Klippnings hos Milla!

Tisdagen började bra allt! Han även med att duscha idag och så var jag och klippte mig 9.00 så då hoppa jag in i duschen och kom till milla när det var halvtort typ! hehe han även förbi vid revisorn och lämna fakturor! Bra bra! Var så trevligt att träffa milla och babbla och babbla! hihi och sån fin och mysig salong hon har! Riktigt fin! och vart kanon nöjd! hihi Milla toppade mig bara! hehe men var ju typ 1år sen jag klippte mig så var ju på tiden! Så nu är det frächare och inte lika slitet! super! hihi Lilla Milla!
 
Igår när jag kom hem var det att börja med maten! Kykling, ris och curry sås! :) kanoners! Så kollade vi på djurgården match och HEJA HEJA Djurgården vann! Var ju allt roligt det! hihi
 
Idag får jag sällskap under lunchen! Milla kommer hit och så äter vi ihop! Trevligt! hihi så hon ska dyka upp vid en 12 tiden! Bra bra! Efter jobbet idag blir det fotboll i räfsnäs! Springa av sig all energi allt! hehe
 
Imorgon så ska jag och Jennifer börja ta tag i träningen! Så vi ska mötas på Må Bättre kl 7 på morgonen! HEJ OCH HÅ! Bara att stå i! hehe :) bara man kommer igång så ska det väl inte vara några problem! :)
 
Snart är det nog allt vinter igen! heh då får man ta fram mysiga mössor och vantar igen! :) och hoppas på att nästa sommar verkligen bjuder på SOL! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0