Äntligen FREDAG! imorgon sista dagen på 13dagars pass!



Så ska bli grymt skönt att få en ledig söndag! KUPOLEN! Ledig denna sööndag och nesta söndag sen blir det 13 dagars pass igen! Kommer vara helt slut i januari! så Thailand i Slutet av januari, början av Februari kanske blir! hehe mmmm

Lite stel i kroppen känner jag mig! Träningsvärk i benen sen jag sprang och sen simma 1km igår! Gick riktigt bra och jag och jennifer tjatrta på i basängen! undra om de runt omkring tycker vi är dryga? dom är väl där för att simma och ta det lugnt! hehe vi är där och badar vi! hehe BUSIGT!

Tänkte packa med träningskläder imorse utifall jag ska dra och träna! Men så kände jag att nått roligare kan jag väl hitta på... Fredag och allt!

Sovit kanon bra inatt.. eller ja. hade svårt att somna sen vackna jag kl 07 och kunde inte somna.. så gick in p åfb på telefonen och så är det en i chatten som skriver -Va fan gör du vaken nu? jaa jag undrar desamma! haha :)

men somna om tillslut... :) Undra om jag ska gå över till life och kolla om det finns nått jag är sugen på? kanske en natur schake! skulle inte sitta helt fel! hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0