god morgon från storstaden!

hejsan! stockholm....
snart dags att bege sig till mässa! har vart och ätit frukost! var riktigt gått.. men  inge kul att äta själv.
kvällsmaten vart korv med bröd på ok. hittade till inget annat och vågade inte åka för långt bort så jag inte skulle hitta tillbaka till hotellet hehe   imorse ringde jag och sjöng lite för älksklingen för idag är det hans födelsedag så massa grattis till martin på sin födelsedag! ska skynda mig på mässan och dra när jag blir klar så då blir det att åka till örebro och möta upp martin och så blir det fotboll wiee hejja hejja djurgård!!!!! så ja nudå! pratade nu nyss med pappa! han är på väg till gävle. han och anna för lilla trixi ska på hundutställning :) duktiga lilla voven! hihi 

sov helt själv inatt!

Herregud! hehe men det gick helt okey! Martin är borta på tjänsteresa men han kommer  hem ikväll igen! puhuu sp skönt det!
 
Igår lite innan stägning så kom jennifer och johanna och var här när jag stängde och så vart det en taco tallrik på Engel! Mumms så gått det var! trevligt var det också! Massa prat! :) Sen vart det även en vända till hemköp och köpa tandkräm och så köpte jag yogurt och bröd! sen hem och tvätta! Så känndes lite tryggare att höra tvättmaskinen som gjorde lite ljud från sig och tvn! hehe så är ju så stort så blir så tomt utan martin! Men jag överlevde iaf och var vaken tills 11 då martin ringde och sa att han kommit fram och så. så jag fick säga god natt åt han! :) Och imorgon åker jag till Stockholm! Får se hur jag ska överleva att sova på hotell helt själv... usch hehe Sen Fredag så åker jag hemåt, blir att stanna i örebro och möta upp martin där och så blir det att kolla på fotbollsmatch! trevligt! På  martins födelsedag också! hehe ;)
 
 
kl är nu 12.... bara 6timmar kvar! inte så tokigt det inte! hehe :) men känner mig fortfarande lite konstig. huvudvärk som suttit i i flera dagar....  så hoppas det går över! Så drygt!
 
Bild tagen från Johannas blogg! Från i fredas när det var kina med folk! :)
Sale, jag och Martin! :)

Då var helgen över!

Helgerna går alldeles för fort över! Måndag idag! I helgen har det vart dop för Lowelia hon var så duktig och så söt i kyrkan! Ja kanon fint verkligen!
 
Lördagen så fick jag sluta 13.00 då mamma kom och böt av mig eftersom jag skulle på dop så då var mammsen här och var så snäll och stängde! Så vart snabbt hem, slänga i sig mat och sen åka till smb, hämta upp fillan och sen cassi! Så japp! inge vila inte här inte!
 
Efter dopet vart de att slockna av i sängen lite.. både jag och martin somnade! Hade ont i huvudet och kännde mig trött. vart en lugn kväll med film och chips och dipp! sen så låg vi i sängen till kl 12 så vart en rejäl sovmorgon och hela söndagen vart väldigt slapp! hade mer eller mindre one picen på mig hela dagen! vi var iväg och handlade, martin köpte en skrivare och så köpte vi mat! japp japp! sen mot kvällen vart det film! :) hihi skönt!
 
i kyrkan! Så fina <3

Kina och selmas^^

Fredag kväll vart välldans trevlig! Hem snabbt och fixa sig snabbt som attan medans martin tog all tid han behölvde! En långdusch är ju aldrig fel! haha ;) tur han är snabb att göra ordning sig! Kom hem typ halv 7 och då stod han i duschen och tog det lugnt och kl 7 skulle vi vara på kina! Vart as trevligt och mkt folk som dök upp! Så från 54pers så vart vi 13st! haha Johan fick boka om bordet ett antal gånger eftersom vi bara blev fler och fler! as god mat som vanligt och sen vart det upp till anders lägenhet lyssna på musik och kolla på musikvideo! haha japp! sen ner till Selmas så första gången jag var dit! Aldrig vart där men igår kväll så var det ju mamma och honken som sjöng där så då är det klart man ska ner och kolla! Mammsen var så duktig och var så många år sen jag såg hon skjunga så! Annars har hon övat och haft värsta ljuduppsättning hemma och sånt! Så stolt över mammsen! Hon ska även sjunga där ikväll också så får se om man ska ner dit en vända och kika! Mammas personal ska dit så och dom ville att jag skulle bli med ner och även mammas kompis åsa ska dit och så klart anders! Ja så blir nog mkt trevligt folk ikväll!
Igår kväll var det några stycken man kände igen! haha när vi alla satt ner i soffan så kom en som heter Håkan och drog upp mig för att dansa! haha så vi buggade men haha fan va kass jag var! Håken är väldigt duktig på det så fatta ingenting! haha så vart en dans iaf! Sen kom en som heter Tom fram och sa - Jag var bara tvungen. det var jag som sa till håkan att han skulle dra upp mig! hahha japp! Lovade ju även tom att vi skulle dansa ikväll! ;) får se hur det blir! Sen träffade vi på krisse och hans kompis och pratade lite med dom och skratta åt folket! jaa väldigt trevligt vart det! hehe sen kom även syster yster och sara och kika in också! ja så vart en ganska så sen kväll! Fast jag var nykter så inga problem det ;) hehe
 
honken och mammsen! :)

Fredag!

Idag är det fredag! Vad händer idag? joo jag tror det blir kina med lite folk och sen blir det selmas! Ska kolla på mamma som skunger idag på Selmas, och imorgon så ska bli spännande för var så länge sen jag såg henne på scenen! :) skojjj!
 
Igår kom Finaste Martin på besök och han hade köpt med sig fika! chokladboll och en annan sak så var så smarrigt! Vart mkt fika allt! hihi Hade sån männsvärk igår så då passade det så bra med gåttis saker! hihi :) Milla var också här och hällsade på och babblade! hihi :) Trevligt och imorgon blir det dop!
 
Martin vart kvar här tills stägning och så för vi skulle ta hem ett rullband! haha mamma sa först att jag skulle få det i födelsedags present för hon var så trött på att ha det inna på life på personalrummet för hon bara sprang in i det men sen när vi skulle ta med sig det ås hade hon ångrat sig och eftersom mamma och anders åker till cypern på onsdag och martin fyller på fredag så fick han det i tidig födelsedags present! hahah jaapp så det fick han av mamma och anders haha men får hoppas jag får använda det lika mkt för det! ;) hehe
 
 
hehe så idag har jag träningsverk i benen från gymmet igår! Bra bra! :) Får se när nästa gång blir av! :)

Dagarna.....

Veckan rullar på som den ska! Fredag redan! herregud!
 
Vad har jag gjort när jag inte bloggat? har typ mer eller mindre glömt bort bloggen de senaste dagarna! Har jobbat som vanligt men hållt på med annat än bloggen! haha Jobbat som sagt! Bra att vara sin egna chef! ;)
 
IAF.... Onsdas efter jobbet vart det att åka till örebro direkt jag stängt! Jag och martin alltså! Vi skulle åka dit och kolla på bil... En vit saab, kombi med dragkrok! haha ;) iaf så var den kanon fin men det ända som var negativt var att den var gräddvit och inte helt vit och det som är snyggt med vita bilar är ju när den är riktigt vit! så lite synd var det ju att den inte var riktigt vit men riktigt fin var den iaf!
 
Så ja vart en ganska sen kväll! mat på max vart det också! hehe sen Torsdag morgon så vart det gymmet med Jennifer! heja hejsa! kl 07.00! så var lite tröttis och med värdens mänsvärk men då är det bra att få röra på sig!
 
så kanon! :)
 
Även så har min orkide med  3 stänger så har nu en av stängerna börjat blomma! hihi Så bra!

Tisdag Tisdag! wieee

Dagarna rullar på allt! Tisdag idag!
 
Igår när jag kom hem vart det mat och så kom jag på att vi skulle åka till pappa! haha han hade hittat på bandet som man kan sätta i de där små banden från video kameran! haha skojj skojj! Så jag och martin åkte dit och kollade! :) synd så har vi spelat över en del av banden när vi åkte miniskidor och kaninerna och massa bullshit typ! haha  men fick se lite smått och gått iaf från vi var små! :) så var roligt! Pappa var och fiska och anna var och träna men dom kom hem senare så dom var också med och kollade lite! :) hihi så vart en ganska sen kväll! Sen var det bara att åka hem och krypa ner i sängen och sova! :) Bra måndagskväll!
 
idag vet jag inte riktigt vad det blir! Om det blir en tripp till örebro eller så? visar sig! :) Men imorgon eller torsdag så blir det taco på ängel med johanna och jennifer! :) Inte alls tokigt det! hihi
 
Bild från midsommar! Känns som om det var länge sen! Snart är det vinter och kallt! Och julafton, juldan! haha
Lördag dop, veckan efter torsdag-Fredag stockholm, Fredag, Martin fyller år och  sen 13sep fyller jag år! :) Vet inte hur jag ska göra.. lär boka hotell men läskigt att sova på hotell själv.. uschamig alltså! hehe trökigt att jag är borta på älsklingens födelsedag men kommer hem på kvällen iaf! tänker åka bil så jag kan åka på en gång det är möjligt! :)

Söndagens bus!

Söndagen var också så bra! Vädret vart ju bra också! :) lugn morgon med tecket i soffan och gosa! sen bestämde vi oss för att åka och fiska! Så vi åkte först till bastkärn och hällsa på och hämta nycklar till båten. Johanna och fredrik var också där! och dom hade plockat upp nintendo 8bits eller va det heter! så vi spelade lite på det och jag åkte på stordäng men var inge spel jag hade spelat förut haha! :)
 
sen ute på sjön så vart det inge napp och inge fisk... hehe men tur det var trevligt sällskap! hihi vi hade tagit med oss fika också så vi stannade på ett ställe och satte oss och fikade! inte alls tokigt! kanon bra dag och att få vara ute i friska luften är ju inte fel det!
 
sen åkte vi tillbaka till ulf och lämna nyckeln och så fick vi fika där också! :) ja dagen rullade på bra! handlade och så vart det att kolla på en film på kvällen och äta kina puffar, eller va det heter.. godis iaf! hihi
 
Fick även martin att testa min ziperell! haha så sötis! Kan ju påpeka att min är ganska stor åt mig haah så den satt ju typ som en smäck på han ;) <3
hahah sötisen! :)
 
 
Ja idag är det måndag igen! Veckorna går fortare än fortast! Speciellt helgerna! på lördag är det dop för Lowelia! Ska bli roligt hihi!

Vilken underbar HELG!

Helgen har vart kanon bra! "sova" ut på lördagsmorgon och inte behöva ha någon panik alls att jag ska up och jobba! Vart så skönt att få ligga kvar i sängen med älskii! Även fast man inte sover så länge och går upp tidigare än vanligt typ! hehe men ingen broska iaf! Äta frukost ihop och så han vi duscha och så fixa oss och sen iväg och kika på loppis och sen och kolla på kaminer! Spännande! Fanns en hel del olika modeller och sånt! Så svårt att bestämma sig allt! :)
 
Så ja där var vi och kikade och pratade med henne som stod där! Sen vart det en tripp till borlänge! Mysigt! Hittade en mysig kofta och trosor... ja vart inte så mkt! 4st ansketter ockå! hehe :) måste bara ha 4a talrikar till också i den serien men det var slut så hoppas verkligen att det kommer in snart! Så vart det mat på matpalatset, tog plutos köttbit! Riktigt mummsigt och blir att tänka på mig och Emma som åkte ofta till blge  när vi gick i skolan för att äta plutos köttbit! haha
 
efter det vart det att vila lite och så iväg på kräftskiva! Mumms så gått det var! hihi väsmankräftorna var absolut godast än köpta kräftor! hihi mer salt i väsman! :) aa kanon mysigt var det! Släkten och så! :) hihi
 
pappa och farfar! ;)

Skål^^

Kollar igenom bilderna som finns på minneskortet på kameran! Finns en hel del bilder hihi! Bilder från juldan är ju helt klart bäst!
 
SKÅL JENNIFER^^

Bil Bil Bil Bil Bil^^

Japp! Martins bil ligger nu uppe på blocket! Kanon fin bil ju så tänkte jag kan lägga upp länk på bilen här också! Kan ju alltid vara bra vem vet lixom? hihi
 
Klicka på bilden så kommer ni till annonsen! :)
 

Äntligen FREDAG!

I dag är det efterlängtade FREDAG! wiee så härligt! så hoppas dagen rullar på fort så jag får ta helg! Händer ju inte allt för ofta det! hehe men imorgon har jag tur och får vara ledig då älskade syster ska jobba åt mig! Vilken LYCKA! Hur skulle jag klara mig utan henne?? hihi
 
Igår var det fint väder när jag slutade så vart att åka hem och så var jag och martin ute och gick i det fina vädret som värmde så skönt! riktigt härligt var det alllt! hihi sen var jag med när martin la upp sin bil på blocket! och så la vi in 2st auktioner på tradera... blu ray filmer och min iphone :)
haha snygging bild på cassi och mig, Syskonen Åkerström!
Johanna som tog den här bilden i vintras då när vi tog familje kort som mamma och anders fick i julklapp! :)

Länge länge sen! hehe

Torsdag idag! Veckan går fort! Härligt! Idag och imorgon kvar på denna vecka sen tar jag helg! Vilket lyx va? hihi ska bli så skönt med lång helg! hihi
 
Vad har jag gjort sen jag skrev sist? jadu humm.... en kväll var jag och martin till johanna och fredrik och kollade på film! The dictator haha trodde det skulle vara action men det där var ju en slags komist komidi typ haha jaja den var rolig och man fick skratta till lite här och där! Så var kanon trevligt det! hihi
 
Igår var det strålande sol! Vill också kunna ligga ute i solen och glassa och ha det skönt men får hoppas vädret håller i sig till helgen iaf! så när jag kom hem vart det att vi gick en promenad i solen! Var skönt! hihi sen gjorde vi mat, eller ja, jag kom på att jag ville plocka hallon så martin var så duktig och fick fixa med maten! hihi  Super gått ;)
 
efter vi ätit gick vi ut och plockade mer så när vi skulle väga så var det välldigt exakt 1kg! haha så vi var riktigt duktiga med det där och vikt ;) hihi
 
Så ja! Har nog inge bilder att bjuda på men det får gå ändå! :) hihi

Lördagens musik plåga! ;)

Den här musikvideon kollade vi på ett flertal gånger under kvällen och mot slutet av kvällen så stog nog nästan alla och dansade! Försökte dansa som dom i videon! Kan ju säga att det vart grymt jäkla snyggt och vilket träningspass det vart! hahaha
 
 
haha så jävlans bra llt! SKRATT!

Helgen har vart kanon!

Denna helg har vart kanon bra men attans så fort den har runnit iväg! Allt för fort! Lördan när jag stängde vart det att gå in på åhlens och köpa en kjol, ögonskugga och nagel lim! hehe alltid behövligt! sen hem till martin! :) ta det lite lugnt och så börja fixa sig inför fest! Så vi cyklade till johanna och fredrik! gick bra men drygt haha as roligt var det hos dom! Rolig folk och bra musik! Jag och jennifer gled iväg lite med fantasin och vi lyssnade och kollade på youtublåtar med disney filmer haha jaja bra var det iaf! Dansade och så as kul! hihi sen drog vi upp på stan, vi missade loreen men vad gör det? vi gick aldrig in på efterfest området och gick till trågårn istället! Var super och dansande där också!  Söndagen gick vi upp halv 8 för att åka och ta kräftor med pappa och anna! ta upp burarna som legat där under natten! Var inget höjdarår det här med kräftor.... vi fick upp 14kräftor! kasst kasst men hoppas det blir mer nästa gång istället då!
 
sen var vi till pappa och anna och fick fika och så sen åkte vi hem och sov 1 timme! hehe sönt! Sen var vi ut på lite äventyr och så! Köpte en kruka och en grön växt boll! :) handla mat och sen vart det handbolls os! Synd att sverige kom under med 1 poäng... det var synd när dom var så nära! Men men ett silver är ju inte allt för dåligt så bra jobbat sverige!
 
sen var det fotboll men jag bestämde mig för att träffa syster och katterna istället för att vara med men slutade med att vi åkte till räffsnäs med katterna och så kom jennifer dit med sin katt så vi hade en liten katt dait där ute och kollade  på när de spelade istället! Var inte alls tokigt det! hihi
 
Nej nu kommer det blider från lördagens partaj! tagna på fb av johanna ;)
 
hahah jaaa massa  tok och skratt allt! ;)

Fredas kväll!

Igår var det fredag! Kom från jobbet så vart det att fixa tacos och sen kolla lite på fotboll. Djurgården! somnade till också i slutet men dom vann iaf! S^hejja djurgården! hihi Sen efter det så åkte vi ut till mamma och anders och skulle fånga kräftor! Vart inte mkt kräftor fångade inte! heeh var rikitgigt dåligt med kräftor i år! jag försökte ta en med handen men den smet! hehe doppade ner hela jackärme också för att få tag i kräftan och attans så fick jag inte det ändå! hehe
 
Men men var trevlig och trevlig stämning! Dom var ute på en udde och grilla och hade tänt marchaler där och så! Så mysigt! :) men vart aldrig någon vända ut i båtan och tog upp nå burar! det gjorde några andra! Men vi fick skuss med båten hemmåt iaf så vi slappp gå till båten! haha :)
 
Så ja! Lördag idag! Hoppas dagen rullar på så jag snart får helg igen! Skulle inte alls vara tokigt det! hehe :) sen blir det fest ikväller! Hejja hejja! ska bli skojj var länge länge sen det ;) hihi
hallonsylten vart riktigt gått ;) hihi

Silverdipp!

Idag tog jag med mig silverbestiken och tårtspadar som jag hadde hemma för att göra rent det! Så det var roligt för jävlar vilket resultat det vart på det! Ojojj!
 
Tårtspade! Riktigt skitig och nästan svart var den!
Sen vart den ren efter att ha legat i silverdipp 1-2minuter!
gjorde inte rent lite på ena ändan för att man ska kunna se resultatet hur rent det vart efter att ha legat i 1-2minuter! Resultatet är jäkligt bra!
 
Japp så vart det! Riktigt nöjd! Så nu har jag gjort rent 3st tårtspadar och bestik! Vart mkt mkt bättre :)
Har haft Therese här på besök! Hon var så fin så och var så duktig och hoppade på sina krykor! Japp! :) hihi Trevligt men nu ska jag äta lunch! Börjar bli hungrig!
 
Har även börjat kännt av träningsverk mer och mer i benen! hehe bra bra!

Fredag! Bra start på dagen!

Fredag idag! Äntligen!
 
Gick upp halv 7idag! Plockat lite. Slängde in en tröja i tvätten och plockade ihop all tvätt i tvättstugan och så! Skönt att få undan det! så har jag damsugit på morgonen gick bra! hahah kännde mig duktig som damsög så tidigt på morgonen! Sminkade mig, bädda sängen gjort gröt idag igen till frukost och så städade jag lite i badrummet i handfaten och så! :) Jaa vart lite stänande allt!
 
Sen har jag börjar lärt mig att ta ansvar för växter så börjar få lite gröna fingrar allt tror jag! hehe Min orkidé (har många för tillfället hehe)en som börjat blomma igen. klippte av de gamla pinnarna som blommorna blommat på och så har det växt upp nya så 3st nya stänger har kommit upp och en av pinnarna kommer snart blomma! Känner mig duktig!
 
 
gröna fingrar japp! Får hoppas den blommar snart också så han inte förblir sådär! :)

Hallon sylt, Hallon sylt!

Igår när jag kom hem från jobbet vart det mat! Sen kom jag på att jag ville testa göra hallonsylt! Så jag och martin gick ut och plocka hallon och var så duktiga så! Sen kom en kompis till martin som ville kolla på hans bil utifall man får i en barnvagn i bilen! så jag och sen hans barn vi plockade hallon! Eller ja, jag plockade och han åt! var trevligt och han babblade på för fulla muggar! :) Sen kom martin och den andra ner och babbla lite och plocka! Sen kom vi på att gissa hur mkt hallon som var plockat hur mkt det vägde! Martin sa nått över 1kg och likadans den andra nått över 1kg och jag och lill grabben sa 900gram! Och vem hade rätt? JOOO JAG! wieeee hihihiih känndes bra!
 
Iaf! Började med hallonsylt och lät ju inte så svårt så hoppas man fått till det! hehe
 
var gått att äta iaf under när jag gjorde det! mmmm så hoppas det blev bra :)

Torsdag! Träning!

Torsdag idag! Började dagen lika som igår! Var lite segare ur sängen imorse men det gick fin fint det! Gick upp 20i 7. hoppa i träningskläderna och åkte! Glömde vattenflaskan på bänken i hallen.. hehe Och mötte Jennifer vid Må Bättre! Gick bra att träna idag! Har lite träningsvärk i benen och axlarna men efter idag kommer jag nog ha mer! hehe Känner mig så stel i benen. men vi har iaf vart duktiga att strecha efteråt också! Stort +för oss! Nästa träning blir på onsdag men Jennifer. Får se om jag kan ta mig ner till gymmet själv på måndag eller om jag väntar tills på onsdag! :)
 
Snart helg iaf så känns ju super skönt! :) Fest i helgen också på lördag :) Ska bli skojjj!
 
Har ingen bild att bju på! Men iaf, nästa helg blir det kräftfiske och kräftskiva! GÖÖTTT!
 
Ha en bra dag alla! ;)
 
Joo imorse var jag så duktig och tillomed gjorde gröt! vart ju så hungrig igår efter jag tränat och åt yogurt och så när jag kom ner till affären vart jag vrålhungrig på en gång! :)

Bra start på dagen!

Morgonen började kanon bra! :)
 
Martin gick upp typ 10 i 5 var lite halv vaken från dess och att jag skulle upp.. drömde om zombis och att alla var zombis typ... hahah ja pappa vart zomis och han hade sin båt för vi var nära vattnet och så jag och en till hoppade i pappas båt och zomisarna gick i vattnet.. hehe läskigt! Sällan jag kommer ihåg mina drömmar men kommer iaf ihåg att pappa och hundarna var med men vet inte vad som hände med hundarna! haha jaa knasig dröm!
 
Iaf
Var vaken runt 6och låg och snurrade och väntade på att klockan skulle ringa men låg kvar i sängen till klockan ringde halv 7 är så skönta att bara ligga och dra sig! Sen bar det iväg till gymmet! Träffade Jennifer där och så var vi fith for fight! hehe vi tog det ganska lugnt men kommer säkert känna av det imorgon. Men imorgon tar vi i nya tag och möts på Må Bättre kl 7 igen! HEJA HEJA! så nu ska vi sätta igång! Sattsar på bech 2013 lixom! Bäst att börja i tid! hehe ;) Inte nå fuskigt att Jennifer åker till Thailand om exakt 2 månader! Vill också!
 
Bild på mig och jennifer från Halloween! hihi ;)
Efter vi tränat och vart så duktiga åkte jag hem igen. duschade och åt frukost! sen satte jag mig i soffan framför carton network och tog det lugnt och sminkade mig där! Så har haft en sån lugn morgon! Vart så skönt! Vattnat blommorna och sånt! bäddade sängen när jag klev upp och skulle iväg och träna för att inte ha möjligheten att kunna lägga mig där igen när jag kom hem! hehe :)
 
vart hungrig väldigt fort när jag kom till jobbet så fick ta en nature schake. kan ju inte äta matlådan direkt kl 10 hehe ! Ja hoppas dagen rullar på fort! :) Onsdag redan! Snart helg
 
tagga inför träning imorgon också! ;)

Fotboll i Regnet!

Igår efter jobbet vart det först att hjälpa mamma med kassan som krånglat så den funkade inte alls... så vi fick ge upp... Så direkt då iaf åkte jag till räffsnäs och spelade boll! Roligt Roligt! Det ända var att det var spöregn och vart helt genomblöt! Men roligt var det ändå och när man väl ändå är blöt kan man lika järna hoppa i vattenpölar också! Johanna hade med sig sin nya kamera som hon fick i födelsedagspresent, en vattentålig kamera! Kanon ju! Så vart att leka lite med den också! Men attans så dålig jag är på att ta kort när det är hopp bilder och så! men var roligt och spelade nästan fotboll i 3timmar, vart typ 2.5  tror jag? var iaf super!
 
Bilderna tagna från Johannas blogg
 
Jag gör ett glädjeskutt allt! haha :)
plaska plaska vatten! Var roligt! Tur jag hade långbyxor slapp jag bli så gräsig om benen! ;) hehe johannas vita strupor. Vist är dom fina? ;) hihihi
 

Klippnings hos Milla!

Tisdagen började bra allt! Han även med att duscha idag och så var jag och klippte mig 9.00 så då hoppa jag in i duschen och kom till milla när det var halvtort typ! hehe han även förbi vid revisorn och lämna fakturor! Bra bra! Var så trevligt att träffa milla och babbla och babbla! hihi och sån fin och mysig salong hon har! Riktigt fin! och vart kanon nöjd! hihi Milla toppade mig bara! hehe men var ju typ 1år sen jag klippte mig så var ju på tiden! Så nu är det frächare och inte lika slitet! super! hihi Lilla Milla!
 
Igår när jag kom hem var det att börja med maten! Kykling, ris och curry sås! :) kanoners! Så kollade vi på djurgården match och HEJA HEJA Djurgården vann! Var ju allt roligt det! hihi
 
Idag får jag sällskap under lunchen! Milla kommer hit och så äter vi ihop! Trevligt! hihi så hon ska dyka upp vid en 12 tiden! Bra bra! Efter jobbet idag blir det fotboll i räfsnäs! Springa av sig all energi allt! hehe
 
Imorgon så ska jag och Jennifer börja ta tag i träningen! Så vi ska mötas på Må Bättre kl 7 på morgonen! HEJ OCH HÅ! Bara att stå i! hehe :) bara man kommer igång så ska det väl inte vara några problem! :)
 
Snart är det nog allt vinter igen! heh då får man ta fram mysiga mössor och vantar igen! :) och hoppas på att nästa sommar verkligen bjuder på SOL! :)

Min helg!

Måndag idag igen! helgerna går allt för fort över! hehe allt för fort ja!
 
Ja iaf! Lördag när jag slutat vart det att vi åkte och handla sen packa ordning och så beställa mat från coco thai och åka ut tilll gränges till martins familjs sommarstuga och äta mat och så Var superduper mysigt! Vi fiskade och spelade kort och hade det så bra! :) Synd att det inte var strålande väder då hade det vart perfekt! hehe men det var det ändå! Slog martin i vändtia! hehe så vi sov kvar där! morgonen gick fort. åt frukost och spelade lite mer vänd tia och även denna gång vann jag! hehe ;) martin van på kvällen när vi spelade sjuan.. men inge kul på bara två personer men då vann han iaf! ;) hehe  iaf så vart vi inte kvar där så länge på söndagen för vi skulle spela fotboll i räfsnäs! Så kom hem åt och direkt dit!
 
Efter att vi spelat fotboll i 3timmar så var det fort som skutton hem, duscha och åka till nisses i blött hår! Hittade inte det vi sökte efter men var trevligt ändå! Vi köpte glass iaf :) sen så åkte vi till mamma och anders och hällsade på! Där tom och johanna var! Så vi fick lite fika och vart där ett tag sen åkte vi hem! Så kom tom och johanna på besök och såg hur vi bodde! :) Trevligt! på Kvällen kollade vi på film, Dumma mig! Var en rolig film allt! ;) hehe
 
Jaa vart en kanon bra helg! Herregud jja! :)
 
Martin får stå för bilden! ;) hihi sötnöt!

Än en gång!!!

Än en gång ska jag visa bild på trappen! hehe  fick bild av martin idag som han tog innan vi började måla den! SÅ tänkte att jag skulle lägga upp den också :) hihi jäklans tjat på mig!
 
 
sådär japp! Ska frsöka hitta någon snygg kruka att ha i ett av hörnen där i trappan! och så! Blir kanon och vart ju så mkt bättre! Så snyggt ;) hihi
 
50min kvar tills det blir helg!

Muffins med hallon!

För någon dag sen gjorde jag muffins! Vart så sugen! hehe Så och eftersom jag mäst vill ha vanliga och martin choklad så får det bli båda två! :) hehe  dom vart goda och höga! hehe fest hallonen sjönk aldrig ner dom satte sig längst ut! Dom muffinserna jag gjorde tidigare så hamnade hallonen i och det vart riktigt gått men denna gång gick det inte vägen haha! jaja nästa gång ska jag lyckas med både höga och hallon i! hehe hoppas jag!
 
mumms mumms!
Hoppas det är värmt och fint väder när jag slutar och hela helgen! hihi själv så flagnar jag på ryggen efter i söndagens solning! hehe vart ju helt bränd på hela ryggen så nu flagnar jag! :) mys!
 
jaaa snart bara 3timmar kvar! Alltid något! Igår var martin och hällsade på och vart kvar till stägning! Han börjar bli så duktig på det att stänga butiken! hehe Så var han med och vet nu hur man bankar pengar! :) Duktiga Matin! <3
 
Så åt vi god mat igår och hade det så bra! Kollade på filmen- The switch eller den svenska titteln på filmen - Pappa på burk
 
så rolig film! hihi

Äntligen FREDAG!

Snart är det fredas mys! hihi så hoppas dagen rullar på fort så man får hem och mysa! :) vart en ganska så lugn dag. iaf just nu är det lugnt.. trök trök.... nu fick jag träffa emelie, tim och lilla lowelia en snabbis iaf! hihi Sötnöten lilla!
 
Ja finns inte så mkt att säga idag! humm.. dagen har gått segt! blää... men men får hoppas dagen rullar på fortare resten av dagen på jobbet iaf :)
 
ne får inte bli någon bild idag.. har inga och tar sån tid att ladda upp, är så segt med den nya designen.... blää

Redan Torsdag! ojoj

Veckorna springer iväg allt! Tiden går så fort! ojoj hihi snart helg igen! Skönt! hehe
 
Igår när jag stängde var jag förbi till Millas nya salong! Superfint så det har hon allt lyckas kanon bra med! hihi ;) ojoj så fint! Så bokade in en klipptid på en gång! Tisdag nästa vecka! Då jäcklar hihi! Bara toppning som sagt! har inte klippt mig på 1år så det behövs verkligen nu! Efter besöket hos Lilla Milla var det att åka och hämta upp martin och så åka ut till våghalsen! fira cassi! Så pappa och anna och även hundarna kom, cassi och krisse och dom hade med sig lilla missen Melody, mamma och anders så klart sen krisses föräldrar också! Så var supertrevligt det! hihi Anna hade bakat tårta! Himmel god som vanligt! mmmmm underbart! så av mig och martin fick cassi ölglas och sen 2st as stora vinglas! :) alltid behövligt!
 
japp så var super trevligt och vi åkte väl hem vid en 10 tiden så vart lite sent! så var bara att slänga i sig nått att äta och sova!
 
Idag har cassi vart på besök och babblat med mig! Så vart så trevligt det! hihi få lite sällskap men nu vill jag att dagen riner på så jag får åka hemmåt! :)

trallla laaaa!

Igår när jag kom hem från jobbet gjorde jag klart med mattorna i trappen! Vart riktigt bra! allt! hihi Fick ingen riktigt bra bild på det! men men får duga allt! hihi så ska jag införskaffa en stor svart kruka och en grön bollväxt att ha en trappan! Kommer bli super! hihi
 
 
Hoppas att dagen rinner på bra idag! att tiden går fort! Ska snabbt stänga igen idag och hällsa på Milla i sin nya salong som öppnades idag så ska skriva till henne nu strax och hälsa lycka till! hihi och så! Så ska bli så spännande för ska dit och kika direkt när jag stängt! Så spännande! Sen direkt och hämta martin och så ut till mamma och anders där vi ska fira cassi! :)
 
Massa lycka till För milla Med nya salongen LILLA MILLA! MASSA GRATTIS TILL HENNE <3 hihi

cassis paket! ;)

Har slagit in cassis paket! Hon kom ner igår och stod i affären en vända! hehe Behövde ut på paketet jakt till syster så då fick hon vara snäll coh stå här så hon skulle få nå paket! hehe
 
Nu har jag iaf slagit in båda paketen! så nu är jag redo och ge dom till henne! ikväll blir det att fira henne! skojj!
 
Så här vart då paketen! hehe finare i verkligheten! Men ett fick bli lite färgrikt och glitter papper! haha sen ett mer vanligt snyggt ett! ;) så hoppas hon blir nöjd!
 
Undra vad som kan finnas där i ;)

GRATTIS GRATTIS SYSTER PÅ Födelsedagen!

 
Idag är det en speciell dag för det är min storasysters födelsedag! WIEEEE!!! Hela 22år fyller hon! Grattis Grattis älsklingen! Min andra halva! <3
 
cassi och jag
Jag och cassi
Jag och cassi
 
Du och jag! Min andra halva! Hon finns alltid om jag behöver henne! Den perfekta storasystern man kan ha! hon är 1år och 1månad och 12dagar äldre än mig! hihi så ja GRATTIS ÄLSKADE SYSTER! ÅR IDAG! SYNS IKVÄLL ;) <3

RSS 2.0