inte på den :( suck lixom! men vart en hel del andra filmen och INGA tecknade haha ;) så mamma åker vid 13 tiden så hon ska komma upp till stan när hon är klar och hämta datorn, så lär väl förklara hur hon får igång filmerna och så! hehe så ska hon ta med ipaden! japp 2veckor med ipaden igen då! kommer inte kunan blogga, fast det gör jag ju mäst på denna dator så det kommer nog gå kanon! 

Igår efter jobbet vart det att gå hem... ta filmerna, skrapa bilen i 1timme (kändes det som) lämna filmerna i panik. handlade tillomed lite mat på samma veva! hehe kom hem och så kom jag på DET ÄR ONSDAG! Det var ju imorgon filmerna senast skulle vara in! ÅHÅÅÅ attans....  

inge bateri än!


Snart är det helger igen va?

Jaa! snart är det helg... tiden rinner iväg. Går så fort alltså! ojoj ja! Onsdag så snart är denna jobbdag slut! Har vart välldigt effektiv idag! hehe Har städat och gjort fint på mitt så kallad "kontor" någon gång i framtiden! haha men nu är det inte ett soprum iaf så posetivt det då? hihi  så ser finare ut där inne! Plockat med smycken också så klart! hehe

Nu har även mensverken börjar avta.. så gör inte lika ont längre så det är skönt det! :)


ibland i min tomma lägenhet saknar man ibland det sällskapet man fick av Tyson! missen lilla! Fast jag vet, jag är ingen kattmänniska så ska inte skaffa mig en katt. det vet jag! Skulle vilja ha en hund men den tiden har jag inte. blir ju så synd om den ska vara själv eller i peronal rummet i 8a timmar! Roligt för mig men synd om hunden! hehe

Tralla laaa



hehe tycker det är roligt att jag fått igång ljudet på datorn... var ju dock inge svårt för nu kan jag ju lyssna på lite musik tilloch från! Inte så pjåkigt! ;)

SWEET

Idag var det onsdag igen då! Veckorna går så fort! :)

Igår slutade man tidigare...
Var på nå ställe inne på abb där det börja brinna och farlig rök, blbblbaa hängde inte med så mkt men de varnade folk att vistas utomhus att man skulle hålla sig inne! Så hela galerian fick stänga av ventelationen och så.. men kl 17 vart det att vi fick stänga igen allt! Så fick skjuss av marcus hem. En av alla dagar som jag inte tog bilen så får man inte vara ute? haha otur. ja men det var skönt att få komma hem i tid. så fixade lite med toffsarna som jag hängde på gardinerna! Gråa! hehe

Kollade på film (jävlar! glömde filmfanskapen hemma som jag ska lämmna tillbaka till hemakväll idag..) får bli en biltur efter jobbet då! Gick ner idag. var skönt att få en promenad innan jobbet! Inte för att det är långt hehe skönt ändå!

så jadu! idag ska jag försöka städa här på jobbet.. är så stökigt så får ju panik... hehe saker överallt! ojoj.... plockade bjórt all julpynt igår så ingen jul kvar här! :) Känns skönt att ha det borta! Snart är det sommar ska du se ;)


Prosit! Fniss*

Är det någon som har dött eller? -japp min telefån ju? haha

Subway idag, + den förjävligt goda subway kakan! mmm Sen så kom mamma in och sa att hon köpt en semla åt mig? ÅHÅÅ VAAA? VILL HA! men var tvungen äta först innan jag fick den så nu ska jag gå till mamma med hundögon och säga att jag ätit upp! typ! hehe

Fast just nu är jag propp mätt. tryckte i mig både makan och kakan! hehe lär nog vänta lite med semlan (A) Attans... har beställt nytt bateri till telen så får se vad jag lyckas åstakomma! Så förhoppningsvis kommer din hit imorgon! Så gud va kul lixom och hoppas att det funkar (A)

men har suttit och skrattat lite! har en gammal tele som är över 4 år gamal... kan ju säga att det fins både, roliga och totalt hemska bilder på den! hahah Så synd jag inte har usb sladden, undra vart den är? skulle vara roligt att få upp alla! ;) haha  +så har jag så ont i magen.... det är ju den så kallade roliga "veckan" som kallas mens... hehe roligt att veta? japp jag vet! :)


ska gå hem idag! har lixom inge val eftersom bilen står hemma! hehe :)

då var man mobil lös igen!

HAhaha Mit tur med min fanskap till telefon.... Har aldrig haft tur med den.. Iphone 4a... vilket påhitt!  hade telen 1 ett dygn och så stendog den.. inte ett skvatt i den... totaly ded... Ska testa beställa ett nytt bateri så får se om den vill hoppa igång! Annars blir det nog en samsung.... får se! Ska försöka ta mig till telia idag och höra och kolla om de har några telefoner.... hehe känner mig helt handikappat utan telefonen... riktigt tarapi för mig allt! hehe Uschhh


somnade vid en 12, gick upp vid en 7... galleria möte kl 09.00 så mamma kom och hämtade upp mig kvart 1 så ska gå hem ikväll! Trevligt! hehe frysa sönder!

Idag är jag iaf riktigt påklädd aå har inte börjar kännt någon frysande kännsla än! har leggins under byxorna, linne, sen en långärmad tröja och sen en grovstickad tröja! haha Fryslorten är nu varm! ;)


jag kanske helr änkelt inte ska ha någon telefon alls? mamma tyckte jag skulle behöva åka till kongo och se hur mkt jag har som dom inte har en närhet av-- ja kanske skulle behövas? nej en telefon är ett måste!

Nu ska jag börja gå!

Det tar längre tid att skrapa rutorna på bilen än att ta sig ner till stan med benen! var så drygt att skrapa rutorna blää.... var ju duktig i december och gick ner varje dag i 2 veckor sen vart det bilen igen! haha så japp nu ska jag gå till jobbet och så ska jag börja träna efter jobbet så nu jävlar! :) Jag och jennifer ska börja träna på riktigt nästa vecka men jag kan ju lika väl tjuvstarta lite? hehe så ska ta mig i kragen och gå dit någon dag! :)

Igår var det söndag! Seg och skön söndag! Sov ut.. vakna kl 6först sen somnade jag om och vakna någon minut i 10! tog det lugnt och så hemma.. götta i soffan! Ingen telefon på 1dygn.... så man får ju lite panik när man inte har telefon. Men mamma skrev på fb om vi kunde åka till blge och fixa naglarna och absolut kunde vi det! Så åkte till mamma, ringde och bokade tid så kom mormor så tog ett tag innan vi kom iväg! menvi kom iväg. jag körde mammas volvo och fan va hon kan skrika? haha hon tycker jag kör för fort så vi sitter typ och bråkar i bilen! ajaa hon tycker iaf att jag kör bra och är duktig bara att det går lite för fort! hehe

fixade naglarna. gick på kupolen, vart besviken på matpalatset mat, än en gång! köpte lite nya trosor (alltid roligt) sen en planka med hängare på! haha bra beskrivning då! En vit som ska sitta i sovrummet typ brevid garderoben! :) sen var det att skynda tillbaka till ludvika, träffa robban och få tillbaka min telefon som nu ser helt splitter ny ut! hehe underbart! Vart så fin så! mmmm så hjälpte robban mamma att fylla på med kylarvätskan i passaten som cassi har så vart att byta bil att ta den och åka till gonäs! hälsa på milla och sibban och åta chescake och så visade emelie och tim bilderna från 3D ultraljudet och även video från hela besöket så man fick se en hel del så var roligt att man kan se så detaljerat och allt! Japp sånt ska jag också göra sen är det är dags! haha ja spännande :) så vi vart där ett bra tag! Sen kom jag hem och fick äntligen sätta laddaren i telefonen! åhåå så härlig kännsla det var att ha den igen! hihi Men nu sitter mitt gucci skal på tills jag hittat nå annat! :) ska inte ha sönder den igen.....


Lördag i väntan! :)

Lämnade telen hos bror lite efter 3 så nu väntar jag på att den ska bli hel! hehe men kom på när jag hade lämnat telefonen! HUr ska han kuna höra av sig att telen är lagad! hehe jadu Tur fb finns men nu vill jag inte lämna datorn utifall han skriver att den är klar! :P hoppas även att allt går bra med min lilla bäbis!

Funderar på att åka till mamma eller till pappa för kan ju sitta på fb där också! :P ska ta en dusch först innan jag åker någonstans! är så sugen på en varm dusch! så skönt när man är frysen :)



Man lär prioritera sina saker!

Pratat med bror min om min fina trasiga telefon som han gång på gång får laga (A) så han kan fixa en ny framsida +baksida idag så kommer mer eller mindre få en helt ny telefon! Iaf till utsendet! Men det kommer ju se lika dan ut men varken sprika i skärmen eller på baksidan! Vilken tur man har! Visst lite dyrt, 1200.- men va får man för telefon för det priset om jag skulel köpt en så då kan jag lika järna lägga på det på min telefon... jag både hatar och älskar den! hehe men vill igentligen inte ha någon annan telefon än iphone för de är så lätta och kan med de så! :) ajaa

Så vart att prioritera, inga nya byxor... haha jaja blir bra :)


skulle ha velat haft nå nya skinimationsbyxor! Så läckra. de jag har är så pösiga och tappar de nästan så inge snyggt för sånan byxor ska ju sitta thait :)

Humöret på topp!!!

Herregud va några ord kan få en så glad! Några ord som bildar meningar och jag blir överlycklig! Att få ett sms där det står att Emelie och Tim kommer få en flicka! hihi det jag trodde också att det skulel bli! hehe Så nu är det bara att blrja planera in va man ska köpa till knodden! Imorgon ska vi till Milla och sibban! Sibban fyller år till veckan så vi åker dit imorgon och så ska vi få se på videon från ultraljuden! Dom har vart i stockholm på ultraljud, det är i 3d så man får se välldigt bra hur bäbisen ser ut!
 har redan sagt va jag ska köpa som jag verkligen ska... strumpbuxor med volanger i rumpan! Absolut det sötaste som finns på bäbisar som kryper runt! åhåååå Nu vill ja se bilder och allt =D Så SPÄNNANDE! bara 3 månader kvar! Går så fort.



Inte bara baksidan, nu är det både fram och bak!


UNDERBART ELLER HUR? har ju haft sprikan bak sen första veckan jag köpte telen.... men nu imorse tappa jag den och det vart sprickor mitt över skärmen! TYPISKT! Så på båda sidorna är den välstekt! hehe

ja får väl hoppas att en ny skärm inte är allt för dyrt så får lillebror pyssla med den eller om det är lika bra att skaffa sig en helt ny telefon? vem vet. för fundera på det iaf! Min tele är ju snart 1 helt år! ojoj

Igår hemma hos mamma var jag tvungen att testa hennes förlovning och vigsel ring! Sånna jävla maffiga ringar och nå liknande vill jag också ha sen nångång i tiden! hehe

men som det syns så är det inte anpassade för mig, skulle haft de i en liten gnutta större storlek! Men är så kär i hennes ringar för de är så snygga!

förlovningsringen är välldigt stor, vigsel är i både vitt och röttguld. En stor diamant sen många små som går runt halva ringen! Ja grymt snygga :) mkt snyggare och blänkande snygga i verkligheten ;D

Lediga Fredagen!

Idag har jag försökt hinna med så mkt som möjligt! seg morgon och försöka sova! Riktigt härlig morgon!!!! Varm dusch och götta! sen skrev mamma på fb om att hon bjuder på mat! inte så tokigt! torsk och äggsås ;) gick in på dollar och spana sen åt och så drog jag med cassi till Nisses i smb så kom hem med lite söta saker men inga nya gardiner... finns inga.. blir så sur.. så hittade ett par vita linne gardiner hos mamma så det får duga vart hel okey! :)





Har plockat mer eller mindre bort all jul idag. men sparade advensljus staken och satte i nya ljus istället så typ lite fint vart det ju iaf! :)

ja lite nytt vart det införskaffat idag :)

Ikväll blir det bio med härligt folk! men kommer inte ihåg om jag sett första filmen... scherlock holm (stavning? no ide) heheh jaa mn dag har varit full fart men ändå ganska lugnt så ska bli skönt att få koppla av sig med bio :)

Rengöringsmedel.. = lite dov huvudvärk

ätit en påse sura godisar... har dunkande huve efter att jag städade bakom (personalrummet) allt kan vända så fort.... använde för mkt rengöringsmedel så höll fan på att döna av... fan va starkt det vart att lukta.. blää.... frysit så mkt om händerna så brukar gå över till mamma och värma mig på hennes händer! Fast denna gång drog jag igång varmaste vattnet och diska i kokhett vatten så nu fryser jag inte lika mkt! men det börjar frya i lillfinget på mig nuu så det är tillbaka starx! hela händerna är snart som isbitar igen...

Denna dag har inte gått så fort. Men 1timme kvar sen tar jag helg i tills på lördag då det är 5 timmar sen helg igen och så är det en ny långvecka framför!

älskar min syster <3

vet att det alltid är hon som tar de hårda smällarna när jag är lite grinig! Men älskar henne för hon kommer alltid finnas där! Hon är underbar! Min andra halva! jag ser längre ut syrran! hahah ;) fast i verkligheten är jag ju inte det! ;)

10.00-15.00 = Underbar TORSDAG!!

Ska bli välldans skönta tt få stänga 15.00 en torsdag! Så 5timmar denna dag! denna vecka har gått fort. Ledig imorgon då det är röd dag så då är det stängt på stan! Wiee sen lördag då det är uppet till 15 som vanligt! :)

vad händer idag? jo direkt efter jobbet ska jag plocka upp cassi så ska vi ut till gonäs och mya med Milla och emelie! Milla ska fixa håret på både mig och cassi så ska bli så skönt att ha någon som pillar i en huvud. älskar det (A) så blir det ju massa tjatter det som vi är bäst på så ska bli super mysigt! + i gonäs finns ju alla minnen sen vi var små gonäs ungar! hehe så mysigt!



För någon dag sen vart jag kallad för benrangel, han klämde på min mage och sa att det inte fanns något att ta i... sen att jag inte har nå vrister (heter det så?, det nere vid foten) haha sen igår ställde han sig brevid mig när jag hade helt platta skor.. Fan va liten du är! haha inte sett mig utan skor med klack eller vadå? knas!

usch va godis sugen jag är! är helt sjukt.... igår fick jag mitt nya kylskåp! Så känns kanon att slippa kuta över till mámmas personalrum för att hämta och ställa grejjer i! hehe

Vilken tur man kan ha! Underbara vänner det kanske heter <3




Nu har Therese vart här! Hon tog min hemnyckel och åkte och hämta min telefon! wieee!!! Vilken tur man kan ha (A) vart värsta terapin att inte haft telefonen på 5timmar! Att jag fortfarande lever är ju ett under!

Så ska bjuda henne på fika och så blir det nog en hel del massa snack som vanligt! Therese sa när hon gick att hon behåller nyckeln och min lägenhet! hehe Kännde på mig att jag skulle få nå besök idag så bäddade sängen städa och plocka! hehe vilken under? så det inte ser ut som ett bombnedslag allt! hehe Så känns skönt att veta att det är städat iaf! :) Underbara vänner!  imorgon blir det mys i gonäs med tjejerna, Milla ska fixa håret och så! Blir kanon och fredag är jag ledig! Kan ju inte bli bättre!


NEjjj!! hatar denna nakna kännsla!

När jag kom till jobbet så lägger jag märke till att jag inte har telefonen med mig! Den ligger i soffan hemma! YEY så glad man blir då! huu gillar inte den kännslan att inte ha telefonen nära mig! och kommer nog inte finnas någon chans att kunna hämta den! Ringde till pappa och hörde om han skulle till stan nått idag men han var sjukis och mådde inge bra så han skulle bli hemma! Ska höra med cassi också och ringa till mammsen! hehe Vill ha min telefon men annars får jag väl stå ut 1dag utan tele men vill verkligen inte det! 8a timmar utan min telefon! Jag älskar mig telefon och hatar när den inte blir med....

Attans....

Ja va har jag gjort sen igår? efter jobbet vart det att åka på gardin jackt med johanna.... hittade inga gardiner som jag ville ha... köpte då istället små tallrikar som är i samma serie som min muggar jag fick i julklapp av pappa! så köpte jag en till ny kudde, en var ju platt som en pankaka så var tvungen att byta ut den mot en fluffig! Första gången i mitt liv har jag köpt en kokbok! heh inte för att läsa i utan för prydnad.... köpte ev tavellist också.... som den ska stå på. så skruvade upp den igår! Suktiga jag lixom! hehe vart helt okey!

Sen var vi på flamenco och köpte med oss mat och åkte hem till johanna och fredrik och käkade! Åt panini som var helt okey! :) hehe la mig i blött hår och mitt hår var inte så fjompigt i morse som det brukar bli så tycker jag fick till det bra denna morgon ändå! min lugg såg iaf as rolig ut! haha


Bara massa text men vad gör man? har ju ingen telefon! åhååå så bittert.

Imorse så han jag tillomed bädda sängen och fixa, plocka och städa bort massa kläder som legat överallt! Kom även på att jag lär köpa nå snygga krokar och få upp på väggen så jag kan hänga min ziperall där! hehe den lär ha sin egna krock lixom! ;)

syskonen Persson och Åkerström!

ska ringa till mamma och höra om det finns någon chans att hon kan hämta min telefon innan hon börjar jobba (A)

Torkade bananer (chips)

Är inte så gått men är välldigt sugen på att bara få tugga på nått!!! så då får bananchips funka! hehe

Måste väl iaf vara lite nyttigt?
börjar bli hungrig!

har inge vettigt att säga!!! humm


vart lite bilder från juldagen! :)



Ikväll efter jobbet ska jag på jakt efter nya gardiner till vardagsrummet! Vill ha ett par gråa så nu vill jag ta bort julen! orkar inte med den längre! hehe :) idag åker anders till kongo! jag är kissnödis!


matt i magen!

Vart kina direkt efter jobbet! Med mamma, anders, cassi och tom! De var så sega att komma så jag och tom han gå in på åhléns och spana runt!

Anders åker nämligen tillbaka till kongo imorgon så vi var och käka och hade det mysigt innan han åker. sen åker han till arlanda den 12e och ska bara byta flyg för då åker det till Thailand så kommer inte se anders på några veckor! sen när de kommer tillbaka från thailand blir de hemm en vända sen kongo och då följer även mamma med dit i 2 månader! Anders säger att de första 2 veckorna kommer hon kuta och skrika efter insäkter! haha

maten var iaf lika god som alltid! Oxfilé med pommes och beasås sen vart det bananasplit! hahah tryckte i mig allt! Förutom bananaspliten för den dela jag och cassi på men tror absolut jag skulle ha kunnat fått i mig 1 hel själv ;)

Bilder från juldan!


vi var så snygga ;) ojojjj

Tiden går så fort!

Godmorgon! Nu för ett tag sen intog jag min platts på jobbet! Idag var snälla syster och öppnat och stod här i 3,5 h! Så skönt att få sova ut, inte behöva ställa klockan! typ, men vaknar ju tidigt ändå!

Denna dag har vart bra! inge näsblod! hehe Ätit frukost också! jaa trevligt! nu är det bara att längta till ny helg! :)


Lite bilder som är tagna från Johannas blogg! Men med min kamera ;) Wöhöööö
(hahah skulle bara ta någom bild men det var tydligen hela raddan? jasså!)

1a Januari 2012

Kan säga att jag inte fått mycket sömn inatt vaknade av jag blödde näsblod så då var det bara tt kuta till taon sen har jag vart vaken sen dess! YEY!

Iaf gårdagen var kanon! Jobb, sen hem och fixa lite så kom jennifer! vi blandade första drinken kl 15.00 fixa och och så vart det china med trevligt folk halv 5 så då åt jag oxfilé med pommes och beasås! var lika mummsigt som vanligt! sen vart det fest hos martin och monica! var trevligt och massa trevligt folk! hii var lite trött mellan åt och kom igång å så vart man trött! jaa var super! Kunde inte blivit bättre att fira in det nya året med! vi vart kvar där till en 3 på natten! dansade och tjohade! var super! Bilder kommer nog sen, johanna har min kamera ;) hehe

vad har jag gjort 1 januari då? kollat på 2 filmer, trassel och ice age sen slöat i soffan med tecken och bara vart almänt slö och en aning bakis! Sen vart ner och inventerat men var inte länge detta år! Så var ju skönt! haha var och handla och nu sitter jag helt död och känner mig helt bortblåst i huvudet! nej lär ta nått att äta så jag får någon energi!



mitt nyår har vart kanon! 2012 kommer bli ett underbart år! Det känns!

RSS 2.0