sov helt själv inatt!

Herregud! hehe men det gick helt okey! Martin är borta på tjänsteresa men han kommer  hem ikväll igen! puhuu sp skönt det!
 
Igår lite innan stägning så kom jennifer och johanna och var här när jag stängde och så vart det en taco tallrik på Engel! Mumms så gått det var! trevligt var det också! Massa prat! :) Sen vart det även en vända till hemköp och köpa tandkräm och så köpte jag yogurt och bröd! sen hem och tvätta! Så känndes lite tryggare att höra tvättmaskinen som gjorde lite ljud från sig och tvn! hehe så är ju så stort så blir så tomt utan martin! Men jag överlevde iaf och var vaken tills 11 då martin ringde och sa att han kommit fram och så. så jag fick säga god natt åt han! :) Och imorgon åker jag till Stockholm! Får se hur jag ska överleva att sova på hotell helt själv... usch hehe Sen Fredag så åker jag hemåt, blir att stanna i örebro och möta upp martin där och så blir det att kolla på fotbollsmatch! trevligt! På  martins födelsedag också! hehe ;)
 
 
kl är nu 12.... bara 6timmar kvar! inte så tokigt det inte! hehe :) men känner mig fortfarande lite konstig. huvudvärk som suttit i i flera dagar....  så hoppas det går över! Så drygt!
 
Bild tagen från Johannas blogg! Från i fredas när det var kina med folk! :)
Sale, jag och Martin! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0