REDAN torsdag!

Torsdag idag! Vart till revisorn nu på morgonen och efter det hann jag och mamma med en fika på ängel innan jag öppnade så inte alls så tokigt det inte! :) Så kom Martin upp och käkade sin lunch med mig så det var mysigt det!

Igår bestämde jag mig för att jag skulle köpa den där snygga lampan från elbyrån men när jag gick in dit så var den slut! Typiskt va? Fanns en i storleken större som var as bigg och snygg men den var dyr! hehe dyrare iaf men den ska komma in igen så sigge skulle höra av sig då så får köpa den då istället och Långe jan! hehe Spännande! Vill ha upp den nu för tror verkligen att den kommer passa perfekt!

Imorgon blir det träning 06.45 med jennifer och på kvällen ska jag träffa cassi, emelie och milla och så klart det lilla tillskottet i gruppen, lowan =D Ska bli mysigt då kan vi prata igenom alla gammla minnen och bus vi gjorde som små! Vart att tänka på när vi precis hade fått börjat gått på stan själva och det var vid jul då jag och emelie gick och köpte pepparkaksdeg och satte oss i fiket i gallerian och fråga efter 2skedar i fiket och satte oss och åt pepparkaksdeg! haha inte alls dumt det inte och tror tillomed att vi köpte en klump var haha ;) Länge sen det var <3 så blir roligt! Snart helg iegn också ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0