JUSTJA!!!!! Efterlyses!

Min käraste kärring cykel har blivit snodd i förrgår!! Attans jävla skit ungar... Jävlar om det är grannen (han som snodde Emil cykel i somras!) Har nog tyvär ingen bild på min cykel! Den är iaf stenålden blå och märket är crescent (emil fick stava till mig, krångligt ord det där!)

Denna cykel har jag haft lite mer än 2år! Cykeln jag hade innan vart också snodd!!! Jävla otur!!!

Man kan inte ha cykeln olåst då blir den snodd men man kan fan häller inte ha den låst för de tar den ändå!

Kvällspromenad!

Har precis kommit in efter ha vart ute och gått i kylan!
Var mysigt med en kvälspromenad med Diesela och Emil! Riktigt mysigt vare!! Men välldans kallt kan man ju påstå! haha... Mys mys vovven!



Mina lår har frysit till is... brrrr!!!

Matlagning!

Håller på med maten nu! Emil ringde nyss och han är på väg hem nu!! Hoppas maten blir lika god som mammas ungs kykling (A) hihi Åkte och handla och så åkte jag och hällsa på mamma och anders! Mamma var inte hemma. hon är i stockholm! Men  anders var hemma iaf så fick jag med mig besökare hem! haha lilla disse blir här till imorgon för jag är ledig så slipper  hon vara själv imorgon hela långa dagen (= Så mys mys jag ska ha med henne =D

Helt svart Diesela syns inte så bra på bild! Men hon är värds gullig! haha <3


Maten blir alltså Kykling och ris med curry sås! smack!

Attans.... Måste åka till mat affären!

hejsan hoppsan! Sitter här hemma och så slog det mig! Jag har glömt köpa matlagningsgrädde som jag måste ha till matlagningen! Så lär pallra mig till affären igen.. suck.. Kanske åka färbi vid mamma och hällsa på och träffa lilla skrutt diss pissen (A) <3 älskade hund!

Stan var trevligt men Emma och Jennifer! hihi Jag var så dukrtig och köpte typ inget! Bara 1 fruktskål som verkligen behövdes (A) hihi Sen var jag och Emma och fika! hihi Köpte en mockaruta och en chokladboll och cola (var så gått med cola) men orkade inte allt så.. haha kanske nästa gång? ;)

Idag är det 24dagar kvar till Julafton! hihi och 15dagar kvar tills det blir lön!

Så här vart det med de nya julgardinerna!
Lär ta bort de gröna kuddarna! hahah matchar inte längre! Lär köpa röda och vita (A) Ta fram mina svarta paljett kuddar kanske? ;) haha



Nu lär jag dra och handla matlagningsgrädde!

Dag 9 - min tro

ojojj... Min tro? jadu... haha Jag är döpt, jag är konfirmerad... Men jag är inte kristen! Jag använder kors i smyken och så, inte för att jag är kristen utanför jag tycker det är snyggt! haha

Varför jag konfiremerade mig var för att slippa skolan någon dag i veckan och ha kul med Emelie och skämma ut oss i kyrkan ;) haha och ljuga i kyrkan (A) Det var jag och Emelie bäst på!!!! smöra som fan ;) Busa och bråka! Jag konfermerade mig alltså för att slippa skolan lite och ha grymt kul och för att man får massa presenter (A) hahah lite knas men jag fick mkt roliga presentar iaf ;)

Jag ångrar verkligen inte att jag är konfirmerad! Jag och emelie hade det så grymt kul! Saknar den tiden. Vi var och herjade i rättvik med konfermandgruppen.. skulle gå en tipspromenad men istället för det så gick vi och satte oss på rättviks finaste café och hade det as nmysigt och snacka massa skit! Sen kom vi tillbaka och gruppen var typ på väg ut för att leta efter oss (A) haha vi hade stängt av mobilerna för att slippa att de skulle ringa! De var inge glada på oss (A)

Jag och Emelie + gruppen! haha länge sedan nu 2006-05-21

Bild på mig och emelie som ännu mindre! haha



Jag är inte troende! Inte på något sätt! Jag tror inte på  gud "Gud skapade jorden på 7dagar occ söndagen så vilade han" haha nej big bang är mer verkligt... Är inte insatt i någon tro så jadu jag vet inte vart jag direkt står! Även om jag fick VG i historia i 9an så vare inget jag la på minne. Den ända tro grejen jag vet om är kristendomen.. va äre mer som finns? haha den där gubben som sitter? typ han finns i flera olika fettma size! hehe (A) ööö? va är det mer? ajaa jag lyssnar iaf på Emmis tron! Thats it!

Drar till stan! Hoppas hoppas!!!

Hoppas vadå? haha jo att bilen startar idena kylan för jag är inge sugen på att gå när det är så kallt (A) jag har sminkat mig och fixat och klätt på mig! hihi städat har jag även hunnit med ;) Duktiga jag då! hihi

snygga ringen på!

snygga kors halsbandet! (inte för att jag är kristen.. tycker bara om kors för att det är så jävla snyggt!)

kläderna! +att jag har satt på mig min snygga klocka också ;)


Nu drar jag upp till s tan för att träffa Emma och Jennifer =D Have a nice day!

Gulligullllungen min <3

Erkänner! Tror både jag och emma är lite utvecklingstörda men därför vi trivs så bra ihop ;) hahah

 

Nu har jag fått upp gardinerna och det vart awsum!

 

Just nu sitter jag och emma och pratar om bilar och tankning!var och tanka igår och det drar iväg 500+ vart det och  jaa.. varför bygger man inte en bil som går på luft? Då skulle det ju inte vara några föroreningar? Gud så smarta vi är!!!!

tanka en bil är så sugigt!Tänk hur mkt kläder jag skulle ha kunnat köpt istället för alla tankningar? och tank hur många utomlands reser jag skulle ha kunnat åkt på om jag inte köpt bilen? haha attans...

vilo dag för mig? eller hur blir det!

hejsan hoppsan! Ledig dagidag då! Känns så skönt! hihi mumms!

Tänkte att jag skulle träna idag! Eller ja jag hade planerat in det igår att jag skulle iväg och träna men icke vart det!!! Vaknade imorse av att jag har så ont i mitt förjävliga ben! vaknade även en vända i natt och hade as ont!
så jävla drygt!!!! Så nej idag vart det ingen träning för mig! Kanske imorgon eller kanske senare ikväll om det har gått över?

Ska iaf ta och strycka mina nya julgardiner som ska upp i stora rummet! hihi de är röda med söta tomtar på (= Tänkte även slänga in en tvätt men nej någon annan tvättade redan! kanske imorgon istället?

Undra vad jag ska  göra idag? bara ta det lugnt här hemma och städa!


i´m super women!


ahahahhahahahahah!!!!!!!!

Är vaken än men börjar känna att det svider i mina ögon! Hard me!
Emil ligger i sängen man han sover nog inte så skastrax krypa ner hos han och värma mig (=

Vart att tänka på en sak idag!
När jag och cassi var små och var med pappa och fiska som vi alltid var (fast jag fiska mäst i träden enligt papap) iaf... jämt när pappa fick upp en fisk och skulle ränsa de så ville jag och cassi alltid ha  hjärtat för det typ "slog" fortfarande! hahah helt sjuka jag och cassi är! Så vi satt och petade på det och lekte med det tills det inte slog nå mer "/ Det kallar jag hard core ;)

Undra hur mkt korkade saker jag och syster har hittat på under våra år! Är nog en hel del ;) +att jag och milla målade om  garage golvet lite i en snygg blå färg! Pappa och mamma vart dock inte så glada av det (A) hihi

Jag är lika stark som pippi så jag kan lyfta upp bilen (så sa jag när vi åkte av vägen, cassis ord var -är vi döda nu? haha)
snart kommer stora syster hem! Hennes tåg går den 23december så snart snart är hon hemma <3 hihi mys mys <3


Natti!!!!

Dag 8 -Ett ögonblick

hoppades jag på att det skulle bli sommar men attans så kom jag på ! Jag vill först att tomten ska komma och sen att jag ska få åka bräda! Sen kan sommaren komma! Utomlands resa skulle inte vara så tokigt? Men otur, köpte mig en teve. Tänk. jag skulle ha kunnat åkt utomlands istället för att köpt en teve! Men men Måste ju ha någon som åker med mig så får ta det sen ;) hahah

Ett ögonblick.. måste klia mig i näsan!

HOHOHO? Jag har vart så snäll iår (A)

Så hoppas att jag kommer få kanon mkt julklappar av tomten ;) hihi

Har precis kommit hem från jobbet så nu ska jag och emil iväg och handla mat och julgardiner till vardagsrummet! Men lär kolla va jag har för pengar på kortet för lär också tanka bilen som är tom, EKOOOO.....

Ockey! Så här ser jag ut i mina ytterkläder (fryslort som jag är!)



efter handlingen bär det av till pappa för att äta ;) <3

i´m tired!

Hej hoppsan!
Nu har jag ätit lite godis (A) så gåtT!!! Ska snart ge mig på mitt knäck äpple som jag och Emil var ock köpte ;) hihi mumms!!

Idag har jag vart i borlänge och jobbat! Det gick kanon!Trevligt! åkte bil dit, lånade mammas passat så det var kanon ;) Välldigt snö yrande väder på väg dit! Gick bättre på hemvägen! Då såg jag iaf bilarna framför mig! kan vara en bra fördel!

när vi var upp på stan så köpte jag även ljus till adventljus staken eftersom det är 1a advent idag ;) hihi Lär tända ett ljus då!


Dag 7 -Min bästa vän!

okey!!!! Humm... Jag har inte bara en vän? Jag kan inte utse 1n av alla mina bästa vänner som bäsa vän? Alla mina vänner betyder lika mkt för mig! Vissa umgås jag mer med än andra men bara för det så gör inte det nått! Jag vet vart mina vänner står! Jag vet att de vinns där om jag behöver och jag hoppas att alla  mina väner vet att jag finns där för dom! Vänner är underbart! Jag har alltid kul med den jag är med!

Hur ska man leva utan vänner? Visst vi blir äldre och växer ifrån samma intresse men intresse är inte allt! Vänskapen kommer alltid finnas men kanske inte på samma grad!

Vänner, Vänner, Vänner! Jag ÄLSKAR mina VÄNNER <3 haha

God morgon! 1a advent!

Nu har jag sminkat mig och fixat håret (= Trevligt!ska åka om typ 30min! Ska först ut till mamma och låna hennes bil och sen blir det blge och jobba! Trevligt! hihi gick upp 08.17 haha in i duschen och nu sitter jag här! Sovit som en stock också ;)

+så  är det ju första advent idag! hihi fast jag har inge ljus som jag kan tända i advent staken! haha lär införskaffa mig (=


hehehe har inte hunnit klätt på mig nu! lär göra det nu! Ha en trevlig dag alla(=

Dag 6 -Min dag!

Jadu!! Denna dag har ju inte direkt vart så händelserik! haha vaknat fixat lite med julstök ;) sen upp på stan och ätit subway!Hemma och kollat på teve, sitit  ihopkrypen i soffan under mitt stora fluffiga täcke (A) plockat ihop massa kortong bitar och skit som var med i den stora kartongen som teven låg! Så har jag även satt upp en tavla ;)



som sagt! Inte sån händelserik dag! haha nu ska jag sätta mig i golvet och kolla på film och strecha lite (=

UNDERBART!

Sitter vid datorn och kollar på tv, sån jävla bra skärpa det är på nya teven! mmm så glad jag är =D Sovit ut i mosre, kändes som om jag inte gjort det på as länge :O hahah men vaknade i panik!!!! Trodde det var söndag och att jag skulle vara i blge och jobba men det var ju bara lördag (A) Siken tur! haha

har hunnit satt upp lite juligare gardiner i köket! Kanon! Stryckte även de.. så massa +++++ poäng till mig då ;) heheh Vart upp på stan och ätit subway med Emil!  massa mumms! Nu är han och tränar och jag funderar starkt på att krypa ner i sängen och kolla på den roliga filmen som går på tv! Underdog. kanon rolig och söt film (A)

så söt hund som talar (= hihi

Kvällsbesök!

Denna Fredags kväll har spenderats hemma hos Emma och Philip! As mysigt (= Emil var också med!

klockan är så mkt nu så lär sova! haha natti.. nu vet ni iaf vart jag har vart tills en 02.30 så natti! <3

Vad händer nu? Joo det vill ni bra veta!

Hejsan hoppsan!!!!

Nu har äntligen Emil slitit sig från datorn så jag får ta plattsen där! Har invigt nya teven och kollat på massa TV.... Känns så skönt att ha en ny snygg TV i hemmet! kanaler älskar jag!

Idag på jobbet har det gått bra och kan allt säga att jul ruscherna är på god väg nu iaf!!! Så himmla mkt folk i stan så man kan knappt gå och meter långa körer!!! Det är så det ska vara! Jag gillar ;)

Är lite seg påatt skriva för jag kollar på tv och skriver med Emma gumman! hihi Jag är så sugen på saftglögg.... hahah

Köpte 3st nya tröjer idag, 2st snygga tunikor och sen en matjester kavaj!!!

Funderar starkt på att ta bilen och åka till Emma!!! mys Emma =D

mellanslags tangenten är fortfarande cpig!!!! Nu när jag har ny tv så tänkte jag att syster min ska få min gammla (får hon  ju iaf större än sin! haha ) snällis syster jag är (A)

Blir så... drar till Emma en sväng (A) mys mys, kanske ska dänga både henne och philip!! Jag som är så grymt dålig! hahah attans...


Ny 42tum TV... Snygg va? ...

foto1087 (MMS)

Ny 42tum TV... Snygg va? Haha jobbat idag 09.00-17.00 direkt efter det vart det att köpa 3st nyheter tröjor! Hehe kanon! Och så blir det att jobba inne i kupolen på söndag, åhléns då så klart ;) haha kommer bli kanon! Fy fan va kul! Synd bara att jag kommer missa julmarknaden men emil får köpa 2 knäck äpplen åt mig (a) Hihi sen åkte vi upp till elgiganten och köpte mig en grymt snygg tv. 42 tum och 600 mhz och riktigt snygg designe! Hihi as nöjd och nu väntar jag tills den 15 så jag får lön och kan börja köpa alla julklappar! Hehe


Dag 5 -Vad är kärlek?

Kärlek är nått man ska ta vara på! Kärlek går inte att beskriva i ord! Man ska känna tryghet och man ska må bra och trivas i det förhållande man har! Kärlek till familjen är också oskrivbar! Kärlek är härligt och nått alla ska vara med om!

Kärlek är obeskrivligt! Det är en sån känsla <3

Man måste våga sattsa för att vinna! man ska inge ge upp om kärlek, plöttsligt så står den utanför dörren ;)

Kort på kort, Yes tack!

Igår kväll innan jag gick och la mig så gick jag in på min internett bank för att kolla hur mkt pengar jag har på kortet! haha jag bara handlar och handlar och kollar aldrig, ops (A) Men jag kan än handla på ;)

IAF..... När jag logga in där så beställde jag ett "kort på kort" så inom 10 dagar så skulle  det trilla ner i postlodan!!!! Betalt och klart! hihi Tog en snygging bild på mig och Emil så klart ;) hihi Kommer bli kanon snyggt! Först så hade jag tänkt mig ett  kort på lilla Disse min!! Men men det var ju inte så dyrt så om jag trötnar så kan man ju beställa ett nytt ;) hahah Hoppas att det är bra kvalité på kortet okså!!!!

hahahaha ser helt röd ut i ansiktet (kan säga att jag hade vart ute i solen för mkt med ansiktet och fått en snygg bränna) så lyckat!!!! heheh

FÅR DAMP..... Mellanslags knappen på tangentbordet är helt cepigt! Den har lossnat på en sida så är as knäpp och lär trycka cp hårt för att det ska hoppa 1 mellanslag... fast ibland får den damp och hoppar 2...




Idag så kom käraste Johanna in på Åhléns för att kika på snygga prylar! hahah hon la undan 2 ringar, uggel ringen och döskallen. lika som mig men kan ju inte tycka att hon valde fel ;) hahha de är ju så snygga!!! hehe (A)

Värsta bling bling skallen ;)

Dag 4 Detta har jag ätit idag!

Humm... Vad ska jag börja med? Frukosten!

Frukost -Havregryns gröt  yheeeee!!!
Lunch - spagetti och köttfersås
kvällsmat - (ska äta snart) haselbakspotatis och fläskfilé mmm (A) 

+ så har jag ätit barn nallebjörns vittaminer (A) hihi och 1 ruta choklad (vit chocklad blää)

Jag har vart ausom duktig ju!


Mina ögon är gröna och har en riktigt cool färg ju ;)

Hejsan :) jobbar nu men har lunch nu! Kano...

Hejsan :) jobbar nu men har lunch nu! Kanon. Sitter inne på life och vilar mig :) kommer somna innan 9 idag shit. Somnade vid en 11 i kväll :) så skönt :) ska äta lite barn vitaminer så blir jag på topp ;D Hihi låter inte det kanon? Aja hörs senare. Jobbar till 19.05 :)


åhhh mina fosingar värker!

har kommit hem från jobbet idag, har jobbat 10 timmar idag och ett lika pass imorgon^^
Emil är ner och köper pizza så blir pizza ikväll! Pizza salad för min del ;) mmm Jag är något grymt hungrig!

Hörs sen!ska duka av bordet ;)

Dag 3 Mina föräldrar!

Jag har 4a föräldrar, 2pappor och 2 mammor KANON Va? haha Har ju som alla andra 2 riktigt föräldrar, det är min mamma susanne Falk och min pappa Mikael Åkerström. Mamma är 43år och min pappa fyllde precis 47år! Dom börjar bli mot åren ;) hahah Men älskar dom iaf <3 Vem ska jag börja med?

Förjävlig bild men den får duga ;) detta är min pappa och jag! Han har haft samma utsende sen man föddes. Det ända som skiljer är att pappa hade välldans lång hockeyfrissa! haha jag är vit, han är brun. Har inte fått de generna från han. Han är sportig och galen. Min pappa är en träningsnarkoman och har alltid vart! Vem cyklar till jobbet mitt i vintern när det är några kilometer? Eller som förut när han cykla någon mil till jobbet när han har bil! haha Vi tänker inte lika. Han är lugn som person men kan vara en aning långsur och en liten snålis vissa gånger ;) hahah Hoppas han kommer skratta när han läse detta ;) han är min pappa och jag skulle absolut inte ha kunnat haft någon bättre!




Min mamma är hyper! nej men min mamma är kanon... Hon har förändrats genom åren men den största skillnaden är när hon klippte av sig sitt tjocka långa fina hår och vart parche!!! Det var en stor shok och mamma har det snyggaste håret som man kan ha (hadde) Vi är grymt lika om man kollar på kort när hon var liten och sen ett när jag var liten, det som skiljer oss åt är hennes mörka svarta hår och jag föddes med blondt. den skillnaden är det! haha lite udda, jag fick vitt hår, cassi fick blond, mamma svart och pappa brunt! hehe fast det blir ju mörkare med åren så det är ju trist :( Jag har fått min bleka hy ifrån mamma! Hon är egenföretagare och ägen nu sveriges bästa life butik 2010! hon tog över butiken för typ 4-5år sen och den har bar atoppat och toppat och så slog hon alla life butiker i hela sverige! Hur sjukt duktigt är inte det? slog butikerna i stockholm och mamma life butik finns i lilla Ludvika! Hon är även make-up artist och sångare!

Mina föräldrar är bäst! De är skiljda sen mer eller minde 10år sen. Nu som jag ser det så är jag glad av att de skiljde sig, de är kompisar och kan prata med varande och även mina nya föräldrar! de fick bättre liv båda två och fick nya förhållanden! Men visst den dagen de skiljdes (eller berätta om det) så brast jag i gråt och tyckte det var så hämskt. Jag ville inge mer än att de skulle bli ihop igen! Och när mammas nya kille Anders börja sova hos os så tyckte jag det var jätte jobbigt.. tyckte inte alls om det. cassi var lugn om det men så en vända vart det slut mellan mamma och anders för jag måde inte så bra av att se mamma med någon annan men sen så vart jag att sakna anders och hans ungar och så vart det dom igen. När jag träffa anna första gången så var jag sjuk och mamma var tvungen till jobbet så hon fick skjussa mig till pappa och då var anna där! Henne tyckte jag om men jag satt i pappas knä mer eller mindre hela dagen (A) hihi Cassi hade mer emot anna men det gick över välldans snabbt (= hihi Jag hade även en bild på pappa och mamma inramad och den stod på mitt natursbod! Tog några år innan jag plocka ner den! haha 

Nu har jag en stor familj och helt tajkontajkon! hahah Nera. men typ närman var mindre och hamnafel grejer i väskorna så pappas kallingar hämna ute i rämshyttan (hos tom och roberts mamma) haha mkt roliga grejer har hänt! Men det är kul och en stor familj är kul ;) Men självaste Åkerströms släkten kommer nog aldrig bli slagen på långa vägar! haha

Kappor!

Sitter och kollar på kappor! Är bra sugen på en ny.. men så kinky jag är så är jag ju en sån fryslort och måste ha en kanon varm! haha Men hittade lite fina alternativ på Nelly.com

Nu blir det mat! mumms.. inte för att jag är så hungrig men men (= mat är nyttigt ;)

Föreläsniningen var kanon! Humor till max..

Gud så jag har skrattat och gud va alla andra har skrattat! haha Tack mamma för att du bjöd med mig ;) Vad handla den här föreläsningen om? den handla om hur man reagerar på folm, intryck och att första intrycket är viktigt men man kan ändra sig för genom sitt utsende så betyder det inte att man är sur för att man ser ut att vara? haha aaa den var kanon och nu har jag ont i magen! hihi först var det mat, var någon slags skaldjurs sallad. kanon!

Han var riktigt rolig och berättade en hel del nyttiga saker! Mitt måtto är Är kunden grinig när den kommer in i butiken så ska jag iaf se till att han flinar innan har/Hon går ut! Det är alltid en utmaning men oftast så lykas man ;) bra bra! Man blir alltid lika nöjd med sig själv. Och även att om man tror på sig själv så fixar man det! Lika som om man säger innan man går och lägger sig -åhh jag kommer inte kunna somna och jag kommer inte vara pigg  imorgon! nej så klart man inte kommer kunna eller vara? man har ju redan sett till det så att hjärnan kommer vara så som man bestämt sig!


Nu snart så ska jag hjälpa Emil att laga mat! Sen blir det sova, börjar 09.00 imorgon så upp och hoppa och plocka massa massa varor imorgon ;) wieeee Jag ska sova på engång! Jag ska vara pigg som en tupp och alla mina kunder ska vaar glada och trevliga och massa roliga ;) hihi Det är min inställning tills imorgon och jag vet! Morgon dagen kommer bli kanon!

sen nu kommer det en liten sorjsen låt men den är ju så grymt bra! kanske skulle ha satt på någon jul låt istället? haha


Hittade inge samlor! huhu var in på 2 mataffärer... så attans.. Men hittade lite inne på Åhléns. En advensljusstacke, duk, krimskrans!!! hihi så snart är det jul i mitt hus! Lär leta fram julgardinerna också!

-Vad gör jag nu!

Hoppar i min säng, ta med hernilsson och lilla gubben på en sväng!!!!

Här hemma i min och emils lägenhet finns det inge som innehåller socker? Jag är så grymt sötsugen....
Vad gör man då? Skyndar sig till affären och köper hem nå kakor och onyttigheter medans emil inte är hemma... och kolla efter en semla (har inte hunnit gjort det än) eller åka upp till stan och vandra runt sista timmen inne på Åhléns och handla julsaker. hehe skulle kunna fungera riktigt bra!

Här hemma finns det bara nötter!!! Och mandariner, men har ätit så många redan... huhhu siket drygt liv man har ibland. Vill inte slänga i mig nå mat nu eftersom jag kommer få mat där. hehe typiskt. Nej nej nej nej... nu åker jag till en mataffär sen vidare till Åhléns och sen till folkets hus! Låter ju bra hoppas jag... men först väntar toan...



Hörs senare.. Jag blir så rastlös av att vara hemma.. vill jobba hela dagarna ;) haha

Insperations kväll, mys med mammsen!

Mamma ringde nu nyligen och fråga ifall jag ville med på en insperations kväll i folkes hus. Det är om säljande och hur man ska göra för att bli en bättre säljare så jag sa varför inte? tyckte det lät riktigt intressant så yes. Det börjar 19.00 och håller på länge antar jag! Men det blir nog kul för de bjuder även på mat! mumms alltså (A) haha så om 1timma och 30 min så ska jag vara på platts!

Just i detta läge!
Emil är och tränar och jag funderar att åka till mataffären och kolla om de säljer några semlor (A) ÅÅÅÅ så jag vill äta semlos och fyfan va gått det är! mmm (A)

bara jag som är tokig i det?

Nu snart lär man ju plocka fram julen! haha På söndag är det 1a advent och resten kommer ju gå så fort :O På söndag så ska jag köpa knäck äpplen (A) Det är ju så gått!!! hihi lär köpa några och lägga in de i kylen... hihi så smart jag är ;) Nej nu så ska jag nog dra och kolla efter semlor! är så hungrig och sugen på det!


Familjen Macahan, Någon som sett den?

Hejsan hoppsan! jag är så glad men jag är även så tröttis! hehe Jobbat idag och det gick ju bra som vanligt ;) jobbade 09.00-16.00 och imorgon blir det ett långt pass, 09.00-19.05 och lika dagen efter! Slut jag kommer vara! Skönt att få sluta vid 4a idag iaf  :) Glömde mobilen hemma så kunde inte göra något snyggt mobilinlägg, otur.. Idag på min lunch så var jag och åt med mamma inne på galeria resturangen! Det var kanon! Men imorgon så lär jag komma ihåg matlåda ;)

Igår kväll vart det att hällsa på pappa och Anna och ge pappa sin försenade födelsedags present ;) hehe Han fick 2a boxen av familjen Macahan! 1a sesongen var slut så då fick han 2a ;) hehe Han kanske kan önska sig 1a sesongen i julklapp och kanske få den då ;) Vem vet vem vet!!!!! hiihTycker den här serien är kanon bra! hihi Har kollat igenom hela för flera år sen. pappa har alla på vhs men ville ha de på dvd ;) Så snälla döttrar han har så har han ju 1 del nu iaf ;)



Verkligen en kanon mysig serie, och lucke är ju så snygg ;) haha!!! Dvs han med det brea smilet! mmm


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu? Kanske ta tag i städningen som Emil lovade att han skulle göra idag när han var ledig från skolan men attans så fel jag hadde.... suck.

Idag hade jag mina nya boots på mig på jobbet! Hadde förväntat mig skavsår och en massa såna drygigheter! haha men jag klarade mig fint! Lykan är gjord! kanon iaf, jag som alltid får skavsår även om det är nå jäcka tygskor! hehe wieee

Dag 2 Min första kärlek

Humm... bra fråga? hahah Nera men min riktigt stora kärlek är med min Emil.. Även om det kan vara upp och ner så finns han där i både vått och tort. Varför det är Emil som är min första kärlek är för att det bara "klicka" första gången han var hos min pappa för att träffa sin barndomskompis (sigge min bror) jag var med dom och kika på film, satt på Emils madrass aldeles under Sigges säng. Sigge somna och vi fortsatte att kolla på film (harry potter av alla filmer som inte jag alls är nå intreserad av) vi prata och prata sen sent inpå natten så gick jag in på mitt rum och sov! han var där i typ 3 dygn? när han kom hem så komentera han en bild på mig på Lunarstorm (haha på den tiden var det lunar ju!) han skrev nått -sötis eller något liknande. Vi börja skriva på msn och smsa och i september 2007 så var jag i Cypern, vi smsa och skrev på msn och så en kväll när vi satt på en as fin resturang så skrev han värdens finaste sms till mig och hur mkt han gillar mig och massa sött vad svarar jag? hah riktigt korkad jag var, skrev typ Tack... hehe (A) men efter någon timme eller så så skrev jag till han att jag också gillar han och blablaa.

Månaden efter, oktober så bestämde vi att jag skulle åka ner till Vansbro. Sigge och Calle skulle till sin pappa som bor där så jag fick skjuss av dom (tur det för de viste ju exakt vart han bodde) ville hällst att sigge skulle följa med in också typ. Sigge och calles pappa sa att jag fick komma och sova hos dom! haha men jag gick ut, ringde till emil och sa att jag stod utanför så han fick kuta ner och öppna! hehe ja sen dess så började vi träffas mer eller minde varje helg. Förlovade oss 2009.01.01


Att bo ihop är inte det lättaste... Det är mkt motgångar men vi har tagit oss igenom det. vem ska göra vad, vems ka göra det och det? men men Vi har än våra upp och ner vänder.

Det som är svårast i ett förhållande det är svartsjuka. Det är inte lätt att bo ihop eller äns vara ihop med en som är svartsjuk. Jag är inte alls svartsjuk av mig, nån gång har jag sakt emot. Emil har blivit bättre, ibörjan var han tokig! haha Jag tycker inte att det är fel att säga "Fyfan va snygg han är!" eller "Fyfan va snygg hon är" jag tycker inte att det är nå konstigt att man säger så? eller att prata med andra killar/ tjejer. Emil har fortfarande kval en del svartsjuka men går ju inte att jämföra med hur det var förut! haha svartsjuka löser inget, man ska vara glad för det man har och inte strypa det!

Emil är min största riktiga kärlek!
finns de killar jag var med innan men det var inte riktig kärlek! Jag har nog mäst gillat de som vänner! Men men så kan det vara ;)


Dag 1 Presentation.

Jag heter Emelinda och är född och uppväxt i Dalarna. Jag bor i en liten håla som kallas för Ludvika (ludervika^^ haha) jag är iaf 19 år och är mer eller mindre 3äpplen hög (161.50) den där halva centimetern är viktig superviktig! hehe Jag bor ihop med min kille (sambo) han heter Emil. vanligt namn men vi båda börjar på E!!! hehe Vi har bott ihop i över 1år och redan hunnit med 2lägenheter! Mina föräldrar skiljde sig när jag börja 5an, de träffade nya och jag fick 2 extra syskon hos mamma (Tom och Robert) och så fick jag även 2extra syskon hos pappa (Sigge och Calle).

Jag är en snäll människa och tänker mkt på de omkring mig. Jag vågar säga emot om det är nått som jag inte alls håller med. Inte den som kan sitta tyst vid matbordet. Oftast på välldans bra humör och skrattar mkt och bråkar! Jag är inte så romantisk av mig men hoppas ännu att min "sambo" någon gång ska bli det! hehe Hoppet finns ännu. Jag har underbara vänner och mina 4a föräldrar är guld värda! Jag kan inte säga att jag har en speciel bästa vänn för jag ser alla mina vänner som guld, de är bäst! Visst vissa har man mer kontakt med än andra men så äre. Mina 2 bästa barndomskompisar Milla och Emelie kommer alltid finnas där, vi träffas inte lika ofta som förut men det är aldrig stelt mellan oss och jag vet vart dom står, de står nära. Jag har många bästa vänner så kan inte ute 1 som den bästa.. haha

Jag har gått i skolan sen 1an, jag gick både dagis och på lekis. Tror därför att jag är så social av mig och är framåt oc vågar prata. Min syster har alltid vart den blyga av oss och jömt sig bakom läraren. Cassi var hemma tills jag börja på dagis för mamma var ju mammaledig och kände väl att hon kunde ha båda oss hemma. Men jag tror mkt att tack vara det att jag inte är så blyg som hon var förut är för att hon började på dagis ganska så sent (när hon var 2år) och jag började på dagis när jag knappt var 1år! Det är 1år, 1månad och 12dagar mellan oss. Hon är min andra halva och min bästa vän! därför betyder hon grymt mkt för mig och hon hal alltid funnits där. Jag har gått handel och administrations programmet i Ludvika och fått en riktigt bra utbildning som jag gillar!

Utsende
Jag är blond (föddes vithårig) men funderar starkt på att färga håret till en riktigt snygg brun. Jag har riktigt gröna ögon med ett inslag av gult lite brunt och lite blått (många tycker att det ser ut som om jag har katt ögon) har alltid fått beröm om mina snygga stora ögon men den häfftiga färgen. hihi

Kort fattat om mig då!
jag är glad, snäll och omtänksamm. Jag jobbar och har en bra ekonomi. Jag ä en shoppaholick hehe som ni inte visste det redan? jag är inte sur av mig, bara mot mina föräldrar kan jag vara långsura på och syster och Emelie och milla men det är nog mäst för att de är som mina syskon, vi kalla oss för syskon när vi var små och det har alltid vart vi 4a <3 jag gillar att träna, inte kondition men styrka. Kondition är en av mina svagheter. jag är vig av mig, hal alltid vart det. gått på mini cirkus (acrobatik) i många år.Jag älskar mode och jag älskar smink. Jag är ganska så kräsen av mig så det är ingen som har gett sig på att köpa kläder när jag fyller år! Jag använder mer eller mindre 10hårprodukter precis när jag klivit ur duschen.

Mina största dröm inom jobb är att bli plastikkirurg...

Nu har ni allt fått nått att läsa om.. haha Jag är en riktig galen människa ;) haha gillar livet i både vått och tort!


Gör som alla andra? Men lite efter!

Nu är det en hel del som kör detta räjse?  Jag hittade den här listan av bästaste Johanna Tell! Gå in på hennes blogg ni också. ni hittar henne i sidan länkar! Så jaa varför inte men frågan är ju KOMMER JAG HÅLLA I DET I 30dagar?

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Antar du utmaningen?

mina ledigheter!

Nu har jag tänt lite ljus och gör det lite mysigt (A) Holler även på att tvätta sås ka ner snart till tvätstugan och slänga i en ny omgång sen hoppa i dushen och göra sig snabbt klar och sen upp till stan!!! Lämna en lampskärm till Anna på Elkedjan som jag låna hem, låna hem 2 men en passa perfekt på den nya lampan jag köpte (= Så ska lämna tillbaka den andra ;) hihi Siken lykos jag har! Ska även upp till stan och handla en sen födelsedags present till pappa ;) hehe Jag och syster ska köpa ihop men jag köper den nu till oss båda (=

Igår kollade jag klart på OC 2a sesongen! Så japp lär kika också om jag ska köpa 3e sesången eller om jag ska vänta! Vill ju hällst ha allihopa +att mamma ska betala 1a sesången åt mig eftersom min storebror låna ut den och sen så försvann den! hehe Typiskt...


Hejsan :) nu är jag ute hos mamma för att ...

foto1081 (MMS)

Hejsan :) nu är jag ute hos mamma för att hämta post. Ingen här hemma. Bara lilla disse :) så är ute med henne nu :)


Kläder!!!!



Undrar ifall jag vågar räkna alla mina skor? hehe har typ köpt 3st den sensate måndaden (eller om det är 4a?) mina svarta convers som är fodrade, nya uggsliknande och mina boots.. hihi har säkert missat något par med opps (A) Jag älskar shopping och älskar skor! Och jag är bra sugen på att shoppa men är nog bäst att börja med alla dessa julklappar så man blir klar med det ;) hehe

Maten var kanon god som jag och älskii fixade! Han ligger i sängen nu så ska strax lägga mig brevis honom och värma mig (= Mys mys!

jag är hungrig! hehe

hejsan! Har inte så mkt att berätta? Har gått osminkad mer eller mindre hela dagen och vart och handlat! Jag och Emil gick till affären, det var så kallt brrrr....

Just nu fixar vi kvällsmat! blir fläskfilé och haselbakspotatis (stavning?) heheh har även målat naglarna ;) hahahha nu fick jag ont i handen. Emil gick runt som nakenfis på väg in i duschen och snärta jag till han på rumpan! hahahah

gjorde en fransk manikyr ;) hahah Snyggt!!! Men innan julafton så ska jag gå iväg och göra snygga naglar på en salong! Längtar. var för länge sen sist ;)



Emil är i duschen, undra ifall jag ska hoppa in eller om jag lär hålla koll på maten? hum... jag får ta det senare för jag vill fokusera på maten för jag är hungrig ;)

jag har kollat på OC hela dagen! hehe imorgon är jag ledig och antagligen så kommer jag ha hunnit kollat klart på hela säsong 2 då så undra om man ska försöka köpa 3e imorgon eller så? hehe (A) +så lär jag kolla hur jag jobbar för jag vill ju så järna åka ner till Göteborg och umgås med syster <3 Men hon har iaf beställt biljeter hem så hon kommer hem den 23 december! Då ska jag och syster sova i en garderåb som vi alltid gjorda dan innan julafton när vi var mindre (A) gulligt<3 undra vad vi ska hitta för garderåb då? hehe men men det löser sig! Eller så det bli att sova i samma säng på cassis rum hos pappa och kolla på massa disney filmer (A) mys mys <3

överskrift? OC kanske!!

helt slut, och ont i ögonen! har suttit i soffan framför Oc och grinat.. usch va de sista avsnitten i sesong 1 är sorjliga :( Så nu svider mina ögon och jag är nu inne på 2a sesongen! hehe (A) Matar på som fa.. Undra hur många gånger jag har grinat till OC? det är absolut en av de bästa serierna som någonsin har funnits? ååå älskar den serien... <3

Undra vad man ska göra en lördags kväll? Voldgästa Emma i nya lägenheten? men då är frågan.. jobbar hon kväll eller är hon ledig? haha trevligt! Måste hälsa på henne nu när hon har flyttat in! hihi mys mys <3 Massa filmkvällar hoppas jag på ;)

Jag saknar min stora syster <3 massor!


Emil fiser.luktar absolut inte gått!Lovar

Har precis kommit hem från pappa och Anna.. så mysigt och vi har babblat på som fan alla ;) Men just nu så tror jag att Emil är dårlig i magen för han fiser riktigt illa... hehe usch...

vi pratade om en  intressant punkt.... haha va kan det vara?
Dom tycker att jag kan få till en hel del roliga felstavningar! Men ärligt? jag ser inte när jag skriver fel? har aldrig kunnat rätta mina egna ord.. Men jag har alltid vägrat att kolla om jag har dyslexi (även om mina klärare har vart på mig och vill att jag ska göra det.. för att jag ska få mer hjälp av skolan..) men heregud! Jag har gått i skolan 12år 13 om man räknar med lekis? Jag har alltid kämpat med den jävla svenskan och engelskan... men totalt vägrat att kolla upp det! jag anser om man kollar upp det och får "stämpel" som dysleksi så kommer det antagligen bli lättare i skolan men man kan absolut inte få högra betyg i ex svenska? Jag fick VG i både svenska A och B.. tack vara rättningsprogram på datorn. om jag lämnar in ett handskrivet så är det så mkt fel... även om det var ex företagsekonomi som de skulle läsa igenom så rättade min lärare alltid det åt mig (även om hon inte vara svenska lärare) Emil har ju även alltid sagt hur ord stavas om jag undrar och jag frågar han 100gg om dagen om vissa ord.. haha varför ska skriva vara så korkat? tycker det borde stavas som ordet låter med nej nej så ska det ju inte vara! som elefant (helephant) tycker det häldre ska skriva så för att det låter mer som så! hehe mkt text det blev.. Vet att lärarna har frågat mamma och pappa om jag har det eller om jag vill kolla det men envis som jag är så ska jag absolut inte... hehe bra att vara envis ;)

Det är svårast att skriva, läsa går bättre men läser inte fort, ett stycke som emil vill att jag ska läsa, äser det och under den tiden har emil hunnit läst igenom det ett flertal gånger.... lika om man kollar på körkorts teorin jag satt 50min och gjorde det, syster gjorde det provet på 15min.. skilnad? japp... haha

haha dysleki eller inta. jag klarar mig bra ändå! Jag skrattar åt mina stavfel och vissa tycker det kan vaar roande att läsa alla mina fel ;) som när jag gick i skolan så fck mina kompisar ofta läsa igenom det och stava rätt (A) hehe Lykos mig som har bästa kompisarna <3

så mysigt var det att träffa pappa och Anna! Käka mat och tårta mumms! pappa fyllde ju år igår ;) <3 Massa grattis till älskade far min <3 hihi + att min älskade lillebror calle fylde ju hela 15år i onsdags ;) Massa grattis till plutten som snart är 1huve längre än mig! yippi jag är kortast i min familj nu ;) wöhöö.. i did it... ajaa jag är stolt över mina 161cm eftersom läkarna knappt trodde att jag skulle bli 150... haha jag är så bra ;)

Måste ju visa en bild på min kära lille bror som är 15år nu och längre än syster <3 haha


Nu lär jag sova! Upp och jobba imorgon ;)

Nya snygga ringar! hehe

Har precis kommit hem från jobbet! Kul kul och ont i fötterna... hehe otur ;) såg att det hade kommit in så grymt snygga ringar så var tvungen att köpa hem 2stycka (A) hehe typiskt mig!




Så grymt snygga! hihi den som inte ser så är den ena ringen en uggla och den andra en "dö" skalle ;) haha nais!!!

Nu blir det att åka ut till sörvik och ha FREDAS MYS med pappa och anna <3 mumms!!!! ska fira pappa men har inte hunnit köpt han någon present så lär göra det så fort som möjligt (A) hihi Hörs senare ;) <3

I´m a happy girl!!!

Jag är en spännis!!!!

nu har jag ätit kvälsmat! vart stekta ägg.... hihi mumms, emil var tvungen att hjälp mig både att göra det och att äta upp det jag inte orka! trevligt....

Jag börjar känna av som fan med träninsverk i både ryggen, benen, rumpan! haha Idag har jag pajat en strumpa totalt! så duktig på det ;) heheh

Eller hur är jag duktig? haha finns det ett litet hål så slutar det med att jag ska ha igenom hela foten igenom och titta jag lykades ;) haha Emil står där i bakrunden... kalsongmannen!

Emil spänner sig! haha

Jag spänner min "biga" arm! haha så snyggis min jag bjuder på med ;)


hahaha jag hatar fötter!!! Men om man jämför mellan mina fötter och Emil så är mina riktigt söta ;) hihi emils är så fula (A)

Nu blir det dags att sova ;) Natti.. Jobb imorgon 11.00-19.05 trevligt!

mina nya skor!

Kollar än på OC och så städar jag...

Jag har problem!
Mina garderober är helt fullproppade... men det ligger en grymt stor klädhög på golvet som är lika hög som soffan! Vart fan ska dessa kläder få platts?

Glömde skriva att jag även köpte med mig ett par skor (A) hehe opps....



Nu lär jag städa vidare! hehe attans.. damsugan lär fram!
synd att man ser ut som storfot i dessa stil på skor! Är st 36 så jaja! Får nog platts med nå tjocka mysiga strumpor ;) <3

I´m the man in this house!

hejsan hoppsan (A)

Helt slut i kroppen!!! Har precis kommit hem från ett drygt pass på gymmet ;) hehe nais! Jag är så GLAD!!!!!!

Igår i västerås så hade jag och Emma det as mysigt!
Shoppa på som fan ;) nera, det var ganska så lungt men visst bräner man alltid pengar! Köpte en sak man har under handfatet, men fattas en del så lär höra om pappa vet vart man kan hitta en sån eller om det är kört? Sen köpte jag en blomma, och en ny fönsterlampa till köket (som var för stor! attans...) sen köpte jag en kläning (lila) som jag ska ha på mig på julafton och på krogen på anandag (lär planera i tid!) bästa köpet under gårdagenär The OC 1sesongen och 2a... i´m so happy! Det är 2a gången jag köper första boxen (min store bror lånade den och låna ut den till en kompis sen vipps så är den borta) så Oc har vart på teven nu ända sen jag kom hem, somna till det och kollar på det nu! haha I´m a happy girl....

ska försöka städa här hemma idag! är ju ledig idag är hemma hela dagen så! Sen imorgon och på lördag jobbar jag, ledig söndag måndag och så jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag och fredag!

OPS....
Undra vad man ska ha karar till? Igår när jag kom hem så ville jag ju sätta ihoå handfatskåpet på en gång! Emil sitter vid datorn och lyfter inte ett finger för att hjälpa! Ojojj.... I´m the man in this house!

Hejsan hoppsan :) sitter i bilen på väg ti...

foto1078 (MMS)

Hejsan hoppsan :) sitter i bilen på väg till västerås! Dagens frukost vart chokladboll! Tog med mig färdkost till mig och emma ;D vi är typ precis i västerås nu :) Hihi så kul! Och idag är det min lille bror calles födelsedag massa grattis till pluten på sin 15 <3 och imorgon fyller pappa år ;) lär hitta på nått åt han ;) Hihi


Ladda inför morgondagen!

Nu börjar klockan bli mkt och nu väntar sängen på mig! mmmm.... Har duschat och kommer lägga mig i blöt hår! Ingen bra kombination när man heter Emelinda! Det kommer stå rakt ut och vara extremt fluffigt och krulligt!

Idag*
Men gud jag måste få fråga hur du har gjort dina lockar? :O

hahah Guligt! Var en kvinna som kom in på Åhléns och så kom hon fram till mig och fråga hur jag gör mina lockar för hon tyckte de var så extremt fint! så jag visade exakt vilken locktång jag använder mig utav och även lite va jag har för produkter i!

När man arbetar i butik så får man höra en hel del komplimanger! För några dagar sen så var det en utläning som sa "
you are very beautiful"... haha Och i somras när jag sat på huk för att leta efter en parfym när det var en liten flika som börja dra i mitt hår oh var  helt farsinerad i mina lockar! hihi gulligt! Älskar att hålla på med hår och smink!


Nej nu lär jag lägga mig i sängen för att ladda upp baterierna inför morgon dagen! Bär av till Västerås med Emma! wieeeee <3




Bring it on!

Hallo!!! Här sitter jag! Helt slut i huve. somna tack <3 heeh det har gått bra och jobbat som vanligt! Fort gick det också även om jag har vart så slut!!! haha

Igår var jag ju till Göteborg! Gick upp 05.00 på morgonen och åkte iväg med mamma och cassi till göteborg 06.00! Framme vid en 12 tiden! Och hitta till cassis och saras lägenhet var inte så änkelt men jävla vilket lyx område det är ;) mmmm <3 De kan räkna med att jag kommer komma och hällsa på med jämna mällanrum! hehe Vi var på ikea i flera timmat och det var kul och jag köpte mig en matta! cassi fick en hel del roliga saker med sig hem! Vi började även leka med cassis cam på datorn! Saknar dig redan syster <3



Imorgon bär det av till Västerås för att gå på Ikea med Emma där ;) hehe fyfan va mysigt gumman min <3! Kommer bli kanon! Ska kika på ett skåt att ha under handfatet! hehe!!!!

Saknar dig så mkt redan <3

Kom hem vid en 02.00 inatt! Kom hem från Göteborg då! Det känndes så konstigt att syster inte skulle sätta sig i bilen med oss och följa med hem till Ludvika!!!! Men jag hoppas att allt kommer gå bra och att hon trivs! Deras lägenhet är så snygg och jakuzi! mmm<3

Nu lär jag åka till jobbet! 11.00-17.00

Dags att sova?

Nu snart så ska jag gå och lägga mig! hihi Ska ju upp och iväg på äventyr i morgon ;) Vägarna till Göteborg! Cassi flyttar in i sin lägenhet imorgon så jag och mamma ska skjussa ner henne! Så resan börjar imorgon kl 06.00! ojojjj så lär gå upp tidigt! Får se om det är jag som ska börja köra eller om det blir mamma? vi ska turas om att köra alla 3! Men jag är ju väldigt morgon pigg av mig om det är så men om jag ve att det finns chans att sova längre så vill jag gärna göra de (A) haha Så kommer nog komma hem sent i morgon kväll!

Undra ifall man hinner med någon shopping runda i  göteborg? skulle vara trevligt ;) hihi

hahaha sova snart! Nu blir det att åka och handla mat! Emil ska ha ägg.... se you later!


massa denna dag!

Go kvällis!!!!
Denna dag har jag bara varit onyttig! haha bara massa tårta här och tårta där! hihi mys mys!
Har inte haft nå tid att sitta vid datorn över huve taget! ojojj. vakna duscha och dra till stan och handla en sen farsdag present ;) hihi sen direkt vart det att åka tilll mamma och anders! Äta mat och tårta, hela familjen samlad är bra ovansligt! Så det var jag, Emi, cassi, tom, robert, mamma och Anders! mat och tårta vart det, mmm (A) sen hem igen och så kom pappa hit på besök, han hade med sig tårta och så fick han sin farsdag present ;) haha

Direkt när pappa har åkt så kom mamma och hämta upp oss och så åkte vi till mormor och morfar! hihi Var meningen att vi skulle åka till kyrkogården i smedjebaken för att tända ett ljus på min andra morfars grav! Men vi han inte så vi tar det en annan gång! Har ju inte vart där på 10år? hittar ju inte dit så är inte så viktig för mig. (min riktiga morfar dog när jag var 5år! men min "nuvarande" morfar har alltid funnits där och har alltid kallat han för morfar.) jag har en morfar och han är den bästa morfarn som finns! hihi

massa hit och dit!

när vi åkte i bilen till mormor och morfar så vart jag, mamma och cassi att prata om hur jag och cassi var som små. Många ungarreagerar när de ser en "mörk" människa. Jag eller cassi har aldrig reagerat på det! Vi har kusiner som är adopterade. vi märkte ingen skilnad, jagfatta inget berättade mamma.. Men mamma och mimmi försökte förklara hur det var! jag fatta inte och jag tyckte inte hon hade en anan färg? senare så skulle jag jämföra och så mamma berätade att jag vart riktigt sur och avensjuk för jag ville också vara så brun och fin! haha så gulligt <3

Vi pratar så mkt när det är vi 3 <3 vart även att tänka på en bil vi hade, mamma och pappa hade köpt en ny bil och efter ett tag så vart det inbrått i den och de försökte lda upp bilen fast de lykades inte direkt så det var ju tur! haha (=

När vi åkte till fuertaventura så fungerade inte pappas lås på bilen så bra så han tog med sig fronten till bilsterion för att den inte skulle bli snodd när den stod på arlanda! Men 2a dagen där när det var pappas 40års dag och vi var ute och käkade med släkten och komer hem till hotellet så har det vart inbrott och de hade fått med sig en hel del. mobiltelefonerna och kameran och min ryggsäck (de slängde ut min matte bok, så jag var sur för att de inte tog med sig den! ) iaf, då snodde de bilstereo fronten där istället! hahaha

vet inte varför jag skriver allt detta bulshit! haha

Träffade även min gos vovve <3 hihi älskis gizzmo! Bästa hunden. Hon får såna tock spel när man kommer <3

Mina ögon svider^^

jag är galet  trötT! Snart drar mina ögon upp en skylt där det står "STÄNGT FÖR KVÄLLEN!" helt slut. Kom hem från vansbro vid 17tiden... vart och handlat och så hamnade vi hos mamma och Anders (lämna tillbaka bilen och ta med mig min lilla röda hem!) fast vi vart bjudna på mat och godis! Så vi kom precis där ifrån! Mamma somna i soffan och Anders gick och la sig! Jag testade mammas nya plattång! Siken jävla älskvärd produkt! haha Så kanon bra och av en sån läcker färg, TURKOST! mumms... så nu har hon 2 st frisörplattånger en lila oc en turkost! 1999:- st kostar de ju! Men men de kan verkligen vara värt det! haha

Så här ser jag då ut i dag! haha osminkad och så!
Fast hela dagen i vansbro så gick jag runt i ett svart linne och i Emils siden kalingar som jag hade som sovbyxor! Skapligt snyggt ;)


Nu så ska jag hoppa i duschen och sova lite! typ.... imorgon är det fars dag! ojojj ;) <3 Måndag blir det Göteborg! wieee <3

Movie time!

I vansbro! Sovit ganska så skönt! :) Trångt i en 90 säng men annart helt ok ;) hha ätit frukost ! Ska kolla på vampire diaries nu! Var så duktig och ladda ner det igår! hehe jag är så kung! Men fick en hel del men jag lykades! Men råkade tyvär ladda ner en med fransk text? otur så fick ignorera texten! haha men jag fattar nog iaf !/3 av avsnitten! Ska fortsätta att glo lite på det nu! hehe det är ju så bra så blir ju helt fast vid det (A) hihi

Snart så ska vi även bege oss hemåt! Hittade på min plattång! Bra bra! haha alla mina plattänger hamnar här! Men men så kan det vara! hehe jag klarar mig inte utat en plattång! Det är mer eller mindre min bästa vänn! hehe (A)


På g igen!

hELSAN! nU BLIR DET ATT SÄTTA SIG I BILEN!  ojj caps... haha åka ut till mamma byta bil till hennes (hon gillar inte att jag ska ut och köra i detta väder med min lilla så blir hennes nya!) ska paja den rejält! haha nerå ;) Jag är en duktig bilförare! haha Jag och Emil ska åka till vansbro! Min plattång är ju kvar där och har lånat systers men var tvungen att lämna tillbaka den nu bara för att hon flyttar och måste ha den då XD Attans.. haha så lär upp och hämta min käraste! haha Blir en vända förbi subway så är emil tyst ett tag ;) haha neråå!!! skämt och sida nu ja!

Hejdå! Min mini dator är med så klart! haha

me and my darling <3


Denna bild har min darling som visningsbild på Facebook...! hahaha mina ögon fick en riktigt konsig färg, ajaa mina ögon vi pratar om, de kan ju inte vara gröna/Gula jämt! ;) hihi Till veckan (onsdag typ?) blir det att ta en tripp med darling Emma till västerås för storshopping inne på Ikea ;) haha Kanske så hinner vi med annat också? hehe

TACK FILLAN!!!!! Hon avslöjade att jaremy inte dör (A) hihi åå siken bra vän jag har som hjälper mig i nöden! jhihi Så nu kan jag koppla av och vänta tills nästa veckas program! Siken tur <3 så nu kan jag simma lugnt! wieee

i´m back!

hallooo!!!
Slutat jobbet för någon timme sen (15.00) på en gång efter det vart det fika å¨ängel med flikorna och pojkarna ;) Mys mys! Min pojk var inte med, vet inte vart han är, tränar antagligen? haha vart mass babbel! hehe mys mys! Köpte en beskvi och en smothis!

Så här se jag ut för tillfället!

Detta 3 produkter köpte jag med mig hem idag + en ögonskugga
Hårsprej, root lifting, Ocean mist... hoppas de är bra ;)

Snyft :*(

Skulle kunna börja böla nu, sätta mig på golvet och grina.. åå jävla suck! Kollade på vampire Diari och slutet var hämskt, måste få se avsnittet efter fan.. vill se den nu! Riktigt nu! åååå... Damond är så snygg, lika med jaremy men han kommer ju dö nu? :( Eller bli vampyr! Hoppas att han kommer kräkas upp alla tabbletter och att han inser vilken miss han gjorde med att svälja en hel burk med tabbletter! Nej inte han... huuh låter som om jag är helt besatt? Men shitt.... Tycker även synd om Elinas riktiga pappa som försökte förklara med förklarar till fel Elina han pratade med Khatrin och hon döda han :( åå så snyft...

Vampire Diaries

Är så ledsen! Teven här hemma fungerar inte snyft* så kunde inte så på det så kollar nu på tv6 play! åå så kär jag är i denna serie! Och damond? mm vilken läker bit! haha han är så grymt snygg... åå mmm! hahah


Värdens godaste juice!! SLUT :(

Nu har jag precis klunkat upp min sista hallan dyck som vart kvar från igår!!! Den är verkligen värds od (A) mmmm <3 den är så god... hihi Undra hur många gånger jag ska behöva skriva det? Den är godast <3

Jobbat ida! Gick bra men fyfan vilken julstök det är nu! mkt roliga och fina grejer ;)

Det har kommit så sjukt roliga och snygga kulen man hänger i granen (inge vanliga tråkiga röda bollar) riktigt roliga! Och om jag ska ha en gran i lägenheten så ska detta hängas i den! haha Passar mig utmärkt ;)

Är de inte riktigt bedårande? (A) hihi

Nu snart ska jag och Emil laga mat! hihi är hungrig! Just nu så kollar vi på last song för emil har inte sett den så tvinga han att se den (A) hehe jag är duktig på att tvinga saker! duktig på att få det jag vill ;) haha Envishet kallas det!

2 tomma juice flasker! snyft :*(

Fina eller fula? Det är frågan...

Halloooo......

Nu är jag typ klar!!! Lockig i håret och påklädd och även klarsminkad! Lyckat... 1timme kvar till jobb dags! hehe Var bra att jag började locka håret och sminka mig i tid för att hyresvärden kom in hit och kollade i avloppet och kranen och sprang upp och ner.. för igår kväll när jag tog en lång dusch så kom grannen under oss upp och fråga ifall vi hade någon läcka för det droppade vatten från hans tak (vi bor ovanför han) och nee vi har ingen läcka som vi kan se.. så han var här idag och kolla och spola vatten men nej, det kom inge vatten till gubben under oss, han är nog kanske lite gammal och virrig bara? ;) haha Tror det.




Tjolahoppp.... Undra om man ska bege sig upp till stan och kika innan jag börjar jobba! hehe Har inte bestämt mig om jag ska ha kvar skorna eller inte? attans...

Får bli en dårlig cam bild på de! De är as stora! Men fy i helvete så sköna de är i... skulle kunna sova i dom om jag fick platts med hela mig i.... mmmm  st 36 på de skulle kunna had e i st 35 men de hade dom inte :( Snyfft... ajaa lär tänka på det (A) Vad tycker ni?

God morgon alla glada -Jag vill sova!

Klockan bara rinner iväg på morgonar! Shiitt.... klockan är redan 10.30 och här sitter jag? trött är jag  också men ska bli grymt kul att jobba ;) Börjar 14.00 så kanon! har ätit en talrik med fil eller kanske det heter skål? Skål alla! Snart fredag (imorgon!) Mitt hår står åt alla hål och är allmänt fluffy idag! så antagligen hoppa in i duschen och  göra allt från början eller ge 1 försök att kunna platta ner det? humm.... bra fråga lixom... lär iaf borsta tänderna nu! alldeles strax...

Hoppas på att få platts i bilen så jag kan åka med till Göteborg på Måndag! Hoppas <3 haha

Förra årets eller så varre förföra året? kom inte ihåg. var iaf alla hjärtans dag då vi alla var ute och lekta i snön ;) haha mys mys

Du gör min kväll!!

Den är något gudomligt god <3 mmmmm Jag och Emil köpte hem 2 styckna ikväll! Eftersom vi aldrig gillar samma smaker! Jag ville ha hallon och Emil apelsin.. hahah bus! lika med mjölk.. jag ska ha grön mjölk och emil ska envist ha röd mjölk!!! haha otroligt, tycker röd mjölk smakar grädde? Visst jag älskar grädde och skulle kunna äta det rakt av men inte dricka det till mat? nej nej...

 

Imorgon blire jobb!

14.00-19.05 så sovmorgon ;) mmmm <3


PluggPluggPlugg!!!

Jag har inte pluggat sen studenten! Nu försöker jag hjälpa Emil med resultat och likviditetsbudget som jag gjorde i skolan innan studenten!!! Kan inte påpeka att jag har mkt hjälp att komma med för det är helt stopp och fattar nada? Men ska försöka så gått jag kan ;) hehe Emil har även samma lärare som jag hade! Attans kråka hon är.... haha

Var och hämta upp Emil vid skolan och  så åkte vi och handla på en gång ;) hihi Sen besökta vi mamma på affären och var kvar där så länge! haha Emil ska ju läsa på varje proteinburk som finns och det finns ju en hel del! Så jag trampa runt, gick till skoafären och kika... Fick med mig ett par skor med mig hem, fast från mammas affär då! Har inte bestämt mig än om jag ska ha dom! Tänker gå här hemma och känna efter för trots allt så kostar de 1499:- så ja vi får se... Tog bilder på de men då hittar jag inte kamerasladden (den är antagligen kvar i stockholm) wieee.... suck.

På kvällen har jag vart och sancat somba eller vafan det heter! inte sån stor hitt för min del och inge flas, kärring aktivitet! haha Vart kallad för Kärring jävel idag av Emil när vi laga mat! haha Men han sa förlåt!

Massa text text....
På måndag fluttar syster till Göteborg så mamma ska skjussa ner henne och alla hennes grejer! Så jag hoppas att jag får platts för då ska jag med! mys dag bara vi 3 lixom <3 var länge sen nu ju!


I love my sis <3

Ny header! Va tycks?

Nya


Gammla... Hade bara en bild på enbart headern på den men ni kommer nog ihåg ;) har ju haft den ett bra tag! haha


Tycker vädret är så dystert ute och kallt så fick bli dystert och kalla färger! haha Ajaa det får pryda ett tag framöver nu!

Jag gled av vägen!

Imorse när jag skjussade Emil till skolan... as mkt snö på vägarna!!! Efter rakan utanför lägenheten och så är det en lite yterst liten kurva, där bara gled jag rakt av vägen..... körde inte äns i hög hastighet mellan 30-40km/h och ändå bara gled, jag verkligen gled.... Men tur så var det en asfalts plätt under all snö och inget man kunde köra på eller inge dika att köra ner i! haha Lykat! Men jag kunde bara backa bakåt och så var jag tillbaka på vägen!

Läskigt! Men gick bra och så vart det att fortsätta upp till högberget i 30 km/h för att släppa av Emil! Läskigt halt det är nu!

Jag vill ha en papegoja!

Jag har en sån jävla träningsvärk i hela kroppen! ojojjj.....

Funderar på att så på en bra film och sen hoppa i sängen (A) hehe skulle vara bra skönt, vila mina små muskler lite till ;) Sen åååå lär man ju ta tag i städningen.. it´s look like shit...... (punkt)

Undra vad man mer ska hitta på idag? Bara vila och vänta på att jag ska iväg och dansa eller träna sumba?

Kanske iaf ska börja morgon med frukost? är ju trots allt vrål hungrig!!!

Bilden är från 2007 i cypern!

Jag vill ha sommar!

Utomlands i slutet av vintern? Skulle vara bra skönt... hihi Jag har vart utomlands några vänder men fler ska det allt bli! hihi Jag har vart i fuertaventura (stavning?) Mallorca, cypern och  Thailand! Antar att mamma och Anders åker utomlands i januari/Februari så kanske hänga på de eller så åker jag med någon  kompis? Emma kanske? ;)<3 Utomlands ska jag iaf! haha Så skönt att få lägga sig på en fin strand och sola och bada! mmm



Nu så lär jag sova! Natti <3

If I Could Turn Back Time

Låter ju som om nått riktigt alvarligt skulle ha hänt! haha Eller joo på vissa sätt för mig så är den en av de värsta sakerna man kan göra? :O Vill vrida tillbaka tiden tills imorse för efter jag hade gymmat så gjorde jag något riktigt jävla otroligt hämskt! Attans.. jag köpte blekning och höll på att brista i gråt! Nej så illa är det inte men jag gillar det inte! haha Emil såg inte äns någon skillnad! Såå det var nära att jag åkte och köpte brun hårfärg! Men får inte färga håret på ett tag nu för Emil för han vill inte att mitt hår ska bli som min systers hår för nått år sen! Tuggumi och var tvungen att kapa hennes långa hår! attans... haha ajaaa jag får vänta ett tag och fundera! men ska iaf inte färga håret blont nå mer, nästa gång jag behöver färga så blir det röd/brun eller riktigt chockladbrun inte svart iaf som jag hade tidigare! haha



Om mindre än en vecka så flyttar stora syster till Göteborg! Min syster? fatta min syster flyttar hur långt ifrån mig som hällst? Fyfan va jag kommer sakna dig! <3

Jag har inte BEN KVAR NU!!! illa....

Att skriva Illa med ett stort i (I) så blir det att se konstigt ut? haha bättre att skriva med ett litet i (illa Illa) llla Precis...

Har precis kommit hem från ett pass med afro power dance, as drygt och +att jag redan har gjort ett gympass tidigare idag! haha Ojojj jag kommer ha sån träningsvärk imorgon shiitttt +så bokade jag in ett pass imorgon på sumba!!! haha hoppas det är kul ;) Är ju inge kul att gå på såna här själv så jag fick sällskap av Linnea! Hon ska på sumba imorgon med så Happy me! Har duchat nu också så sitter i mys kläder och en handuk på huve!


Filmen last song!!!
Jag höll på att grina ihäl mig i slutet, huhu stakars hon och stakars brorsan.. snyfft :*(

Ska göra ordning nått snabbt att käka, hungrig nu ju!


dags för afro power dance!

Min telefon är borta!!!! Hittar den iaf inte.

Nu snart så ska jag iväg till gymmet och köra ett pas på afro power dance ;) Lyka till, till mig! Men är inte alls taggad.. helt slut efter gympasset som jag hade nu på förmiddagen.. helt slut i ögonen! hehe Ajaa får sova i natt!

Det är ju as mkt snö ute? Nej jag är inte alls sugen på snö, iskallt ute!!!

Har inge intressant att berätta? haha
Lär fixa mig nu så jag inte kommer för sent! hihi skulle järna vilja gå och lägga mig och sova i 1000år! hahah

The last song!

God morgon! Klockan är än bara 12.00 och jag har hunnit tränat 1vända idag och så blir det ett till pass 19.00 afro power dance ;) Nice!!! Hurtbulle idag^^ Kom precis hem efter en träning! Det är ju så tråkigt att träna själv men idag vart jag inte helt själv. 2 st från min gamla klass var där så jag hängde på de en aning ;) hihi Trevligt! Men som tur är så ska Emma börja på MåBättre igen! Lyckan är gjord <3 hihi mumms

Har även precis ätit fil med special k med bär! Mumms... Men nu så ska jag slänga i en hårfärg i min stora utväxt! Mitt hår växer på som fan.... haha

Igår kväll.... kikade jag och Emil på Cop Out!!! Fyfan vilken grymt bra film det var! hahaha hur mkt skratt som hällst... hahahah tips verkligen! Ska skriva ett sms till Emil och höra om jag får kika på the last song! Tror ärligt att han blir glad om han slipper se den (A) hihi Mys mys!!!!


Man i´m just tired and bored with mysely....

Bruce Springsteen -Dancing  in the dark...
En av mina absolut bästa låtar av just Bruce Springsteen... Och i hans yngra ålder så är han ju gudomligt snygg!!! Även om han är 60år nu så ser han jävligt bra ut! haha Otroligt?

Har vart på hans konserer i Göteborg 2ggr.... iNTE BILIGA BILJETER KAN MAN JU PÅSTÅ MEN JAG OCH SYSTER VART JU SÅ KLART BJUDNA AV PAPAP!!! hihi siken tur vi har som har en pappa som är tokig på musik! Vet inte hur många konserer jag har vart på! Har somnat på 2stykna iaf? ahah knas jag vet... Har vart på mer eller mindre alla svenska stora artister! Men det största med det största trycket jag har vart med om är Bruce Springsteen!! Helt jävla sjukt vilket tryck det var och så jävla mkt folk! haha Otrolig kännsla! Och jag hoppas att pappa bjuder på nästa konser när han kommer till Sverige ;) Hoppas <3

Bruce Springsteen -I´m on fire
Också en av hans bästa låtar! Lika snygg som vanligt också ;)



Movie time!


Vi har vart vid hemakväll och hyrt film, 3st vart det! hihi

CopOut

The last song!

A nightmare on elm street


Ni kan ju gissa vilken jag valde? hahah inte så svårt att gissa på ! As bra filmer ;) hihiHa en trevlig måndags kväll!

i have long blond hair! nise shit



to the city....

Nu har jag fixat mig så in-i-helveta-snabbt... hahah Ska möta upp bästaste Emma på stan ;) hihi Har sovit ut sm fan i dag! hihi vaknade kvart i 12 (A) Såsa runt lite och fixade mig nu på typ 20min? fast fick bli uppsatt år istället för håret var hopplöst idag! haha mys mys att träffa Emma (A)


snyggis bild! Lär dra nu! Emma kör som en galning så hon är nog i stan vilken sekund som hällst ;) haah love you <3

hemresa!

Helsan! Nu sitter jag och emil på tåget på väg hem! Ska bli skönt att få komma hem! Helt slut.. vi chekade ur från hotellet på 12.00 och har vart och herjat på stan tills allt stängde kl 17.00. då gick vi och käka och sen nert till station för att inte missa tåget! Emil har köpt lite grejjer så det är ju bra ;) Sen fick vi impuls och drog på bio! hehe vart den nya filmen, har totalt glömt vad den heter! Attans... haha men den var kanon kul och as mkt skratt vare ;) haha

Mysig dag i stockholm! snart så ska vi hoppa av detta tåg och så byta i västerås för att hoppa på ett tåg där till ludvika! Kanon! hehe hemma snart (A) sova sova sova!



Hejsan :) sitter på hamburgebuschen :) mys...

foto1077 (MMS)

Hejsan :) sitter på hamburgebuschen :) mysigt men har vart lite små stressad! Vi har fått in varsit glas champang och en cider var! Mumms. Men ska inte kö en Emmis ikväll! Haha emils tur ;) Hihi


STRESSAD!!!!!

Kul... är så glad....
Vi fick nyss veta att man ska ha fin kläder på sig, dvs inga jeans... kul kul! Har jag nå finläder med mig? NEJ!!! ååååååå så irriterande... får se om vi blir portade vid dörren eller itne... Vi sprang nys ner till galleriean men de stängde nu kl 18.00 som resten av stan. så inge kläder hittade vi på de minuterna...

SUCK....

I Stockholm! wieeee

Natten och dagen i Stockholm har vart bra! Fint hotell rum med badkar =D hihi så skönt så jag och emil kröp ner i badet igår kväll! så mysigt! Prata och skratta och bråka (= typiskt vi? haha Sovit som en stock men iskallt är det så har frysit! Undra varför man ska ha dubbelsäng? kan ju inte påpeka att vi använde andra sidan av sängen! Vi kröp ihop på en sida av sängen och hade dubbla täken och sov där (= mysmys!!! Morgonen så var det frukost bufé ;) mmmmm (A) Sent i går kväll så var vi ute och kika runt och kolla vart vi ska gå och göra imorgon ;) hehe bra att planera!

Nu på dagen har vi gått och kikat runt och shoppat och fikat och emil har ätit ;) Har inte blivit så mkt saker, har mer blivit dyrare saker! Köpte mig en dyr klocka för 1200:- + försäkring! så snygg (A) hehe Och så har jag köpt enbart 1 tröja sen var vi upp till thaimahal och jag köpte löshår! Eftersom jag inte har planerat att vara så blond så länge till så tänkte jag att jag kan köpa billigt hår! smart va? thai mahal löshår är av grymt dålig kvalité om man har haft annat. Man märker verkligen skilnad! Men jag är ju så skötsam och petigt med både mitt riktiga hår och om jag har löshår! hehe ajaa får köpa nytt och frächt och av bra kvalité när jag har färgat håret brunt (=

Gjorde lite överdrivet fint för en chokladboll? haha och gaffel? hallå?
den var verkligen as god! Fikade på ett as mysigt ställe dyrt med riktigt gått! Chokladboll och en hallonsmotis för min del och lika för emil ;)






Dagens inköp! wieee (A)



Nya tröjan ligger där och så självklart min lilla dator (A) Smidig att ta med sig överallt! Me like i´t!!! hehe

+ såå ligger löshåret där bakom datorn ifall ni ser? hehe Ska fixa det sen när jag är hemma.. Synd att hon som sydde i mitt löshår har flyttat typ till längst ner i svergie! Depp.. haha ajaa det löser sig! Kanske ska lära mig att göra det på mig själv? Skulle ju vara kanon! hehe

Emil är i duschen, kanske ska hoppa in jag med? Senare ikväll så ska vi iväg och käka och kolla på revy rea, ska bli riktigt kul! Men vad ska jag ha på mig? shiit.. hehe Ajaa jag har nog nått iaf så det löser sig! Tur är ju att det inte är så farligt långt borta! Eller hur kan nått vara långt borta när manbor i hotellet aldeles vid plattan? Kanon lixom! hehe

Hörs senare ;) <3

försenad 19minuter....

Jag är så kissnödig!Vågar inte gå på toan på tåget!
LÄR HÅLLA MIG TILLS VI ÄR PÅ HOTELLET! hehe

+så är tåget försenat med 19 minuter! Attans lixom.. ajaa snart framme hoppas jag?

Kyss mig i arsle......

Det var ett utryck som en gammal tant hade inne i spelstallet hemma i Ludvika. Vi väntade på att bussen skulle gå från Ludvika och till blge och gick in där! Tant "dam" med en taskig atetyd försöker betala in sin räkning på ett sånt ställe! Smörto... Han sm stod i kassan var trevlig och sa (det är nog antagligen till swedbank eller handelsbanken du ska gå till!) hon vart verkligen vansinig.....och drog i gång en hel ramsa med fula ord och så ska hon flytta från ludvika haha, skönt att slippa sånna typer? Alla i kön börja typ fnissa och damen framför mig och emil sa "nämen, hon är ju inte riktigt klok" hahha tuff tant det och as liten var hon! haha så söt!!!!
blir att tänka på den nya serien pansionärs jävlar! haha någon som sett den än då? så roligt och mkt skratt ;)


På tåget!

Nu siter jag och emil på tåget till stockholm! Tror vi är typ i avästa nu? om jag hörde rätt? vi beräknas iaf att vara framme 18.16! Så hoppas att inte blir nå tok efter vägen! och så undrar jag hur länge affärerna i stockholm centrum har öppet? om man hinner med en vända inna man ska sova ;) Eller äta? På kvällen har jag och Emil iaf planerat att vi ska träna på hotellets gym så gymkläder är med! Emil kommer pressa mig som en dåre, det vet jag! haha har precis smällt i mig en brownis som jag köpte på pressbyrån! MEn nu då? Vad ska jag äta eftersom den redan är slut? var lite extra nyttig och köpte locka istället för coca cola så jag kommer nog definitift att somna på tåget jag med!

Höll på att glömma internettet! attans... men kom på det när det var typ 30 min kvar så då vart det att kasta sig i bilen och åka hem och hämta det! haha sen lämna bilnyklarna till syster! Hoppas hon är snäll mot den lilla röa ;) min pluttis bil <3 hihi Så hon är barnvakt över helgen åt den ;) hihi Hon ska be pappa att kolla oljan på den också! Kanske ska skriva här på bloggen! Pappa kan du kolla oljan i min lilla röda? (bilen alltså!) haha bra nu vet han.. hoppas han läser denna gång också ;) hihi

Innan vi åkte så vart det att käka mat på subway! mumms ;)



Dags att sätta sig i bilen och åka hem ;)

Borta bra hemma bäst ;) hihi Emil har slutat jobbet, slängt i sig mat och vilat lite! Så nu blir det att packa ihop väskan och åka ner och tänka och så be ge sig hemåt! Och imorgob bär det av mot stockholm ;) hihi Så kul det ska bli! hihi nais (A)

har set en hel del trevliga filmer idag och jag lykades att ladda ner allihopa helt själv också ;) Så duktig jag är (A) Nej nu lär jag sätta fart :)

SKönheten och odjuret!

SNart är den nedladdad och klar! Får se om jag har lykats? är så sjukt kass på sånt här! Har ju emil som fixar allt sånt åt miG! Men för hoppningsvis så blir det iaf någotlunda kvalité!! Efter skönheten och odjuret blir det aladdin och nedladdninger går bra där med ;) hihi Gud så mysigt! hihh fatas bara syster och godis <3


Morgon mys!

är jag vaknade i morse och gick ner och satte mig i soffan och slog på disney chanel så var det lilla sjöjungfrun på (A) ÅÅÅÅ så mysigt, sån härlig film (A)





En hel del klipp från alla de bästa disnye filmerna! De är så mysiga allihopa!!!! Kärlek till deordianrie disnye filmerna (A) hihi Måste se alla dessa nu snart! Kanske ladda ner de? hehe mmmm <3

Helt själv i hela huset här i vansbro! Men snart så kommer nog alex och william hem (= då blir det fullt hus typ ;) hihi

Att vara ledig tar allt på krafterna!

Jag blir helt slut av att ha få vara ledig en dag så skulle jag kunna sova hela dagen! så slut jag är! Ledig imorgon med och på fredag och så åker jag och emil till stockholm då så inge jobb där häller! ska sova ut imorgon mmmm =D Sen så blir det hemfärd till ludvika och packa om väskan! Trevligt ;)

har suttit och kollat på dessa gammla klipp på Björn Gustavsson! haha från melodifestivalen... carina bärg och glöggen ;)

han är ju så söt! haha verkligen ett litet ögon godis så där ;)

2007 is a good year!!!

Det är absolut den bästa sommaren och allt! Mkt skratt och fina minen från den somaren! Var även den somaren som jag träffade min Emil! hihi Han är en gammal barndomsvänn till min bror sigge! han följde med sigge hem och han sov där några nätter sen tog emil kontakt med mig genom hahahahha LUNARSTORM.. shiit va länge sen det känns? hahahha

Kolla den här bilden! dET ÄR PÅ MIG NÄR JAG SMYGKIKAR IN I NÅGONS LÄGENHET ;) HEHE  ojj caps... As långt hår där ju ()= så snyggt!

Undra vart det håret tog vägen? attans lixom...


mys vovven min <3

När disse blir trött på mamma och anders resande så bestämmer hon sig för att sova i resväskan eller att hon ska få följa med! Tror hon var trött på mamma och anders på den här bilden! Först hade de vart i USA i 2 veckor och sen kina i ytterligare  veckor så då när de kom hem så tog disse första plattsen i resväskan! haha gos vovven! Hon låg där i säkert 1 vecka och mamma fick inte ta ur sin packning hon hade i den lilla väskan! haha


Den jag saknar mäst sen jag flytta är ju den underbara vovven som finns där hemma <3 min diesela <3

Testing!!!!

Jag har inte fattat mig på den nya ikonen som finnjs här när man skriver ett inlägg! Där på samma rad som man skriver rubriken! Men nu fattar jag va det är! Det är så man kan fixa tidinställda inlägg! Smart som fan! Men jag kommer nog inte använda det för känner bara varför? haha har man tid att skriva så har man. har man inte så gör man det någon gång man har tid! hihi Men nån gång kommer säkert jag ha det någon gång!
Kollar på top model!men synd att jag redan har sett det här, laddade ner det för ett bra tag sen! Trök.. men har ju typ redan glömt hälften så kanon. då kan man kolla om på det ;) hehe

skrev nytt ett sms till emil om han skulle kunna köpa med sig en nagelfil men lär nog åka ner själv för han fattar väl inte vad det är för nå? haha trök, men men kul att ut och se sig om i vansbro! Det är

LEDIG.. Finns inge shopping i vansbro.. attans

Har sitter jag! I bomle i vansbro och har precis målat naglarna med mina nya nagel lack... Först under lack sen det nya som jag köpte igår och sen ett topp lack! Kanon.. Men attans att jag förstör för att det nte har torkat helt! humm.... Har vart ner till byn och käkat på selins med Emil och ninna.. Vart räksallad för min del så jäckla gått! Men prata alldeles för mkt så vart inte så stor koncentration på att äta! hehe (A) Sen gick jag in på 2 butiker nere på byn. Zooms och en sko butik! Nada hitta jag... och så var jag in på ica och kolla hur emil skötte sigi kassan ;) haha Men det gick oerhört bra! Bättre än vad jag hade förväntat mig ;) Duktiga plutten min! handlade lite av han, köpte solo tidning, tugumi och en triss... han gav mig absolut fel lått för jag vann inte ett öre....


Mitt hår klarar inte av sånt här väder! Attans.... hade plattat och plattat det i morse men så klart när jag kommer ut i regnet och fukten så blir det som en fluffbåll!! haha tur det inte vart så lockigt som det brukar bli! När jag åkte ner till byn så skjussade jag även Emil och idas kusin Linaner till idas skola! Tur att hon visste vart hon skulle för jag hade inte en aning om vart jag skulle åka! Så kanom med en guide brevid ;) haha

Det vidrigaste jag har sett!

Kolla på hela klippet! Det är så vidrigt! Höll på att spy nu nyss! Usch och fy....


Vad tycks? Är det de nya party trixet? haha inte för min del iaf och om någon skulle köra det framför en så skulle man ju tappa intresset på en gång!

Är i vansbro nu! Sovmorgon. inte sovit ut på ut på typ 2 veckor? ska bli så skönt! köpte även med mig ett nytt nagelack från Åhléns, O.P.I. kostar 150 kr men det ska tydligen vara as bra så är ju tvungen att testa det ;) Så imorgon när emil är och jobbar så ska jag fixa naglarna ;) hehe kul! Och se blir det att kika om det finns nå shopping i vansbro! Vad vansbro bjuder på ;)

Hejsan :) mobilbloggar. Börjar bli riktigt...

Hejsan :) mobilbloggar. Börjar bli riktigt haj på det ;) går bra på jobbet. Har sen lunch så kanon. Är inne hos mamma på affären och äter kinder choklad (a) mmm så gått det är! Har precis tagit blodtrycket (fick göra det på mig själv) kom kunder hela tiden så mamma var ju tvungen att ta dom :) men mamma fick kolla på svaret och det såg bra ut :) så inte direkt högt nu så det är ju kanoners ;) Hihi nej nu ska jag äta upp min choklad och surra runt på stan innan jag börjar igen :) kram jobbar till 19.05 så hörs sen ;)


jag är trött och vill resa tillbaka i tiden!!!

Tänk!!!!!
Det har gått typ ett halv år sen jag tog studenten! Tänk jag tillhör ingen klass längre?
Jag längtar tillbaka till skolan!!!! Man hade sån frihet av att vaar i skolan. Jag kan säga nu att jag förstår när alla föräldrar säger att man ska njuta av skoltiden och inte längta så mkt tills den är över! För wipps så är den slut och man kommer aldrig mer vara tillbaka dit? Men jag kommer alltid höra till hphs07! Bästa sak jag har vart med om! Så kul.. Vill gå balen igen, vill ha student veckan igen... Åååå sicket depp!!! Att jobba har man ingen frihet eller ha chans att träffa alla kompisar. Men jag älskar att jobba, det gör jag verkligen! Nån gång imom en snar framtid så  kommer jag vara butikchef! Det vet jag! haha ;) lykos mig då!

Bild från min bal.. Jag och Henke! vill tillbaka.

mitt huve sitter på att stadigt skaft... visst jag har svakor jag med.. vissa gånger som jag inte har en aning om vad jag ska göra med mitt liv! Men herregud? jag har hela livet framför mig! Syster stiker till göteborg och utforskar! Jag kommer åka ner det vet jag ;) Jag har inge fast jobb för tillfället men skulle ha haft om jag inte är så velig. Men jag är en shyst person och tyckte att jag var taskig om att börja på ett heltidsjobb redan på onsdag och så börja med att seja upp sig? inte mig lixom.. Så jag sa till chefen att jag vill vaar shyst och berättade hur allt låg till! så jag klarar mig på det jag har för tillfället! Har ju klarat mig kanon bra sen skolan sluta? Jag har iaf en aning om vart jag kommer vara och vart jag ska jobba. Allt löser sig... Mitt drömjobb, alltså mitt absoluta högsta drömjobb är plastikkirrurg! haha Fyfan vilket jobb det skulle vara? Att skapa och få fram snygga figurer? hihi Mitt dröjobb! Vem vet? kanske nån gång så är jag det!

Nog med onödigt babbel.. tror knappst att det är så många som kommer läsa igenom det? haha

Nu så ska jag sova! Natti, mina ögon knäpps snart igen och kommer inte få upp de då! Attans...

Mitt ansikte är helt stel.. nooo

Yes.. kan knappt göra en min.. känns det som iaf men jag är en höjdare på att göra miner ;) Gaaaaa..... Har tvättat ansiktet, användt en ansikts piling as skönt och nu har jag en fuktgivande och fräch ansikts mask på mig! Får skäma bort mig när man har tid och är själv ;) Wieee!!!! Undra vad man ska göra nu då?

(i´m a ghoste) haha stavning?

Har kollat på nya avsnittet av chuk idag ;) Alldeles nyligen, kanon bra ju! hehe Imorgon är det tisdag... Sen onsdag efter det osv.... På fredag drar jag och Emil till storstan för bara en mys helg med en hel del shopping och teater ;)

Vart soppa, jag inte gillar soppa!

Men vart soppa ändå... Gillar inte soppa men jag tycker om vattnet som blir så salt och gått (A) Jag äter upp vätskan och sen slänger man resten! Så äter man soppa ;) hehe Det är så inihelvete varmt så lär blåsa blåsa och blåsa.... har nog redan bränt sönder tungan.. attans alltså!


Nej nu så ska jag fortsätta äta mit sallta varma vatten! hehe Mumms....

Kanske fixa nå käk till mig själv?

Ont i fötterna och helt torr i halsen! haha

Har jobbat en hel dag idag på Åhléns! Kanon.... 09.50-19.05 och imorgon blire att ta tag i nya tag ;) Fast lite sovmorgon och helt klart en kortare dag! 11.00-17.00!!! Kanon.. Sen kanske vansbro? Inte bestämmt mig än, velig som jag är med allt.. Kläder och allt.. hehe Köpte lite nytt idag (A) oppsss (psss jag är en shoppaholik) men det är vi tysta om ;) Vart ett par leggins och sen nå volym puder! Så ska testa om det är nå bra för mitt dust it oasis är typ slut :( Illa verkligen!

(proffs volym puder! Hoppas det är bra annars lär jag åka till gränges och köpa dust it av milla!)

Paradise Johannes
-Det kan ju allt vara bra fördelar med att få stånd lätt!

Precis.... Undra ifall jag ska göra potatisbullar? är ju bara att slänga i några i ugnen och så vipps så äre klart ;)

RSS 2.0