Onsdagens beställning!

Idag är det ju så kallade skottårs dagen eller va det heter! Det är idag som enligt gammal tradition som tjejerna får fria! Passa på nu tjejer! hahah Är ju inte allt för ofta det är skottår ;)


Heheh jag har iag beställt ett par skor..... och lite underkläder! Inte så pjåkigt!


Dessa skor har jag då beställt! Hoppas de sitter perfekt! De som kommenterat skorna tycker att de är för stora i storlek och att man ska ta en storlek mindre men jag får hoppas 36passar då 35 inte fanns! ehhe jaja vifta på tåna är väl inte fel? ;) Blir nog kanon.. bara de inte är för små istället! :P

Besatt är ordet!

Onsdagen är här! Hej hej!

Vad händer idag? Jobb jobb sen vet jag inte. som i sin vanliga ordning! :) Imorse gick jag upp lite efter 8a.... gjorde mig klar och sen åkte ner till revisorn! Så har lämnat fakturor och annat smått och gått så blir allt trevligt! ;) Har fortfarande inte fått mina håltagnings saker som jag verkligen vill ha nu! Åhååå vad jag längtar efter de! hehe På Fredag efter jobbet blir det rundpingis med trevligt folk..... hoppas bara jag träffas bollfan... hehe den är för liten, bollen bode vara mkt mkt större så det blir lättare att träffa!


Wöhööö

Har haft syster på besök! Bjöd på semla och så åt vi subway! Trevlig stund med syster yster <3 Tog ett bra tag innan jag fick i mig makan..... åt någon tugga, sen kom kunder och så efter jag den kunden han jag ta en tugga sen kom det igen och det är ju kanon och det är därför jag sällan äter varm mat för den hinner bli till is innan jag får den i magen! eheee

Igår kväll var jag ut till mamma och anders hus, hämtade post och så! Var en hel drös och ska nog ta tag i och göra en adressändring! haha seg som man är.... inte bott hemma på snart 3 år (i augusti) så har jag aldrig tagit mig i kragen att ändra! Bra bra det! hehe

Dålig fantasi jag har... vad ska jag då skriva? Blabblablaaaa


Effektiv TISDAG!

Tisdag idag!

Han med en hel del imorse.... Diskade och torkdammade sänggaveln (huvudgaveln) och vattna blomman jag har ståendes på den.. den börjar allt se lite torr ut! hehe
Ja som sagt han med det! +att fixa mig själv och tillomed äta frukost! Ändå somnade jag inte så tidigt igår kväll då jag låg och fiffla med Iponen igår som hoppa igång när jag satte i det gammla bateriet och inte det nya! hehe Så nu verkar den funka felfritt igen så förtillfället har jag 1 Samsung galexy s2 och en Iphone 4a med alla nya instalationer och uppgraderingar! Inte så tokigt med hade inte klarat det utan hjälp! :) den laddar som den ska och blir inte varm och bateriet dör inte och verkar hålla och inte ticka ner i procent, eller rättare sagt rina ut som det gjorde tidigare! Ja inte så dumt!

Min väldigt fina Fan telefon.... haha



Idag kom jag även ihåg att sätta i örhängen i alla hål hehe! Var länge sen och det nya hålet krånglar inget alls så det är superskönt! Hoppas mina håltagningsprylar kommer snart! Vill ha de nu!




Igår när jag skulle gå och köpa nått att äta så fastnade jag vid sko affären och kollade på skor en snabbis och så kommer en gubbe med sin käpp och knakar på mitt ben med käppen och säger, -Väldigt fina ben du har i de där byxorna och skorna..... hahahah Jaha? gammal som gatan var han! hahah

Nytt i köksfönstret

Köpte en sån där fin ljus stake för ett tag sen som jag glömt visa! hihi Så tänkte visa den nu! De är så fina och vill ha sånna i massor! Iaf en baouta stor en! ;)




Inge bra bilder på hur den ser ut
men men är nöjd iaf jag! hihi (= Så tjusig allt! ;)

Ny vecka!!!!

Hellojsan!

Måndag idag.... helgen har gått fort, bara runnit iväg.... ojoj hinner inte med!
På lördagen efter jobbet vart det att åka till dollar och sen upp på lyviksbärget och kika! Köpte skärbräda och durkslag! hehe Alltid nått!! Sen hem och duscha och plocka med lite saker och fixa! Sen på kvällen vart det fest hos syster, jag och johanna åkte dit! tjejfest och en aning pömsig så höll på att somna! drack några få cider! sen vart det ner på solo och dansa, det var sommar tema oxh ja väldigt kass musik så men men var roligt ändå allt!

Igår vart det en trip till blge... köpte nya byxor som jag kollat på ett tag men sen när jag väl bestämt mig för att testa dom var de slut i storlekar men igår fanns de allt så då vart de mina! ;)

Nya byxorna fick åka på idag! hehe



Fredagen är här! (=

Nya Ringar från Ti Sento Milano och vart ju kär i alla ringar! hehe sen har det kommit en hel del nyheter i halsband också med passande färger inför sommaren ;)






hahahah!!
Jag och eva kollar live på aftonbladet om vad den nya lilla prinsessan ska heta! Estrell, silvia, eva, mary   jaa rätt ordning vet jag inte om jag fick men Estrell var ju mordernare än de andra namnen så det var ju roligt! hihi

Gårdagen i Stockholm!

Igår åkte jag hemifrån 20 i 6 på morgonen.... lite drygt att gå upp tidigt 10i 5

gjorde ordning mig snabbt och så åkte jag mot stockholm och tacka gudarna för gps..... var lite pömsig i bilen så vart att lyssna på högmusik och försöka hålla ögonen uppna men jag lyckades och kom i til till scandic upplands väsby utan felåkningar eller så! Inte alls så tokigt!

Var en intressant kurs och attans så mkt mat och fika och sånt jag proppat i mig.. man åt stup i ett... iaf så är jag nu diplotimerad örontagare och näsa! så nu väntar jag bara på att få mina grejjer så jag kan börja trycka hål på folk! ;) haha Fick mig ett hål i örat igår! vi skjöt på varandra så hehe :)


fick som sagt ett nytt hål i ena örat där nertill (det ända som sitter i där) så nu har jag 3e på vadera nertill ! hehe så nu totalt har jag 8a hål i öronen :) 3på ena sidan 5på andra :)


kursen var intressant som sagt och beställt startpaketet så hoppas det kommer nu strax så jag kan marknadsföra att jag tar hål i öronen! Ska vänta lite med näshåltagningen och kolla om det finns något intresse bland kunder om det :) kursen slutade lite innan 5 och att åka hem mot ludvika var en lång väg.... innan man kom från stockholm så fick man krypa sig fram i den dryga köerna och trafiken..... sen när det väl släppte så vart det när man kom in mot västerås att de hade stängt av motorvägen så man fick åka några småvägar ända till västerås innan man kom ut på vägen igen... så irriterande....  heeh jag som ville hem. sen byta bil med pappa på engång för jag hade hans volvo istället för min lilla bil så! Atomat också så var ju bara att gasa och bromsa ;)

Härliga dagar i idre! Nu tillbaka till verkligheten!



Hemma efter 4a dagar i idre! Var riktigt härligt och roligt! vart en hel del åkande och så! Disko bowling, rundpingis. mat och kortspel och trevliga sällskap! Bröt av bindningen på brädan..... halkade när jag skulle av sitliften och satte mig på bakre bindningen så den gick av! eheee..... va gladis man blir! Kom iaf ner och kunde åka ändå öven om bakstycket var av hehe men inte ett ställe i idre sålde dom bindningar.... hur korkat är inte det? idiotiskt kallar jag det! men uthyrningen fixade till så de satte dit en så jag kunde åka iaf så det var bra det! hehe Har både vart fint väder, målningt och så! Men vart as roligt ändå! Ramlade 1 gång denna vända! hehe








vart inte så mkt korttagning... tråkigt nog men det är väldigt kallt att ta av sig vantarna och börja fippla med telefonen och ta kort men lite fick jag iaf! heeh :P

Fredagen vart det ju som sagt bowling (gick skit för mig) fick en strike sen inge mer typ. helt värdelöst. måste bero på piggelindrinken och smirnoffen jag drack innan! sen gick vi tillbaka till stugan och hade lite fest och sen vart det loftet! hehe var bara massa lodisar och bondlurkar där typ! hehe men men attans så kul vi hade ändå! :)

Nu kommer man vara helt slut de närmaste dagarna och gud så skönt jag sov i natt! Var helt underbart att få sova i sin egna säng! hehe

Vi bastade också! Jag och johanna kuta ut och skulle rulla oss i snön men vart baar att lägga sig på mage och så tog vi med as mkt snö in i bastun och skulle kasta poå de som satt där men dom släppte inte in oss! Men tillslut så! hehe jaaa roliga dagar och ett måste till nästa år igen allt ;)

Onsdag! Idre ikväller!

Har helt totalt glömt bort bloggen!!! hehe fyskäms på mig allt! ojoj

Igår var det alla hjärtans dag! en mysig dag men var en hel del fart i butiken så ingen lugn dag!
sen har jag kramat hej då till mamma och anders som reser bort i 2månader idag! gud va länge.... har aldrig varit utan mamma så länge, 2veckor är max..... hehe men nu 2månader? herregud allt... tur jag har mamma lollo på andra sidan hihi och att man har dubbelt av allt för pappsen och anna är ju kvar i ludvika allt så det känns ju bra det!

idag har jag städat en del och fixat och så. beställt kedjor mm.... alltid  spännande ju! min älskade syster ska ta hand om min butik medans jag är borta.... kommer gå så bra så! hon är duktig <3 hihi sen ska jag ju till stockholm på onsdag så då blir jag borta en heldag! Spännande och gud så jag längtar allt! hehe idre ska bli super!

Idag när jag gick och handla lite ätbart så ringer Martin och berättar att det vart en lavin i idre och att de svarar inte i telefon (Johanna, fredrik, jennifer, sale, crillo och mike) fick lite hjärtinfarkt och jag skulle försöka ringa jennifer och tur så svarade hon... då fick man allt en lättnad i brösten!!! phuuuu.... men ikväller kommer vi ner och herrjar med dom! Först ska vi bara hitta dit men har ju gpsen med mig så ska ju gå klockrent har ju som en gps inbyggd i huvudet! hahah eller inte ;)


bilden är snodd från fredriks fb! Dom åkte upp i söndas och är där till söndag och jag och martin åker ner ikväll till dom (eller upp?) jaa så ska bli kul att träffa dessa! Känns som evigheter sen haha ;)


snart dags för tvätten!!!

klockan är nu 5... nu börjar min tvätt tid. så blir att skynda sig hem och börja tvätta så jag får rena kläder inför idre! hihi ätit en semla idag och var välldans gåttit kan jag säga! hehe mumms mumms

Vad har jag gjort idag? jadu jobbat vart en hel del folk idag och en hel del paketinslag inför morgondagen då det är alla hjärtans dag! så hoppas på mkt folk imorgon i sista minuten köp också ;) hehe

tralla laaaa.... har inge vettigt att säga. har moppat golvet 100tals gånger idag känns det som... blir fotavtryck på engång!


Gammal bild på mig och syster! år och dar sen!


Måndag!

Är fortfarande förkyld men det ska allt gå över innan onsdag! Annars blir jag bra bitter!

Vart en helg med mkt. fram och tillbaka men annars helt bra! Vart  en aning trött och pömsig!
Igår var jag ut till mormor och morfar... så vart det att käka med bigga familjen på pizzeria på östra storgatan (kommer ej igåg va pizzerian heter) var trevligt det! eftersom mammsen och anders åker till kongo på onsdag i 2månader!  så efter vi käkade vart det att åka hem till dom och babbla och sitta där och mysa! :)

trött och frysen! så knarkar ecinaforce och nå munsprej och expretocks (hur det nu stavas!) hehe japp!!! Gus så kul det ska bli att åka till idre !


Nedräkning!


Gammal bild på syster och mig!

Älskar dig! <3

Snart börjar klockan närma sig 3... då är det dags att dra sig hemmåt! Är förjävligt förkyld för tillfället! Bra irriterande. rinner och svider i ögonen och näsan! buhu men efter ecinafors så känner jag inte av halsen så mkt iaf! :)

Vill ha te när jag kommer hem! Mumms så gått och varmt!

Hej Hej förkylning!

Har blivit en aning förkyld nu ja! YES! Bara för att det är helg om 3,5 timmar hehe trevligt! Wieeee  kallt och fryser! Denna kyla som jag har i butiken blir jag fan sjuk av! hehe fullt påklädd men jaja!

Igår kväll vart en seg kväll... ligga i soffan med tecket och kolla på new moon och nästan hela eclips!

Ätit en semla nu iaf så är lite bättre då allt! hehe ;)


Lovely Friday!!!

Börja morgonen med att vakna i tid! Halv 8a vakna jag och kunde inte somna om! Så gick upp och tog en varm dusch! Så vart skönt att starta Fredagen så! hehe Håret han typ torka innan jag drog! gick till jobbet så jag kom hit tidigt för visste att det var en drös samtal jag lär ta itu med innan jag öppnar! Så har pratat i telefon hela morgonen känns det som! hehe öppna och så åt jag en semla för att göra dagen till 1 stort + hihi  Var inte tokigt alls!

Men nu fryser jag efter alla mina lager med kläder? hur kan det vara möjligt! humm.... underställsbyxor och byxerna, sen har jag 2linnen på mig och en till trekvartströja och sen en svart tröja över! hehe jag gillar lager på lager allt! ;)



Tralla vidare på en efektiv Torsdag!

Emmis is a duck!


hahahha

Japp! SnurriSnurr! Wirri Wirr!!!

KLART! hehe


Ja idag är det då Torsdag, igen? går så fort! Igår efter jobbet hämtade pappa upp mig så han bytte bateri i bilen! så han starta utan problem och gick fint igen! Härligt Härligt! hehe Så nu kan jag ta mig överallt igen utan att använda benen men att gå till jobbet försöker jag hålla i för det tar ju längre tid att skrapa rutorna än att ta sig ner till stan! hehe så yes! Sovit skönt inatt, vart lite vaken och snurrat då och då! hehe väldigt skönt att ha en stor säng som man kan snurra runt i! sov under det varma tecket, när dte vart för varmt var det bara att snurra till andra sidan och lägga sig under det tunnare tecket! hehe kan ju inte bli fel allt ;) hehe

Nej nu ska jag ta min vitaminer för denna dag!

Tassels!

Ibland blir man impad.... eller inte! hehe jaaa nått att klura ut!

Nu är det 3 timmar kvar på onsdagens jobb! Snart förhoppningsvis kommer en försäljare. som ska visa lite nyheter å så! Får se om det blir nå spännande! Är Ti Sento! Så yes! Har stätat och bytt platts på Elle och Sahara! vart kanon allt! hehe Supernöjd! har inte så mkt att säga! babblel babbel typ! hehe



Tassels!

Halsband från Rock By Sweden (Laila Bagge) Grymt snygga, finns i grått och silver 1000.-

Emelinda, Emmis!




Sovit väldigt skönt inatt!! Han äta frukost imorse också! hehe så nu funderar jag på en semla så jag bli pigg och alert! hehe kanske är idag som en leverantör kommer.... kommer inte ihåg då min iphone gått sönder som jag hade skrivit in det i! eheee jaja det visar sig allt iaf! ;)

Hoppas det blir en dag med fullt att göra osv.

Sol, vind och vatten!

Onsdag idag då! Herregud! Redan? yes.... tiden rinner iväg när man har roligt! ;) hehe

Igår var mamma och anders och köpte 1 nytt bilbatteri åt mig som nu står inne på life så ska höra med pappa när han ringer om han kan sätta i det i bilen! Vore ju inte fel! hehe Trevligt! Så hoppas min lilla svarta är igång snart igen och att det inte blir sån här värsting kyla så han strejkar igen! Min bil trivs så mkt bättre på sommaren! hehe

min fina sommar bil! hehe


Undra när pappsen ringer? han brukar vara duktig på att ringa tidigt! hehe kanske ska ringa och störa han på jobbet istället jag! ;) hihi


Tralla laaaaa!!!

Snart är tisdagen slut! Så skönt!

hihi! Imorgon onsdag! Kan inte bli bättre!
vad ska jag skriva? har inge vettigt att berätta iaf men babbla på kan jag vara duktig på allt! hehe



mamma och anders är och inskaffar ett nytt bateri åt mig, eller inte till mig utan till min bil! hehe han är lite ledsen nu, står ute i kylan och inge batteri! naw! Min sommar bil fryser!


Tisdag! Semla- CHECK!

Kom till jobbet... plockat med smyckena och korten! Sen har jag ätit en semla så börja dagen med semla är inte tokigt! hehe  var riktigt gått!!!! hehe

Igår hämtade pappa och anna upp mig utanför galerian när jag sluta! Pappa skulle testa om det gick att ladda batteriet eller om det är att köpa nytt! iaf! pappa plocka dän batteriet, när det var ur skulle jag låsa bilen men det funka inte med knappen! HALLÅ..... det är inge batteri i.... hehe så fick låsa med nyckel istället för knappen! hehe

så skulle pappsen testa ladda men funka inte, då var det hans laddare som hade gett upp livet också! hehe så dom åkte hem och sen fick jag ett sms av pappa att han fått igång laddaren nu! hehe ajaa blir att köpa nytt bateri till lilla bilen istället! :)



Nya smycken och vackra kort!

Igår höll jag på att plocka med alla dessa kort och smycken! Sånt småplock men nu är de på platts!  klorten är superfina och mysiga härliga allt, sånna fina budskap på de! Lika så är smyckena också, superduper fina och dessa fina budskap som står på de! Underbart fina!


Bär på mirakel  Vacker & stark

Älskad & Trygg  Skapad för stora ting

Omgiven av kärlek  Njuter av livet


Finns så himmla mkt fint! Dessa runda var enklast att ta kort på! hehe :) 99,- st

Emmis. vill ha semla!




Funderar starkt på att köpa en semla i fiket! Mumms så gått!! Det är nu man får äta hur mkt semlor som hällst! hehe Underbart ju! hihi Eller gå över till mammsen och ta en chocklad! hehe Skulle inte vara fel det heller! hihi fniss mumms!

tar nog chocklad nu innan mat och sen semla efter mat! hehe Låter som en bra plan!

Härlig, kall helg! brrr

Hejsan Hejsan! Härligt det vart med helg! mmmmm Längtar till nästa helg igen! hehe Vem gör inte det lixom?

Vad har jag gjort i helgen då? humm..... jobbar lördag, sen var det meningen att jag skulle ha åkt till Fillan men de välldans minusgraderna gjorde så min bil strejka och ville inte hoppa igång... trökigt och irriterande.... japp!!! hehe

Iaf! Igår "söndag" vart det fjällberget med trevligt folk! Var kallt även alla mina dubbla lager av allt! 2underställs byxor, 1strumpor, 1par overnee strumpos och sen ett par stikade strumpor! hehe Får platts mkt i mina snowbords skor! hehe underställströja, t-hirsurt, stickadtröja och flese och vinterjacka! hehe


Mike, Martin, Crillo och Fredrik (coola grabbsen! hehe)


Johanna och jag då! hehe fullt påklädda! hehe

Att komma från fjällberget var ju då en annan sak! hehe Jag och johanna åkte i 1 bil... vi stod efter kanten och en bil bakom, i en uppförsbacke, vi kom inte framåt... hehe så fick vrida fullt och åka bakot för att inte åka in i bilen bakom, men då körde ju framdäcket in i snön och fastna i en välldigt packad kant! haha så vart att gräva! Men till slut tog vi oss loss då vi hade ringt på förstärkning, hehe dom kom precis när vi tog oss loss! hehe japp tjejer, vi kan allt!!! dags att börja förberedda inför idre! wieee!!!


Måndag..... har tagit med mig träningskläder så blir nog att träna efter jobbet!
sov så skönt inatt!!! har gjort det hela helgen! skulle lägga mig i tid igårkväll men var ju wallander på tv så kunde inte slita mig... hehe men men =D

Krullis och väldigt många minusgrader!

Lördag idag då! Står på jobbet! Som vanligt YES.... Välldigt kallt ute! hehe -24 brrrr

igår vart det att skynda hem, fick skjuss av mamma så slapp gå! hehe så skynda och börja tvätta så fick undan en hel del tvätt så det var ju kanon skönt! hehe härligt härligt! hihi sovit så skönt inatt! och attans va kallt det är och min bil strejkar... den startar inte buhuuuu han gillar inte kyla!




japp! Får se vad denna dagen tar vägen =D

Pappa på besök = sallad och semla!

Haft pappsen på besök! Han kom helt oväntat och hade köpt med salld! Mummsigt värre! hehe äta och tjattra på! Trevligt! hihi sen när han skulle gå så sa jag att det finns semlor i fiket nu! hahahah så han är lika semeltokig som jag så då vart det att äta en semla var och götta! hehe så gått det är! är en ganska lugn fredag idag än va det brukar! jaja nu när jag fått en semla så är jag absolut taggad inför tvätten som väntar hemma!

pappsen!


Första bilden är nyligen tagen på han och den nedersta är när han var ung! haha han har inte förändrats så mkt! <3 Kortare hår han nu iaf!:)


Fina skor! mmm

Dessa skor är så snygga! Så söta och fina! Det ända är ju att de är förjävla höga. 14cm.... lite överdrivet, eller okey, mkt för höga! hehe Hade det vart lägre klack hade jag köpt de på direkten!  humm... suck.

Riktigt härliga sommarskor! hihi

Äntligen FREDAG! igen

Har nått trevligt att se framemot ikväll!!!! tvätta, hokus pokus! haha Står på min platts bakom kassan vid datorn och fipplar! Hoppas mina varor jag beställt kommer! Vill ha dessa fina budskapshalsband nu ju! åhåååå så spännande!

mmm hittade på choklad så nu vart jag ofokuserad på att skriva! Mummsmumms!

Ja! Igår efter jobbet vart det att möta upp Johanna på Subway och käka! Riktigt mysigt var det allt! hihi lite pinsamt när både jag och johanna är stammisar där och hon som gör makorna kan båda våra utantill! hehe johanna kiken terijaki (stavning?) och tomat men inge kladd, bara kanterna. jag kyklingbröst och bara kyklingen varm.. jaa vi behöver inte säga så mkt! haha bara nicka! ;)

efter det gick vi och handla på hemköp! Är bra när man har någon med sig när man ska handla för då går det mkt lättare att få grejer i korgen! hehe duktigt duktigt!



mitt hår är välldans fluffigt idag och eleckriskt! irriterande! ojoj hehe

Idag var det välldans kallt att gå ner till stan... brrr så kallt allt! hehe men det gick bra men kändes som om ansiktet skulle frysa av!

Snyggt linne!



detta linne var ju bara mer än snyggt! åhååå känner att det var så länge sen jag handla kläder! vill ha sommar! :)

Bola Gravidsmycken!




Har beställt påfyllning av gravidsmycken! Favoriterna är ju då dessa ovan! Den med glitterfötter är absolut den bästa! hehe Så fin! så yes alltid roligt att få varor! ;)


Så har jag beställt hem helt nya smycken jag inte haft tidigare som är välldans fina och sånna fina budskaps ord på!







jaa ska bli så spännande! hihi
budords smyckena ska jag nog redan förhoppningsvis få imorgon! Inte alls så tokigt! hihi hoppas det kommer då! + även fina kort och ställ! :) YEY!

Redan torsdag! Ojojjj!!!

Nu är det redan torsdag! Gud va veckorna går fort allt!!!! Man hinner knappt med! hehe snart är det helg igen! ;) Imorgon har jag bokat tvättstuga.... fann inga tider, fast bokade förra veckan redan och var ända lediga dagen imorgon (FREDAG!) vilken tajming! jaja så är det! hihi massa tvätt jag har nu! drygt! hehe

Vart riktigt duktig denna vecka med att gå till jobbet! Har tagit bilen en dag! gick idag också! hehe super ju!


hahah vart en liten vindögd emmis på bild! jaja herregud va gör det! :P



jappp!!!! hehe

Busök +tårta + snart semla! Herregud!

Denna dag har det varit mkt ätande! hehe får se om jag kan trycka i någon semla eller om det får vara! hehe

Mille kom på besök så vi har suttit och pratat! Har beställt hem lite nya smycken av ett märke jag aldrig haft hemma så ska bli spännande men de har väldigt mkt fina och prisvärda smycken så kommer bli superduper roligt! =D Så spännande!

Mamma köpte lunch åt mig, så då vart det räckmaka. sen kom milla på besök och vi tjåla och babbla och så kom en levernatör och babbla så fick lite smakråd av milla så var inte så tråkigt allt! hehe Sen när han gick köpte vi en varsin tårtbit var! hehe var riktigt gått! Precis när milla åkte så kom lollo och fråga om jag ville ha semla och om jag kunde gå och köpa då! hehe absolut! Kan ju inte säga nej till en semla! På vägen dit så gick jag igenom Lindex och hittade en sån superfin tröja som jag bara var tvungen att testa! åhååå men köppte den inte! hehe får se hur lång tid det tar innan jag får abstenens och vill ha den! hehe jaa men vet inte! Han även kuta till posten i samma veva och hämta ut förlovningsringar! jaaa nuförtiden är det snabba vänder på stan för en! ;)


vart ganska så kär i denna tröjja! Attans... börjar abstinensen redan komma... jag som har "lovat" jennifer att jag inte ska handla så mkt onödigt! hahaha =D

Billibilli klockorna hemma igen! =D





Mammsen är hemma! hihi Mysigt! Men snart åker de igen! Hon gick och köpte mat åt mig, en räkmacka.... åhåå så gått det var (A) hihi myspys!

Blomdahl, bokat och klart! Stockholm 22FEB!


Då har jag bokat mig för öron/ näshåltagning den 22a februari i Stockholm!
Ska bli så roligt! Mkt att se framemot denna månad! hehe är en hel dag! Börjar halv 9 så får se hur jag ska göra, om jag åker tidigt på morgonen eller om jag sover på hotell tisdag till onsdag. åker till stockholm direkt efter jobbet på tisdagen! Jaa ska bli spännande! hehe



det jag kommer lära mig är att ta hål i båda öronen på en gång! Oftast på barn som vill ha 2 tar bara det 1a sen vill dom inte göra det andra! SÅ nu tar man alla smärta på 1 tryck! hehe jaa ska bli spännande! Ska ta ett på mig själv på en gång! typ! hihi SUPERDUPER!

Snowbord.... aoooaaa min rumpa!

Igår efter jobbet vart det att snabbt byta om till de kläderna pappa kom med! hehe Så skynda skynda! Sen ut till bilen och försöka få i brädan i bilen, läättare sagt än gjort. ibland blir det trångt med en liten bil! hehe men den gick in smidigt haha typ.! Jaaa så vart det att åka till fjällberget där jag mer eller mindre på en gång hitta på killarna nere vid liften! Johanna var nånstans uppe i backen och höll på och krångla med snowbord! Sen böt hon till twintips (tror ja det heter?) japp sen efter lite om och men var även johanna med i backen och åkte! var roligt! Och var länge sen jag åkte! men gick bra. Jag och johanna gick in och värmde oss i fiket, köpte massa godis och mummsa på jag! heh attans så gått det var! Sen sista åket skulle jag snurra runt och hamna på rumpan, aj så ont det gjorde, slog i huvet en aning också kännde jag efteråt men men ska ju kännas att man lever men kommer säkerligen ha blåmärke på rumpan för där har jag ont än! Men då har jag gjort min vurpa för iår iaf så! Är ju posetivt allt! hehe


Första bilden på johanna säger hon -Nej vänta, ta när jag är berädd.... hahah sen när jag tar när hon är berädd kan hon inte stå stilla! sötnöten <3



Inatt kunde jag inte alls sova bra! Vaknade vid en 3e tiden och låg och vred mig ett bra  tag innan jag fatta, det här går inte. så gick upp, drack vatten gick runt och sen gav mig på ett nytt försök att somna, så klockan han bli en 5 innan jag somna igen! Usch så irriterande det var.... Så imorse när klockan ringde ville jag inte alls gå ur sängen! var så skönt och är helt slut i huve och trött i ögonen! Bra drygt men men.... när syster var hit sist lämna hon en powerking här på jobbet så kanske ska öppna den? humm!!! Nej ska gå över till mammsen och prata lite nu! :) hihi

RSS 2.0