Redan Torsdag! ojoj

Veckorna springer iväg allt! Tiden går så fort! ojoj hihi snart helg igen! Skönt! hehe
 
Igår när jag stängde var jag förbi till Millas nya salong! Superfint så det har hon allt lyckas kanon bra med! hihi ;) ojoj så fint! Så bokade in en klipptid på en gång! Tisdag nästa vecka! Då jäcklar hihi! Bara toppning som sagt! har inte klippt mig på 1år så det behövs verkligen nu! Efter besöket hos Lilla Milla var det att åka och hämta upp martin och så åka ut till våghalsen! fira cassi! Så pappa och anna och även hundarna kom, cassi och krisse och dom hade med sig lilla missen Melody, mamma och anders så klart sen krisses föräldrar också! Så var supertrevligt det! hihi Anna hade bakat tårta! Himmel god som vanligt! mmmmm underbart! så av mig och martin fick cassi ölglas och sen 2st as stora vinglas! :) alltid behövligt!
 
japp så var super trevligt och vi åkte väl hem vid en 10 tiden så vart lite sent! så var bara att slänga i sig nått att äta och sova!
 
Idag har cassi vart på besök och babblat med mig! Så vart så trevligt det! hihi få lite sällskap men nu vill jag att dagen riner på så jag får åka hemmåt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0