Love the way it is



Nu är klockan 11!! bara 2 timmar kvar! Är grymt taggad på att få sluta tidigt1 hehe :)

The last day of the year

Imorgon eller okey, idag efter 00 är det 1a Januari 2012! detta år som jorden kommer gå under så lev varje dag som om den vorde den sista! ;) Det är mitt nyårslöfte! haha Bra bra!

Igår stressade jag runt över allt för att hinna med saker. Direkt efter jobbet vart det fort hem. slänga in tvätt i maskinerna. smart som jag var ställde jag sköljmedlet uppe på tvättmaskin och så helt plötsligt var allt tvättmedel utspilt på golvet då det hade åkt rakt ner i golvet och korken hade spräkts! YES tänkte jag då. jag som redan hadde bråttom. Så moppa upp allt och så slänga sig i bilen till pappa och anna! få mat och gosa med hundarna! Sen skjussa hem cassi, till tvättstugan och fixa och slänga in mer tvätt. sen rota ordning i lägenheten och packa en påse sak full med lakan, påslakan som jag inte kan ha.... lakan som passar till 120 passar inte till en dubbelsäng! hehe sen hade jag hur mycket påslakan som hällst som bara är 1 av och kan inte ha olika i sängen... måste vara likadana matchande! hehe Så plocka på det och åkte till cassi igen så lämnade allt till henne då hon ville ha :)

Tvättade som en tok igår! Åkte sen till johanna och gjorde slinger på henne men som tydligen inte gjorde någon skilllnad alls? kass färg lär det ha vart! haha ojoj

sen tillbaka till tvätten så kom i säng vid en 12 tiden och börja blöda näsblod! YEY! hehe Min vanliga ordning när jag blir för trött och stressad. krypa ner i en nybäddad säng är så skönt och härligt! mmm


haha uggsen på och raggsocker! nera har bytt skor... lär ju vara lite fin på nyårsdagen här i butiken men halsduken får bli kvar iaf! :)

Fredag! Snart 2012

Igår gick dagen skapligt fort! På kvällen kom Therese hem till mig och vi åt godis, prata och kolla på film så vi hade det super mysigt hela kvällen så hon vart hos mig till en halv 11 så var inte tokigt så det lär vi göra om någon kväll igen! ;)

vi kollade på red ridinhood! Jag hade sett den någon vända tidigare med det hade inte therese gjort så vart att kolla på den! Har ätit godis 2dagar i rad nu. så blir säkert idag med och imorgon då det är nyår! hehe mumms!

Idag ska jag ha en rolig fredags kväll!! har bokat tid idag för att tvätta, fans en tid kvar! haha Vem fan vill tvätta på en fredas kväll? jo jag för fans ju inge annat att välja på! Ska tvätta där så funderar jag på att åka ut till mamma och tvätta lite där samtidigt för så går det ju fort iaf och blir av med tvätten fort! Så smart jag är!


Året 2011 har varit UNDERBART!

Detta år kommer vara så sjukt svårt att slå. absolut det bästa året och denna sommar slår absolut 2007! ;)

Får hoppas på att 2012 kommer bli lika bra om inte bättre! Men detta år kommer vara svårt att slå!

Vad har jag gjort 2011? vad har jag inte gjort? Har fortfarande inte hoppat bangyjump.. får bli till sommaren allt!
  I Januari färgade jag håret från blont till brunt (hade väldigt svårt att se mig som brunett men nu 1år senare så hittar jag mig själv i spegeln) jag har umgåtts med mina underbara kompisar! Gammla som nya! Har fått en hel del roliga nya vänner okring mig som jag har hittat på mkt skoj med! Min gammla vänner kommer alltid finnas och vet exakt vart de flesta står! mina vänner är guld värda!

syster flyttade hem till Ludvika igen efter nästan 1 år i Göteborg så var skönt att ha min andra halva nära mig igen! <3

jag och emil har haft en underbar tid ihop men det tog slut och jag flyttade till min egna underbart och trivsamma lägenhet! jag har vart ledsen, jag har vart glad, jag har vart lycklig och jag har mått skit! Men mästa tiden av 2011 har jag vart så glad!

startat eget företag som jag själv driver. jag är välldigt nöjd med vad jag har åstatkomma.

Kan inte säga mer än annat att 2011 har vart ett superduper år! Tror nästan 2012 kommer bli ännu bättre ;)


Underbar TORSDAG!

Denna morgon har vart så bra!

Somnade nog direkt igår kväll när jag la huvudet på kudden.. inte vaknat 1ända gång inatt... vaknade 7 och låg vaken till klockan ringde! hehe så skönt att få ligga i sängen och bara andas! :)

Denna morgon har vart mer än perfekt! Även pappa har vart i och hällsat på i affären (den vanliga handlingsdagen med farfar) så kom även farfar in! Berättade att jag satte upp hans tavla på en gång jag kom hem på julafton!

Pappa har vart till posten åt mig och fixat! :) Så snällt!

Imorse han jag tillomed gå in till tvättstugan och boka tid så ska tvätta imorgon kväll... vilken rolig fredag då! hehe jaja måste tvätta! :) var glad att det fans en ledig tid som passade mig iaf! :) Så lär komma ihåg att köpa tvättmedel och sjöljmedel, lämnade även allt det i andra lägenheten sen har jag bara vart hos mamma eller hos pappa och tvättat så då har jag ju använt mig av deras! :) hehe japp! Spännande då!



halsduk... min bästa vän på vintern! Men vart är snön? fast idag behöver jag igentligen inte halsduk. är  helt varm i kroppen =D

Mysig kväller!

Direkt efter jobbet vart det att dra till Åhléns. handla lite nödvändigheter! :) in på hemköp och köpte godis, inte så mkt men alltid nått!!! hehe chillinötter, pepsi och käöpte även mjölk ojojj vilka framsteg! ;) hehe

Så när jag väl kom hem har jag spenderat kvällen i soffan och en riktkigt varm dusch! :) Så jaa inge film hehe bara tv... eller ja mäst datorn?

Bilder på oss barn! på mammsen sida! :)





Lite fler bilder som johanna tog på oss! jaa mamma och anders blev välldigt nöjda:) undra vilken av alla bilder jag ska förstora och sätta upp? hehe =D

Mmmm godis

Är så grymt sugen på godis så direkt efter jobbet ska jag in på Åhléns... sen ska jag in på hemköp och köpa godis! Är så sugen och har vart det hela dagen! attans så gått och mysigt jag ska ha ikväll ;)

Dagen har rullat på! Har blivit av med bilen som då syster och piere har lånat så de ska komma tillbaka med den innan 6 så får väl se! hehe + så är jag så himla kissnödig... det är det absolut första jag ska göra när jag stänger... kuta på toa!


Dagen började bra!

Försov mig! hehe skulle gå upp 7.00 då klockan ringde... snoza till halv 8 sen tryckte jag av larmen och somna om och vakna 10 i 8a! hehe bra bra men jag han fixa mig ändå! ;)

Möta upp emma kl 9 för att ta en frukost på bk! Riktigt gått allt!
var så trött så kännde mig lite off.. åt en as stor räkmacka och så var jag proppmätt! hehe mumms! mysigt att träffa lilla Emma! hihi <3

Står här på jobbet nu och fryser! ska lägga in en hel del beställningar nu under dagen då det är välldigt urplockat! så behövs verkligen!



hoppas på att denna dag kommer gå fort! är så frysen.. har strumpbyxor på mig under byxorna för lite extra värme! hehe uggs och raggsocker på! Idag efter jobbet ska jag gå in på Åhléns! måste köpa mer lakan då jag bara har för 120säng. har 2st för dubbelsängen men kan säga att jag behöver flera! hehe :)

kanske hittar på nå annat roligt att köpa också! det vet man ju aldrig ;)

Musik och skönheten och odjuret

Bra bra blandning ;)

En frysen och nerkrupen emmis i soffan!



Idag är det tisdag! öppet som vanligt på stan 10.00-18.00 dagen har gått fort! men har vart så kallt så uggsen och raggsockorna fick sitta på hela dagen allt! hehe
men kom hem och så har jag legat i soffan och gåttat för mig själv och pustar ut och andas!

hahah
Slog på tven på en gång och vilken film var på teven... jo Ice age (första filmen) hehe så mysigt! Har ju kollat på 3an ett antal många gånger så var ju allt lite komiskt! så kolla på den och myste! :D

Klockan är halv 9e och är så tröttis så blir en tidig kväller! Ska ju ha en daite med Emma imorgon bitti på BK så ska bliu så roligt att träffa min nyförlovade stumpan! ;) tissel tassel!!! hehe




nej kanske kolla på någon mysig film innan jag ska sova? jaaa =D

Sliten emmis en måndag!

idag är jag så sliten. känner mig så slut och trött och ja välldigt dålig. bakfull på jobbet är inget att rekomendera....


mysklädd iaf så behöver inte frysa... ragsocker och uggs... mmmm

Resten av helgen!

juldagen vart det att fira jul i gubbo med mormor och morfar, sara och små flickorna och självklart mamma och anders! Var mysigt! Men vi kom precis när jerry och hans kompis bärde ut deras soffa för att ställa in en annan! hehe SÅ vart ingenstanns att sitta men den som tyckte det var jobbigt och konstigt att soffan försvann var ju då Gizzmo! haha knas hunden... hon vart helt förstörd av att hennes favvo platts bara försvann.


direkt när en ny del kom på platts av soffan så tog gizzmo första chansen och hoppa upp och la sig! ojoj hur skulle denna hund klara sig utan en soffa?

så kom nästa del så skulle hon promt hoppa över till den innan de han hacka i hop den... (denna hund kan alltid göra en glad)

Monster katten emil som är så jävla stor! han är enorm men syns inte på bilden men han väger iaf mer än vår hund Disela!


Kom hem strax efter 3 så åkte jag och hämta jennifer och vi börja fixa oss i våra zippereller! hehe ziperell mys ;) så kom johanna också och fixa sig och gud va vi har haft kul... skratta som en tok om att "tejpa brösten!" hahahahha ja herregud! men vi löste allt tillslut! drack drinkar och shotta så vi var ju kalas när vi kom på förfesten! hehe Sen folkan där jag träffa på hela familjen! ja riktigt roligt men attans så trångt...


Bilder kommer sen! har inte hittat kamerasladden.. den bara försvinner hela tiden. nu när jag har en fungerande kamera vet jag inte vart sladden eller laddaren är! bra emmis......

Julhelgen!

Det har vart julafton.. har fått en hel del roliga saker så är super nöjd! Ny dvd, mysbyxor, tofflor,muggar, voffelhjärn, socker, strumpor, pengar, chocklad, sprit, liten stekpanna! jaa massa smått och gått.. säkert glömt hälften! Fick även en tavla av farfar som åkte upp på väggen direkt jag kom hem!

jaa! Började med julafton hos mamma, och anders med syskonen och karlerik. fick massa god mat och öppna julklappar! Roligaste var när mamma och anders öppna sina paket från oss barn för mamma vart att grina så glad hon vart! hehe Dom fick ett jätte stort kort på oss 4a ungar som Johanna tagit på oss! 1stort seriöst kort sen 1 litet mindre flumbild som ser så härlig ut!

¨ån jävla härlig bild! hehe Den ser så skön ut! robban, tom, jag och cassi! jaa riktigt nöjd! Den seriösa bilden har jag inte! Så ska skaffa mig den! :) Tänkte själv göra en förstoring på denna och ha i mitt hem! :)

sen vart det att åka till pappa och fira jul där med tjocka släkten! Vi kom precis i tid till kalleanka! hehe Så vi vart där hela kvällen så var mysigt men var så trött så somna i soffan! hehe jag drack ju lite jag så cassi fick köra detta år så då hade hon min bil! :)

GOD JUL!

Idag är det julafton! Känns inte alls som det! Ensam i lägenheten och ska kl 12 åka till mammsen och anders! Sen vidare till pappsen och anna! Kommer väl få lite julkännsla när man får öppna paket iaf! hehe

Igår var det öppersittar kväll med bingolotto och det tillbringades hos mamma och anders! var roligt och mysigt men tur som jag har i spel så vann jag inget! Robban hade 2 lotter och vann 100 kr på varje lått förstsa spelet! jaa  tur någon i familjen har tur i spel och kärlek då! hehe Så mamma fick klia mig i huve.. satte mig på golvet neranför henne med huvet i hennes knä så fick hon klia så jsg höll på att somna! så skönt! hihi

God jul alla =D

jag och disse för några jular sen!

Dan före dopparedagen!

Idag är det dagen innan jul! japp.. imorgon får man öppna paket! ska bli så roligt så! tihiiii så mysigt! Inatt sov jag så bra upp tidigt och pigg som bara den! Kommer vara död ikväll hemma hos mamma och anders när det är öppesittarkväll med bingolotto! kanske somnar däremellan! hehe

Denna dag har det vart välldans mkt folk så det är ju as roligt men börjar lugna ner sig mer och mer! men känns som om mina saker börjar bli urplockade! hehe
cassi har vart här hela dagen! gått kanon bra! Kassa tar kassan och jag får ta paketinslagen! cassi vill inte slå in paket så är full fart med det! hehe


Kom ett bud idag med en blomma! Var lite fundersam vem jag får blommor av innan jag läste kortet! Var från familjen Windahl så var ju riktigt gulligt av dom! Så det värmde verkligen! Saknar dom också! Massa tack och massa jule kramar till er <3

Lägga huve på soffan och kolla på disneyfilm!

Det är min torsdagskväll det!

Är så taggad på att få åka hem.. är helt slut och känner mig sjukt sliten så gud va jag ska gosa ner mig i soffan eller sängen och sova till imorgon när klockan ringer! hehe Mmmmm

Denna dag har rullat på fort! Cassi har vart här 11-18 så vart kanon! Behövs i denna julhandel! :) Imorgon blir väl ännu värre så då kommer cassi kl 10 så härligT! hihi sen är jag ledig i hela 2dagar! nu är jag kissnödig... jaa så ni vet!


Prövotiden är nu slut!

För prick 2år sen hade jag uppkörning kl 13.00 fy satan så nervös jag var då! haha

Iaf!

Min prövotid är nu slut så nu kan jag börja köra lugnt för nu är det ingen spänning över det hela! haha Gud så skönt =D

Torsdag idag! Snart julafton! Jobbar idag och imorgon (då har jag jobbar 12dagar i streck) sen är jag ledig 2 hela dagar vilket ska bli UNDERBART! mmm

Cassi  kommer hit idag och ska jobba! Hon börjar 11 så då blir det flummstuga inne på smycka! hehe Ska bli super!

Igår hade jag Therese här! Hon var social och ville prata och träffas så hon vart att hjälpa till här inne och fan va stolt jag är över den tjejen! Blir så imponerad av henne varje gång jag träffar henne! Underbart! Från den blygaste tjejen till värdens smile i ansiktet hela tiden! Det är så roligt att se! Så hon tog tillomen kunde så gav henne en nykel å så körde hon på! ;) Så hon var kvar till stägning så gick vi och åt på subwat efter! Var så mummsigt gått som vanligt!

Så hoppas att denna dag kommer rulla på fort och allt! Ska även fixa de absolut sista klapparna idag också! Så ska bli spännande allt! ;)

hahah gammal bild! ojojj ja Dagen börja bra och tror att dagen blir bättre ;)

onsdag! Snart julafton!

Idag är det onsdag och veckorna går så fort!

Igår kväll var första gången jag lämnade butiken utan att stänga den! Cassi ikom och ställde sig här kl 18.00-19.00 så jag kunde åka till blge med Johanna och hennes bror fredrik! Var trevligt!
  Fick en ny bh... hehe så känndes bra och inga krångel heller de bara böt ut den! SÅ var glad! Var en tröja som följde med mig hem! Sen köpte jag 1julklapp till syster så nu är hon helt klar! Pappa och anna är jag klara med! Imorgon blir jag klar med mamma och anders också! känns ju kanon! hehe!

Kom hem sent som gatan igår kväll... kom från blge vid 9e tiden, sen åka ut till mamam.. kom ju på att jag fixar min egna lön så var tvungen att fixa det så jag får ut nå denna månad! hehe Kan behövas! Så fick jag mat och var hemme efter 10 så vart att duscha och lägga sig i blött hår! så håret var super roligt i morse!!! eller inte.. Men har sovit gått iaf :)

Står på jobbet nu som vanligt! en hel del folk i farten! Imorgon och på fredag så kommer cassi vara med här! Så då slipper jag ju vara ensam! hiih Har städat lite inne på "personalrummet" så det är inte lika mkt papper överallt!


Emmis! Använd huvet ibland....

Ibland lär jag tänka efter 2 gånger när jag är impulsiv! hehe 10i 18.00 så var jag så taggad att få sluta! hehe började med lite papper så det skulle bli fort ut! Men så hörde jag kararna i fiket prata om att gellerian är öpet till 19.00!!! 

NEJJJJ!!!!! HUR FAN KUNDE JAG GLÖMMA BORT DET? FAN SÅ BITTER JAG VART! så vart 1timme och 10min kvar till stägning och inte 10min... så surt. så vart ingen kupolen för mig och johanna... hehe attans.
vart att avfärga Johannas hår istället! så från rödtott till typ blondi! hehe Så vi gick och handla.... höll även på att lämna bilen på stan för jag var så bitter.. haha min knapp på nykeln är slut på batteri så får låsa upp med nyckeln till bilen och det hade mer eller mindre frysit fast så fick inte upp biljäveln..... var så irriterad och förbannad! så till slut fick jag upp den efter några damp utbrått!!! hehe sen skulle jag hem och byta om... stälde bilen låste bilen med nyckeln efter lite omomen.... haha upp i trappuppgången och kan inte hitta hemnyckeln.. YES!!! Johanna tog min nyckel för hon åkte hem till mig för att hämta min bh som är sönder för att vi skulle komma iväg till blge så fort som möjligt! haha

Så ja, var bara att åka till johanna utan att byta om så låna mjukisar och färga håret på henne! Vi köpte även en varsin fisk gratäng och fan va jag brännde mig i gommen... har ont än!

Ja iaf! Vi avfärgade håret på johanna och fan va ljust det vart! Har aldrig sett johanna i sån ljus färg men faktiskt så tycker jag inte att det vart att se allt för dumt ut? hon var fin i det och avfärgningen tog grymt bra!




Vart riktig skillnad iaf! Ojojjj det röda åkte verkligen ut! hehe

impuls emmis! Blge efter jobbet!

Jag är ganska impulsiv av mig! hehe direkt efter stägning blir det blge med johanna! Mysig! Så ska avfärga och färga hennes hår imorgon istället för idag! :)  min bh gick ju sönder i bandet för några dagar sen som jag inte köpte för länge sen!!! så Johanna fick mina hemnycklar att åka och hämta den och så åker jag och hämtar upp henne direkt efter jag stängt! har ju inge kvitto kvar på den men vem fan har kvitton på underkläder eftersom man inte får byta på sånt? haha ajaa ska gå bra annars får de utskällning av mig! :)

så ska bli mysigt med en utflykt! haha Men ingen nagel har gått av än så länge iaf så det är ju bra ;)

Denna dag har gått undan! Vart en hel del så det är roligt! Har fått 1 till julklapp också! hehe från annonsbladet! godis så det satte ju inte fel! hehe


Nedräkning!

Nu är det dags för nedräkning! Snart julafton! mysigt som alltid! Sen är det juldan! mmmm Ska bli så himmla roligt med folkan! hehe

Undra va jag får i julklapp? är inte så förtjust att bli överaskad! hehe Vet iaf va jag får av cassi! hehe mamma har jag ingen aning om. pappa har jag någon aning av! Men jag klurar nog ut alla paket innan jag öppnar dom på julafton! haha jag är rolig jag!

Fått julklapp av galleriaföreningen! hehe en påse med smått och gått av mammas butik! haha mamma la ju i det som hon viste jag har! hehe ;)


en trött emmis!

Legat i soffan hela kvällen! helt slut efter 7dagars jobb! så blir det 5till nu sen lite ledigt! direkt efter jobbet vart det mcdonalds med mammsen! sen hem, kollat på draktränaren, ice age och tagit en riktigt lång och skön dusch! mmm :)
Nu soffan och kollar på beck -sissta vitnet

snart sängen!!!



natti natti

Igår +idag!

Igår kväll åkte jag, cassi och johanna it till björsjö! Tog inte 1 timme denna gång så vi är nöjda! Åkte fel en vända men mäskte att det inte var fel så vända nästan på en gång! haha

Vi var ut till Emelie och tim! Emelie fyller 20år idag! Så massa grattis till min mamma Emelie! =D

Gammla bilder som gatan! Fan emelie! Vi börjar bli gammla <3
Jag och emelie sommaren 07?

Sen vare ju dags att färga håret brunt för första gången i våra liv! haha Undra vart den gräsliga bilden är på det snygga råttfärgade håret?

Vi färgade från blont till brunt. Vi köpte någon färg och både jag, emelie, milla och cassi fick panik när vi fick ur färgen ur huve för vi fick verkligen råttfärgat hår? haha så jävla gräslig färg det vart!
så vi tog moppen och åkte ner till närmaste affär och köpte en as mörk brun för vi ville inte ha råttfärgat hår! så ja! haha fyfan vilka minnen det finns!

Sen nu i april ska Emelie och Tim få en liten knodd! Jag tror de kommer få en tjej! eller ja, jag har bestämt det! haha =D Gud va mysigt det ska bli! Längtar!

Små skitar och nu är vi 20 år båda två en emelie är tillomed gravis! SÅ mamma emelie <3

de bjöd på chescake så emmis var så nöjd!


det snöar glass i stora lass!

Vart grymt sugen på glass så det vattnas i munen på miG! humm.... undra om man ska köpa glass i fiket? men kanske inte är så snyggt att stå och mummsa på glass när det kommer kunder? hehe men en cola ska jag iaf köpa... mmmm

Idag har jag haft hur mkt tid som hällst.. så lockade håret och han med allt... Men vad glömmer jag? jo alla mina ringar, armband och klocka.... känner mig helt naken? hallå? va jobbigt.. jaja  tur jag har en hel butik med sånna grejjer då? anledning till att skaffa nå nytt? ;)
man borde väl kunna tolka det så?



TREVLIGT! hihi

Nej nu vill jag att klockan ska tiqa på... 3timmar och 45min kvar. har haft öppet i 15 min! bra bra Måste ha nå sött....

Söndag! tagga för jobb!

Inte sovit så bra inatt! Sovmorgon idag då... öppnar 12.00 så då kunde jag sova ut lite men ice vakna 07.00 as pigg och så! drygt som fan...men tvinga mig själv att ligga kvar halvsov och så sen gick jag upp kl 9, duscha och så har jag fixat mig. lockat håret och grejjat också! även har jag hunnit ätit frukost! hihi



Skottskadad man i ludvika

Ja inatt mord idag vid 1tiden kom det in ett larm om en man som blivit skuten i brösten? jaa fyfan dags att flytta? usch så jävla läskigt och obehagligt! Ja får inte gå ner på stan nå mer för mamma... så nu tvingar hon mig att använda bilen!


Halloween

Årets halloween var så jävla rolig! hahah vart och tänka på det när jag såg bilder på mig och jennifer! haha Nätstrumpbyxor (kassler ben) hehe




Sån rolig kväll! (=

Pappsen och hundarna!

Igår innan Johanna och fredrik kom på besök var jag till pappa och hällsa på! :) Träffa Trixi som nu är förbi disse i storlek! lilla vilden! gosigaste!!!

Åt av pappas pankaka och pappas godis och drika! hahah

Trixie är valpen, hon med vitt på tassarna och Disse som är helsvart! :)


Jag har ljus i mitt hus (lägenhet)

Igår var elektikarn Fredrik och Johanna knas panna hemma hos mig! hehe Fredrik satte upp min lampa. hade köpt en kontakt men så klart hade jag köpt fel så han koppla ihop sladdarna istället så ingen kontakt! haha Så jävlar va ljust det vart i vardagsrummet när lampan tändes! haha STRÅLKASTARE! hehe men vart helt nöjd! Tack så mycket <3 Underbara vänner man har!

Elektrikarn ;)


Står på jobbet och har ont i min vänstra fot (var tvungen att tänka efter, har svårt säga att det är höger eller vänster. lär alltid tänka att höger är den jag tar i hand med!) så jaa! vet inte varför men så har det och ont har jag! hehe





Vad är det med Ludvika?

Man vågar inte gå själv hem efter fest eller nått! Inte jag iaf och skulle aldrig göra det! det är tragiskt!

Inatt vart en man mördad här utanför gallerian. helt sjukt! I lilla ludvika ska något sånt här tragiskt hända! Men får ju fan hjärtattack!



Läs hela artikeln här!

Hur glad blir man?

Imorse när jag skulle ta på mig bhn så gick bandet av? öö jaha? min nyinköpta bh... så nu lär jag till blge för den också! Vart helt paff... har knappt användigt den! Super duper tråkigt! :( För den är riktigt fin... huhu

Men men får försöka ta mig till blge! De har väl öppet till 22 någon dag?



Snart stägning! 27min kvar! ;)

Snart är fredagens jobb slut!

Haft en mage som strulat hela dagen.... har as ont i magen och känns som mensverk men nej jag ska inte ha och har inte det! Så bra irriterande!

Fortfarande nöjd över min ring! hehe

Imorse tog jag bilen till stan. har ju gått hela förra veckan och denna vecka men ska in på systembolaget idag efter jag slutat så orkar inte bära på allt då! Trök och tungt! hehe Så ska ladda upp inför jul och nyår för det brukar alltid vara så utplockat dagarna innan så lika bra att vara snabb! ;) hehe

Gud vilka goa människor det finns som man verkligen får lende på läpparna! :)

haft nytatuerade marcus inne här och herrjat idag! eller rättare sagt kallad tummarna som han är känd för förtillfället! hehe smartskaftet klämde tumarna i en plåtpress! men nu ser de bättre ut när allt bandage har försvunnit bara lite kvar! :) alltså denna dagr har flygit iväg! så himmla hörligt! Till unch åt jag lövbiff och pommes! Men synd så han jag inte äta det när det var varmt, han bli jummet kallt innan jag fick i mig det! Attans.... och inte har jag nå kylskååp! hehe Bra dag för dunderklumpen! =D


I'm Perfect -Follow your heart




Helt underbart nöjd att denna snygga ring nu pryder mitt finger med såna fina budskap på! hehe nöjd tjej! Eftersom jag inte har någon pojkvänn att skämma bort så skämde jag bort mig själv med denna ring! Man kan beställa exakt själv hur man vill ha ringarna och hur graveringen ska vara och priset varierar en del beroende på gravyr och så! denna gick på ca 2500.- men vafan det är jag värd!

Igår slog jag av mig tumnageln! Attans så ont det gjorde och stog med en kund så kunde inte skrika häller! hehe Så otur att jag skulle med mamma och lollo till blge. hade ju bokat tid åt dom för de ville fixa naglarna. jag skulle hämta ut min kamera så nu funkar den! Så han dom fixa mina naglar också så nu har jag nya frächa snygga naglar också! hehe

var helt blå på hela naglarna igår! Ja bra släktdrag man har från mammas sida. Mamma känner igen tecknen så väl när hon såg hur blå jag var och händerna och naglarna så ja bra jobbat hjärtat mitt! hehe

Hela räddningstjänsten inne i Smycka!

Dagen började bra! Frukost med Emma! Satt och tjattra och massa!

Sen gick jag för att öppna butiken och går in i personal rummet där jag håller på att avlida! DET STINKER AMONIAK I HELA PERSONAL RUMMET! Tur att jag hade stängt dörren igår kväll så det inte stank i hela butiken! Så ringde till fastighetsägaren.
  de lukta på våningarna ovanför. De kom ner till mig och öppna dörren och stängde den fort igen! stanken var så frän och så jävla hämsk... själv var jag så dum och gick in kolla runt och undra vafan är det som luktar? jaa så gick runt och sen när jag gick ut var jag helt rödsprängd och kännde mig en aning snurrig! Så kom Emma! som var med mig hon vart också lite snurrig och det stiks i hela ögonen!

SÅ jaa brandmännen kom med gasmask och in i personal rummet och få ut kylskåpet så ja! Det stinker fortfarande blää där inne.. Jaa denna torsdag har vart händelserik! Får ju ett nytt kylskåp iaf!

Tänt doftljus i både butiken och i mitt personalrum!

Emma tog smygkort! Vet inte nå hur många räddningskänst men det var här  inne! heh en hel del och en av de hadlade julkapp så det var ju bra! haha

Nyårskläder spikat!

Har beställt det där enkla linnet i silver med så snygg rygg!! hehe hoppas det inte blir nå strul så jag hinner få det till ny år men borde ju inte vara nå problem? är ju typ 2 veckor kvar!

Har även kutat runt på stan och kollat efter ett par nya glansiga / skin byxor men finns ju inga? på lindex var de slut i min st.. huhu har ju ett par från lindex men de är så stora så lär ha ett par mindre! Men köpte iaf ett par svarta strech aktiga byxor (typ som jag har sen tidigare bara att de börjar bli så slitna) så ett par nya fick de bli så de är enkla och passar till linnet på nyår :) hehe


Klockan är redan 3 så bara 3 timmar kvar sen blir det träning! haha tur jag har snälla kompisar som är sociala på fb! hehe ska ringa till nagelsaken i blge idag och boka tid åt mamma och lollo som ska fixa naglarna imorgon! hehe de blir lite avis när de ser mina naglar ;) Jag ska ringa till expert och kolla hur länge de har öppet imorgon för har fått sms om att  min kamera är lagad och finns att hämta ut! UNDERBART!


Inkörd på det gammla traditionella!

Igår var det ju Lucia! Ludvikas lucia var brunhårig! Hon var verkligen jätte fin! Alla var super fina när de gick igenom ludvikas galleria och sjöng så fint och med levande ljus! Underbart fint!  men nått jag är inkörd på det är att lucian ska vara blond och lockigt hår! humm... undra varför? tycker det är ovanligt många brunhåriga lucier nu för tiden. det var väl mäst förut det bara var blonda eller så kanske det är mer "ängel aktigt" att vara blond lucia? jadu bra fråga! hehe

Ja närmare vågade jag inte gå! hehe Men iaf så var luciorna super duper! Kan ju glatt medela att det är jag som designat årets lucia smycken! ;) mmm


Tralla laaa! :) Onsdag idag!

Godmorgon alla glada!

Mätt i magen och busig! :)

Igår när jag skynda mig att stänga och dra iväg.
Då glömde jag allt... min mössa, mina vantar så jaa!!! Men tur har man ju reserver hemma! hehe Cassi skjussa hem mig! Så imorse vart det att dra på sig supervarma mössan och så skinhandskar som inte var så varma! hehe Men det gick. Glömde även hörlurarna så kunde inte lyssna på musik när jag gick ner! attans... men det funka  ändå! Packade med mig träningskläder så får se om det finns någon lust och ork ikväll efter jobbet att gå och träna! Har inge träningsverk nu, eller ja lite i bröstet.. sen har jag typ streckt baksida lår och det gör fasiken ont! ajaa det går över




Ja den är iaf varm så klagar inte! Men det är inte 'hårig' hela mössan, bara fram och ner lite och en toffs på huve typ! :)

TREVLIG dag alla :)

Jag är ett buss frö!

eller ja.. mamma har alltid tyck jag vart ett busfrö och en troll unge!hehe efter jobbet vart det mat på kina och fick massa god mat! Det var mammas personal och deras barn + mig och cassi! :) Var riktigt trevligt och gud så gått det var! Oxfilé för min del och sen vart det banansplit! hehe underbart!



Nu ska jag hoppa i sängen och sova! Natti natti!

Nyår!

Snart är det ju nyår så då lär man ju bestämma kläder inför det också! hehe juldagen har jag redan bestämt mig vad jag ska ha! Men så är det nästa vända! humm... Funderar på detta silver linne men sjukt snygg rygg! ´så enkelt och snyggt till ett par svarta byxor eller en svart thait kjol? eller om ja ska ha den i svart! Men silver passar ju till nyår och eftersom mästa del av min garderob består av svart så kan det ju vara roligt med lite variation! på juldagen ska jag ju ha min blå kläning med knyt rygg! mmm va jag längtar! (A)



Ja ska bli spännande! Med dessa snygga ryggar blir det ju alltid problem med BH hehe jaja antagligen kör man ju utan bh eller så blir det att använda frebra (hur det nu stavas!) löser sig alltid! jaa men fan tror jag klickar hem den!

Hur dålig humor har man?

Har gått bak i min blog och läst lite och sitter och skrattar för mig själv! haha Hur mkt jag har skrivit ut och konstig humor jag har! Som skrattar åt mig själv! ojoj

Funderar stakrt på att bli blond igen! Saknar det blonda håret! Det är så mkt roligare att fixa, locka och allt!



miss it!


Lucia +Farfars 87års dag (tror jag det är?)


Idag är det farfars födelsedag! Tror han fyller 87 eller om det var 86? ja nått åt det hållet är det iaf! Så massa grattis till min farfar <3


Eftersom jag inte har någon pojkvänn denna jul att skämma bort så har jag nu beställt mig en helt egendesignad ring! Till mig själv i tidig julklapp! hehe underbart! Silver ring, bred så utvändig gravyr där det står I'm perfect och så invändig gravyr i ringen där det står Follow your heart beställde den igår och den ska bli skickad imorgon så i slutet av denna vecka kommer jag ha värdens snyggaste ring! Längtar! hehe Kommer jag på något mer ord så kan jag ju skicka in den och låta de gravera in något mer på insidan av ringen! Jaa kommer bli så härligt! Man måste ju allt skämma bort sig själv, dyr ring hehe men jag känner att jag är värd det! :)

Min älskade farfar! <3 Grattis Grattis!


Idag känner jag mig på riktigt bra humör! Vaknade innan klockan ringde och vart så pigg och glad så fick verkligen sova ut i natt!

Igår kväll så satte jag mig med min externahårdisk och förde över allt jag har på min lilla dator till externa hårdisk! + att kolla igenom alla bilder jag haft på emils dator var roligt! Finns så himmla mkt spännande och gammla bilder jag saknat! Så ikväll blir det nog ett inlägg med gammla bilder som jag kan sitta och skratta åt! hehe Fast först blir det mat på kina! Börjar redan bli hungrig!

Har kommit underfull med varför jag inte äter frukost så ofta! det för man blir hungrigare lättare på dagen! hehe äter jag inte frukost så är jag inte hungrig förens på eftermiddan typ! Bra skummt?


Julpyntat!

Fick skjuss av mammsen hem så slapp gå! Otur för mig? hehe

Men först gick vi till Åhléns och kika.. Köpte en ny matta, kökshanduk och wax strips (AJJ) sen gick vi till hemköp och handla lite mat men attans.... köpte 2 blommor med glitter på så var ju bara tvungen och 2 krukor! hehe köpte korv och kötbullar! får se va man ska göra med det? typ!





Tillomed min adventljus stake hitta fram idag! hehe så börjar med 1 a advent, sen det 2a advent och så 3e advent ssen är jag i fas! Man måste ju  ha den fina trappan!


Säng gaveln! Underbart att man kan ställa saker uppe på! hehe Den blomman och krukan köpte jag igår när jag gjorde på ett försök att handla mat!


Jaaa nej idag ska jag hoppa i säng tidigt! Imorgon blir det kina med mamma och hennes personal och barn! Ska bli trevligt :)

Frukost och lunch

Har träffat mkt trevligt folk idag! Först frukost med tjejerna sen kom johanna förbi och så kom jennifer förbi! Så vart tillomed att komma ut lite så då gick vi och köpte strumpbyxor inför folkan, tänkte ju först att jag skulle ha vanliga bruna men vart ett par lite svarta med glitter på! hehe superduper ju! :)

gick till posten skicka ett guldhalsband. sen bestemde vi oss för att köpa med subway så så fick det bli så satt vi och tjatra bakom och åt macka! hehe riktigt gått var det allt och kakan är ju absolut godaste!

Denna dag har gått super fort och jag är super kissnödig! attans.... hehe MAMMA (A)


NEJ!!! huhu

Hur kan man vara så korkad? känner mig så bort blåst ibland.... mitt julgodis ställde jag på diskbänket utan att tänka att det blir varmt så nu har en del chocklad smällt! :( hhu ajaa det går nog att äta när det stelnat i påsen! haha en ända kaka alltihopa! kan ju inte bli så dåligt! Måste ju bli kanon ;D

Man har då allt värdens bästa moster <3

Min moster kom förbi nyss men påsar med godis! hehe Hembakat godis och attans så gått allt är! Har någ ätit av varje sot redan! Det går undan (A) Så en påse med godis och en påse med bullar! Cassi fick lika och så fick vi en tomte söt sak också!!!!




Bra att jag inte har köpt någon lunch än för kommer ju absolut inte orka! hehe ska ta en till godis nu (A)

Måndag!

Måndag igen! Denna måndag börjades med Frukost på BK med cassi, emelie och milla... riktigt mysigt! :) Emelie fick sin födelsedags present av oss då! Vi passade på även om hon fyller på söndag och vi ska fira henne på lördag men milla kunde inte bli med då så då passsa vi på att göra det nu medans alla var med!

Emelie fyller 20 och hon fick av oss tre ett babygym och en ny hårfön! hehe Babygymmet är ju då inte till emelie eller ja på det viset är det ju till emelie men det är menat åt bäbisen i emelies mage! hehe :) Mysigt med babymage !

Åt en leverpastej macka och te! Riktigt mumms! Bilen står hemma också! Cassi kom förbi och hämtade mig så ska iaf gå hem efter jobbet så det ska bli skönt! :) Röra lite på sig!

Så kommer väl träningsverken smyga sig på under dagen! hehe

Hoppas denna dag går fort! :)

In actions!

Jennifer in actions! hehehe Igår efter yogan körde vi lite annat också!




hahaha

Yoga!

Kommit hem, duschat och poppat en påse med popcorn! Salta och goda så klaga inte!

Yogan gick väldigt bra så vi ska satsa på att köra det igen på söndag! Trodde inte det skulle vara så drygt men det var en aning drygt.. väldigt avslappnande så bra att göra när man behöver varva ner och tänka igenom allt som snurrar i huvudet på en! Jag och Jennifer ställde oss längst bak! hehe kändes bra det när man stod på alla 4.. svanka och sånt sen stå på alla 4a med arslet rakit upp i luften! hehe SÅ vi gjorde ett bra val tycker jag! Trodde bara det skulle vara tjejer men icke det! hehe :)



Så yogan höll på i 50 min efter det vart att det att gå på bandet och köra lite maskiner och fan vilken träningsverk jag har i mage, rygg och bröst! Får se hur man är imorgon! hehe Men imorgon blir det inge träning! Blir på tisdag igen!

Imorgon bitti blir det frukost med, cassi, emelie och milla :) Mysigt! hihi

Har städat hela lägenheten så känner mig så duktig! hehe :)

Söndag -Min lediga dag!

Idag är det min lediga dag! hehe Gud så skönt! Vaknade 09.00 låg kvar i sängen med datorn. Första jag gjorde nu när jag gick upp var att byta gardiner i vardagsrummet! Vart lite juligare! hehe
Igår!!!

Vart det träning direkt efter jobbet och det gick riktigt bra! :)

Senare vart det hem till Johann och Fredrik! jennife och crillo var med också! vi gick och kika i jennifer nya lägenhet som hon flyttar in i så småningom! Spännande! Kommer bli super!

Sen kom vi på att vi skulle baka pepparkaka! hehe så vi gick och köpte deg och pepparkaksformar! Underbart och degen var välldans gått! hehe Så gick bra! Vart lite långtråkigt så sissta degbiten kavla jag ut till en stor bit och in i ugnen med den! hehe så går det ju att göra om man vill! hehe

Sen kom vi ju på att vi ska ha glasyr också! Vart lite jaaa... kladdigt? kännde mig som barn igen och vi alla bara satt och skratta och flumma och höll mer eller mindre på att dö? jaa as roligt och glasyren var också riktigt go!





Bästaste och snyggaste konstverketet vart ju iaf!....


Vart en välldans rolig lördaskväll med en massa kladd! hehe Sen vart det Star wars! hehe Sa att jag aldrig hade sett det så då vart jag ju tvungen! Men helt okey.... Fick ju iaf skratta år R2D2 som dom kallar mig för när vi spela fotboll! hehe ;)

Nu ska jag städa på min lediga dag! Man lär ju som sagt passa på! hehe

igår var den någon tjej som "busringde" med dolt nummer.... Först hade de ringt till cassi och frågat henne om mitt nummer men cassi gav inte dom mitt nummer men de fick tag i det i vilken fall så de ringde till mig.. är det emmis? jaa bara fnissa så shit... har jag blivit populär bland små flickor? De lär ju ha fått tag i mitt nummer av någon jag känner eller så för mitt nummer finns inte på hitta eller så! Bra spännande? haha Ja jag la iaf på

Helg

Nu är det snart helg för mig! 15min kvar! hehe ska börja byta skor nu så jag bara har att stänga och sticka sen! hehe Måste vara snabb!!!! Har så mkt kläder jag ska klä på mig! Gå till MåBättre, byta om tills träningskläder och se hur mkt jag orkar med! Men ska väl gå bra! Springa och lyssna på danza kudoro! Bästa springlåten ever! haha Kommer lyssna sönder den, när jag tränar sen på fest ju!


Idag har det gått bra! Men är så kissnödig så det är det första jag ska göra när jag stänger är att kuta på toa! hehe jaaa så jadu! Har inte så mkt att skriva...

Längtar till sommaren!

Sommar sol och bada med en massa glass


This is the day


Flumburk!

Igår gjorde Johanna mig sällskap i butiken från 15.00 till stägning! Sen gick vi och satte oss på coco thai och käkade god mat för det var vi värda!!!! hehe Jag är segast på att klä på mig! Har så mkt kläder så det tar sån tid! hehe Även om jag fick försprång så han johanna bli klar och fick vänta på mig! Attans....

Sen efter maten handla vi lite godis sen hem till mig! Kollade på resident evil, 3an och 4an! Kanon bra så är nöjd men attans va min dvd cpar? åhåååå Pappa jag önskar mig en ny dvd av dig i julklapp! det behövs för den hackade upp sig hela tiden och dampa sönder! Har en ny dvd men den hittar jag inte dosan till så denna som jag har är någ ett antal år nu! hehe

Men efter många om och men så kom igenom filmerna! hehe så stolta! Seb såg vi på idol finalen så Amanda van, Jasså? det trodde man ju inte? hehe :)

Duscha och lägga sig i blött hår! hehe Såg ut som ett trollbo imorse men fick skaplig koll på det! Gick ber till jobbet idag med! Så kände mig as duktig! Packade även med träningskläder så ska gå till gymmet direkt efter jobbet och springa av mig lite överskottsenergi! Har sån jävla träningsverk i ryggen och min mage är helt förstörd i träningsverk så får se hur detta pass kommer gå! hehe jaja det går som det går! :)

Ludvikas yngstaste entreprenör

Klicka HÄR så kommer ni till interljuven som en tjej kom in igår! Hon tog kort och stälde massa frågor! :)




hehe jaa kan ju inte påpeka att mitt hår var i bästa skick denna dag hon tog kort! hehe gå och lägga sig i blött hår så är det bra svårt att få någon ordning på det på morgonen! hehe att man aldrig lär sig! :)

Använda benen istället för bilen!

Imorse var jag grymt duktig! Jag klädde på mig som en dåre! Och gick ner till stan! Kollade inte äns på bilen! haha lämnade bilnycklarna i lägenheten så jag inte skulle ångra mig när jag kom ut! hehe



Klädde mig så mysigt! Har annan tröja under så denna drog jag bara över för att inte frysa sen stickade sockor och mina varma uggs! Vinterjacka, halsduk, mössa och vantar! Gud va jag kännde mig duktig av att gå! hehe

Så bör jag skor när jag kom till in i affären. och av med sockorna! Så yey så :)

skum färg min gröna linne fick! Det ser blått ut men ice, det är grönt  så låt inte ögat lura er ;)


Igår kväll drog jag till gymmet och var hurtig!
sprang på springbandet i ca 30 min och kände mig ganska så slut men det gick jävligt bra iaf! Sen körde jag maskiner. ben och mage! har lite träningsverk i benen och fan va träningsverk jag har i magen! Sen strächa jag as hårt så! hehe

Mina taitha träningsbyxor är för stora? värsta slappa så inte så jävla snyggt? hehe Men men... När jag är glad då älskar jag att äta mat (eller okey, låter överdrivet, är jag glad då äter jag iaf) känner jag mig lite deppig eller nere så glömmer jag att äta! Försöker iaf äta 1 riktigt mål om dagen! :)

Dagens händelse!

Jadu vart ska jag börja? Alla känner apan, apan känner ingen! Så känner jag mig många gånger! hehe

Iaf till det vesentliga med detta inlägg....

Gick över till mammas butik (life) och hon bara skratta och så... sen berättade hon att det var några kineser som höll p åatt ta kort typ vid utgången av hennes butik och hon trodde dom tog kort på varorna men sen när hon ser skärmen på kameran så är det på mig dom tar massa smygkort på? hahah Jaha

mamma höll på att skratta ihäl sig att de stog i hennes butik och zooma och tog kort på mig! haha bra roliga ändra! undra va de ska ha korten till då?






Var och köpte räksallad idag men njee tog lite från den och inte alls hungrig eller så.... snart är det stägning om sicodär 1timme och 40min sen ska jag tagga igång för träning! Springa skiten av mig till dansa kuduro! hehe

Idag kom therese in och babbla på! Så trevligt hihi vi har så mkt att ta igen :) Igår var även Tina och Emelie förbi så då fick jag klämma på bäbismage... mmm så mysigt och gud va det börjar synas! 4a månader kvar och åhåå så jag längtar!

Torsdag idag och snart helg!

Idag är det som sagt torsdag som det är 1 gång i veckan och hur många som hällst på 1 år! haha orkar tyvär inte räkna ut hur många torsdagar det är men en hel del är det! Han inte med någon fruksot idag! Somnade efter 12, gick och la mig i dyngsurt hår så det var inte alls så sammarbetsvilligt på morgonkvisten! Så jaa verry fluffy is my day!!

Nyligen var det hit en tjej som gjorde en interljuv med mig! från högskolan i borlänge! De har ett samarbete med DD (tror jag det var, dalademokraterna, tidning alltså) så hon ställde en massa frågor och tog en hel del kort så! hehe usch så pinsamt! men det blir nog bra Det är till en blogg så det kommer komma upp redan imorgon så hon ska skicka sen det hon skrivit ner så jag får läsa igenom allt och godkänna så det ska bli spännande! :)

Imorse var det fybubblan så kallt ute! brr hade nya jackan på mig och den värmde så det var ju kanon det! hehe men att stå och skrapa bilen i 100år för att kunna ta sig ner och även på insidan? gud så bittert... ska försöka börja gå för att skrapa rutorna tar nog lika lång tid som att gå ner till stan... Sen lär man ju skrapa ruterna 1vända till när man är på väg hem också? jaa!!!

Idag drog jag med mig träningskläderna i ett svep och hoppas att jag ska bli taggad att gå och träna direkt efter jobbet så vi får se om det kommer finnas någon ork till det! men har med mig min sak som man sätter på armen med mobilen i + hörlurar så nu jävlar! ;D kan ju inte telen gå sönder iaf! hehe


Nyheter! Stelt halsband!




Super nöjd! jaa helt nöjd med halsbandet!

Har haft en trevlig karl här! Tror ärligt att han vart helt kär i mig? han sa att jag var så fin, att jag kan sälja med bara leendet! Ja synd att det var en gift karl som var och handla presenter till sin fru? haha en utlänsk karl... Han pussade mig på handen när jag gav han sin påse sen kom han runt och pussa mig på varsin sida av kinden 2gånger medan jag sa Nej på engelska! hahaha jaa gud va han fjaska för mig! jaa man får sig allt mkt roliga skratt kan jag ju säga! XD

Härligast förmiddan! <3

Denna onsdag började kanon bra!!!!

Börja med frukost på BK med Emma! Sitta där och tjattra mellan 9-10. sen till butiken och öppna! Sen kom mamma och ställde sig så jag fick ut och shoppa lite med min shopping vän! haha :) Vi är duktiga på att bränna pengar ihop! Så nu har hon köpt julklappar och jag har köpt årets första julklapp! fan sås tolt jag är! hehe Dags att komma igång med det nu! Sen la jag undan ett par as söta tofflor inne på Kappahl som jag vill ha i julkapp av cassi! Så har skrivit sms till henne att jag har lagt undan en julklapp till mig själv som jag önskar mig av henne och att de ligger undanlagda tills på lördag! Så hon vet! haha usch va hämsk jag är med julklappar och sånt. Gillar inte att bli överaskad så jag lyckas alltid klura ut vad jag ska få innna jag öppnar paketen!

hehe sen köpte jag en träningsak till iphonen, en sån man sätter på armen som telefonen sitter fast i så den slipper flyga i backen varje gång! Vill ju att den ska hålla! Så vart en sån och så köpte jag mig en ny vinterjacka! Så vart as nöjd! hehe En blå en vart det detta år! :)

Hel nöjd och nu är det bara 5timmar och 40 min kvar på denna dag! Vart bra sugen på att träna ikväll bara för att få testa min nyinköpta sak som jag inte vet vad det heter! hehe

hahah snygging då!

På mitt kylskåp!
Bild på mig och cassi <3
Sen en magnet med med text -ett par nya skor kan förändra livet!
(fick det av mamma, vet inte om det var en pik på att jag köper för mkt skor eller va hon mena? haha)

SUperduper nöjd! hehe Massa tack för denna fm Emma! <3


Man lär välja! Locka håret eller frukost!

Man hinner inte båda iaf! Så imorse valde jag att locka håret! hehe (A) Träningsvärk i axlar och bröst.. inge i benen va jag kan känna nu.. lite i ryggen också och inge i magen! Igår vart det träning med Jennifer! Får se när vi ska träna igen då? Ser framemot söndagen då det är yoga! hehe Ska bli spännande! Lär försöka strecha innan så jag blir lite vigare, är bra stel i benen nu... men igår strecha jag iaf!

Ska försöka ta mig till Elgiganten imorgon efter jobbet och köpa en externhårdisk... behöver en sån då min lilla dator är propfull och jag orkar inte och jag vill inte ta fram min stationära dator.. de tar sån stor platts så nej tack!
Nu har jag surplat i min naturschaken! Tur det finns sånnt att dricka när man prioriterar annat före frukosten! hehe


Tralla vidare...

Dags att tralla vidare!

SItter i soffan i min älskade onepice och en handuk på huvudet så känner mig som värdens sexigaste! eheee?

Var och träna med Jennifer direkt efter jobbet! gick kanon! sprang och gjorde lite maskiner. lämmnade telefonen hemma denna vända för att slippa slå sönder den (min vanliga tur ju!) hehe överlevde tillomed att inte ha den med mig så det var ju kanon! så bokade vi in oss på söndagens Yoga pass för nybörjare! haha får se hur detta ska gå! jaja det ska nog gå kanon bra! Har alltid velat testa på yoga och nu ska jag äntligen få göra det! Kan ju inte bli bättre!

Imorgon blir det film hos Johanna och fredrik! På onsdag blir det frukost med Emma på bk! :) Imorgon så blir det nog att köpa biljetter till Folkan! yey så roligt och GA va jag längtar!



Beach 2012

ja snart är det sommar igen så det är ju dags att börja träna inför beachen! haha!!!! Får se om man lyckas detta år! Man skjuter lixom alltid upp det! Vete fan varför det alltid blir så?

Så direkt efter jag slutat idag så ska jag och jennifer och träna! Ojoj vi tänkte först simma sen fick vi veta att basängen stänger 16.00 Va är det för påhitt? Jaja så blir gymmet.. så ska skynda hem, byta om och så träna! Denna gång ska jag lämna telefonen hemma. Vill hällst att den ska vara hel! iaf ett tag till... men har inte såna stora förhoppningar om att den äns kommer hinna fylla 1 år! Min stackars Iphone.

Har kommit ut idag. fy satan så kallt det är.. brr klädde på mig som fan, halsduk, mössa vantar! jaa brr så springa till posten, banken och så gå runt och kika på åhléns + så han jag köpa mat också så nu är jag mätt! :)


Då var det Måndag igen då!

Tiden går så fort! ojoj snart är det Julafton, sen annandag (folkan) sen är det inte långt kvar till Nyår! hehe :) 

Sovit som en stock inatt! Men fan va jag har börjat drömma mkt! hehe Massa knas som snurrar i mitt huvud!

Prata engelska har aldrig vart min starka sida så hehe ja men de verkar ju iaf förstå vad jag säger! Så lär ju vara posetivt det iaf? hehe Tycker jag allt.  

Posetiva tankar! hehe


Lussekatts bullbak igång!

Var inte hemma så länge förens johanna och jag kom på att vi skulle baka lussekatter! hehe så vart så! baka lussekatter och äta degen! mmmm rapat deg hela kvällen! mysigt.

Kunde inte bli kvar på hela bullbaken så fick dra efter ett tag! Var nämligen så att jag skulle på familje middag hos mamma och anders! SÅ jävla god mat! åhååå så gått det var! Underbart!

så har precis kommit hem och har duchat och ska sova nu snart! Helt slut så nu kör vi 6dagar igen!

Mina konstverk!
De vart bara mindre och mindre! Dåligt ögonmått jag lär ha! hehe




Härlig söndag! Fullt upp och nu är det 6dagars vecka igen sen helg igen! :)

Dagen i Kupolen!

Riktigt Trevlig men en shopping dag i kupolen med Fillan! Inte alls tokig! Vi åkte mot blge vid halv 10 tiden för att vi skulle vara där vid 10! Men vad ser vi.. jo kupolen öppnar 11.00 på söndagar! YES!!! hehe Så vart att sitta på McDonalds och äta muffins och prata! Sen direkt när det öppna vart det att fixa naglarna så nu är de så fina och frächa. Inte lika långa so jag hade innan så förhoppningsvis håller de lite längre innan ag bryter av de! hehe

Ja massa shopping! Köpte nya jeans (verkligen behövligt även om jag har 20 par, men de är för stora allihopa..) 2bhar och 1par troser. stikad cardigan och sa handukar i brunt (har fått någon dille för brunt!)

så ja! Massa trevligt var det! hehe Så mysigt! Men inga julklappar har jag hittat på än! hehe elakt av mig men tar det i sissta sekund


Som ni ser så har jag ingen lugg längre! Den är på tok för lång för att kunnas kallas för lugg! Nu är den ju en del av håret! haha

Körde på lockit hår

Igår kväll spenderades med Johanna och Mallis hemma hos Fillan och Fredrik! Vart massa prat och så! mysmys! vi tjejer prata om hår! Spännande va? hehe Är så himmla sugen på att färga håret blond! Så kanske ska börja lägga i lite ljusa slingor och ta det steg för steg! Tog ju 1år förra vändan att bli blond från mörkt! Var ju snart 1år sen jag färga brunt hår! jaa ska fundera på det! Är iaf bra sugen på lite förändring! :)

Gårdagens bravader!

Igår kväll fick jag storbesök av Johanna och Malla (Mallis enligt mitt tycke!) Mallis är en liten kinesisk nakenhund på 11år! hon vart helt föräldralös när hennes matte dog. Så Johanna och hennes bror har tagit över den för tillfället! så får se hur det blir! Jätte god vovsing! Så hon var hos mig och herjja och busa! så söt och full av energi!

Bilden är tagen av Johanna!


Sen vid 9e kom vi på att vi ville åka till Emelie och Tim och kolla in deras nya hus som de flytta in i i Torsdas! Så vart att höra med dom om vi kunde komma! Men gud vilken herj innan vi hitta dit. tog nog 1 timme för vi åkte fel hela tiden och hamna mitt i kina typ.. haha värdens ändå så tog oss 1 timme då det borde tagit 20min! Tur det bara var vi två och hunden. vi satt och skratta och var rädda att få soppatorsk eller punka eller ja vad som hällst! Mitt ute i ingenstanns! haha bara skog! Men tillslut hitta vi dit och det var ett jätte fint hus och mysigt så helt perfekt för dom! Ska bli kul att komma dit igen när de fått bättre ordning! Så spännande men  kanon fint kommer det bli! =D

AJJ SOM F(PIP)N

Så här snyggis vart jag om nageln! Råkade slå av den!! AJAJAAA så jag tycker synd om mig :(




har sjukt ont i fingret av att nageln gick av! aooo..... så nu sitter ett plåster på mitt finger! Inte så snyggt....
hehe tur så ska jag ju till blge imorgon och få de fixade så de blir frächa och snygga igen! Men ska köra på lite kortare denna gång så kanske de håller sig snyggare under alla paketinslag som det blir nu!

Snart är det HELG! YEY!

Lördag idag då! 4timmar och 45min så är det helg! Jobbat i 13dagar i rad nu! ojojj :)


Jag blir kallad för snoffsig... haha snällt sagt! Ja du ser alltid så snoffsig ut i det du klär dig i! hehe Jaa tur hon mena det på ett snällt sätt! gosigt! :)

Smycka Ludvika

Var med i annonsbladet idag! Vart riktigt nöjd med designen och allt! Dålig bild ja vet men i tidningen är det snyggt! hehe och så klart hamna min annons brevid mamma! ojojj fina =D
Nu blir det fredasmys med Johanna =D

Ludvikas Lucia tåg!

Detta år fick jag förfrågan att fixa Luciornas halsband (lucia och tärnorna) så absolut! Jätte roligt att få det uppdraget! Och igår fick jag hem smyckena! 7st! åhåååå så fint! :)

ska försöka få någon fin bild på de innan de som arrangerar lucian ska komma och hämta det! :) Riktigt nöjd är jag så hoppas de också blir nöjda! :)

Idag fick det bli subway till lunch! Riktigt mummsigt som vanligt! grrr (A) gud så mätt jag är.. står här bakom disken och rapar (A) hehe


Älskar denna vovve! :) Ikväll ska jag få träffa Johannas nya lilla tiskott! en 11årig gammal naken hund! As söt så den ska jag gosa med ikväll! Nakenhundar är bra fräna!

Äntligen FREDAG! imorgon sista dagen på 13dagars pass!



Så ska bli grymt skönt att få en ledig söndag! KUPOLEN! Ledig denna sööndag och nesta söndag sen blir det 13 dagars pass igen! Kommer vara helt slut i januari! så Thailand i Slutet av januari, början av Februari kanske blir! hehe mmmm

Lite stel i kroppen känner jag mig! Träningsvärk i benen sen jag sprang och sen simma 1km igår! Gick riktigt bra och jag och jennifer tjatrta på i basängen! undra om de runt omkring tycker vi är dryga? dom är väl där för att simma och ta det lugnt! hehe vi är där och badar vi! hehe BUSIGT!

Tänkte packa med träningskläder imorse utifall jag ska dra och träna! Men så kände jag att nått roligare kan jag väl hitta på... Fredag och allt!

Sovit kanon bra inatt.. eller ja. hade svårt att somna sen vackna jag kl 07 och kunde inte somna.. så gick in p åfb på telefonen och så är det en i chatten som skriver -Va fan gör du vaken nu? jaa jag undrar desamma! haha :)

men somna om tillslut... :) Undra om jag ska gå över till life och kolla om det finns nått jag är sugen på? kanske en natur schake! skulle inte sitta helt fel! hehe


Tagga simning!

Denna dag åt jag inte lika sent, vart vid en halv 4a så nu ska jag ju inte få håll när jag ska simma med Jennifer! hehe Ultra slimad till betchen 2012 haha typ!

Ska bli skönt att få plaska av sig all överenergi så ska jag nog kunna sova bra inatt! :)


SNyggon!!!

1a December!

Nedräkning och jag ska nog köpa en advenskallender idag! hehe njuta av en liten chockladbit varje morgon fram till jul! Men har aldrig kunnat hållt mig... har ätit upp alla innan! hehe kanske dags att testa om jag vuxit nått med det men antagligen inte!

Ingen snö finns det häller. så man får ju ingen julkännsla över det hela! hehe 23dagar kvar till Julafton! Vart en hel del julpacketsinslagning så man märker ju att vissa börjar ju iaf i god tid men själv har jag inte äns i tanke på att börja så får se hur detta ska sluta! hehe

Nej nu ska jag vara efektiv och plocka upp nya varor från Miss Dee som nyss har kommit! =D

Skum färg det vart på bilden! hehe

No tickets!!!

Igår släpptes biljetterna för Bruce Springsteen! 9.00 släppter de och 1 timme efter var 75.000 biljetter slutsålda. då kom de ut att de skulle bli en till konset dagen efter så då kl 10.00 släpptes de biljetterna och 1 timme efter var alla de 75.000 slut också! Men pappa har inte gett upp än han kommer nog få tag på biljetter till oss alla! Så kommer nog lösa sig och priserna på ticknet kommer nog sjunka... 1biljet låg på 2300... YEYE! ehhe lite dyrt tycker jag för 1biljett!

Men Men Hoppas för fyfan vilken kännsla att se Bruce Springsteen and the e-street band igen!





Gårdagens träning gick inte som planerad!



Skapligt smidig och kännde mig bra motiverad av att ta tag i träningen! så direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte om och så och drog ner till MåBättre... Började med att springa... vart helt slut så fick ta det lite lugnare än va jag gjort tidigare men jag höll ut... hehe På tvn var det det här programet som anorektiker och fettma när de byter matvanor med varandra! så var spännande och gick lätt att springa.. och springa och lyssna på partylåtar hjälpte otroligt bra också! hehe daza kuduro låten gjorde en bra taggad! hehe men sen kom smartheten i mig fram... råkade smälla i hörlurarna så telen flög ner på springbandet och flög rakt ner! hehe såg lite kul ut! Hoppade av och hämtade den andra sidan av rummet. satte i hörlurarna igen och musiken var igång. ingen sprika häller... sen märkte jag att skärmen inte funka... då vart jag inte så taggad längre! Det bara blåste ur mig! hehe körde lite maskiner men sen vart jag så bitter på telen så åkte ut till mamma för att hitta en veckarklocka så jag kommer upp på morgonen.

Hitade ingen.. ingen liten skruvmejsel heller. så åkte ut till pappa och letade där... hittade en veckarklocka. liten skruvmejsel så skruva upp den (börjar bli expert på det) så fick dän de pytte små skruvarna men den ville inte hoppa igång ändå! så gav upp.. åkte in mot stan igen sen när jag kommer till ludvika så slog det mig Skruvade jag i skruvarna igen? tog upp telefonen och icke hade jag gjort det! så var bara att vända och åka tillbaka till sörvik! haha smart emmis!!!

Åkte till cassi och hämta hem min gammla samsung toch mobil (rosa) självklart! hehe men sen fick jag tag i bror så han komm och kolla på telen så fick han igång skärmen! Jaa bra skum mobil jag har emellanåt och den börjar bli sliten! hehe men det som var så irriterande igår... när någon sms eller ringde eller fb så plinga min telefon till helt som vanligt men kunde ju inte se nått!! bra roligt! var så frustrerande.



Fanns massa sånna här bilder på mobilen efter att jag tryckit på alla knappar och den tagit kort på skrivbordet eller va det kallas! ja

Men vart så ÖVERLYCKLIG när Robban kunde komma och kolla på telen på en gång och att han fick igång den! + så har han fixat en ny baksida till min mobil som jag ska köpa så då kommer den ju inte se lika sliten ut 

Emmis hon kan hon! :)

RSS 2.0