Gårdagen!

Igår var jag och Fillan iväg till Blge! Vi skulle in på en viss krog och göra ett uppdrag ;) hehe Men när vi väl kommer dit så är det 22års gräns! Hallå jag är 19? hehe men vi testa iaf men vi kom ju dock inte in xD så det gick ju inte så bra med det som vi skulle göra där "/ hehe Men vi hade kul iaf ;)så vi gick till en annnan krog och gick in xD Vi kollade mäst på hur folk klär sig och hur kan vissa vista sig ute med de kläderna? haha så vi satt mäst och håna och komentera alla människor som såg allmänt förjävliga ut xD ops (A)
Fillan =D
Maten var riktig god (= Personalen var ju absolut inte den bästa surisar typ xD men men vi hade trevligt babbla och babbla oxh en kille som spela och sjöng på gitarr så det var en riktigt härlig stämning ;) hihi massa mys kväll det vart!
Nej nu snart så blir det sängen! Dela säng med syster ;) Inte igår det =D haha massa mys ju ;) fattas bara disney =D

I storstan och känner mig lite vilsen (A)

hehehe! Men jag älskar storstaden! men att köpa buss biljeter på mobilen var ju lite wierd? hehe buch boo som jag är! När vi kom av tåget så var cassi där och vänta så vi var då och käka på en mysig resturang och åt mat as gått som vanligt och efterätt jordgubbar och glasss (A) Dagens höjdpunkt =D





jätte mysig resturang vart det iaf (A) hihi mys mys och vi satt där och babbla hur länge som hälst (= Mys mys!

Deras kök då! Snyggt ;)

Nu sitter systrarna Åkerström i soffan med datorerna i högsta hugg xD hehe nais

På tåget till Göteborg!

Yes! Äntligen lixom. Nu är jag på väg till göteborg för att träffa syster! miss <3 vi har precis åkt från örebro och på detta tåg så fick man köpa kod till internett så har köpt internett för hela resan! 4a timmar fram ;) hihi Så nu jäklar kan jag ju sociala! Mamma sitter mittemot mig och läser tidning (= Vart ett stopp i örebro där vi åt lite! Mumms! Har inte haft tid eller ork att skriva här! Har iaf sett värdens finaste lilla nallebjörns hund naw så söt den var (A) Dom hade precis vart och hämtat valpen! Det var en hona som hette engla =D Riktig nallebjörn!

Igår var jag ute och myste med Fillan i blge ;) Vi gick och käka på en välldigt mysig resturang och satt och prata och hade as kul =D berättar mer om den kvällen när jag väl är framme i göteborg och hemma hos cassi =D

Igår var jag och fillan förbi mamma och anders! Och jaaa va hade dom köpt då? jooo då har de köpt en ipad (den där stora plattan) as cool! hade hoppats på att mamma skulle ha med sig den men inte xD haha Tur jag tog med mig min lilla dator ;)



......

Natti!!!
Händelselös dag!

åhhåååå Min mage!

min mage gör ont! Värdens mänsvärk! uscha mig.... Drygt drygt! haha Jag har ju skutit upp det en hel del men kände att jag var nog tvungen att ha det nu eftersom man inte ska skjuta upp det allt för mkt (A) hehe Men skönt att slippa! YES!

Vad har jag gjort idag? jadu vad har jag inte gjort idag? hehe ;) Nej men jag har tagit det lugnt. fixade mig i lugna ro och så gick jag upp till stan och höll nästan på att förfrysa! gick runt där testade träningsbyxer men jag har ju så svårt att bestäma mig så det vart inge! attans. Sen träffa jag på älklingen som hade vart på baken och så fick han följa med och kika när jag testade träningsbyxer! Han tyckte de satt snyggt och så men jag är väl lite kräsen? hehe

Vi gick runt och kika och roade oss (= Emil hittade 2 tröjer som han köpte! jag köpte en ungs temperaturmätar sak och en rolig grej så man får perfekta ägg ;) hahaha Humor på max så lär testa den senare ;)


Snart är det en rolig film på tv ;)

 


Mathandling ;) Mumms, råstbiff

Nyss vart och storhandlat med Emil! Fyllt på hela köket känns det som XD hehe kanon! Köpt massa gått så hoppas det blir gått som tillagat också ;) Nu snart ska vi börja med maten! Vi ska göra nå med kykling! Japp så mkt vet jag (= hihi kykling!

Skjorta vart det idag då (=

I´m kinky! och duktig =D

Börja min mrgon med på gymmet! Yes! Och en så snäll Emma jag har så kom hon och hämta upp mig så jag slapp gå till gymmet (A) Lykos mig <3 Känner mig helt mörbulltad och slut i kroppen nu efter att ha tränat 3dagar i rad! + så hade jag så jävla ont i mitt högra ben idag så kunde inte göra några benövningar eller så "/ Så imorgon blir det vilo dag!

Nu sitter jag och äter yogurt och musli! mumms! Nu efter jag har ätit upp blir det en lång lång dusch! hehe gud så skönt ;) har även lånat mammas bil idag så nu kan jag ta mig fram iaf! Så först bär det av till affären! Panta alla påsar med burkar och flasker som vi har! hehe attans. Skulle även behöva upp på stan och kika efter ett par träningsbyxor! Måste ha ett par nya snygga ;)

Skänt det ska bli att ta av sig träningsbhn... åå den är så thait så jag knappt kan andas och så är den knallrosa (A) hehe är lite kinky!

Nya hårfärgen! Ojojjjj

Nu är håret klarfärgat (= Vart kanon! Men svårt att vänja sig XD Tyckte det var sååå mörk men de blev inte det nu när jag väl har vänjt mig XD Emma har beställt att jag ska lägga upp en bild på mitt hår så jag gör ju det ;) Hon hade tydligen inte tålamod att vänta tills imorgon när vi ska träna ;) haha gumsan <3


Japp! Så seriösa bilder! Hoppas de duger gumman min <3


Min kropp är slut på energi! Härligt ;)

Hejsan! Nervös är jag! haha Nu sitter jag här med färg i håret! Ochhhh shiit det är mörkt :O haha Känns som om det  var 100 år sen jag var mörkhårig men det var bara 1,5 år sen typ :O Idag har jag vart och tränat ;)

Försökte blogga från mobilen men det ville inte fungera så jävligt! Så jaja Jag har tränat och kondition i 45min! Mamma var så seg med att träna med hennes personliga tränare att jag han hinna göra hur mkt som hällst (A) Strechat som en galning också ;) Satte mig inne i deras dans salong! Mörkt och helt tyst så där satte jag och strechade och njöt av stillheten ;) Gilla!

Snart dags att skölja ut (= Söndag blire GÖTEBORG! <3

Emil tycker jag ser ut som en uteliggare/ smurff! hahaha Är så snyggis jag ;) Osminkad och mys klädd och färgar håret ;)

Vad ska hända idag? Någotspännande? jaaa alltid (A)



Yes! Nu har jag köpt hårfärg! hehe Vart en ljusbrun men skulle nog igentligen ha köpt en lite ljusare "mörkblond" för den är nog mer som min egna hårfärg (=
Men nu vart det en lite brunare ;) hihi Får se när jag vågar slänga i den ;) Kanske skulle ha köpt 2 kartonger :O hehe har ju ganska så långt och mkt hår  :O Attans.. ajaa annars så får jag skicka emil till att köpa en till ;)

Emil skulle gå och handla! Jag stanna kvar hemma! Men sen ringer han och säger att han ar glömt plånboken! haha pucko! så jag var tvungen att gå dit med plånboken och så hittadejag ju hårfärg ;) Hoppas hoppas (A)


Okey! Ska kanske följa med mamma och träna nu snart! Vi får se XD hihi

Beslutångest och måste handla! Kanske handla hårfärg? ;)



hejsan hoppsan!


Sitter och kollar på scrubs! Emil kom hem nu och är helt uppe i varv! haha Han har vart och tränat (= Sitter här! Har haft ont i huvet en hel del "/ hela dagen.... drygt och har druktit hur mkt vatten som hällst :O Hartvättat idag men attans så tog tvättmedlet slut! hehe så måste koma ihåg att handla det (= Och en massa annat också! Imorgon är det Tisdag! Får se när jag åker till Göteborg! Antagligen åker jag på Torsdag eller fredag och åker med mamma hem på måndag för då får jag ju massa tid med syster min <3 Eller så åker jag med mamma ner till göteborg på söndag och åker hem med henne på måndag men det är ju så kort tid :O humm!!!


Cassi.... Vart ska jag isåfall boka biljetter? <3



Japp! Lär hinna handla hårfärg och färga det för min utväxt börjar bli för snygg nu! hehe <3 Älsart!

Gym + kantareller = mumms (A)

Började min morgon med ett gym pass med Emma och Jennifer så känner mig riktigt duktig ;) Vart ett lagomt pass! Kanske sima senare ikväll om jag får med mig emil! Var så länge sen jag simmade! Och det är ju verkligen kanon bra träning!

Ajaa sen har jag stekt på lite kantareller och en massa salt! Älskar salta kantareller (A) Höll på att dö där ett tag av gottit! Min nyttiga dag har ju nu börjat! Var länge sen jag gjorde ett sånt räjs. Blir att dricka loka, bonaqa och torkade jordgubbar och aprekoser som jag levde på i 1år tidigare då jag sisst hade godisförbud ;) Duktiga lilla jag (A) Så lär upp till mamma på affären och plocka med mig lite gosaker hem ;) Salta nötter och solrosfrön och massa sånt ;) Och måste börja köpa mkt god frukt =D


Mumms!



Undra vad jag mer ska göra denna dag? undra om jag ska springa ner till tvättstugan och kolla om det är ledigt?

Jag har bestämt mig!

Jag ska börja med 1års godisförbud frånockmed imorgon!!!!! Wööö

Bode jag väl klara?
har ju haft det samanlagt 4a år förut ;) Bara att sätta dit min envisa sida så går det ju kanon =D Okey!

Inge mer godis från och med 24/1-11 Remember that EMMIS!


hahaha bjuder på denna snygging bild från säckgången ;) HP07!

Slutet av "marken" Söndagen!

Zappaaa hit och ZzaaPPPaaa hit!

Yes! Har lite svårt att bestämma mig mellan 2 kanaler! humm... Ena är det I, robot och den andra är det Doa; dead or alive Så zapar fram och tillbaka... ajaa jag kollar på 2 filmer samtidigt! Inte illa, syna att jag inte hänger med på båda? är  lite svårt kan jag ju kalla det!

Maten vart lykad som vanligt! Känns som om min bil ALDRIG kommer bli lagad.... vilket jävla problem. suck :( Draktränaren är ju så BRA! ååå hela filmen är ju så sötis (A) Lika med prinsessan och grodan =D Mumms vilka godingar ;)

Snart äre sov dags ;) Upp och hoppa imorgon bitti och vara alert på gymmet ;) Emma och Jennifer ska vara där och dryga sig med mig! Vilken tur jag har =D gillar inte att träna själv (A)


Nya fb profils bild ;) Me and my darling (A) <3

Draktränaren + matlagning ;)

Kvällen börjar smyga sig på och nu ska jag och emil ha lite mys pys och laga mat! (= Massa mys! Samtidigt som vi lagar mat så har vi draktränaren igånG! Naw alltså va den draken är söt :O  Underbar verkligen^^

Vi ska gör en änkel maträtt som vi ofta gör (A) hehe någon som kan gissa? :O Köttfärsås och spagetti ;) Mumms och vi är verkligen kungar på dey =D hihi Kanske ska steka lite kantareller och äta brevid? Älskar kantareller (A)


Va tycker ni om denna film? hihi Mys film (A)


Okiii! Lär koncentrera mig på maten och filmen! Datorn vart lite för mkt nu ;) haha sen blir det att åka och hämta bilen och sen ska den in igen nästa helg igen! När kommer den bli helt klar? :O

Söndag!

Alla söndagar är välldigt långsamma! hehe

Har inte hunnit gjort så mkt idag! Fick nå flum i huve så jag gjorde några situps (A) haha Sen testa jag även göra armhävningar men det är ju något grymt svårt :O tungt och jävligt XD haha Emil kom hem nu!Han har vart och tränat (= Jag vill iväg och simma! Simam är ju så bra träning för hela kroppen! Så får se om emil kan offra sig någon gång och följa med mig och göra nått som jag gillar (=

Eller ringa och tjata på pappa ;) han är en jävel på att simma! Men man försökerju hänga på hans tackt men då blir man ju helt jävla slut på en gång av att det går så baskat fort :O Inte bar! hehe Eller kanske ringa till mamma och höra om hon vill med? Då blir det ju i lite saktare tempo ;) haha Ajaa vi får se (=

Jag och emil lär iaf laga mat! Humm,, kykling eller köttfärsås?

Så här såg jag ut i Fredfas när jag var och käka på Ludvikas finaste resturang ;) Men fyihelvete va gått det då var XD Höll på att dö (A)


BUS <3

Step brother

Det var den här filmen vi kikade på igår XD hahaha fan va vi skratta XD hahahah


Riktigt rolig film och en jag verkligen rekomenderar om man har en kass humor som jag ;) haha Nej men den var kanon XD Emil satt också och skratta ;) hahah

Gårdagen i lite bilder ;)

De mästa bilderna jag tog igår är då på lilla Lovis! Så fin fin katt =D Igår han jag knappt inte sitta vid datornnågonting alls :O Åkte välldigt tidigt ut till gränges för att träffa Johanna =D Vi satt och snackade massa skit och hade det så mysigt ;) Fick fika och cocacola ;) Vi var även ute och gick en promenad med lilla missen i koppel (hon var väldigt mkt bättre på att gå i koppel än vad min missa var när jag hade han!)  jag fryste nästan av mina fötter! attans. Men skönt att komma ut i friska luften ;)

Sen vart den film! haha en komedi och fasiken vad vi skratta XD hahahah Då bjöd hon på ostbågar och jordnötsringar! Höll på att dö av att det var så gått ;) Äter johanna och fredrik ur huset ;) hihi!






Sen åkte vi vidare hem till mig och kollade klart på filmen och babbla vidare ;) hihi Sen slutade kvällen med mat på subway (A) hehe! Emil var också med för han kan ju inte tacka nej till subway :P Sen var johanna med till Willys och handla med oss så vi slapp gå med maten hem ;) hihi Snällsate Johanna ;) <3

Sen vart det att sitta vid tven restenaav kvällen och så kom en av emils kompisar på besök också (= Trevligt med folk ;)

Prinsessan och grodan!

Hejsan! Idag äre FREDAG! Vilket betyder mat på Piren ikväll med personalen från Åhléns ;) Yes! Mumms! kommer bli kanon (= Gått och så!

Denna dag har jag inte gjort så mkt! Plockat lite och städat ihop lite och diskat! Jag har även målat naglarna med mitt älskade nagelak O.P.I trevligT!

Jag har även bestämt mig om vad jag ska ha på mig ikväll (= Lär duscha och fixa mig! Men det kan jag göra senare eftersom vi ska träffas kl 18.00!

Träningsvärken börjar sakna men säkert försvinna! Hade så jävla ont i går i  armarna/axlarna bröstet och rumpan och benen! Illa....

Prinsessan och Grodan!

Den mysiga filmen ska jag kika på nu och koppla av lite ;D Mys!

Mina pannkaker skulle inte vinna en skönhetstävling!



Jag har nu gjort pannkakor och ätit dom! hehe
Det tog sjuk lång tid.... Och kan ju påpeka att det inte var nått som jag var superduperDuktig på! hehehe Fyfan! JÄVLA pannkakor... har vart arg på de jävlarna som bara fastna och gick sönder!!!




hehehe!!!
Min första pannkaka! Den vart totalt misslykad XD


Vi har ingen pannkakslag så gjorde i en stekpanna! Funkade men lite kurigt vare med den höga kanten! hehe

De smakade iaf gått! Vilket är ett stort +....

Hahahaha en av mina "någorlunda" fina pannkakor! hehe Ajaaa de vart iaf goda ;) så YES va jag känner mig duktig =D Men lär skaffa en pannkakslagg om jag ska göra det nå mer! Var fan bra drygt att göra i den där för jaaa,, de vara bara så drygt XD Pappas lag fungerar kanon att göra pannkakor i XD Hoppas pappa ä'r nöjd med min insatts ;) haha

Nu ska jag göra pannkaka!

Har precis pratat med pappa och fått resepte på hans goda pannkaker =D hihi Ska ge mig in på att försöka laga pannkaka nu! UIndra hur det kommer gå? ;) Hoppas de blir goda =D Mumms va länge sen jag åt pannkaka! hehe
Vart sugen att kolla på pettson och findus pannkaks kalas =D med pannkaks tårta ;)


Har vart upp till stan också och lämnat tillbaka bilen till mamma! Drygt det är att inte ha bil! På vägen hem träffa jag på Katta och hennes lilla hundvalp, jag höll på att smälta! Fy i helvete va söt den lille kragen var! En sån vovve vill jag ocksåha. Liten bäbis XD hihi

 

Önska mig lyka till! Kan behöva det ;)


Älskar nyklippt hår (A) Yes!

Hello! Nyklippa emmis har klippt håret! Eller okey! Milla klippte mig ;) hihi Vart kanon som alltid ;) Nu återstår det bara att vänta på den dagen som jag ska våga färga håret ;) Men vet iaf att jag inte ska lägga i en helt brun färg eftersom risken att det blir gröndassigt är stort! haah Så ska antagligen köpa 2 färger, en med en röd ton i och sen en brun en! (= Låter nais ;) Får se om jag färgar det själv eller om det blir att boka ny tid hos milla ;) <3 Vilken tur att ens närmaste vänner är frisör och har en egen salong! Wieeee! hihi

Lånade mammas bil så jag skulle slippa åka buss! Så har vart och handlat och lär sbnart bege mig till stan för att lämna tillbaka bilen ;) Men så drygt att gå tillbaka hem då! Min bil <3


Är riktigt sugen på att äta pankaka :O mumms :( Pappas pankaka <3 hihi Ringa om hans recept kanske? ;) åååå jaa lär göra det XD


Klockan tickar och emil är en pratkvarn! så ni vet!





Han ligger i sängen och försöker sova men han bara babblar och babblar XD haha Han  kan verkligen inte vara tyst XD Jag ska nu snart lägga mig brevid honom och sova (= Han ska ju upp tidigare än mig så jag kan ju vara uppe länge ;) Lykos mig!

Nu babblar han igen!
Undra när han ska sluta prata? hahaha

Nu läste jag upp det här som jag har skrivit så nu kallar han mig för störd och skrattar.... och så babblar han vidare!

Låter kanon! Ni skulle gärna vilja veta vad han pratar om va? ;) Kan ni gissa? =D haha Träning och pulver och allt sånt ;)

Saknar syster <3


Natti!

Jag har träningsvärk! Yippi!

Sitter och kollar på en film! TrvligT!

Filmenb är så rolig så glömmer bort mig hela tiden XD hehe "Härmen förklarar jag er chuck och larry"

Maten på subway var kanon gooo ;) mmmmmm (A) <3 Häxjakt!

ojojjj nu ska det bli pusspuss här (A)
Snartt blir det sängen för imorgon ska jag klippa mih 11.00! yes! Milla har blivit frisk och hade en ledig tid till mig imorgon ;) Så trevligt =D Måste verkligen klippa mitt hår =D


Min mage är lite kurrig för tillfället!

Hejsan! Inge nyheter här! hehe Jag är trött och har haft ont i huve hela dagen! Drygt!

Emil står i duschen nu! Kanske ska gå in och dryga mig med han XD hehe är ju aldrig fel ;) Idag har jag städat ;) Diskat ALL disk och gjort den snyggt i köket och så har jag damsugit! ÅÅÅ så dutig ja är (A)

När Emil har hoppat ur duschen och klätt på oss så ska vi ta oss en promenad till stan och äta på subway! Är för slut för att göra mat nu så får bli nå snabbt ;) mumms (A)

Emils föräldrar var förbi här viod en halv 4. de har landat efter att ha vart 1 vecka i värmen! FUSK.... Nu var de hemma och hela och bruna var de också! Så fick man ju även 2 snygga linnen av dom, för att de vart utomlands =D Så såååå snällt av dom (A) <3 Ska visa bilder sen på de ;)


Dagens händelse!
Emil kom hem från träningen nu för ett tag sen och berättade att gubben under hade kutat ut efter emil i bara kalingar och skrikit på emil att han slängde igen dörren för hårt! humm? Jävla surgubbe! Han klaga på att det är sent, hallå? klockan var 16.00? Vill inte veta exakt vad emil skrek men han skrek tillbaka.. Jag klandrar han inte för jag skulle inte kunna hålla mig att skrika tillbaka till han! Usch va jag hatar den där gammla äkliga gubben! Han är vidrig!


Jaaa nu vet ni!

Hello, what to do?

Nu har jag börjar återhämta mig efter en riktigt lång och härlig dusch! Rakade benen och hårinpackning och smörjt hela kroppen =D Känner mig så fräch ;) Efter duchen var det att krypa ner i soffan med tecket och värma sig och kika på Skönheten och odjuret (A) aww vilken mysig film! Men synd att de har gjort om filmen (disney) Den jag har på vhs sen jag var liten så är den nya lite anorlunda, det lite olika röster och så har de lagt in en helt ny scen! Men men det duger! haah ÅÅÅ mys (A) <3 Saknar syster som fan när jag kollar på gammla disney filmer!

Nu ska jag sätta igång med lite städning innan Emil kommer hem (= Plocka undan lite och så (= Men först ska jag dricka lite av hallonsaften ;) hihi mumms! Kanske äta den andra semlan också? ;)


Nu är Vi på G!!!!.....

Yes! Hoppas det håller i sig ;)

Har nämligen vart och tränat!  Så tänker ni! Vaaa redan men hallå klockan är ju bara lite efter 10? :O yes! Hurbulle och gick upp kl 8.00 för att vara och möta Emma på gymmet kl 09.00!

Vi har vart grymma och känner mig som en spagetti! Helt slut i kroppen och ingen ork alls! la mig i soffan en snabbis nu nyss och kändes som om hela rummet gunga, helt snurrig och slut jag är :O


Nu väntar duschen!

ååååå vad jag ÄLSKAR semlor!

Emil var precis och handla!

Han kom hem med semlor och sen brämhults hallon dryck (A) Åååå min gos pojk (A) <3 jhihihi Vart helt överlyklig!

Nu så ska jag smälla i mig en semla och sen ta nästa imorgon ;)  Kan inte bli bättre =D Undra vad hans baktanke är? humm ... Typ att jag ska gå till gymmet eller nåt? eller så äre att jag ska hjälpa han baka bars imorgon? humm! vet inte XD


Nu så ska jag vara snäll flicka =D

Nya gardinerna! Va tycks?

Tycker själv att det vart grymt snyggt så jag är välldans nöjd (= Emil tyckte det vart helt okey! Han tycker sånt här är så tråkigt så jag rådfrågar han inte när jag köper för han (ööö GUD AV ONÖDIGT! )
Sen den där fula högtalaren som står till höger (som bara syns lite!) sen ska vi göma vid soffan där in mot fönstret så man slipper se den (A) hihi De tar bara stor och onödig platts och ser fula ut xD hehe

Superduper!
Undra vad jag ska göra imorgon? kanske dra och träna? Emil håller på att få spel på mig att jag aldrig lyfter rumpan och drar till gymet! hehe (A) Men får se. är jag utvilad och pigg imorgon bitti så kanske drar jag dit ;) Men jag måste ju gå :( buhuuu Min bil!

Mamma och anders åker snart till Thailand (16dagar kvar eller nå sånt?) så då får jag ju ha deras bil ;) Men förhoppningsvis så är min ju klar då ;) Men ändå! Glida runt i en ny snygg bil är ju inte fel ;) Eller en big volvo ;) haha som förra vintern! när jag lånade mamma och anders Volvo xc så sa killarna i klassen

- ååå har du lånat  farsans volvo!
[Jag] - Yes! Men det är deras skrotbil! hahaha de vart tysta! haha

Mamma och anders "riktiga" bil var då en dodch (stavning?) iaf en as fet bil som är grymt snyggt och grymt stor! Bilen är importerad från Usa så åååå vad jag älska den bilen men den sålde dom XD Den bilen har dom nog haft längst? haha

Varsågod gumman! =D

Hej igen! Emma jobbar och har lite tråkigt och hon tycker att jag ska uppdatera här! Så här Emam kommer det ;) <3 haha  har inge specielt att skriva men jag hittar väl på nått?

På stan kikade jag runt, köpte lite pads och så köpte jag nya gardiner! Kommer nog bli kanon snyggt när jag får uppde ;) Skulle även va gullig och höra med Emil om vi skulle mötas på stan och käka på subway men till svar får jag att han vart och ätit med Alex! Otur :(

Nya gardinerna!  De har även ett inslag av grönt så nu kan jag matcha med lite mer färger ;) Köpta inne på Nova hem!


Ska försöka få upp gardinerna idag så visar er då hur det vart ;)

God morgon!

Nu drar jag upp till stan för att fördriva tiden lite har jag planerat (= Gå runt och kika och filosofera lite! Låter ju kanon!

BRA!

Jasså jasså!

Hemma! Har vart upp på stan och kikat! Fixat ny ansiktsrengöring eftersom min är slut! Och så var jag och fika med pappa på Bk ;) hihi Åt en semla (ingen riktigt utan med jaa nå annat?) inte alls lika god som vanliga men det fick duga ;) Tack pappa <3

+ Den som vill köpa barnkläder/ Bäbiskläder så ska Lilla ängel stänga och rear ut alla sina varer för 50% så skynda fynda ;)

Sen följde jag med och hämta Anna från jobbet så nu vet jag vart hennes nya jobb är =D hihi så bra bra!


Måndag morgon!

Okey! Måndag igen? Gud va veckorna går fort :O

Var meningen att jag skulle iväg och klippa mig hos Milla!
Men hon ringde vid en 8a tiden och besättade att hon åkt på magsjuka! stumpan då :( Så hon hade träningsverk xD hhi Så blir att klippa mig när hon blir frisk och har en lucka för mig på salongen ;) Längtar =D För nu börjar jag få så grymt slitet hår :O Usch!

Så jag är piggis! Fast funderar på att lägga mig i sängen igen (A) SKulle vara bra skönt!  Klockan är ju inte 9e än XD

Typ bli så här korthårig igen snart då! ;D


Hörde även på Nyheterna nu nyss att de hade skjutit 4a vargar i Ludvika... Usch + att dom hade skutit en avlingsvarg i Grängesbärg som inte skulle ha skjutit för han var märkt som avling. Men den skuter dom... Fan varför ska inte de få leva? De kommer ju säkert bli utrotniongshotade. Stakars fina djur! :(

Söndags mys! Eller bara otur?

Jag är en cooling! hihihi

Idag har det inte hänt så mkt! Jag bakade mocka ruter! De är så goda så de tar slut på en gång (A)
De blir bara bättre och bättre ;)

Det var någon som inte höll tummarna för min bil! Attans. Det  är någon sorts Låda? som håller bilen i form. nej men den styr allt med insprutning och allt hela den lådan har pajat! Så japp en begagnad sån kostar 1500:- Så japp ska punga ut 1500:- kr + arbete så japp kommer vaar surt! HATAR BILAR NÄR DE INTE FUNGERAR! Bilen är hemma nu men ska in igen på Fredag för att förhoppningsvis att den där lodan har kommit! Han den är inlämnad hos jobbar i Stockholm och är hemma på helgerna bara! Så att åka hem med den var ju ett äventyr! INTE SLÄPP GASEN! fick använda handbromsen istället! haah gick bra. Jag överlevde så det var ju bra?

Imorgon blir det att klippa sig hos milla på salongen ;) Wieee! Förhoppningsvis så får jag låna mammas bil (= Ska bara toppa mig och spara ut luggen! Igen? Yes (A) Och sen till veckan så blir jag ng brunettis ;) wöööö! Om  jag vågar ;)


Ojdå!

Hejsan hejsan!!!!

Nu snart så blir det att hämta bilen! Han har hittat på felet och det är någon låda tyP fattar inte och är inte så insatt. Någon låda som styr elektroniken! Så en dyr sak äre. tråkigt tråkigt och kommer att ruienera mig :O Den ska in igen nästa helg men jag får ha den hemma för det är inte farligt om jag åker med den men jag ska inta åka några långvänder med den!

Kollar på tv så as kul XD haha Kollar på tv! Kunskapskanalen ;) Det är Sex och sånt! haha Massa skartt XD Kan jag lova ;)


Håller tummarna denna dag!

Jaaa. måste hålla de stenhårda idag (= Och hoppas på att de kan hitta felet på min bil! Som nu varit inlämnad i 1 vecka! Börjar bli tokig av att inte kunna ta mig vart som hällst. så frustrerande :O Men får hoppas att lilla röda blir lagad så jag kan sälja han ;) hihihi

Filmen är kanon (A) Lär sätta mig och kika på den och bli riktigt inne i den =D


Mys mys!

God morgon (= Lördag idag! Inge godis denna helg eller?

Gick inge bra program på teven så jag satte igång en film ;) High School musical 3 ;)
Så fina dom är, Tyler och venesssa (tror de heter så?) var så länge sen jag såg dessa filmer men det var en av mina favoriter när de kom! haha Älskar de och de är så fina (A)


AWWWW (A)

Jävla internett :O

Det cpar sig fram ocg tillbaka och usch så iriterande! Det hoppas ut och fungerar inte på as länge! Får se hur många gånger det cpar innan jag får upp detta inlägg? humm... Kan vara intresant!

Idag har jag inte gjort så mkt. Hela min morgon vart förstörd av att först Emil ligger och snozar i över 1 timme och sen helt ålöttsligt så vägrar han gå upp... jag försökte få han att gå upp i 1 timme under han snoza men (jag är för trött blaablaaaa) vems fel är det? inte mitt! Så jag vart jävla arg så emil gick och la sig i soffan och la sig det. Men sa till han att det är hans skolgång han kastar bort, inte min för jag har redan klarat av min. Skolan är viktig och har stor betydelse av resten av livet. Utan så kommer man ingen stans. Så hoppas han växer upp någon gång och fattar det innan det är försent.

Iaf.... så min morgon var kasst så sov till 12, emil sov i soffan då. satte mig vid datorn och sen gick han upp och duscha typ på en gång. då gick jag  och la mig igen sen så drog han till blge för att träna. Något som han inte verkar ha lärt sig är, Är man inte i skolan så ska man inte göra nå annat den dagen. Då är man väl trött för allt annat också?

Nu kollar jag på remember me och sitter på golvet vid teven med min bärbara för stora så fungerar inte internet? weird

allmänt trevlig dag idag? Yes!

Så duktig flicka jag är (A)

Ojojj!!!! Soffan syns!

Var länge sen känns det som! Hela soffan syns och inge kläder ligger där ;D

Humm... jag har julgardinerna kvar! Lär sätta upp ett par andra. Får göra det imorgon! Nu är jag riktigt trött på vintern och vill ha sommar nu! ÅÅÅ så skönt att få glassa i solen!

Har städat grymt mkt i dag så är så nöjd! Lär även ner till tvätten nu snart igen (= Hunnit tvättat en hel del också ;)


Städar och tvättar! Wieee

Mår så bra när jag städar och tvättar.... blir en bitter liten bitch då... hahah Det tar så lång tid  och att få  undan alla kläder! Jag hade nog 6st jeans liggandes i soffan... och typ 20 tröjer? Fyfan. och plockat undan emils kläder och mkt har hamnat i tvätten! Bäddat rent i sängen och tvättar det gammla. Damtorkat och tvättat toan... fyfan va jag hatar att kolla ner i toer. känns som om jag ska spy bara jag kollar ner "/ bläää

Drog igång en bra film iaf som gjorde så jag vart på lite bättre humör. Stup up! men var tvungen att spola tillbaka slutet 3e gånger för jag missade det hela tiden. Bästa dansen ju? haha Såg den en gång iaf så nöjd!

Var duktig och skärde mig okså! sved som fasiken (A)

Nu jävlar!

God morgon (= Vaknad nu för ett tag sen (= Ny dag nya möjligheter ;) Men jag ska STÄDA! JAG MÅSTE STÄDA IDAG! iaf plocka bort alla kläder som hänger och ligger överallt! Usch så drygt :O Men men.... Måste göras (=

Okey! Nu så ska jag börja städa.. harredan sovit bort hela förmiddan!

Fyfan vilken kännsla det var att hoppa fallskärm (fallskärmsdyka eller va det nu hette?) Jag på bilden ;) hihi Tiden bara rinner iväg :O

Hejsan =D klockan är mkt ...

Hejsan =D klockan är mkt och jag kan inte somna... Åå så drygt! Jag är pigg som fan. Emil ligger här brevid och sover som en stock.. Orätvist :( jag lär väl somna snart iaf? Hoppas jag, annars så kommer jag vara död imorgon... Inte bra inte... Klockan är snart 2.. Attanså Nu är det iaf torsdag och snart är det helg ;) Natti


Vart sugen på att se på Aladdin nu (A)

Riktigt mys film och en av mina absolut favoriter som liten ;)


Undra om jag ska skicka på aladdin nu? Emil ska iväg och träna så han behöver ju inte sitta och klaga XD Har den på min lilla bärbara så  borde ju kunna sätta över det på ett usb minne och sätta i det i teven och kika på det? ;) hihi MYS!

Me like it! ;)

Vi var även uppe på lyviksbärget och kikade! Hitta en snygg byrå som skulle passa så snyggt i mitt kök ;) glömde visa den bilden (A) Så gör det nu!

Stilig och välldigt enkel (= me like it!

Och självklart ska man ju ha en vid då ;) haha Var smart och tog kort på måtten så ska mäta och kika ;) Så vi får se hur det blir (=

Dagens inköp ;) Lyklig!

Stan med Emma var lika trevligt som vanligt ;) köpte lite smått och gått ;) 1par byxor och skor och 1 skortja och en "magtröja" (linen under enligt min meninG! haha) vart mat å¨china ;) Alltid liak gått =D

Köpte byxerna som är på högra bilden! Undra vafan jag gör med benen? haha XD

Nya skorna! Sötis Emma gör någon snygging min ;) haha


Fin bil Emma tog med mig! Kunde inte vara seriös så var tvungen att visa min mat i mun (A)


Massa trevligheter vart det ;) hihi Nöjdis jag! och så köpte jag lite dricka och mandariner (1kg för att vara exakt!)


Dagens!


RUMPAAAA.........

Nu har jag gjort i ordning mig och snart så kommer snällaste Emma och hämtar mig så slipper jag gå till stan  ;) ÅÅÅ vad jag saknar att ha en bil... humm så  jobbigt!

Sovit som en stock inatt ;) Har inte hunnit göra nå än! bara sminkat mig och mer eller mindre kammat igenom håret och tuperat lite och plattat luggen ;) Även vågerna som var bak! Jag är ju självlockig och har alltid haft ängla lockar men nu när jag blonderat håret så blir det ju slitet och mina lockar försvinner mer och mer ju slitet det är "/ Lite sorjligt när det  är nästan rakt med bara lite självfall när jag kliver ur duschen...

I skolan hade vi en uppgift och det var att vi skulle räkna och väga alla våra jeans som vi ägde! Kan ju säga att jag då hade 19st (A) och rensade bland mina byxor då för 1år sen d¨när jag och emil flytta ihop! 19st jeans hade jag men kommer inte ihåg vad de vägde XD Och kan även påpeka att det har kommit in några fler antal sen dess (A) Opps

NU SNART KOMMER EMMA WIIII!!! då blir det mat på china ;)

Var är du?

Hur kan en tröja bara försvinna? :O Fyfan... har FÖR mkt kläder många gånger! (men man ska ha en stor garderob, men jobbigt när man inte hittar det man ska ha?) Aja....iaf, min gra tröja med paljeter  på axlarna (från Lindex) var en av mina favorit tyröja förra vintern! Men nu kan jag inte hitta den och har letat sen början av denna viter :O Fyfan...... iriiterande! Någon syster cassi som lånat den? humm hahaha <3


Inge bra bilder  på tröjan!! Saknar den och vill hitta på den :O så mysig den är (A) Ajaaa.... Lär kanske ränsa bland mina smällproppade garderober! Typ få någon jävla ordning bland alla kläder och ge bort något till syster och skicka iväg kläder till såna där i en för rädda barnen eller så! Mamma tjatar att jag borde göra det för jag har ett så överflöd på kläder (A)

min tröjja är borta!

Rush Hour 2

Nu blir det mys mys!!! Film och Turkisk peber!!!Kanon verkligen ;) Emil var precis och handla och så kom han hem med de hårda goda sakerna till mig (A) Mummsa hela natten!

Nej lär nog allt koncentrera mig lite på filmen nu ;) har sett den förut men kan alltid vara kul att se den igen ;) Eller?


Ha en trevlig kväll alla =D


Black and withe

Hejsan hoppsan!

Sitter i mjukis kläder än.. hela dagen (A)
Har kollat  på plastikgrajjs (svensk) och Anna bok var med, hon fixade sina bröst och så oppererade hon bort "jäddhenge" hehe Antagligen efter sin viktnedgång för det var riktigt hängigt! Lika med brösten var riktigt hängiga så nu sitter de lite högre upp XD hahaha Tycker såna här program är så jävla intressanta att se hur de genomför och hur resultatet blir XD Mkt +++++!

Har även haft lite tråkigt och har hunnit ätit en del mockaruter (A) Och så gjorde jag fläta i luggen, börjar bli bättre på dessa inbakade flöter (= Övade ju en hel del på emmas hår i skolan förut ;) Kanske ska testa igen =D haha




Idag har jag även ringt till Milla och fått en klipptid hos henne ;) Så ska klippa mig på måndag 09.15 Äntligen lixom.. Känns som år och dar sen :O

Har även ringt till henna som ska fixa mina naglar men fick inte tag på henne så får göra ett nytt försök imorgon då ;)

Jag bakar gåttit!

Mummssss!!!!!

Jag och emil har bakat mocka ruter ;)
(eller ja, jag har bakat! Emil fick hjälpa lite när 2 händer inte räkte) hehe mumms! Väntar på att glasyren ska stelna så jag kan smälla i mig några ;) Har iaf hunnit ätit lite smet! As gått som vanligt ;)


Imorgon blir det mys på stan med Emma! mys (A)blir käka på china, var för länge sen vi gjorde det! hihi as kul ju =D

Nu vill jag ha och äta lite mockarutor! hihihi

Hejsan hejsan ! Ny dag ( tisdag) ...

Hejsan hejsan ! Ny dag ( tisdag) har typ precis gått upp, ätit en skål med musli och yogurt. Mumms + så hade jag i lite rusin (a) smart som jag var.... När jag skulle hälla i russina så välte jag kartongen upp och ner och dunka på botten och vipps så var hela påsen i min yogurt.... Åååå så glad man blir då ja ;) kände mig så lykad! Men men.... Vad händer idag då? - jag har planerat att jag ska baka mocka ruter! Mumms för smet ;)sen blir det nog en lugn tisdag. =) byebye


I belive i can fly!! nananannnaaa


haha Jim carry! den här snutten går på ju reklam och jag skrattar fan varje gång jag ser den XD haha Humor och han är ju så rolig XD Tänk att leva ihop med han? man skulle nog inte ha en tråkig dag då XD

MÅNDAG!

Jag lever!!!!!!!

Har inte gjort nått idag, gått till affären och hem igen!!! Men jag levar och ska nu snart sova (= Natti!




Seg söndag, som vanligt då ja !

Här sitter jag igen! Mättis i magen denna kväll av riktig mat ;) haha det betyder alltså att Emil är hemma ;) vi gjorde köttfärsås och spagetti ;) Vart riktigt lykad ;)

Vart ju upp till subway och mötte emil där (= Vi käkade och pratade och skratta XD haha Och så  var vi inne på Åhléns och kikade runt också (= Vi handla även mat eftersom kylskopet var en aning tomt och allt hade gåt ur datum (A) hehe vart en hel del gåttis men inge godis som man vill ha! Bara massa nyttigT!

Sen kom Emils vän tobbe på beök så vi kikade på film (i am legende!) hihi Fast dena gång var jag ju inge räddis av mig eftersom jag redan sett den ;) Imorgon börjar emil skolan igen! Undra vad jag gör då? Tänkte träna... Men måste gå :(

Han som ska fixa min bil hittar inte felet på den och han lär åka tillbaka till stockholm där han jobbar så kommer han hem på  fredag kväll och då ska han ha med sig en sorts dator så han kan koppla upp sig till bilen eller hurfan det var XD haha Hoppas han hittar felet på den iaf! Jag får inte åka nå med den för då riskeras att katalysatorn och massa skit att gå sönder och det skulle bli grymt mkt dyrare så suck :( Ingen bil hela denna vecka!

Ölsklings vovven får stå för bilden (A) <3

åååå (A) Längtar!

Det börjar närma sig nu ;) hahaha 18 november ska jag gå på BIO!!!!! Wieeee Men kan inte förstå varför det är en bild på jacob? honom kommer hon ju inte ha sex med? Hallå det heta sexet är  ju med edward ;) wii!!! Läst bökerna så jag vet ;) hehhe mumms!!!! Ska bli så kul och se om de är nå lika bökerna eller om de hoppat över vissa saker eller så :P

 

LÄNGTAR!

Hejsan =) nu är jag ute och går! Är på väg...

Hejsan =) nu är jag ute och går! Är på väg till subway för att f å lite mat i magen =) emil är där och väntar. Precis när han ringde så hade jag precis drukit en bärry :0 så inte så humgrig xD


Tjolahopp!!!! klockan är 01.30

jag är pigg som fan och har skrivit av mig mkt idag på fb med mina kära och underbara vänner (A) hihi love is in the air! (men min engelska blir inge bätter för det) haha är man dårlig på svenska så brukar det atomatiskt vara att man är dålig på engelska också ;) haha Ajaaa jag är för bra för att vara sann!

Inte hänt nå mkt här hemma! Kollat på film och pratat skvaller med Emma ;) Och blivit bortagen av en från FB!!!! WÖHÖÖÖÖ idag drar jag till mig bråk! Men det är ju tråkigt att det ska vara så. men jag står hälldre som min systers höra hand än att låta andra trycka ner henne! Vet att hon skulle göra detsamma för mig! Men jaa vad gör man? hon är ju min andra halva och betyder mäst för mig <3 in the whole world!

Har hunnit kollat på en hel del filmer som gått på tv! Men inte hunnit hänga med alla på detalj pågrund av fb! haha

Imorgon blir nog en lika lugn dag som det vart idag! Kanske gå ut? nej varför ska jag ut i detta hämsla vädret? Om jag har tur så kan man ju hoppas på att bilen är klar imorgon! Skulle ju vara underbart <3



gubben under är en riktigt surgubbe!!! haha löjligt irriterande! han ringde till hyresvärden för några veckor sen och sa att vi hade vart uppe och gått hårt på golvet halv 1 på natten! Ja men hallå? vi lever ju även om det är kväll? han var upp den dagen och knaka på och emil öppna och så sa han att vi hade vart uppe och gått! Emils svar - näää, vi gick och la oss tidigt igår kväll? Idiot gubbe! sen dess har han inte hällsat eller något på oss... om han skulle göra det skulle jag inte hällsa tillbaka för han är en sån där satgubbe som är ensam och inte har något liv! Fyfan vilken gubbe!

Dags att sova kanske? =D

LÅNG DAG!

hejsan hejsan! Lördag idag! Bil är nu inlämnad så hoppas den blir fixad nu inom ett par dagar! Hatar att inte ha bil, jag kommer ju ingen stans :O shit..... skulle behöva handla, vill ha bramhults hallon dryck (A) kollar på Erik & mackan -hela och rena nu vet jag en bra sak! Skärbrädan innehåller mkt mer bakterier än på en atomat (pengaatomat) haha illa!!!!


Idag har jag vart och lämnat in bilen sen har jag inte gjort så mkt mer! Bara degat här hemma. tagit reda på lite disk och vart lite effektiv!

tralla!!!!!

Gud vad finns det att säga? inget alls.... bye!!!

Någon som är vaken? :O


Jag har inte lykats somnat än! Har inte direkt försökt än men typ vågar jag? eller kommer det finnas sombies i mina drömmar? vem vet! jag vågar inte prova! haha jaa så skulle det kunna låta. Men jag är inte så rädd!!! Men är inge trött! Det jag mäst inte gillar det är att sova själv i lägenheten.. buhuuuu :'( det är läskigt än läskigast!


Humm... nu rullar iaf snow doga ;) tur det! haha Mys mys film det (A)

Hur ska jag kunna sova? shiitttttt

min fråga. kommer jag kunna sova! Sova helt själv när jag precis kollat på en rysare.. jaa helt själv. i´m bad as ;) har kollat på i am legend!!! Bra film men lite tragisk men kanon, lite läskig men jag överlevde!


Kanske måste dra på någon annan film? typ snow dogs (A) haha då kommer jag nog kuna sova gått! Hoppas jag :O  yippiiiii Emma.. dit fel om jag inte kommer kunna sova (A) hon som sa att jag skulle se den XD huhu

Ensam och ingen bil! Härlig fredagskväll alla ;)


eller inte! haha

Jag heter Emelinda Ida åkerström och jag har tråkigt så jag håller på att somna!
ska nu tvätta bort sminket så det inte gör nått utefall jag skulle somna ;) Smart jag är? YES!!!

Funderar på om jag ska ta min lilla laptop och starta den och kolla på en skräkis med mig själv och krypa ner i sängen!
kan ju då jöma mig i täket och skrika i kudden så! haha och så blir det ju inte lika läskigt om inte bilden är så stor (A) hihi Emmis är smart!

Denna kväll har jag kollat på blocket efter bilar ;) hittade några snygga bilar och en jag har mejlat på om frågan om fler bilder! jag är ju lite kräsen och bilen ska ju vara fräch inuti och så ;)

Dagens inköp... STRUMPOR! haha randiga ;) jobbigt att ha helfärgade för då är det så svårt att hitta exakt 2lika dana strumpor så jag ska bara köpa mönstrade strumpor härdanefter^^

Har tänt massa mysiga ljus här hemma så jaaa film mys i sängen skulle inte vara så pjåkigt ;)

Kanske ska sattsa på en hatt jag ;) Snyggo som jag är =D

jasså?

mmm. ikväll har jag ont i mgen igen! haha äter chipsen som aldrig vart uppätna igår ;) Idag har jag jobbat (= gått bra, välldans lugnt tyckte jag att det var men fullrulle iaf ;) Har städat och plockat och har haft fullt upp (= Alltid lika kul ;)

Imorgon kl 13.00 så ska jag och pappa åka och lämna in min bil ;) hihi  imorgon så åker syster till gtb ;) <3 Undra när jag ska kunna ha tid för att åka dit? humm.... lär bli snart ;) Men funderar på om det är någon som vill åka till fjälberget och åka skidor/ Snowbord med mig (A) Skulle vara så hämskt kul!

Proppis!!!!

Bara kolla in magen! haha känner mig spräng full XD haha!!! Och lite humm? jaaa byxerna uppknäppta men jag orkade inte att de spände åt min putis mage när den är full!!! haha

HAHAHAH

Sitter ju lite halft också XD bus! snyggt strek över magen också ;) haha

 

Nu så ska jag sova och vila min proppis mage ;)


Vad har jag gjort denna torsdag?

Jaduu!!!!

vaknade upp i vansbro! Sovit som en stock och trött som fan! Emil började jobba 13.00 så efter det så drog jag mig hemmåt! Biåkandet gick bra.... Men tander eller gubbar (pansionärer) ska fan inte ha körkort! Inte i den här årstiden iaf! Spelar ingen roll om de kör sakta eller inte så kör de ner i vägen iaf!

kom till Ludvika, åka förbi pappa och prata lite sen åkte jag ut till mamma... Men ingen mamma där, bara cassi och sandra så jag kröp ner i soffan vid dom (= Sen kom mamma och anders hem! Har fått mat och kollat på film och myst hela kvällen hos dom (= tog en liten powernap också (A)

Sen vart jag helt plötsligt taxi!!! haha så jag har mamma och anders vovlvo! Så inatt eller hur sent det nu blir ska jag hämta dom från ett par vänner de är hos! jäklarns :P Jag som ska upp och jobba imorgon :P 12.00-19.05! Nais! Känns som om det var år och dar sen jag jobba nu :O

så sitter här med uppknäppta byxor och trycker chips och Brämhults hallon dryck ;)

Gårdagen i bilder!








jaaa! Alltså det är bilder från onsdag (igår!) fick inte öpp de igår för det var ju nå vajsing så kunde inte få upp nå bilder :Osåååå orooterande! haha

japp only bilder!

I´m alive!!!!

YES i am!!!!! hahah
men jag höll på att krocka med en jävla dåre i bil som inte kan köra! eller oey. inte hans fel! haha inte mitt! En tant hade kört ner i diket och en annan bil stanade för att hjälpa henne och han tog upp hela ena sidan... jag kom och såg inget för det var mitt i en kurva och ingen varningstriangel hade de satt upp. så jag fick tvärnita när det helt plöttsligt kom mamma bilar på min sida av vägen! så jaaa, varningstriangel ska sitta vid båda hållen så man ser! De hade bara satt en vid den sidan som det hade hänt på och fel håll... mitt i en kurva som jag kom ifrån så kunde det ha gått riktigt illa om jag inte hade haft en bra bil med bromsar! ajaa, om jag hade kört in i den bilen skulle det inte vara mitt fel, utan den andra bilen som åker över på felsida av vägen utan att ha uppsikt om det kom en annan bil! BUSTED!

fanken då!

jag som tänkte vara lite rolig nu och lägga upp bilder från kameran! Bara för att jag vart så duktig och flitig idag och använt kameran! Fuck :( så värkar det vara nå bugg eller nå för jag får inte upp en ända bild på bloggen! ajaaa lägger väl upp de senare

just nu är jag i vansbro! haha Vart så... lånade mamma och anders volvo! MEn åker hem imorgon.. ska lämna in billen på lagning antagligen så lär åka relativt tidigt (= Bara pappa får tag i mekaniken så blire ju bra XD

God morgon!

Jahapppp! Idag vaknade man först vid 9tiden! vakna med att jag börja blöda näsblod! otyr jaa.  Emil var tvungen att kuta upp på toan för att hämta mig papper! När det sluta så somnade jag om (A) Och vaknade typ nu för en stund sen? skönt! Men känns som om hela dagen är borta? :O attans.

Undra vad man ska göra idag då? bra fråga.. städa klart skulle ju vara 1stort +..... Och försöka få igång bilen så skulle det ju vara ännu bättre!

hahahah ser ut som en apa (A) haha
VILL HA SOMMAR!

Färgar håret!!! Snyggo!

Jaaa, eller färgar, jaa det gör jag ju men det är en toning bara (= snällast måt håret ;)Brukar aldrig färga håret själv, är alltid hos min personliga frisör, en av mina bästa vänner! Camilla som har sin egna salong ;) hhi Men nu så tänkte jag att jag ska testa tona det själv (= Får hoppas på att det blirbra! eller iaf någolunda.


känner mig grymt snygg!!!!! hahahhahaha slikad katt ja!


snart är det dags att skölja ut det ;) 14min kvar ;)

kvällen blir bara roligare!

Har precis betalat en räkning på bilen! Försäkring för person bil på 1500:- yippi!!!!
Finns det möjlighet att jag blir gladare denna dag?
Tur är väl att den är helförsökrad utefall det skulle vara något alvarligt (=

Nu färga håret!

Gladare humör! yes....

Lite iaf! Fortfarande irriteröd över vinter och biljäveln som inte gillar vintern tydligen! Så jaaa. mat i magen (kebbab rulle) har inte ätit det på typ 1år? så nu fick det bli en sån! Orkade knappt en 3e del av den långa saken! hur stor som hällst :O Så har jag och emil gått till statoil och köpt något som jag ska ha i bensinen. ifall det har blivit isbildning i spridan eller något liknande? eller vafan det nu var. bilar är inte min starka sida! Men när den är igång blir det iaf att sälja den och köpa något annat lite roligare bil än min lilla ärta!

Den lilla röda! snart till SALU!

Vart en kanon bra bil! Det ända som är skit är ju batteriet som är så slut.... haha så får se om jag köper ett nytt innan jag ska sälja den. Den har gått igenom besiktningen 4a år i rad utan anmärkningar! Så kanon hörru ;)

+att min snygga ed hardey stil i bilen blir med och de var inte biliga XD men grymt snyggt ;)

Men nu så ska jag färga håret! INTRESSANT!

Helvetets röda sak!

Det fick den hetta den vända, inte den lilla röda utan nu är den en sak... en riktigt sak jävel! Bilen pratar jag om.. fuck så irriterande!

Bilen starta som en klocka då jag åkte och hämta upp emma och sen till stan! Men efter stan när jag ska starta den igen så dör den på en gång när jag inte gasar! jävla fucking sak.... as irriterad. så mitt i snöstormen så gick jag till statoil för att köpa olija för märkte att det var under minimum.... Och min snälla pojkvänn sket väl i min bil och gick in och satte sig vid datorn! Så snäll är han och han är så jävla lat när det inte gäller hans saker så då får han tummen mitt i handen, eller kanske ska kalla det för tummen mitt i röven!!!! ååå så irriterad. så ärg och förbannad går jag till statoil och håller på att förfrysa i mina leggins!!!!

Jag som skjussar på han jämt! Till skolan, om jag inte gjorde det så skulle han inte vara där en ända jävla gång! Och som tack får man en lat jävla oxe som skiter i det!

sjukt arg!


Iaf.... träffa Emma var roligt som vanligt (= Vi gled runt och kika på prylar ;) Jag testade en hatt inne på barnavdelningen inne på lindex!
haha ser så cool ut i hatt! jag köpte en toning so jag ska slänga i utväxten och hoppas på att det blir snyggt! Annars så får jag panik och aggrar totalt sönder över denna dag.


hahaha snyggingar XD

vad händer denna kväll? Var meningen att vi skulle iväg och handla och hyra film... men så vart det ju inte eftersom bilen jävlas!!!

Emma, Emma Emma!!!! Stan snart ;)

Snart så blir det stan och träffa upp Emma ;)Sköntatt komma ut från lägenheten en aning ;)
Sitter och kollar på eclips för tillfället och lyssnar på lite musik ;) Undra vad som hittas på stan då? ;)


+att jag har beslutsånges och ska tjata på syster! haha

Mamma och anders hade bestämt att de inte skulle åka till Thailand i februari (som de alltid gör i snart 10års tid) men i år skulle de inte göra det! Men igår så sa mamma att de skulle åka iaf! haha Eftersom jag hade tänkt följa med de iår att åka! Men det verkar bara som om det är mamma, anders, eva och tobbe som ska åka! och jag skulle så järna vilja följa med men kul att vara den  ända unga? hahah Så ska tjata på syster att hon måste följa med då (A) Skulle vara så kul! hihi är ju fan snart 3år sen jag var i Thailand! :O Shhit va tiden går fort!


Tadaaaa.... bort bort!

Dags att färga utväxten! YES!!!!
den börjar bli grotesk!!!! Fyfan.. Men tur är väl att jag inte har sån hämskt mörk utväxt XD haha Men det syns ju absolut! Det jag hatar när man färgar håret blont och ingen utväxt så ser det så förjävligt ut! Efter några dagar när det börjar komma en liten utväxt så ser det så mkt snyggare ut :O Konstig jag är! Men sen när den blir för lång ser det förjävligt ut!

En välldans lätt sminkning! Mer eller mindre mascara och lite kajal som eayliner (hur fan stavas öga?)
somnade med gårdagens smink också så jaaa. hahah

Tisdag!

God morgon (=

Vaknade för länge sen när emils kompis kom hit! Men jag orkade inte gå upp då så jag låg kvar i sängen och försökte sova XD
Men nu är dom och tränar iaf! så jag funderar på vad jag ska hitta på! Tänkte åka ut till pappa en vända och kika om han är hemma och gosa med disse lite (A)

Hittade ingen frukos så öppnade en burk annanas och så tog den slut på en gånG! Mumms så gått (A) Jag måste klippa mig och färga håret! tänkte åka och köpa en toning som jag kan lägga i utväxten! Ingen stark färg nu, eftersom jag inte har bestämt mig hur jag ska göra med håret! Måste boka klipptid hos milla också! Kanske ska ringa till hon här i stan som ska fixa mina naglar? humm!!!!

Först ska jag nog börja med att kika om bilen vill starta ;) haha

Beach 2011!

Då jävlar! Hihihi

Fick  reda på en kanon rolig sak! hihi Emma ska börja på Må Bättre igen =D Då ska vi pumpa ;) haha
så jaaa kanske satsa på en beach 2011! Man vill ju  inte stå i vassen ;) kanon! Men i lär verkligen hålla i träningen hela vägen då! Inte bara typ 3veckor sen stor paous och så! hahah vi ska köra på sten hårt ;) hihi Inge rokligt att träna själv så nu ska Emma börja YES! <3


Min skrutta <3

kvällen vart spenderat hemma hos mamma och anders (= Trevligt! vi fick mat och så kikade vi på tv och tog det lugnt! Var väldigt tomt när inte disse kom och hälsa på en när man kliver innanför dörren! Kommer vara svårt att vänja sig att hon inte kommer vara hos mamma och anders så mkt :( Men tur är väl att jag kommer träffa henne hos pappa och anna istället ;) Lilla skrutten ska vara där! Pappa och anna har mer tid för henne och hon slipper vara hemma sjäälv så mkt :( Lilla skrutten <3



Älskade vovven <3
Nu lär jag nog gå ner till tvätten! Usch va jag har vart duktig och fått undan så grymt mkt kläder :O

Titutttt!

Har ett litet hus som har flyttat in till min TV bänk! hihi vart riktigt sött och mysigt med levvande ljus också ;) åå vad jag älskar att tända ljus (A) och det är lite mörkt och mysbelysning ;)

Titut!


Fast huset köpte jag någon dag innan julafton men har ju inte haft någon kamera att visa den så fick bli nu ;) hihi så snyggt (A)

Tvätt och åter tvätt!!!

DET TAR ALDRIG SLUT!!!! FYFAN: Stora högar med tvätt! har fortfarande samma problem. mina kläder får inte platts i min garderåb!

Idag har jag bara slöat och vart inne! Välldigt skönt många gånger att bara få ta det lugnt! funderar på att hoppa in i duschen nu innan jag ska ner till tvätten igen!

Skulle vara så skönt! Mn lär bli en snabbis  då! haha Emil är och tränar, som vanligt ja?

Nej duschen väntar! Har inge intressant att skriva så skriver isf och visar att jag lever ;)

sova! njaaa, eller?

Dags att sova? humm! börjar bli lite trött! Har redan tagit en powernap i emils knä när vi kika på film (A) haha Sen laga vi mat! Kykling och fullkornsris! hahaha Vanligt ris är så mkt godare (A) Men ska man vara nyttig så ska man! Mitt nyårslöfte då eller? Nee jag har inge nyårslöfte! För skulle jag ha ett så skulle jag ju klara av det. Bara att lägga dit min envisa sida ;)

Undra vad som händer imorgon? städa klart! Åka ut till pappa och slänga massa skräp som han kan elda upp? och tvätta skulle ju verkligen behövas! Ojojjj va det finns mkt som måste göras! Det största problemat är att ta sig den tiden och orken att göra det!


hittade en liten chipspåse! Den rädda min kväll!

sova! njaaa, eller?

Dags att sova? humm! börjar bli lite trött! Har redan tagit en powernap i emils knä när vi kika på film (A) haha Sen laga vi mat! Kykling och fullkornsris! hahaha Vanligt ris är så mkt godare (A) Men ska man vara nyttig så ska man! Mitt nyårslöfte då eller? Nee jag har inge nyårslöfte! För skulle jag ha ett så skulle jag ju klara av det. Bara att lägga dit min envisa sida ;)

Undra vad som händer imorgon? städa klart! Åka ut till pappa och slänga massa skräp som han kan elda upp? och tvätta skulle ju verkligen behövas! Ojojjj va det finns mkt som måste göras! Det största problemat är att ta sig den tiden och orken att göra det!


hittade en liten chipspåse! Den rädda min kväll!

Ovanlig jobb dag!

Yes! Idag var det en välldigt ovanlig jobb dag! hahah! börja 11.50 och kommer upp i butiken och allt är bläcksvart! haha Och så kommer en och säger att vi inte kan öppna nå idag för det är en läcka. avlops läcka så klart så det stank så vidrigt i hela varuhuset :O

Men vart kvar de timmar jag skulle och plocka varor så jäkla va snyggt och välfyllt det kommer vara imorgon när det förhoppningsvis är öppet =D hihi Har kommit in ett par byxor som jag vart helt kär i så lär in och testa dom (A) hihi


Bilder på begäran ;)

Dagen har bara runnit iväg! ojojj... haha imorgon äre jobb! Har inte hunnit tagit det lugnt. inventerat och kom hem så har jag och emil städat här i lägenheten. inte allt men en hel del!  Så nu är det lite mindre stökigt (A) Fast ligger fortfarande mkt kläder på golvet! haha drygt!

Första bilden som vart tagen med min nya kamera ;) haha var tvungen att lägga upp den och så flachar jag ju med min nya rosa tele ;) haha


Mer bilder från kvällen hos Emma på begäran ;)


sen fanns det inge mer bilder XD hahah SLUT!

Nyår!!!!

Jag var lila detta nyår ;) hihi

Emelie får stå för bilden hemma hos Fillan! vartju inge bilder alls tagna så japp 1!


Hemma hos Emma. vart det soffmys och spela spel! hahah jag satt mäst och skratta åt emma oxch emil som höll på att mörda varandra med skrik och ord XD hahah fast det gick bättre när de var i samma lag och skulle samspela XD haha Lilla sjuklingen emma låg nerbäddad i soffan =D hihi


12 slaget! (00.00) 2011

Philp och Emma =D
Trevligt och fullt folk vi träffa på ute ;) Amanda och co... tvinga med mig in i deras lägenhet på fest! hahaha Emil smet med Emma och philip upp till deras lägenhet så jag hamna där inne en vända jag! (-det ärjju du som jobbar på Åhléns! Jag handlar smink av dig gämt!) hahaha trevligt och roligt och  fullt folk XD haha alla var nog mer eller mindre as packade XD



som sagt! Lite bilder vart det ;) hahah Är inte van att ha kamera eftersom jag har vart utan en i typ 1månad? :O

Klar inventerat och mätt i magen!

Känns kanon! Gick fort detta år att inväntera ;) hihi vi alla var så hurtiga och duktiga =D sen vart det att gå och käka så mätt nu! hehe Och så har jag busat med Charlie, disses bäbis valp som är stor men han kommer alltid vara den lilla bäbisen =D

Jag och lilla bäbisen (A) åå var med på hans förlossning när han kom ut ;) haha


MAT!!!! Jag åt räksallad (A) mmmm fast kan inte kalla det för det för det var max 10 räkor?


Dags att inventera på hällsokost butiken!

Känndes inte så viktigt att fixa sig så ordentligT! hagha galerian är ju ändå stängd XD så blir ju lite folk där inne som räknar alla varor! Drygt! Något som vi gör varje 1a januari ;) haha trök! Men men det är ju nått som lärs göras iaf ;) så nu drar vi igång på det =D

Cassi och Pierre är snart här för att hämta upp oss ;) sen blire pizza eller något liknande ;) hihi Bakfylle  käk men jag mår som jag förtjänar = TOPPEN! COCA COLA all night long!

sminkade mig iaf ;) heheh det är ju iaf kul xD så! Yes. fast vart en simpel minkning så ;)


igår vid 2tiden så känade jag 400kr på att skjussa lite folk ;) haha

2011-01-01

nu startar vi dagen med att inventera på affären ;) Wippi!!!!!! mamma är redan där så jag och emil ska åka dit snart dit och hjälpa  henne ;) Det finns ju så mkt att räkna XD

Idag firar även jag och emil 2års förlovning! 1/1-2009 tiden har gått så fort! Och jaaa att bo ihop dygnen runt är inte det lättaste vissa gånger! Men vi klarar det bra (= hihi Love you <3

bilder från kvällen kommer senare :;) Ska sminka mig nu =D sitter hä'r bara i troser XD hahah

RSS 2.0