På tåget till Göteborg!

Yes! Äntligen lixom. Nu är jag på väg till göteborg för att träffa syster! miss <3 vi har precis åkt från örebro och på detta tåg så fick man köpa kod till internett så har köpt internett för hela resan! 4a timmar fram ;) hihi Så nu jäklar kan jag ju sociala! Mamma sitter mittemot mig och läser tidning (= Vart ett stopp i örebro där vi åt lite! Mumms! Har inte haft tid eller ork att skriva här! Har iaf sett värdens finaste lilla nallebjörns hund naw så söt den var (A) Dom hade precis vart och hämtat valpen! Det var en hona som hette engla =D Riktig nallebjörn!

Igår var jag ute och myste med Fillan i blge ;) Vi gick och käka på en välldigt mysig resturang och satt och prata och hade as kul =D berättar mer om den kvällen när jag väl är framme i göteborg och hemma hos cassi =D

Igår var jag och fillan förbi mamma och anders! Och jaaa va hade dom köpt då? jooo då har de köpt en ipad (den där stora plattan) as cool! hade hoppats på att mamma skulle ha med sig den men inte xD haha Tur jag tog med mig min lilla dator ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0