Gårdagen i lite bilder ;)

De mästa bilderna jag tog igår är då på lilla Lovis! Så fin fin katt =D Igår han jag knappt inte sitta vid datornnågonting alls :O Åkte välldigt tidigt ut till gränges för att träffa Johanna =D Vi satt och snackade massa skit och hade det så mysigt ;) Fick fika och cocacola ;) Vi var även ute och gick en promenad med lilla missen i koppel (hon var väldigt mkt bättre på att gå i koppel än vad min missa var när jag hade han!)  jag fryste nästan av mina fötter! attans. Men skönt att komma ut i friska luften ;)

Sen vart den film! haha en komedi och fasiken vad vi skratta XD hahahah Då bjöd hon på ostbågar och jordnötsringar! Höll på att dö av att det var så gått ;) Äter johanna och fredrik ur huset ;) hihi!






Sen åkte vi vidare hem till mig och kollade klart på filmen och babbla vidare ;) hihi Sen slutade kvällen med mat på subway (A) hehe! Emil var också med för han kan ju inte tacka nej till subway :P Sen var johanna med till Willys och handla med oss så vi slapp gå med maten hem ;) hihi Snällsate Johanna ;) <3

Sen vart det att sitta vid tven restenaav kvällen och så kom en av emils kompisar på besök också (= Trevligt med folk ;)

Kommentarer
Postat av: Nikoninan

Åh härliga bilder :D Jättemysigt :D <3 Tack för en jättetrevlig dag ! :)<3

2011-01-23 @ 14:09:26
URL: http://nikoninan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0