MMåndag Måndag!

Dagar och veckor springer allt iväg i en rask fart!
 
Helgen har gått överdrivet fort! Herregud! Fars dag var det igår också! Lördagen så kom martin till butiken och så åkte vi direkt jag stängt till BK och gratta hans pappa på fars dag! Johanna och Fredrik var också där! SÅ vart fika och tårta! Gått gått! Så vart det även en vända och hälsa på hans mamma också! :) Sentill hemakväll ock köpte godi och hämta hem min bil som stod kvar på stan! Så vart det godis och film! Kollade på en film, spit on your grave! Så hämsk film så den var värdelös.... usch den var för verklighetstrogen för att jag skulle tycka om den.. Slutet av filmen var bra iaf då hon hämnades på dom som gjrde henne illa!
 
Söndagen var det först mat och tårta och så hos martins mormor och morfar sen direkt därifrån vart det att åka ut till sörvik för att fira pappa på fars dag! Så var vi även upp till farfar och hälsade på där pappas bror och hans barn och barn var! :) Trevligt så massa tårta vart det denna helg och var proppmätt hela kvällen! hehe Så kan det bli! Helgen har vart kanon bra men gick alldeles för fort! 
Beställde även klänningen som jag ska ha på mig på juldan! Så hoppas den sitter perfekt! :) Ska bli spännande! Nedräkning till första advent då man kan börja julpynta! hehe MYSIGT! Måste även ha julgran ;)
 
Mina fina blommor jag fick av Martin <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0