Ibland är jag lite snurrig! hehe

Känner mig så vimsig ibland! Bra BRA!!!

Idag fick jag trevligt sällskap! Fillan!!! Hon gick och löpte mat åt mig så vi han sitta och käka ihop och prata! Så supermysigt! Så på söndag blir det blge med den bruden!
Kommer och hämtar dig lite innan halv 10 hehe så då ska jag fixa naglarna och lämna i kameran. köpa nya jeans. jaa sen blir det nog allt nå mer! hehe Kanske försöka ge mig på och börja med julklappar? Kanske det!


Härliga VINTERLAND....

Julkännsla? nej inte i närheten... imorse spörägnade det!!! Man tror ju inte att det är jul snart! Känns som evigheter till dess! ojojjj lixom... Men sanningen är det ju att julafton närmar sig och jag har inte äns börjat med julhandeln... hehe




Undra va som händer ikväll.. är bra sugen på att dra till måbättre och träna lite...
var evigheter sen.... tänkte igår att jag skulla packa med träningskläder och dra dit på en gång efter jobbet men tror någon jag gjorde det? njeee hehe

Imorse han jag äta frukost så stort +!


Väntar på att pappa ska höra av sig! Bruce springsteen biljeterna börjades släppa idag 09.00 så nu väntar jag på att pappa ska höra av sig och säga att han fått 4a biljettter! Skulle bli så glad! hehe 27juli.... hehe :)

Snart är tisdagen över!


Imorgon är det onsdag.. veckan går så fort! Torsdag blir det simning med Jennifer! Skönt ska det bli!

Idag vart det en riktigt sen lunch.... 17 åt jag... hehe men det är ju bra med sena luncher! Då slipper jag ju bry mig i att äta nått när jag kommer hem! Så min Ben&Jerry glass kommer sitta fint ikväll!! mmm

När jag kommer hem ska jag ställa mig i en lång varm dusch.. gud så skönt det ska bli! Sen blir det väl tven och försöka strecha :)

Vart en bra dag idag!

Tada!

Idag kom jag ut en snabbis... kuta till posten. sen till hemakväll och köpte en film. st clouds (hur den nu stavas) riktigt bra film och han är ju så fin (A)

Sen köpte jag även en blandad kompot med laddare till iphonen, bil laddare, usb och en man kan ha i väggen också! Så inte så tokigt!

Så nu kan jag få upp bilderna jag har i telen på datorn här i butiken också så det ska bli skönt :)

Detta klägg lurade mamma i mig idag! Hon kom med en kopp! hehe det är grönt.. väldigt dålig bild då det bara var skumm... men grönt är det smakar inge gått alls... det är typ sjögräs, alger och massa sånt läskigt! hehe jaja det är bra för kroppen så va gör man?


Lill Kusinen Ronja och lilla valpen Trixie som inte längre är så liten! :)


Öroninflamation....

Spännande? njee inte alls..... mitt högra öra gör ont... usch så drygt!

Morgonen började bra! upp och hoppa när klockan ringde 07.05 hehe eller njaa så pigg var jag inte så snozade till 20i 8. bra skönt! Så upp fixa mig och så möta Emma på parkeringen vid 9 och ta en frukost! Inte alls så dumt kan jag säga!

Så mysigt att få sitta ihop och prata och äta maka och dricka te! hehe Mumms... vart en räkmacka för mig denna morgon! prata och babbla och så följde Emma med mig till butiken och öppna och så satte vi här och prata också! Ojojj vi lär åka till blge någon dag och shoppa loss! var allt för länge sen vi gjorde det! måste köpa nya jeans också! Kanske ska satta på blge på söndag jag? får se om någon blir sugen på att följa!  

har tillomed matlåda med mig idag (som jag gjort själv) igår hade jag också matlåda men den hade jag fått av mammsen! hehe


Helt svart idag typ! hehe med en svart tröja som är lite glitrig så det är ju nais!

Idag var det en liten pojk och hans mamma som kolla på klocka till pappa i julklapp.. pojken, vilka långna naglar du har! Han var riktigt söt och go! Lite blyg i början men det släppte ganska så fort!

Nu fryser jag!

Iskallt som vanligt! brrr!!!!!

Lär köpa en till ladare till mobilen! Som jag kan ha här i butiken! lägga upp bilder på datorn... hehe busigt!

Ska försöka äta nu stax! börjar bli lite hungrig men har ätit lite för mkt pepparkakor! Så kan det vara... slå in paket! Mina naglar tar stor stryk! de blir mer och mer paj så lär ta mig till blge och fixa dom + lämmna in min sönderiga kamera på expert!

mmm!!! va ska jag babbla om.. står här i min egna fantasi typ! Inge vettigt....

Igår på julskyltningen kom massa trevligt folk in! Emelie och tim  kom in så emelie fick knäppa upp jackan så man fick se bäbismagen! och det känns och syns verkligen nu! hihi så spännande (A) inte långt kvar! tiden går så fort så snart är lillknodden ute!



vart bra sugen på gurka!


Då kör vi 6dagar till!

Ny vecka! Måndag... 7dagar förra veckan. 6dagar denna vecka sen är jag ju ledig p söndag och fy så skönt det ska bli! :) Tror denna vecka kommer gå fort! :) Imorgon blir det frukos med Emma på BK enligt tradition ;) hehe UNDERBART!

Så ska jag försöka simma nå i veckan också! + så har jag värdens träningsvärk i kroppen och vete fan va jag gjort? hehe Fniss*


En sån här vart det till frukost bakom disken! hehe Han inte äta fruksot imorse! Sov så skönt så ville inte gå upp!! Somnade vid en 11 och vakna när klockan ringde kol 08.00 så underbart! Allt känns så bra!
image description

Jaaa undra nudå! hehe ska ringa lite samtal och fixa.... hehe :)

Bitter Emmis!

Jobbat...pappa var och köpte ett knäck äpple till mig! Var det sista jag tänke.. detta ska jag inte glömma! Detta ska jag njuta på ikväll!!! Men vad gör jag? joo glömmer mitt äpple på affären! :( huhu jag som var så sugen!!!!
+ så hade jag köpt nytt schampoo men det glömde jag också och mitt hemma är het slut så lär åka och köpa nytt!!! YEY måste duscha och är så sugen på en riktig varm dusch (A) åhåååå
Nej sätta fart så jag hinner köpa shampoo IGEN!!!!

1a advent!

Idag är det första advent och kan inte säga att jag haft/ fått någon julkännsla! hehe

Står i butiken nu! Öppet denna söndag! TREVLIGT! 14.00-18.00 cassi är här och hjälper till också! Jag vill ha ett knäck äpple! mmm

Sovit grymt bra inatt.. Nöjd TJEJ! vakna ganska så tidigt men vad gör det! :) igår kväll var jag ute hos pappa och anna! vart inen lugn lördaskväll! hehe massa god mat. kräfta och massa mumms! och efterätt! toka med hundarna och busa med små kussinerna som var där och herrja!hehe

sen kom jag hem och krypte ner i myskläder i soffan med tecke! Underbart! :) kollade på the OC sån rolig serie.. börja från börjar och kolla på secong 1 det är ju den bästa!

Får bli en väldigt gammal bild p åmig och cassi! Snygga minner lixom ;) <3


Lördagen är igång!

Äntligen lördag då! hii

Inatt sov jag riktigt bra! Somna nog nästan på en gång jag la huvet på kudden så grymt skönt! Vakna dock vid 7 och kunde inte somna om men det var så skönta tt bara få ligga i sängen och gåtta i 1timme! Varmt och härligt!

Igår kollade jag på Idol! haha inge favorit program men det funkar!
Så igår sjöng de låtar till sina nära och Moa sjöng till sin storebror och fyfan va fint det var! De filmade in på brorsan och han var helt rödsprängd i ögonen och såg helt förstörd och tagen ut! Jaa det var riktigt fint! :)

Såg aldrig klart för jag gick och la mig men såg att det var Molly som åkte ut? men hon är ju redan klar? den rösten och kraft hon har så kommer hon komma långt! 

Även hon som heter Amanda sjöng en låt river (har jag för mig det var) en som som då är självklart Bruce springsteen och vart inte nå impad av hur hon sjöng låten för man hörde ju knappt texten då hon hade en väldigt mörk och "sensuell" röst som vart välldigt grötig  i mina öron! Bruce spreengstens låtar kan ingen sjunga och det låter bra! hehe Imorse pratade dom om han på nyheterna!

Nu har mina små kusiner vart här! De har köp örhängen! Ronja fick döskalle örhängen och freja hjärtan! Ronja ska ta hål i örat nu idag och Freja ska vänta lite! Små flikorna börjar bli så stora! Cassi kanske skulle vara barnvakt åt de ikväll så kanske ska åka till henne och mysa med dom!


NYTT!!!

Har nu luggit i soffan och kollat på idol så då fick jag för mig att ända färgen på bloggen! Eftersom jag  bara ha min mina pc så vart det inte så stor förändring! :) Tog bort det lila och så fick det bli en dyster grå en som passar detta väder! :) Skulle vilja göra om hela designen men har varken ork eller den tiden så får se när man ska få till det! hehe jaja det löser sig alltid ;)
snart sängen så jag orkar upp i morgon så hoppas jag kommer få hinna sova inatt och inte vakna och jävlas!

Home sweet home!

Känns så skönt att komma hem till sin lägenhet och bara få sätta sig i soffan och andas! UNDERbaRT!!!

Vart mkt i dag och fått mkt goa skratt! Men nu sitter jag och kollar på idol... skicka nyss ett sms till pappsen! En på idol ska sjunga en bruce springsteen låt så det kan han ju inte missa! :) lär kolla på det jag med sen tänkte jag typ sätta i och kolla på OC eller nått sånt liknande!

imorgon är det jobb men bara 5 timmar så det är ju så SKÖNT! hihi
Direkt när jag kom hem vart det att tvätta bort sminket och krypa ner i soffan! Så skönt haft har nya skorna på mig som jag försöker gå in.. ojojj de gör ont att bara ha på fötterna! ILLA!! hehe



Då är fredagens jobb nästan över!

Snart hemgång..... ska julpyssla lite  till innan jag stänger helt. Denna dag har iaf gått fort och fan så jag har skrattat! hahah jaa rolig jobb man har! (A)

Ja roligt ROLIGT! Undra ifall jag ska gå och köka chips innan jag ska hem eller om jag ska ta det imorgon?
har ju nutella burk hemma. sssshhsss var så sugen igår... jag och jennifer var ju och handla efter vi simmat var så hungrig så köpte en hel del! har nog aldrig handlat så mkt mat själv någon gånG! haha eller ja så mkt var det inte.. hehe gurka, vindruvor, plattbröt (haha va det nu heter) popcorn, nutella, yogurt

nu låser mamma upp sin butik så jag kommer in dit! hihi

Mina nya butikshund!

För tillfället har jag en butikshund i farten! Cassi är hundvakt åt Charlie (disses valp) och hon skulle på nå möte eller så. så då fick han bli butiks hund! Än så länge verkar det allt gå bra! han sitter bakom lite stelt på en hello kitty filt.. rosa, stackars kille! hehe :)



Nu har han lagt sig ner.. kanske blir lite mer avslappnad!

Denna  natt har jag sovit så värdelöst! Gick och la mig vid 10 la mig och kolla på min sov film, Ice age 3 kollade klart på hela filmen. la mig på spikmatta och kunde fan inte somna... väl somna så var väl klockan efter 12 och så vakna jag 04.30 och kunde inte somna om så yes... vart vaken sen dess.... kommer vara helt slut innan denna dag är över. huhu


Fullspäckad dag!

Nya klänningen som jag ska ha på Juldagen eller på nyår! Inte bestämt vilket äN!

MÖRDAR SKORNA! har de på mig nu.. lär gå in dom om jag ska kunna ha de!!!  men farligt snygga (A)


Direkt efter jobbet vart det simning med Jennifer! Jävligt skönt och massa prat! haha så var riktigt trevligt så vi lär försöka simma då och då! skönt att få röra på sig! :) imorgon är det fredag! Jobb sen får vi se.. jobb lördag och jobb söndag sen ny vecka! Känns som om det är långt kvar tills jag får vara ledig 1 dag! Nästa söndag.....

jaja bara att tagga om.. jobba p som vanligt! :)

Mördar skor på HÖG nivå!

Yes då har jag fått hem min klänning och mina skor! Och FAN skorna var inte det minsta låga men fan så läckra de är! haha ska hem och testa gå i de! Klänningen är sjukt snygg och lär hem och testa den också! Så spännande!

Men först innan jag kan testa skorna och klänningen så ska jag till sporthallen och simma med Jennifer! Ska bli skönt och avslappnande att simmla runt och babbla! Men fan så trött man blir av att simma och prata samtidigt? haha

skickade en bild på skorna till jennifer. riktigt sexig bild med vita strumpor i svarta skor! hahah jaa inga strumpor i dessa skkor iaf! hiih Jaa ska tagga om och ladda inför simning! ;)

idag till min räksallad så drack jag en powerking... FÖRSTA gången i MITT LIV SOM JAG DR>ICKER EN HEL! haha vart helt stirrig och inte alls mig själv.. välldigt slö kände jag mig men nu är jag välldigt speedad och undrar va jag ska göra? hoppas någon trevlig människa kommer in så jag kan få babbla av mig lite! heheh Kan behövas känner jag för nu går mina tankar i högvarv! ojojj


Bäst på pyzzel!

haha ibland så! Dessa papp strärnor är ganska så pilliga! Men kan ju "skryta" om att jag har fått in snittset på de tack vara de åren jag vart på Elkedjan i Ludvika! Men undra hur många jag hade sönder också! Är en bra fråga det! hehe  så ja får se om man ska julfixa nå hemma! Känns inte som så stor idé men skulle ju vara mysigt men så drygt! inge roligt att göra saker själv ju! usch... flyttar in till pappa eller mamma dagarna innan jul ;) så får man ju julkännsla där iaf! :)



Lite julkännsla iaf! ;)

Frukost på bk! Kan ju inte börja bättre!

Denna morgon vart det fukost med Emma på bk! Våran tradition har det allt blivit! hihi Mysmys! Inge skapa rutorna på bilen heller så det var så skönt så....

Igår kväll fick jag besök av Johanna så vi satt och babbla på som vanligt så det var så trevligt så! ojojjj jaaa! hehe underbart!

Direkt efter jobbet igår vart det att åka till lyviksbärget. gick in på rusta och handlade julpynt för hur mkt pengar som hällst! haha Så ska pynta i butiken! bara jag typ som inte har börjar pynta så är väl dags nu! :)

hoppas mitt paket kommer idag! hehe (A)


Funderingar!

Håller på att beställa lite  och fixa! Ska beställa hem mer Miss Dee produkter och hittade dessa läckra stela halsband som är grymt snyggt! Men då är fråga vilken eller båda man ska beställa hem till lager? hummm!!!




Denna dag har gått skapligt fort! Snart hemghång! lär försöka städa och fixa! Känns som om jag aldrig blir klar i lägenheten... heheh

Imorgon blir det frukost på BK med Emma och sen efter jobbet blir det simning med Jennifer! Trevlig dag att se framemot! :)

Roliga Kunder!

Han som ger mig godis kom in idag...

Helt seriös och gick fram till mig.

-Hur känns det att vara så vaker?

haha jag börja skratta och svara tillbaka -hur känns det att vara så rolig?

Jaa man får vara med om mycket här! Så roligt roligt! har ätit en lussekatt idag! Men måste erkänna.... Degen är så sjukt mkt godare än bullarna.. jaa så är det verkligen!

Idag ska jag försöka åka och köpa lite julsaker så jag kan pynta i butiken! bara jag som inte har börjat! hehe alla andra har full pyntning och klart typ!

Härlig bild! Bilden är för 1 år sen då jag och EMma skulle ut på krogen! haha Emma ville inte vara med men hennes rumpa ville allt det! haha


Bytt abonemang på mobilen!

Hunnit men mkt idag när jag kom ut! köpte både ny bh och matchande trosor... men blir lite iriterad.. de har typ slutat med 70.. alltså omkretts. det är ingen efterfråga på de säger dom.. så fick bli 75 och de är ju för stora runt om... men men va ska man göra? vart iaf nytt!  så han jag till posten hämta ut paket + in på telia och byta abonemang. Hade telia max 25 + mobilsurf! Ändrade abonemanget så det står på Smycken Ludvika AB eftersom jag använder min telefon väldigt mkt innom arbetet! Fick telefonräkning igår och den låg på 990kr då blir man riktigt taggad! hehe nee så härdanefter så står inte nummret på mig! :) eller jo det står ju på mig eftersom jag är firmatecknare och ansvarig över firman men det står inte på mig "privat" eller va man ska säga!

ja mobilsur, fria sms och ja som vanligt fast ett företags abonemnag vart det! Kanon.

Sen så kom anders in här till mig på butiken! haha roligt att se han! han har ju vart i kongo i några veckor men är hemma nu när det är val och massa uppror i landet så då fick inga turister vara kvar så då vart det att flyga hem! roligt att se han =D hihi

Han även köpa mat och åt lunch i skaplig tid idag! hehe underbart


Klappat och klart!

Denna tisdag börja bra! :)

har nu beställt Lucia smyckena! De kommer bli så läckra! hehe Så de ska komma om 1vecka! :)
Längtar!

Fullt upp och fan.. min tröja har en dryg lapp i nacken och fan va den stiks lär försöka klippa av den innan jag får damp i huve! humm lät bra där!

Undra va jag ska hitta på idag då! På Torsdag morgon blir det Frukost med Emma på BK Mummsigt! Så tänkte jag försöka simma någon dag denna vecka eller ta och tvinga mig själv till gymmet?  skulle verkligen behövas! attans att jag tappat bort gymkortet?... fick betala sist jag var och simma bara för att jag inte hitta på mitt kort och kunde inte "bevisa" att jag hade måbättre kort! hehe jajaj oturligt nog.



Undra när snön kommer? har fortfarande inte hittat på mina nsowbords skor... varfan gömmer de sig?


AJÖÖÖ!!

Nu vet jag hur det känns att häfta sig själv i fingret! Bra tänkt där Emmis!



Idag har jag beställt hem en klänning som jag antagligen ska ha på juldagen eller på nyår! Inte bestämmt mig än! + så beställde jag med ett par skor också så får se hur detta blir! hehe

Så längtar tills packetet ska droppa ner i postlådan! hehe UNDERBART!!!! Hoppas det kommer redan imorgon skulle inte alls vara fel det! hehe Visar sen va det blev för nått! ;D

Fullspäckad dag!

Denna dag har gått i 1!!!

Först fick jag sällskap av Jennifer! var ganska lugnt på förmiddan men nu på eftermiddan har det blivit en hel del! ;) As roligt!
till lunch fick det bli subway! hehe frukost vart det en natur schake sak.. hehe han inte äta hemma så!

Sen har väktaren stått här ett bra tag också! Han är rolig han och pratar på! han har lixom aldrig ätit ett KNÄCK äpple`hallå! haha så sa till han att han lär köpa 1 på söndag när han går runt och håller koll så kan han äta på en knäck äpple! hehe Lollo sa att jag kommer ha fullt upp med alla mina "karlar" som springer här! haha Han som ville bjuda ut mig på lunch erbjöd sig att köpa lunch och ge det till mig! så snällt men gud sånt kan man ju inte tacka ja tilll men man känner sig ju så elak :O

Sen en till rolig sak är att jag fått veta att Bruce Springsteen and the e-street band ska ut på turne sommaren 2012 så hoppas så blir det att få se han i Ullevie. skulle inte vara helt fel. var ju allt några år sen sist ;) 2009 tror jag sisst jag var på de i göteborg! :)



13dagar i streck nudå!

Bara att börja tagga inför långjobb!!! 13dagar i streck! Måndag-söndag Måndag-lördag! så YEY!!!!

Tog med en energi dricka idag..känner att den behövs!


JULBORD!

Igår var det julbord hos martin och monica! super duper.. mkt god mat och trevligt sällskap!
Jag skallade potatis så jag fick blåmärke i handflatan hehe bra Emmis!!! :)

Trevligt trevligt men nu är jag as trött! Jenniferär på stan och snurrar så hon har vart här och tjolat så trevligt (= hihi


Nedräkning påbörjar!

Snart är det helg! mmm verkligen behövligt!!!!!

Så 50min kvar!
denna dag har gått så fort.... Sen är det att tagga inför julbord imorgon med vännerna! Ska bli super mysigt. Idag ska jag inte glömma kvar min veska på affären.. hehe gick inge bra att köpa godis till min fredasmyskväll! heheh hade bara 20 kr på mig! Det kommer man så långt på ;)

blöta systrarna Åkerström ;) <3

Tidig morgon!

Jaa typ helt klar.... vakna 07.00 och låg i sängen till en nästan 8a och nu är jag nästan helt klar för dagens jobb.... bara byta till nå fina kläder att ha på mig idag! hehe hinner ju tillomed äta frukost idag ;) kl är nu 09.00 och jag är helt klarfixat! Måste ju vara nå rekord? hehe

ajaa ibland kan det ju allt vara bra att inte kunna sova. hihi



så precis!

Äntligen fredag! yey....



Fyfan! Det känns som om det var evigheter sen studenten! ojojj saknar den tiden (A) <3

Denna dag har gått galet fort och jag är kissnödig igen...haha druckit  för mkt cola.. kanske? ssss Jaja undra va jag ska göra ikväll? blir en ensam kväll i lägenheten med mina tankar och så ska jag försöka städa och fixa! Man lär passa på då man är hemma! Sällan jag är hemma i god tid! hehe Jaja kanske ska skruva upp nykelskåpet? eller spika eller va man ska göra! Visar sig hur jag gör... hehe

20min kvar!

Tur det är mkt folk som är pratsamma med mig! Vakterna är roliga och roligt när en som man gått i samma klass med i 3år har blivit vakt som man kan prata med! Det gillas :)

har ätit chocklad idag! fy på mig.... blev så sugen men nu är jag så sur på mig själv.. usch varför ska chocklad vara så gått?

Nyheter av Rock By Sweden Laila Bagge




Enkelt och snyggt med en döskalle på 300kr ;) Vilken kap ;) haha

Har kommit så sjukt mkt snyggt av hennes kolektion nu! Mkt av det som hon suttit i idol och haft på sig! Så riktigt roligt men mkt små plock är det allt ;D

Hur stolt kan man bli!


Bror är med i entreprenörstidningen! Fyfan vilken grymt duktig bror man har! Tryck här för att komma till tidningen och kika på nätet!

DRESSMIND.COM

Fredag! Seg morgon i mitt huvud.

Känner mig riktigt seg. Tänk om det vore så väl att jag skulle ha helg efter denna dag! Det skulle inte alls vara fel.. hehe Åhååå

Igår kväll vart det pizza och tårta hos pappa och anna! Fira calle som fyllde 16år och så pappa som fyller år idag! Massa GRATTIS <3

Direkt därifrån vart det att åka på Bio.. Twiligt, Braking downe. Helt oiey enligt mig! :) Men bökerna är så mkt bättre och mkt mer detaljer! hehe ;)
Ja nu är det bara att vänta 1år till innan sista delen kommer! Gud så drygt.... hehe jaja det  går ju fort iaf  så bio med massa trevligt folk. vi var 6 styckna som gick! Sen vemn får jag brevid mig? sa´tte mig längst ut på kanten och så kommer min kussin Jerry och hans tjej och hade bokat platserna innan.. haha vilken slump? så det var trevligt det! hehe

Vart bara hem och sova på en gång! Eller ja sova och sova.. somnade vid en 12 så låg och vred mig i hundra ÅR innan jag somna... bittert som faen.

Idag... undra vad som kommer hända idag? mer än jobb då! hehe jaja blir nog en lugn hemma kväll! måste städa och fixa i lägenheten! Känns som om den aldrig kommer bli klar!

Grattis pappa på födelsedagen <3

Rolig kväller igår vare allt!

Igår kväll hade jag besök av Bästaste Therese! hehe Vi flumma runt.. hon hjälpte mig att få upp hatthyllan på väggen! (sshss syns inte att den är sne, vi fixat!)

Direkt efter jobbet vart det att åka till lyviksbärget och gå runt i de affärerna lite! köpte 2korgar jag tänkte ha på hatthyllan med mitt extremt bra ÖGONMÅTT så de var ju överdrivet stora så det funka inte alls! hehe så duktig som man är.... jaja köpte lite små saker och så åkte jag till hemköp på ludvika gård för att hämta ut ett paket (undra varför det skickades dit?) jaja det var snortungt... 300tidningar så fyfan va jag fick bära.. en liten kartong men attans så tung....

sen kom therese hem till mig.. ja vi fick upp hathyllan men fan va vi skratta... haha jaja nu sitter den där! sen kolla på vi på film, Friends withe benefits fast vi pratade ju igenom hela filmen men vi skratta ockeå till filmen! jaa riktigt trevlig kväll var det all! hihi =D

Ända bilden jag har på Therese och mig! jaa massa år sen! hehe

Lucia 2011

Snart är det lucia!

Jag har fått äran att fixa årets lucia och tärners halsband! halsband med en bricka som det står 2011 på och på lucians ska det stå Lucia 2011

Roligt Roligt! :) Ska bli spännande allt att fixa! hii

Denna dag kommer gå fort va jag känner nu iaf! hehe Håller på att städa på kontoret och det kanb jag verkligen säga att det behövs! Fyfan så stökigt jag har det bakom! hehe ATTANS!så är på tiden att jag tar tag i det! hittade även på kvitton som måste till revisorn (A) hihi

Fattar inte varför jag inte kan sova.. sover så jävla oroligt och vaknar flera gånger under nätterna och har huvut fullt att tänka på! det bara snurrar..... Känns som om jag skulle behöva sitta i ett mörkt rum och bara vara för mig själv så jag får tänka igenom allt jag har i huvet och det är ganska mkt! hehe Jaja ikväll blir det BIO iaf! 20.30 wieee

Direkt efter jobbet blir det att åka ut till pappa och anna och gratta calle som fyller hela 16år! ojojj lilla bäbisen var ju bara 4a år när jag träffa han första gången! ojojj jaa Massa grattis till Lillebror Calle! <3


Diesela 7år idag!

JUSTJA!!!

Lilla skrutt älskade vovven Disse! Hon fyller år idag! Skruttan blir hela 7år idag! Bäbisen min <3




Lilla bäbis vovven min!

Idag är det Disses födelsedag, imorgon är det Calles och dan efter det är det pappas! Jaa fullspeckad så hoppas på mkt tårta! mmm annas tårta (A)


Jag har alltid velat haft en VIT bil och nu har jag det ;)



Det är ju underbart! haha åhåå så jag vill ha en vit bil! Och äntligen har jag det! haha

Imorse när jag gick till min så svårta bil så var den helt vit.... helt som en iglo såg den ut. vit frost på hela bilen! hehe

Stressig morgon och har inte alls sovit bra inatt! jag bara ligger och tänker... så drygt! :(

Morgonen var bra! han fixa mig och allt.. frukost på BK med EMma! Men vägen dit var kämpig! haha stängde dörren till lägenheten och så märker jag att min väska inte är med. kuta in och leta efter den som en tok och ne hitta den inte.... vart arg men fick strunta i väskan och gå ner till iglon till bil och där låg den hehe glömmde väskan i bilen inatt (A)

Härligt som fan! ;)


Nöjd tjej på HÖG nivå (A)

Jobbat till 18.00 sen handla MAT fast vart inte så mkt! hehe men lite iaf.. Sen vart det simmning med Fillan så det var så skönt så! Bra drygt men 1km avklarat med simningen iaf! hehe

Massa prat och simmning... det gör det ännu drygare! hehe

Så jaa nu är jag nöjd! Var vrålhungrig så har  tillomed lagat mat! hehe välldigt avanserat.. fått på ugnen (premiär) sen lagt potatis bullar på plåt sen in i ugnen och sen ut! hehe Kanon.. gjorde dubbelt så har även till matlåda imorgon! Underbart!

Frukost imorgon på BK med Emma! Morgon tid är alldrig fel! hehe Ikväll blir det en tidig natt.. är helt slut redan så! :)



Simmning efter jobbet!

Idag efter jobbet blir det simmning med Fillan kl 19! Ska bli roligt och skönt att få röra på sig! Känns som år och dar sen jag träna! Har aldrig tid men lär sätta fart med det! Så nu vill jag att klockan ska ticka på och att det ska bli mkt folk idag!

Idag kör jag med halvuppsatt hår! hehe Snyggt.. Lollo tyckte det iaf! Men känns ganska så ovant eftersom jag alltid har nersläppt hår! :)

Jadu! Nu har Linnea vart här och babblat! Alltid lika roligt ju. tur folk vet vart jag håller hus! hehe Hon ska gå och kika p en bluse på lindex sen skulle hon komma tillbaka! hehe

humm...

Igår kväll efter jobbet var ju som sagt de här och fixa med gallret! Var chefen denna gång och han bad om ursäkt för hur de hade gjort de som var innan och att inget stämde över huve taget! men nu går gallret upp hela vägen och ja! Ser mkt bättre ut! hehe Men känndes som om det inte skulle bli klart för de var tvungna att ta ner hela galret och sen få upp det igen och fan det är inte lätt.. trodde någon av dom skulle klämma sig! fyfan så läskigt!

Så var kvar till 8.. så jag passade på att städa, moppa golvet och sopa och allt sånt så slapp jag ju göra det på morgonen! Riktigt skönt det! hehe


Håller på att spanna efter vaman ska ha för klänning på sig på Juldagen! Man lär ju allt börja planera innan alla fina kläningar tar slut! Vill ha en med fin rygg! hehe och tyckte denna var välldigt änkel och så! Inte för mkt lixom :)

Nu vill jag HEM!!!

Direkt efter stägning kom några killar från Stockholm för att fixa ordning på gallret! Det har inte gått ända upp... bra drygt! de verkar ju inte kunna sin sak iaf....

klockan är 20 i 8a och de har hållt på i snart 2timmar och förhoppningsvis får de ordning på det. vet inte va fan jag ska ta mig till annars... åhååå '


Har skällt ut de en gång för att de bara gjort fel hela tiden och allt så. men nu är det iaf chefen som är med och ska fixa så nu lär de få ordning på det!

Denna dag har gått fort men bara för det så kommer jag inte hem för det! Jaja snart så ska jag dunka huve i sängen och sova tills 8a imorgon bitti.... hehe

Måndag!

Idag är det måndag igen! hehe Tiden går så fort och helgerna flyger iväg! Nästa helg på söndag blir det Julbord! Jäller att börja i tid allt! haha ;)

Idag känner jag mig som en pudel i håret! Som i en inbakad fläta så det var ganska så stort i morse! hehe men men det är ju snyggt det med!

Min bil har fått på sig sina vinterdeck nu och han ser så ledsen ut! Stackars bilen! hehe Han har inga snygga fälgar.. vanliga plåtfäljgar! Tänkte ju att jag skulle ha lämnat in bilen så de får sätta dig fäljarna som är på sommardäcken och sen köpa nya till sommardäcken! hehe då hade den sett gladare ut!


Inge internett home!

Vad har jag gjort i helgen? humm... har inte haft någon dator, eller ja dator har jag haft men hade sönder mitt internett så har inge internett hemma! hehe (A) Så i lördas åkte jag ut till mamma. tog med mig min dator så kunde jag sitta där och kik! Snacka om att man blir att känna sig låst utan! hehe

sen på lördagskvällen vart det fest! hehe eller nja. jag åkte till Jennifer och skulle dricka vin å så. hällde upp ett glas med vin tog en klunk och så kände jag.. ne fyfan jag orkar inte festa. var så trött och helt slut! hehe så jag vart nykter! Så hemma hos Jennifer var det Johanna och Elin som var där! Trevligt och mkt tjatter och kika på gammla bilder! hehe ;) Trevligt!

Så kl 12 då var jag hemma och la mig nog nästan direkt! Helt slut lixom. så jaa

Igår (söndag) var det fars dag! Var lugnt på förmiddan och så åkte jag och cassi ut till pappa vid 13 tiden! Fick mat, busa med hundarna och lilla Trixie på 12 veckor är nästan lika hög som disse nu som är 7år (på onsdag) hehe Jäkla va de leker nu! Så fick vi ju så klart tårta! SÅ vart där hela dagen typ vi fick även kvällsmat! hehe Vilken tur man har ibland ;) Vi han även kolla lite Familjen machaen! hehe

Får bli denna bild på pappa när han var ung! hihi <3

Lördas mys med mina små tjejer <3

Hemma hos mamma nu och ska mysa lite med småkusinerna som är här och ska sova hos mamma! Myspys så man lär ju passa på att gosa med dom (A)







nej bus bus! Får se vart denna kväll slutar! :)

20 min sen helg

Äntligen!!!! Haha


Sissta rycket denna vecka.

Lördag! Snart får jag helg! Känns som det behöver en lathälg framför tv med chips och godis! Har haft ont i huve i 3 dagar nu.. en dov huvudvärk som inte vill försvinna. Så krypa ner med tecke i soffan och bara mysa!

Igår vart det att jag åkte till mamma. Fick mat och träffa Åsa och Mia som var på besök! Busade även med en hund som var där! åhåå så mysigt och jag vill ha en liten damråtta jag med!

Undra va som händer idag? igentligen skulle jag bara villja dra tecka över huve och sova tills på måndag men då är ju min lediga dag över... humm vill ju hinna med massa när jag är ledig! Så ja nått lär det ju allt bli.


ojojj så snygga vi var! hehe

Vet ni hur stort jag tycker att detta är?

SÅ JÄVLA ROLIGT! äR GRYMT GLAD FÖR EMELIE OCH TIMS SKULL! Är helt överspellt för deras skull och längtar tills april då denna gulliga lilla bäbis ska kika ut! Ojojj så spännande!


De var tvungna att skicka bilden till min telefon så har jag nått att kolla på när jag känner mig nere för den här bilden gör ju allt en underbart glad! Åhååå så roligt!

Massa grattis till Emelie och Tim! Mig kommer ni inte slippa ;) <3

FREDAG!

Vart fullt upp till och från så det har varit superduper roligt! Men attans så ont i fötterna jag har efter att ha stått i nya skorna i 8timmar snart! hehe men men man lär pina sig ibland!

Har börjar spela wordfued idag och går galet  bra! eller nja det gör det ju inte! ehee
men lär vara bra träning för mig och min stavning! hehe fast va spelar det för roll när det aldrig fastnar ändå?

Undra va man ska göra ikväll då? Det är ju trots allt fredag! Ska iaf testköra bilen med sina vinterdäck på! Men lite trökigt är det ju dock att jag inte fått på nå fälgar. är vanliga dystra plåtfälgar så den kommer ju tappa sin skarm endel! Hade ju tänkt att jag skulle ha lämnat in den och sätta dit fälgarna som är på sommardäcken på vinterdäcken och så köpa nya till sommardäcken! För de som är på sommardäcken är så kantstötta så är tråkigt! hehe

Jaja vi får se! Kanske kan göra det sen? men har fan ingen tid att göra sånt! Det är tråkigt det.... hehe


men som sagt är han så mkt finare sommarbil än vinterbil! hehe jaja :)

Sommardäcken ska veck!

Ja imorse när jag åkte ner till stan så var det att skrapa ruterna riktigt ordentligt.. fyfan för is alltså! huhu Så jaa den han ju bli lite varm iaf när jag hade skrapat klart!  sen åka med sommardäck är väl inte det bästa när det börjar bli halt och inte när man gillar att gasa (A) hehe Så ja men det gick bra!

Pappa var och bytte bil med mig nu nyss så nu åker jag hans volvo, han ska byta till vinterdäck på min bil nu! hehe  Men kommer väl inte hinna åka nå volvo för han hinner väl byta och komma in med min bil igen! hehe han har ju tid på sig!

Undra vart jag fått all min enegi ifrån... både mamma har svårt att sitta still och pappa! Pappa jobba natt var in hit vid halv 1 då hade han precis vart och tränat.. då slutade han jobbet 06.00 hehe så han kan inte ha sovit mkt inatt/ imorse... hehe ja sen mamma som aldrig kan sitta still ojojj hur ska då jag kunna sitta still... Ikväll när jag kommer hem har jag tänkt byta gardiner i sovrummet. har ett par med grönt i och vill inte ha det så ska upp med ett par helt enkla vanliga bruna så kommer bli super duper lixom! hihi KANON!



Har även ätit min dagliga dos av vitaminbjörnar! haha det är de ända piller som jag äter det är vitaminer som ser ut som nallebjörnar (A) Ätit de sen jag var liten och de smakar ju så sjukt gått!

11-11-11

Idag är det det fräsiga datumet! 2011-11-11 Ojojjj så KOLT! hihi BUSIGT....

Nu har Emma gått. Hon har vart här och socialat med mig och lärt mig spela wordfeud... hehe fattar inget och mina poäng ligger på typ 2poäng! hehe har fått till några bra ord iaf så blir så stolt över mig själv! hihi

JOoo

Tänk ungarna som föds idag! Vilken roligt person nummer de får! 2011.11.11 hahah underbart! Änkelt att komma ihåg också!

Jag och gull Emma förra året på Ludvika festen! :)


Frukost på BK +nya skor (A)

Vart frukost på BK idag med Emma! Superduper mysigt och roligt! Så vart massa snack och räkmacka och te! riktigt mummsigt!

Så när jag skulle gå och öppna min butik så hade skoaffären redan öppnat så han in och köpa ett par skor jag sucktat efter så länge så nu äntligen är de mina! hihi




massa mys! Dagen började extremt bra!

Tidig Fredagsmorgon!

Gick upp lite efter 7! Ska bli frukost med bästaste Emma på BK kl 9 så lär ju vara helt klar för att gå till jobbet kl 10! hehe Var länge sen så ska bli roligt att få träffa Emma!

Sitter i min onepice och ska snart byta om och fixa det sissta innan jag ska iväg ;)


Sååå lär sätta fart! Ha en trevlig dag :)

Sån härlig kännsla lixom!

Nu har jag precis kommit hem! Jobb sen direkt till blge med mamma och fixa naglarna! Så vart sper nöjd! Vart lite längre än va jag hade tidigare så hihi får se hur bra det går att arbeta med de!

tog 1 timme... de var tvungna att ta bort mina gammla och bygga om de på nytt! Så tog välldigt lång tid men helt klart värt det! Så passade vi på att handla på ica och så vart det mat på mcdonalds! hehe Var as länge sen jag åt där så helt ok. Nu ska jag hoppa i en varm dusch och bara njuta av tillvaron innan jag ska sova och jobba sissta 8a timmars passet denna vecka imorgon, sen är det 5timmar på lördag och så helg! Underbart! hii




Nej duschen! Ha en bra torsdags kväll alla :)

Nya frächa naglar!



Ska ringa och boka tid! Så mamma ska också fixa naglarna! hehe mor och dotter tid på nagelsalongen ;) <3

Smile*

Denna dag har facktist runnit iväg! Jennifer har suttit här hela förmiddan typ och vart nervös! haha Men hon fick lägenheten så grattis! riktigt roligt att vinna en budning på lägenhet! Vill också ha en insatslägenhet! humm...

Ja så vi har hunnit babbla massa så supertrevligt! Han tillomed gå på toa så då fick jennifer vakta butiken! Hon fick skriva på för såklart kom en med paket! haha så hon fick signera ;)

Så ja! Lugna gatan... Torsdag och har inge vettigt att säga! Vi kollade även på klänningar till juldagen och nyårsafton! Va ska man ha på sig? men attans så har både jag och jennifer siktat in oss på samma klänning! så vi får se vem som beställer eller man hittar på nå annat. Är ju tid kvar än så länge iaf! Så tur det!

På söndag är det fars dag! Undra va man ska hitta på till pappsen! hehe :)

Nu var johanna och en till hit och var sociala! Trevligt som vahnligt!
fattar inte hur man kan babbla så mkt! hehe Är på värsta prathumöret! Ska terra mamma snart känns det som! :) Ska försöka få med mig henne till blge och fixa naglarna! hehe


Mat, mat och åter mat!

Känns som om jag bara jobbar och sen äter! hahah


Igår var jag på Piren med alla som var med i Ludvika köpman. Ludvika köpmanaförening firar 100år så då vart det mat på piren!
både förätten och huvurätten var riktigt gått men efterrätten var jag inte så impad av och jag som älskar allt sånt? humm...

Ja iaf så fick cassi följa med mig, sen var mamma med och en av hennes personal! Tyckte det var lite roligt då de gav "kvitto/ fakturan" för att jag och cassi skulle äta så gav de den till cassi! hahah tyckte det var lite roligt men ne jag fick ta den av cassi! Fast sen tog mamma den! jaa

Trevligt var det men jag och cassi åkte direkt efter vi ätit efterätten. var så trött så ville hem och sova! Fast tror inte att jag somna i tid för det? hade så svårt att somna. fyfan så irriterande det är! Sen vakna 05.30 och vara as pigg och sen somna om igen och då är man skit trött när klockan ringer! drygt som fan! hehe


ja idag är det iaf Torsdag! Så får se va man ska hitta på efter denna dag? ska försöka ta mig till blge och vill hällst göra det idag! måste fixa naglarna... tumnageln har gåt av halft i toppen, sen långfingre bröt jag av helt så fick sätta dit en nagel man löper på Åhléns typ! haha Så jaa känner panik och vill få ordning på de nu! De börjar bli för långa också! Drygt.... :)


Love is in the air


Fått hem den grymt snygga ringen som är på långfingre! Åhåå va jag är kär i den!

Snart är kvällen slut... eller ja iaf affären men sen blir det mat på piren för köpmanaföreningen firar 100år så lär bli med på det! :) Denna dag kommer aldrig ta slut!

Denna dag började ju allt bra!

Kom till jobbet och så inser jag att jag inta har mobilen med mig! Den ligger kvar hemma... i hallen på golvet! hehe smart EMMIS!

Så man blir ju helt överlycklig av glädje och skuttar runt! hehe typ?

Jajaa men nu kom cassi precis in... Hon har vart och jobbat så hon skulle cykla och hämta min mobil! erbjöd henne att hon kan ta min bil? humm.. själv skulle jag aldrig cykla men snälla syster cyklar och hämtar min mobil och tillbaka till stan sen ska hon cykla hem till sig! ojojj cykeltönten min <3

Glad att jag har min syster iaf! <3

Men fan va kallt det är! håller på att få frys skador snart! hehe iaf!


När man väl kommer ut lär man passa på att shoppa!




Skynda skynda typ! hehe

Cassi kom förbi så hon fick stå i butiken hon! Hon fick en klocka och så köpte jag mat åt henne! hehe så han shoppa och allt! Köpte en röd blus från Lindex sen nya sängkläder på Åhléns! hihi så roligt! Letade efter lite nya underkläder också men finns inge fina i lilla ludvika! Så jaa vi får se! hehe

Så fick en massa luft idag! Känns skönt när cassi kan stå här för kan känna mig avslappnad då och hinna göra det jag vill för jag vet att hon klarar av det! Blir riktigt impad av  cassi! Hon som alltid sagt -jag ska aldrig stå i en butik! haha

Kläder!

Var länge sen jag shoppa nya kläder! kan bero på att jag är fast här hela dagarna och aldrig har tid att gå och testa kläder? humm!!! Så tänkte! Kanske ska beställa lite kläder istället! (A)

Dessa fina tunikor i märket Odd Molly tyckte jag var så söta och de har så sjukt fina kläder (A)





Jaa!!! Finns så himmla mkt snyggt! Får se om man gör någon beställning idag! hehe

Tralla vidare!

Tisdag! Har hunnit öppnat affären. även kutat till banken och gjort lite ärenden! sån tur att jag har lollo! hihi Inte sovit så bra inatt! Bara vridit mig och funderat och jaa!! bara tänkt. somnade tillslut när jag la mig på spikmattan! Min nattdrog när jag inte kan somna! hehe Vaknade innan klockan också!

Sen har jag så ont i magen... suck för dessa tider! Jajaaa

Ska trala vidare! Vart strömavbrått i gallerian inatt. så hände nått med en av skaerna som tänds i en monter! har en dosa som jag tänder och släker allt memd! Men imorse så ville inte en av de funka! Så fick hämta stege och kika och den lyser inte äns så fick sätta i det i vanligt uttag men nu är det lyse iaf! Bra EMMIS!

hahah!
Vissa bilder blir man så glad av! mmm
Camilla, Emelie, Cassandra, Emelinda

Ja det var kryssningen för snart 1år sen! Riktigt roligt och första gången som jag inte spydde när jag åkte båt! hehe måste vara för att det var första gången jag drak när jag åkte!

fyfan! Flummbild alltså <3

OnOff sverige AB konkurs

Vart så lycklig när jag hitta kvitot på min kamera idag! men så får jag veta att OnOff sverige AB har gått i konkurs? vafan är det för påhitt? Hur ska jag då göra med min kamera som inte är 1år gammal och redan sönder?

jajja har iaf kvitto... hehe vafan ska jag ha det till?

Nu kommer revisorn bli GLAD!

Rensade min plånbok nu på förmiddan! hehe Hittade massa smått och gåttt där!

Bland annat massa kvitton från september som revisorn har saknat! heh så hon kommer bli superduper glad på mig nu! =D UNDERBART!

+Så hittade jag mitt kvitto på min kamera som är sönder!
så lär åka till blge någon dag. skynda in på onoff, klaga och lämna in kameran för att den inte funkiar! +boka tid och förhoppningsvis att de kan fixa naglarna på en gång! hehe Är på tiden nu allt att de blir fixade! Så jaa det ser jag fram emot nu!

Klockan är nu lite över 5 så snart stänger jag butiken för denna dag! Jennifer har vart här och hellsat på och babblat så det var trevligt! hihi Sen börjar jag få så ont i magen... den "roliga" tiden är nu på gång.. jädra trökigt med mäns. buhu alltså! jaja det går snart över så! :)


HAHA!!!!
I lördas var det prick 1år sen jag och EMma vart utslängda på krogen! Men ändå fick jag inte se ebba gold i lördas! Gjorde ju inte en repris. var bara att vi aldrig kom så långt! hehe
  jaja nästa allahelgona får jag och emma köra på en repris istället! ;)

Studenten! Känns som evigheter sen! hehe

Busfrö!

Pappa och annas nyaste familje medlem! Lilla Trixie! sån gosig liten valp! bilden är tagen på pappas FB vart lite impad då han både har lyckats ladda upp en bild och en video på vovsingarna! hehe Känner att jag lär åka till de så jag får busa av mig lite! Trixie växer ju så fort också! Hon är ju snart förbi Disse!


Litet busfrö!

Hehe hoppas Trixie blir "duktigare" på att vara med och fiska än va disse är! Hon bet ju av pappas fiske spö för inte allt så länge sen! Då låg hon på minus! hehe

Idag vart det subway till lunch! hehe Som i fredas men fan det är alltid gått och kakan är ju så underbart go (A) nu är det bara 2timmar och 20min kvar på denna dag! Dagen har gått fort!

Ja nudå! hehe

Ny vecka! Bara å stå i!

Då var det måndag igen! Härligt! Har vart otroligt skönt med långhelg! hehe Har avrt helt slut även om jag har tagit det lugnt och bara vart i min egna värd! Helgen har vart kanon! Lugn med ända vart det en lugn fest på lördag! Sovit som en stock inatt och vakna av att klockan ringde! Annars brukar jag alltid vakna innan klockan ringer! Bra drygta lltså! hehe

Står på jobbet nu! Har en tjock halsduk på mig! Var så kallt så den fick sitta kvar! blir bra mkt varmare och skönare bara av att ha nått runt halsen! Vilken är kanon i denna iglo!

Trevligt! hehe :)



Har fortfarande inte färgar håret och min utväxt är så lång nu! humm.....

Gud va jag längtar tills den 17e!

Vart att längta tills den 17e! BIO DÅ! Åhåå så roligt det ska bli. att få se en till del av twiligt sagan! Hoppas det blir lika bra som bökerna! mmmm

Var och handla idag! Men tror ni jag köpte nå gått? nee köpte pepsi max (det ända goa) potatisbullar utifall jag blir hungrig och jaa typ det? är så dålig på att handla! Lär ha en lapp på kylskåpet som jag kan skriva på vad jag behöver handla så jag har nått att gå efter! Vore ju inte så tokigt! hii


I sommar lär jag ge mig på vattenskidor igen! Gick ju jävligt bra i sommras ;)

Have you ever seen the rain

Idag har jag vart helt slut! Vart en promenad till johanna och fredrik och hämta bilen så var riktigt könt att få komma ut en vända! sen vart det att åka ut till mamma och få mat! Fisk och fy så gått det var! älkar fisk så lär lära mig att tillaga det själv! Får ju alltid åka till pappa när jag ska ha fisk! mummsigt

Gud vilken seg söndag! UNDERBART!

Har vart helt seg  idag! Vart en fullspedckad helg! jobb på fredagen! Sen hem till johanna, färga håret på henne så nu är hon rödtått igen! SÅ fint! hihi Så vart det att kolla på film och äta godi där på kvällen! Så trevligt!

Lördagen fick jag sova ut men ice kan man göra det! Vakna halv 8... så sega runt i min onepice och städa och lite så! Sen hem till mamma. tog med mig min tvätt och tvätta hemma hos henne så åkte jag, mamma och cassi till kyrkogården i smb för att tända ljus på morfars grav. pinsamt nog när vi 3 yrpanner kommer dit så hittar vi inte graven. jag har för mig att den var där, mamma åt andra håller och cassi åt ett annat! haha jaaa härligt så vart att gå runt och leta efter rätt namn på gravstenarna! Vi hittade iaf och tände ett ljus! så vi var där. mamma har en hel del släktingar som ligger där!

så vart det mat på brants! UNDErbart alltid lika gått mmmmmm.... sen åkte vi till mormor och morfar och hällsa på! Träffa sara och gizzmo! (jag har 2 morfar, 1 som alltid funnits och sen min riktiga som är död sen jag var liten) heeh var där och busa med gizzmo! Hon har sån full fart och fyller snart 13år! Gammla hunden <3 hon hade såna jävla busryck och kuta så hon halka och slog omkull sig! gummsan!

Ja kom hem och sen skynda hem och duscha och fixa så vart det sen fest hos Johanna och Fredrik! Fredrik fyllde 21 igår så det lär ju firas allt! hehe fast vi kom alldrig ut på krogen! hehe var Ebba Gold på schen men vi hade det roligt ändå! hehe Så slutade kvällen i anders lägenhet på stan där jag och johanna höll på att somna! hehe trötta tjejer (A)





Seg fredag!

Klockan har tiqat så segt idag! Är bara för att jag är taggad att få ta helg! LÅNG HELG! HELA 2dagar! mmm Vart en hel del folk idag och trevliga människor att prata med men ändå så tar det så lång tid! hehe

NEJ..... kommer en "speciel" människa in hit å han verkar vara på strålande humös så han kommer nog vilja ha en kram.. ska nog kanske gå och jömma mig? ehee så hämsk jag är! buhuuhu


Har fått luft idag iaf! Var till Åhléns och köpte ny fondation clinick.. varför ska man alltid ha den dyrast? blir ju ruinerad på smink! hehe Drygt att vara tjej! jajaja så kan det vara allt. hehe



YEY!!!!!

It´s Friday, Friday!

8timmar kvar på denna jobb dags en tar jag lång helg! har inte haft det ledigt en hel helg sen jag öppna! Har vart fullt upp varje dag 6dagar i veckan! Så ska bli så skönt! Så får se va man ska hitta på nudå ;D

Tänkte att jag skulle ha hunnit till blge och fixat naglarna någon dag! har ju tappat nageln på långfingret +så råkade jag bryta av en bit på tumnageln! hehe inte fullt så snyggt... attans.

Ont i ryggen har jag också! Så jaaa!!!!




Saknar skolan lite! ojoj känns som evigheter sen :O

YEs! Bokat och klart!



Den 17November blir det Breaking down! FYFAN VA KUL! Inte på "premiärdagen" hade mer än järna gått och kollat på den på tisdag efter kl 12 men känner att jag måste upp och jobba så! Får bli på torsdag 20.30med en hel del trevligt folk! hehe

SKA BLI SÅ KUL! WIIII

FATTA!!! Min Iphone 4 fungerar igen! ÖJ?

Direkt efter jobbet vart det mat på china med Mamma! Riktigt mysigt! hih Gått som bara den (A)
TILL DET VESENTLIGA MED DETTA INLÄGG!!!!

MITT LJUD OCH NAPPEN TILL TELEFONEN FUNGERAR NU! DET LÄR JAG TACKA FREDRIK OM! hAN SATT OCH SKRUVA OCH SÅ... FYFAN VA SÖN DET KÄNNS AT HÖRA NÄR DEN GÖR LJUD AV SIG! HIHI BLEV SÅ GLAD

PLING SÄGER DET I TELEN HELA TIDEN NU! ÅHÅÅÅ så jag har saknat det! hihi älskade ljud!





kollar igenm badbilderna med Linnea! ¨åhååå så jag sanar sommaren :O

Nyheter för 149kr!



Vart en orange skönhet för mig! Inte för att den matchar 100% med min gammalrosa kofta! hahah Ajaaa den syns iaf =D

Färg glada klockor för 149:- inte hellt så dumt! Riktigt bra pris ;) Jävligt snygga är dom också =D

Fryser!


Skulle inte tacka nej till min ziperell för tillfället! Gud så skönt att mysa ner sig i den! :)

Vart tar veckorna vägen? Ojoojjj

Måndag först sen nu direkt TORSDAG! Kan inte fatta va tiden rinner iväg! hehe

Har moppat golvet så det är snyggt nu på affären!
som jag mer eller mindre gör varje morgon innan jag öppnar! Blir skitigt på en gång! sen alla barnvagnar som lämnar värsta slirdäck avtryck! haha

Väntar på att pappa ska ringa som han gör varje dag! Ska höra om vi kanske ska ta och byta bil underdagen så byter vi tillbaka imorgon! måste ju få på vinterdäcken jag med lixom! hehe


Börjar ju fan bli dags att hitta på va man ska ha för kläder på nyår och juldagen osv... Funderar på om man skulle ha haft en röd klänning?

Ja bara åå börja att fundera här och nu (=

Vilka småttingar vi vär!
Emma, jag och sandra! Inte igår inte! haha

Bullbak med massa flumm!

Direkt efter jobbet vart det bullbak hos johanna!

Gick och handla det vi behövde. Börja med degen men märkte att mjölet inte skulle räka så vart en till vända till affären! kom väl hem och fortsatte med bullbaket sen märkte vi att det inte fanns nå ägg!!!!  en till vända men tur så kom fredrik hem då så han var snäll ch gick och handla ägg! hehe :P

massa skratt och är så efter ibland!

Pensla ägg med ägg kan man allt göra ;)




Nu rapar jag buldeg blandat med köttfärs sås eller va det heter! Fick mat av johanna och Fredrik! Massa tack för det =D


Dagens sanning

Fick höra en ganska sjuk sak.... Eller sjuk och sjuk! Men hur påverkad och beroende man är av sina telefoner, Iphone!

Det är en undersökning som de gjort i USA där att man håller häldre på sin sin iphone än att ha sex med sin partner!

Det är ju bra skumt... tänk så mkt tid man lägger ner på att kolla på skärmen på sin tele.
det är ju bara att kolla på sig själv, det sista man kollar på när man ska sova och det fösta man kollar på när man vaknar? skumt lixom.



Fick veta idag att det ska komma en ny Samsung Galaxy note Kanske vore nått? jadu vem vet men en ny lär jag ha ganska så omgående! Funkar inte att ha en utan ljud eller så! tänkte skruva upp den och kolla om jag kan paja den ännu mer än vad den är men har inte någon sån liten stjärn skruvmejsel! jaja någon dag kanske jag hittar en sån då ska jag plåga min telefan! ;) Men aldrig mer en Iphone iaf! hehe

Stress Stress!

Han komma ut lite idag! Stressa runt till allt som behövs göras! hehe Till revisorn och lämnat alla dagsrapporter och fakrturor mm... stressa dit. sen till posten och skicka iväg brev och så köpa nått att äta! Vart räksallad som alla andra dagar typ! hii Men gått är det och synd som det är nu så luktar jag vitlök från mun så tuggar tuggumi för fulla muggar här! hehe stakars kunder allt (A)

5timmar kvar på denna jobbdag! Efter det undra va jag ska hitta på? skulle behöva ta mig till Åhléns och köpa en ny fondation då min älskade clinick snart är slut! buhu

Testade en nu mascara från mammas butik och den var riktigt bra! Vart riktigt förvånad! hehe Så lär väl använda den fler gånger! ;)

jadu va ska jag babbla om... har ont i ryggen också! yey!

Nej sluta nu emmis! Nu ska jag vara glad mät i magen också! :) Cassi är på tåget till stockholm nu hon (eller borde nog vara framme?) hon ska kolla på Rihanna ikväll.... jaa roligt för henne då!


JAAAA NU FUNKAR KASSAN OCH INTERNETTET!


Känns riktigt underbart.... Pratat i telefon med datakillarna och försökt fått igång det! Men nu jävla fungerar det efter 1timme och 15min.
Så nu fungerar även den intregerade kortterminalen så nu ska jag kontakta banken och säga att jag byter kortterminal till den som hör ihop med kassan så slipper jag ha en externkort terminal! Så känna ju underbart allt! hihi

Så kom hit tidigt idag men ändå var det inte klart när jag öpnna! Sen har även Therese vart hit på sin vanliga tisdagsrunda! haha trevligt syns igen på fredag?

Igår fick jag hem hathyllan och de men fick inte upp den då det var lite för tung att hålla i själv och samtidigt skruva fast den så den behöver jag hjälp med! Blir skönta tt allt börjar ramla på platts och jag mår bra! :)


sexy and i know it

Jaaa bilder tagna från Johannas blogg! De som set SEXY ab I know it videon förstår ju va snygga de var utklädda! haha




Ja riktigt rolig helg!

Snart är det dags för stägning! Cassi har vart här och flummat och så spilde hon cola på mig! hehe smart typ! Men tror inte det vart nå flcä, inte va jag kan se iaf! hihi :)

Ångest på hög nivå (A)

Erkände till Emma nu nyss att jag råkade äta upp båda chockladbollarna som hon köpt som vi skulle fika på när hon är här och hällsar på! hehe

hehe lovar att jag ska köpa nya chockladbollar till oss! hihi


Vilken tur jag har så tog Emma det bra! hahah <3

Tisdag i massor!

Idag är det då Tisdag! Snart långhelg (A) Heheh står på jobbet och herjar och undrar på vad jag är sugen på? Börjar bli hungrig men åt ju herregud 4st hårdmakor innan jag kom till jobbet! vart tog dom vägen då?

Ja nu var mitt "nya" ragg in! hahaha man träffar väldigt mkt folk här. massa skratt får man också!

Tralla laaa!!! Måste ha en ny telefon NU! Det funkar inte att inte höra när någon ringer eller sms eller ja... den gör inge ljud från sig bara lyser! vilken bra telefon.. Iphone 4a släng dig i väggen.... hehe

Men vet inte vilken telefon jag ska ha. kan ju med iphone nu? Samsung galaxu s2 eller va den heter tycker jag är så kompilcerad? fattar inget av den. Eller om man ska vänta till nyaste telen kommer så blir det ju lite roligt! hehe Gud så dryg jag är.

Har beställt massa nytt idag! AHA och alexander! Roligt att få det... hihi Sen ska jag beställa mer Rock By sweden saker. Sånt som behövs nu innan jul :)



Mamma försökte ringa mig igår och sms när hon stod utanför hos mig. hon kunde inte portkoden så hon kom inte in häler så hon hade stått där och väntat. stackars mammsen! när jag märkte det så hade hon redan åkt hemåt! hehe usch så elak jag kände mig!

Hon hade med sig hathyllan och skåsaken som jag ska ha! Får deras gammla då mamma har köpt en riktigt värstin snygg sak som dom ska ha! hehe så FUSK!

RSS 2.0