Emmis! Använd huvet ibland....

Ibland lär jag tänka efter 2 gånger när jag är impulsiv! hehe 10i 18.00 så var jag så taggad att få sluta! hehe började med lite papper så det skulle bli fort ut! Men så hörde jag kararna i fiket prata om att gellerian är öpet till 19.00!!! 

NEJJJJ!!!!! HUR FAN KUNDE JAG GLÖMMA BORT DET? FAN SÅ BITTER JAG VART! så vart 1timme och 10min kvar till stägning och inte 10min... så surt. så vart ingen kupolen för mig och johanna... hehe attans.
vart att avfärga Johannas hår istället! så från rödtott till typ blondi! hehe Så vi gick och handla.... höll även på att lämna bilen på stan för jag var så bitter.. haha min knapp på nykeln är slut på batteri så får låsa upp med nyckeln till bilen och det hade mer eller mindre frysit fast så fick inte upp biljäveln..... var så irriterad och förbannad! så till slut fick jag upp den efter några damp utbrått!!! hehe sen skulle jag hem och byta om... stälde bilen låste bilen med nyckeln efter lite omomen.... haha upp i trappuppgången och kan inte hitta hemnyckeln.. YES!!! Johanna tog min nyckel för hon åkte hem till mig för att hämta min bh som är sönder för att vi skulle komma iväg till blge så fort som möjligt! haha

Så ja, var bara att åka till johanna utan att byta om så låna mjukisar och färga håret på henne! Vi köpte även en varsin fisk gratäng och fan va jag brännde mig i gommen... har ont än!

Ja iaf! Vi avfärgade håret på johanna och fan va ljust det vart! Har aldrig sett johanna i sån ljus färg men faktiskt så tycker jag inte att det vart att se allt för dumt ut? hon var fin i det och avfärgningen tog grymt bra!




Vart riktig skillnad iaf! Ojojjj det röda åkte verkligen ut! hehe

Kommentarer
Postat av: Ida

sv: taack! tihi, e riktigt nöjd :D

2011-12-20 @ 15:13:41
URL: http://idawindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0