Helgen har vart kanon!

Denna helg har vart kanon bra men attans så fort den har runnit iväg! Allt för fort! Lördan när jag stängde vart det att gå in på åhlens och köpa en kjol, ögonskugga och nagel lim! hehe alltid behövligt! sen hem till martin! :) ta det lite lugnt och så börja fixa sig inför fest! Så vi cyklade till johanna och fredrik! gick bra men drygt haha as roligt var det hos dom! Rolig folk och bra musik! Jag och jennifer gled iväg lite med fantasin och vi lyssnade och kollade på youtublåtar med disney filmer haha jaja bra var det iaf! Dansade och så as kul! hihi sen drog vi upp på stan, vi missade loreen men vad gör det? vi gick aldrig in på efterfest området och gick till trågårn istället! Var super och dansande där också!  Söndagen gick vi upp halv 8 för att åka och ta kräftor med pappa och anna! ta upp burarna som legat där under natten! Var inget höjdarår det här med kräftor.... vi fick upp 14kräftor! kasst kasst men hoppas det blir mer nästa gång istället då!
 
sen var vi till pappa och anna och fick fika och så sen åkte vi hem och sov 1 timme! hehe sönt! Sen var vi ut på lite äventyr och så! Köpte en kruka och en grön växt boll! :) handla mat och sen vart det handbolls os! Synd att sverige kom under med 1 poäng... det var synd när dom var så nära! Men men ett silver är ju inte allt för dåligt så bra jobbat sverige!
 
sen var det fotboll men jag bestämde mig för att träffa syster och katterna istället för att vara med men slutade med att vi åkte till räffsnäs med katterna och så kom jennifer dit med sin katt så vi hade en liten katt dait där ute och kollade  på när de spelade istället! Var inte alls tokigt det! hihi
 
Nej nu kommer det blider från lördagens partaj! tagna på fb av johanna ;)
 
hahah jaaa massa  tok och skratt allt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0