Mys!

Helgen är över och det har gått så fort!
 
Lördag så kom cassi hit innan jag stängde! Hon köpte massa med fika och vi fikade och pratade efter så vart det en vända på Åhléns och kika lite! Spännande allt! Kom hem och tog lite lugnt men martin hade överskottenergi så vi tränade lite! haha gjorde bänkpress och fy så drygt det var och fick skrattanfall! så det gjorde vi och så! :) Var skojj haha sen fixkade vi oss då vi bokat bord på Lokes kök! Var riktigt gått! Åt nå kotlett som var kanon god och sen någon efterrätt med hallon och så! Var riktigt mummsigt och rekomenderas! Vi vart sittandes där ett tag men precis när vi åt upp så kom en barndomskompis, Tina och hennes kille emanuel och de hade bordet alldeles intill oss så pratade lite med dom innan vi lämnade stället! Kom hem och så vart det film nere i hemmabion! haha vi kollade på en film där en nalle får liv! Helt okey lite rolig och så! :)
 
Min snygga Martin <3
 
Söndagen tog vi sovmorgon! Vaknade vid en halv 8kanske och var hungrig så då gick vi upp och åt frukost sen la vi oss och sov igen! haha riktigt skönt var det allt! Sen myste vi lite i soffan och kolla på tv och tecket med! Melody var en slöhög och hade en snygg sovstil iaf! PÅ ryggg..så söt!
Så vart det en långpromenad ute i det dystra vädret! Mysigt var det iaf! Så vid kl 3skulle vi iväg till Martins faster och fira henne lite för att hon har fyllt år! så vart lite kalasande där! Trevligt trevligt och sen hem en vända och så iväg till bästaste pappa som fyller 49år! Massa grattis till älskade pappsen <3 så vart mera kalasande! Så vart mat och tårta! mmm Underbart gått! Så har haft en kanon bra helg!
 
Massa grattis till pappsen på sin födelsedag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0