Bra start på dagen!

Morgonen började kanon bra! :)
 
Martin gick upp typ 10 i 5 var lite halv vaken från dess och att jag skulle upp.. drömde om zombis och att alla var zombis typ... hahah ja pappa vart zomis och han hade sin båt för vi var nära vattnet och så jag och en till hoppade i pappas båt och zomisarna gick i vattnet.. hehe läskigt! Sällan jag kommer ihåg mina drömmar men kommer iaf ihåg att pappa och hundarna var med men vet inte vad som hände med hundarna! haha jaa knasig dröm!
 
Iaf
Var vaken runt 6och låg och snurrade och väntade på att klockan skulle ringa men låg kvar i sängen till klockan ringde halv 7 är så skönta att bara ligga och dra sig! Sen bar det iväg till gymmet! Träffade Jennifer där och så var vi fith for fight! hehe vi tog det ganska lugnt men kommer säkert känna av det imorgon. Men imorgon tar vi i nya tag och möts på Må Bättre kl 7 igen! HEJA HEJA! så nu ska vi sätta igång! Sattsar på bech 2013 lixom! Bäst att börja i tid! hehe ;) Inte nå fuskigt att Jennifer åker till Thailand om exakt 2 månader! Vill också!
 
Bild på mig och jennifer från Halloween! hihi ;)
Efter vi tränat och vart så duktiga åkte jag hem igen. duschade och åt frukost! sen satte jag mig i soffan framför carton network och tog det lugnt och sminkade mig där! Så har haft en sån lugn morgon! Vart så skönt! Vattnat blommorna och sånt! bäddade sängen när jag klev upp och skulle iväg och träna för att inte ha möjligheten att kunna lägga mig där igen när jag kom hem! hehe :)
 
vart hungrig väldigt fort när jag kom till jobbet så fick ta en nature schake. kan ju inte äta matlådan direkt kl 10 hehe ! Ja hoppas dagen rullar på fort! :) Onsdag redan! Snart helg
 
tagga inför träning imorgon också! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0