Fredag!

Idag är det fredag! Vad händer idag? joo jag tror det blir kina med lite folk och sen blir det selmas! Ska kolla på mamma som skunger idag på Selmas, och imorgon så ska bli spännande för var så länge sen jag såg henne på scenen! :) skojjj!
 
Igår kom Finaste Martin på besök och han hade köpt med sig fika! chokladboll och en annan sak så var så smarrigt! Vart mkt fika allt! hihi Hade sån männsvärk igår så då passade det så bra med gåttis saker! hihi :) Milla var också här och hällsade på och babblade! hihi :) Trevligt och imorgon blir det dop!
 
Martin vart kvar här tills stägning och så för vi skulle ta hem ett rullband! haha mamma sa först att jag skulle få det i födelsedags present för hon var så trött på att ha det inna på life på personalrummet för hon bara sprang in i det men sen när vi skulle ta med sig det ås hade hon ångrat sig och eftersom mamma och anders åker till cypern på onsdag och martin fyller på fredag så fick han det i tidig födelsedags present! hahah jaapp så det fick han av mamma och anders haha men får hoppas jag får använda det lika mkt för det! ;) hehe
 
 
hehe så idag har jag träningsverk i benen från gymmet igår! Bra bra! :) Får se när nästa gång blir av! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0