Gårdagens träning gick inte som planerad!



Skapligt smidig och kännde mig bra motiverad av att ta tag i träningen! så direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte om och så och drog ner till MåBättre... Började med att springa... vart helt slut så fick ta det lite lugnare än va jag gjort tidigare men jag höll ut... hehe På tvn var det det här programet som anorektiker och fettma när de byter matvanor med varandra! så var spännande och gick lätt att springa.. och springa och lyssna på partylåtar hjälpte otroligt bra också! hehe daza kuduro låten gjorde en bra taggad! hehe men sen kom smartheten i mig fram... råkade smälla i hörlurarna så telen flög ner på springbandet och flög rakt ner! hehe såg lite kul ut! Hoppade av och hämtade den andra sidan av rummet. satte i hörlurarna igen och musiken var igång. ingen sprika häller... sen märkte jag att skärmen inte funka... då vart jag inte så taggad längre! Det bara blåste ur mig! hehe körde lite maskiner men sen vart jag så bitter på telen så åkte ut till mamma för att hitta en veckarklocka så jag kommer upp på morgonen.

Hitade ingen.. ingen liten skruvmejsel heller. så åkte ut till pappa och letade där... hittade en veckarklocka. liten skruvmejsel så skruva upp den (börjar bli expert på det) så fick dän de pytte små skruvarna men den ville inte hoppa igång ändå! så gav upp.. åkte in mot stan igen sen när jag kommer till ludvika så slog det mig Skruvade jag i skruvarna igen? tog upp telefonen och icke hade jag gjort det! så var bara att vända och åka tillbaka till sörvik! haha smart emmis!!!

Åkte till cassi och hämta hem min gammla samsung toch mobil (rosa) självklart! hehe men sen fick jag tag i bror så han komm och kolla på telen så fick han igång skärmen! Jaa bra skum mobil jag har emellanåt och den börjar bli sliten! hehe men det som var så irriterande igår... när någon sms eller ringde eller fb så plinga min telefon till helt som vanligt men kunde ju inte se nått!! bra roligt! var så frustrerande.



Fanns massa sånna här bilder på mobilen efter att jag tryckit på alla knappar och den tagit kort på skrivbordet eller va det kallas! ja

Men vart så ÖVERLYCKLIG när Robban kunde komma och kolla på telen på en gång och att han fick igång den! + så har han fixat en ny baksida till min mobil som jag ska köpa så då kommer den ju inte se lika sliten ut 

Emmis hon kan hon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0