Breaking Dawn!

Vilken bra onsdag eftermiddag/ kväll det vart!
Direkt när jag stängt fick jag vänta på mamma att stänge hennes affär och hon är segast! sen gick vi till Millas salong där vi mötte upp Milla, emelie, Lovan, Cassi och birgitta! Så bestämde vi oss för att äta kina! Mummsigt så gått det var! Tog oxfilé med stekt potatis och beasås! var mycket snak som vanligt och vi babbla på om när vi var små och nutiden! var länge sen vi hittade på nått alla! Sist var kryssningen 2010 och det är ju 2år sen! Vi åt och skrattade och satt där ända tills det vart dags för att gå till bion! Tiden rann iväg! Gick till bion där vi mötte upp dom andra som skulle med på bion! Mamma, cassi, milla, birgigga, fillan och sara!
 
Filmen? ja vad ska man säga om den? Så jäklans bra och vill inte att det ska vara slut på dom här filmerna! Dom är underbarara! Tiden rann iväg även den när filmen rulla! Och ingen smycka reklam såg jag heller.... så vart besviken för den ska rulla på biograferna! (hehe såg nu när jag kollade någare att det är v 48)
Kom hem lite efter halv 11 och martin hade redan somnat så la mig brevid den finaste! Fast han vakna :) haha jag som försökte vara så smidig så jag inte skulle väcka honom när han ska upp så tidigt <3 Så idag tog jag lite sovmorgon och gick upp 8.00 hehe inte så tokigt! ;)  
 
Melody har även bitit sönder martins laddare 1vända till! så nu är det bara smul av den! haha jävla katt! Så blir att köpa 2st nya när melody är hemma hos cassi igen! :)
 
Redan torsdag! Ojoj! Tiden går så fort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0