Jävla internett :O

Det cpar sig fram ocg tillbaka och usch så iriterande! Det hoppas ut och fungerar inte på as länge! Får se hur många gånger det cpar innan jag får upp detta inlägg? humm... Kan vara intresant!

Idag har jag inte gjort så mkt. Hela min morgon vart förstörd av att först Emil ligger och snozar i över 1 timme och sen helt ålöttsligt så vägrar han gå upp... jag försökte få han att gå upp i 1 timme under han snoza men (jag är för trött blaablaaaa) vems fel är det? inte mitt! Så jag vart jävla arg så emil gick och la sig i soffan och la sig det. Men sa till han att det är hans skolgång han kastar bort, inte min för jag har redan klarat av min. Skolan är viktig och har stor betydelse av resten av livet. Utan så kommer man ingen stans. Så hoppas han växer upp någon gång och fattar det innan det är försent.

Iaf.... så min morgon var kasst så sov till 12, emil sov i soffan då. satte mig vid datorn och sen gick han upp och duscha typ på en gång. då gick jag  och la mig igen sen så drog han till blge för att träna. Något som han inte verkar ha lärt sig är, Är man inte i skolan så ska man inte göra nå annat den dagen. Då är man väl trött för allt annat också?

Nu kollar jag på remember me och sitter på golvet vid teven med min bärbara för stora så fungerar inte internet? weird

allmänt trevlig dag idag? Yes!

Kommentarer
Postat av: Cassi

jasså vill du det du? :D

2011-01-14 @ 18:43:59
URL: http://cassi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0