Tralla laaa!

Onsdag idag! Jadu.... hehe händer inte så mkt på stan! Trök.....

Igår efter jobbet vart det att springa ut på en liten springtur! Så var skönt att få röra på sig! :)
Så inte alls så tråkigt det! hehe

Finns inte så mkt att säga! hehe Den där klänningen jag lagt upp tidigare här i bloggen är ju helt slutsåld och idag kom den upp igen fast i svart/blommig och vete fan hur jag ska göra... hehe drygt! Men det visar sig allt! :) hehe

Ska nog snart få gå ut en vända... börjar få ont i huvudet och mat skulle inte sitta fel! hehe


Systrarna Åkerström ;)

Jag till vänster på båda bilderna och cassi till höger ;)


Tisdag!

Godmorgon! :)

Tisdag idag! Solen skiner lite men attans så kallt det var ändå! hehe
tog ingen jaka för det såg ju helt okey ut men hehe kallt vare! jaja

Idag vart det att ta min långklänning! hehe :)


Så ser jag ut idag då! Hoppas dagen rullar på fort hihi :)


Måndag! Vart en underbar helg

Haft en kanon bra helg! Fredas var jag med fillan! vi gick en sväng på marknaden.  vi åkte till sybilla i marnäs och köpte mjukglass. satt där och babbla sen kom vi på att kanske är bra om vi äter något så vi åkte och lämnade bilen för att ta en promenad istället! men då vart vädret inte så roligt så vi tog oss till milano pizzeria och käkade där! satt ute gömda under ett parasoll... det regna haha ja mysig kväll vart det verkligen! så fick vi snålskuss av martin hehe vart för kallt att gå!

Lördag, jobb sen direkt till räffsnäs och spela fotboll.. var lika kul som vanligt och skönt att få springa av sig lite! Så dog jag första doppet för i år! var inte allt för kallt så hehe sen åkte jag till martin och vi låg ute i gräset och sola och prata sen vart det subway med johanna och fredrik! och lite marknad på det också! hehe så köpte en griffeltavla som var as söt som jag ska ha i hallen! :) sen på kvällen vart det film mys hos johanna och fredrik! Trevligt :) +så kollade vi på sista poängutdelningen på stora melodifestivalen (kan inte stava till eurovisen eller hur det nu va) och såg när Lorren van så var ju super kul att sverige tog hem årets seger!

Söndag vaknade jag as tidigt! Fint väder och inte ett måln. Så var ute i solen hela söndagen! marknad idag igen hehe innan vi skulle iväg och käka i gladstjärn för att fira morsdag! Var super trevligt och gått så det var med martins familj. På kvällen vart det att åka till mamma och fira henne och fick grillat och tårta! Så kanon bra dag har söndagen varit så nu väntar jag på helgen igen! hihi :D



Förra årets HALLOWEEN! så jävla bra dag/ kväll på alla sätt! =D hihi



Du gör mig så glad! <3

FREDAG! Sol i massor!

Pressa Pressa Pressa!!!! Typ... men går ju inte så bra när man står inne 8timmar om dagen! haha Så gick upp kl 7 imorse igen och fixade håret och bäddade sängen och satte mig på balkongen och njöt i solen och solade! SÅ var så skönt så och så varmt! Härligt värre! hehe

Igår nä'r jag kom från jobbet så vart det att lägga sig och sola lite! Så härligt! Sen ut på en springtur och sen åkte jag ut till mamma! hihi full fart! Idag efter jobbet blir det att träffa fillan! Vi bestämde oss för att äta glass så glass får det bli idag efter 6 ;) hehe mumms så gått!


Undra om man ska försöka ta första doppet i helgen? hehe är ju på tiden för det allt! ;)

Marknad i helgen också.. Börjar idag så finns ingenstans att ställa bilen så fick ställa bilen halvägs hem till mig hahaha så smidigt! hehe Så gick jag genom marknaden en snabbis när de höll på att plocka upp sina saker :) Mysigt! Hoppas att några har öppet efter kl 6 så jag hinner kika lite efter stägning :)

Perfekt Midsommarklänning!

Gud så kär jag vart i denna fina sommarklänning! Tycker det är så sött när det är kortare fram och långt baktill! hehe :) iaf på denna klänning! =D


Torsdag och solen lyser!

Torsdag Torsdag Torsdag! Gud så fort det går allt! Gick upp 7imorse.... Fixade håret och så satte jag mig ute på balkongen och njöt av solen! SÅ skönt så satt där till en 9tiden då jag sminkade mig och fixa innan jag skulle till jobbet! Så stod jag utanför gallerian och njöt av solen innan jag skulle gå in men det var kämpigt att ta sig in när man vet att man inte kommer ut förens kl 6... attans haha! Ja men fick njuta av solen på fm iaf :)




Igår var jag lite duktig! hehe Åt mat sen drog jag ut och skulle springa medans martin kolla på fotboll! Var bara det att attans vilken håll jag fick. är inte det smartaste att äta innan man ska springa! hehe men vart att gå snabbt iaf och så kom jag igång lite mer mot slutet och kunde springa utan att få håll på en gång! hehe så var skönt och helt okey väder :)

SOOOOLLLLLLL!!!!

Vill också ligga ute i solen och gåtta mig! Vilken värme. vill också känna den! Men snart får jag känna på kvälls solen iaf så känns skönt att få sluta snart :) 50min kvar!

Idag har milla vart hit. Vi åt ihop och babblade på så det var trevligt att hon kom hit och käkade med mig! Alltid trevligt :) sen så har syster vart hit så vi åt vindruvor och annanas på burk hahahaha men det var gått allt ;) hihi Idag har även nyheterna från Miss dee  kommit så är kanon glad och attans så mkt snyggt =D hihi



mumms! hahaha knas knas

Nej vill ut i solen nu!

Så vackert!

Så himmla fint och härligt väder! Ville verkligen inte gå till jobbet idag när jag satte mig på en bänk i solen! så skönt! Idag gick jag till jobbet i det fina vädret! SÅ fint och så härligt! Gick mkt tidigare för att jag tänkte att jag kunde stanna och njuta i solen innan jag skulle in i gallerian!

Så satt och njöt i solen och attans så skönt!

Sommarskor på! hehe med mina vita vita fötter! hehe de behöver rejält med sol på sig ;)



FIN FINT VÄDER!

Gud vilket härligt väder det är ute då! mmmm! Gick ut en vända och hamnade sittandes på en parkbänk i solen, så  träffade jag en gamal klasskompis och hennes lilla hundvalp och attans så söt den var och så go! Helt otroligt glad och frammåt för att vara så pass liten!

Så träffade jag på tjejerna salmons! Hela familjen tjejerna iaf! Lilla Lowelia såg ut att ligga och ha det så skönt i vagnen! =D

så satt på en bänk och pratade med dom innan det var dags att gå tillbaka till butiken! så nu står jag här igen som vanligt! hihi

gammal bild sen jag var blondis ;D

Lördag!

Idag är det lördag och om bara 1timme och 10 min tar jag helg! Så SKÖNT! hihi Vart en kort vecka känns det som ;) Direkt kl 3e ska jag byta om till träningskläder! Blir fotboll 15.00 så ska skynda mig allt! ;) hihi Har packat med allt så! Ska bli skönt att få springa av sig energi och få röra på sig! Känns som evigheter sen jag tränade!



Igår kollade vi på film! Martin fick välja! hehe KOmmer inte riktigt ihåg vad filmen hette men det var spännande och så! Men var inge bra slut. ville veta om han överlevde eller om han dog! hehe filmen handlade iaf om en grupp som krachade med ett flygplan mitt ute i ingenstans! Iskallt och 7st överlevade. och de vart på gång på gång attakerade av varjar som tog död på de, en efter en! Så spännande! Sen efter det vart det att kolla på Dear John! hehe har sett den ett antal gånger men men!

Sol sol sol! hihi

Tralla laaa Fredag!

Tjohoo!!! Idag är det fredag! Var ledig igår så inte alls fel det... hihi Var så skönt! Gallerian var stängd så. Igår vart det att åka till Örebro med Martin! Var super. Vi åkte tåg och attans så mkt folk det var till örebro. hem var det bättre iaf! Så vi kikade runt där och så! vart inte mkt shopping. silikondroppar till håret och sen ett & tecken som det stod en text på! :) Så fint! hihi




När vi kom hem till Ludvika igen vart det att sola med syster! Mysigt!  Så först åkte vi till 1 solarium, där fanns det bara 1 solarium ledigt så vi åkte till ett annat och där fanns det iaf 2 lediga! hehe siken tur! :)

På kvällen kollade jag och martin på The notebook! hehe =D

Snart helg! ;)

Fin film var det allt!

Jätte fin film var The Vow... Men ibland blev man bra irriterad och grrr.... men det verkade lösa sig tillslut och vart bra tårögd mellan åt! hehe kanon fin film! Kollade på den igår med mysigt sällskap! Så var en bra film! :)


Sen är ju han med i Dear John som också är en sån bra och fin film! Och hon är med i The Notebook så inte alls fel det! :) hihi Dessa filmer står också på titta listan! ;)

BRA BRA KANON DAG!

Gick upp väldans tidigt idag! 06.30 hehe Lite pömsig i ögonen men efter ett  tag kom jag igång allt!!  Varför jag gick upp så tidigt var för att fixa mig och göra mig helt klar för kl 8 så åkte jag till besiktningen, ombesiktning på min lilla bilså tänkte att det är bäst att jag är helt klart för man vet ju aldrig hur lång tid det kan ta innan man kommer in när det är drop in.... Men det gick kanon! prick kl 08.00 kom jag in hehe så gick klockrent och den gick igenom nu utan problem! Så känndes så skönt att ha det klart så slipper man oroa sig mer för det!

Så klarfixad och allt. men åkte "hem" gick en promenad och fick lite frisk luft sen in och äta frukost och kolla på tv.! Så vart en väldigt lugn morgon med mkt gjort! hihi Så hoppas dagens jobb susar förbi så kl blir kl 18.00 då det blir fika med vännerna! Super duper!




Tisdagen.....

Hejsan Hoppsan! Tisdag idag och vad inebär det? jadu vet inte riktigt men nått kanske? det visar sig! hehe imorgon efter jobbet blir det fika med trevligt folk och det bästa, emelie, tim och lilla tösen Lowelia! Spännande! Ska bli så roligt och känns som evigheter sen! Lilltösen!

Vart lite rörelser på stan idag iaf så skojj det! Emma och jennifer har vart förbi och babblat och så har cassi och krisse också vart förbi så trevligt trevligt det när det är lite folk i farten! hihi Någon morgon lär jag även försöka besikta bilen. kanske sattsa på det imorgon? så man har det gjort men det är lätt att skjuta på! hehe


Har oni i min högra häl, vete fan va jag gjort? humm....

The Vow


Denna film vill jag se! hihi =D så fin!

Ny vecka då!

Hejsan Hoppsan! Ny vecka! Måndag vill säga. Var länge sen jag skrev här... Har haft ledig helg tack vare syster som jobbade lördag åt mig! Så var så himmla skönt!

I fredas åkte jag och martin och lämnade in min bil och handlade så vart det taco mys! lördagen var en lugn förmiddag. vi var ner på stan så var in till cassi och hälsade på inne på smycka. Så duktig hon är<3 sen var vi till lopisen och kikade runt lite! hem till martin sen åkte han och skulle leka krig, paintboll och eftersom jag inte hade någon bil så skjussade han mig till mamma så slapp jag vara själv och inte känna att jag inte kommer någonstans! hehe så mamma och jag satt och babbla, jag satt med ipaden och hon med sin dator. Så sociala klubben! ;) sen kom vi på att vi skulle till nisses och sen sola och så åka och hämta min bil som var klar lagad! så trevlig trevligt! så åkte jag hem till mig och pysslade lite. städa och satte upp 2 tavlor och sen budskapsord som jag fick av emma och igel förut och nu fick jag upp de! så nöjd! ;)

På nisses köpte jag en plastblomma som jag tyckte var så fin så kom på att jag ska ha en sån på säng gaveln istället för en riktig blomma som bara dör när den står där för den får inge solljus på sig eller så! hehe och så köpte jag en platt stenhjärta som det stod, -Värdens bästa farmor...

Martin kom hem från paintbollen vid en 6 så jag åkte då och köpte pizza och sen till han och kollade på inspelt fotboll, djurgården hade spelat vid en 4a och han var ju inte hemma då! haha så vart det film och godis! Usch så mkt godis man har ätit i helgen! hehe

Söndag- vakna brevid finaste! ta det lugnt och bara njuta! Suttit ute i gräset och så vart det försök på att fiska, fast vart ingen fisk men attans så bra jag var på att hacka mask! haha


tavlorna syns lite där bakom som jag också satte upp!
Men satan vad jag fick krångla med att få upp orden! haha fick stå på mitt rumsbord och nådde knappt upp men efter lite krångel så fick jag upp orden på väggen där jag ville ha de! haha


Har vart en kanon bra helg! <3

Snart HELG!

Denna helg blir det LÅNG helg! Inte alls så tokigt^^ hihi snällaste syster tar lördagesns jobb pass åt mig så får jag ligga kvar i sängen och gosa! Inte alls fel inte. Ska bli så skönt!

Igår efter jobbet skulle jag, johanna och cassi iväg och äta suchi men de hade tydligen semesterstängt så det var bittert det! haha så fick inte bli nå suchi! hehe vart subway istället! ett säkert kort ;) Sen vart det att kika runt på Åhléns! Sen åkte jag hem och så kom jag på.... jag ksulle ju åka till solariet först och sen hem så vart att sätta sig i bilen igen och sola... haha vart en snabb solning....

Fredag Fredag!
4a timmar kvar! hihi Tiden kommer nog gå kanon fort känner jag på mig ;) fått en avi.... ska hämta ut en paket från posten och det väger 8.8kg... yes! vem vill bära? humm.. varför kan det inte komma till butiken istället...  men men. sånt är livet? hehe


my car!

Nu har pappa vart och hämtat delarna till min bil! så nu så har han vart och hämtat min bil nyckel och ska lägga det i min bil sen imorgon blir det laga pärlan! haha måste tvätta min bil.... gud så skitig den är för tillfället! hehe

Kolla min fisk^^


Har ju glömt lagt upp bilden på en av mina 3 fiskar som jag fick upp när jag var med och fiska den 1a maj! hehe Min bamsefisk! =D

mysmys

Torsdag idag igen då! :)

God dagens! Idag är det torsdag! den 10Maj..... 3st som jag känner som fyller år! Massa grattis till dom! Emma, moster Ann och Linnea! Massa grattis.

Står på jobbet idag igen som alla andra dagar, fryser som vanligt! Att det ska vara så jävla kallt här inne. kommer ju aldrig kunna ha somarkläder här inne! Tjocktröja och raggsocker typ.....

Sovit bra inatt som alla andra nätter! Har även börjat lärt mig att göra fiskbensfläta så det har jag i håret nu! hehe




Så på så vis! Idag efter jobbet tror jag det bli suchi med johanna och cassi! Har aldrig ätit det så är väl dags att testa på det nu! hehe :) Så skulle man försöka klämma in en solning också! Inte så fel! hehe :)

Mys pys!

Hej hej! Idag är det tisdag! Härligt! Veckan rullar på som den ska! Fint väder ute också så hoppas det håller i sig och att solen värmer lite efter 6 också så hinner jag sitta ute i solen lite iaf! :) Skulle inte vara fel det! hehe

Har kommit underfull med att jag har välldans mkt skor här på jobbet! hehe 5st +dom jag har på min! Så jag byter skor lite då och då! Kan ju vara bra hehe!  men nu då! humm....

Big brother... bra bra program som är verkligen beroendeframkallat! hehe måste kolla och hålla koll! typ! ja bra spännande men fan så man irriterar sig på marcelo... idiot han är! jaja

Nu längtar jag tills jag slutat så jag får krama om finaste <3



Hade nått "vetigt" att skriva om men nu kommer jag fasiken inte på vad det var jag skulle skriva om så blir ju bara massa babbel.... hummm!



Ny vecka och solen lyser!

Måndag Måndag och måndag! :) Härliga solen! Vart en kanon härlig helg! Lördagens jobb var det först segt men sen vart det en hel del folk så det var trevligt! sen på kvällen vart det bio. Avengers eller hur den nu stavas. var jätte bra och hulken var best! heheh Så rolig! På söndagen vart det att åka till västerås hux flux så kanon trevligt det och kanon härligt sällskap! hehe ;) Köpte lite smått och gått. En träningströja, en blus och lite smink! Inte sån storschopping från min sida men alltid nått! :) hihi

Köpte denna tröja, en grön! hehe passar bra till sommaren ;)

Har även spellat lite kineckt i helgen och martin åkte på storstryck både i kineckt och vänd tia! hehe ;) Så jag är helt nöjd med denna helg! :D

ÄNTLiiiGEN Lördag!

Då är det lördag! 3timmar och 20min kvar på denna jobb dag! TREVLIGT! Hoppas på att denna dag rinner iväg fort som satan! hehe ikväll 19.30 blir det bio! Ska bli super! Har hört att den ska vara bra så hoppas den faller i min smak också! hehe så ska bli spännande!




hoppas det kommer fram sol tills jag slutar! :P hehe

Då är det fredag igen! Men lite bättre start på dagen hade ju inte vart fel!



Snö när man vaknar.... göra sig iordning och sen till besiktningen... gick inge vidare.... fuck så irriterande så ombesiktning! YEY VILKEN TUR JAG HAR! Min lilla röda den gick ju igenom varje gång utan anmärkningar men inte den svarta! Humm.... jaja så bromsskivor fram ska bytas och så drivaxelknut.... PAPPAAAA!!!!!

Så men nu är allt bättre! hehe roliga karlar finns det gått om så! hehe Ja hoppas dagen idag rullar på fort och så! imorgon blir det bio med martin, johanna och fredrik! Blir Avenger... så ska bli super spännande! hehe får ta en ipren aldeles innan bion så kanske man slipper att få huvudvärk när det är 3d! hehe jaja kommer bli kanon så hoppas filmen är super!

min stackars lilla bil tyckte inte om besiktningen!

Sommar sol och bad!

Bild på mig och Emma på våran student! Herregud! Det är nu snart 2år sen studenten och det känns som nyss men ändå inte! Alla galna och roliga stunder vi hade i skolan! Rolig tid! hihi

Underbaar minnen som finns! Studenten var grym!

Sommar 2012! Tror det kommer bli en awsome sommar med mkt skojj! Får se om det kan slå sommaren 2011... SÅn jävla härlig sommar! Nya kompisar och galet mkt skojj! Ja bara att se vad som bjuder!


Torsdag! Strålande...

idag är det torsdag! Veckorna går så fort så det är så skönt och härligt och sommaren!

Igår lagade jag mat. kyklingfile, ris och curry sås! Vart helt okey :) När jag stängde handlade jag snabbt sen vart det en promenad med martin! Mysigt

Och idag står man här som vilken dag som hällst! hihi Fint väder idag också! Tänkte ut och springa imorse men var inte så fint väder då så då valde jag att ligga kvar i sängen! hehe Var väldigt skönt det!


Onsdag!

Så skönt och härligt! Redan onsdag! Känns som om det skulle vara måndag men inte det är onsdag och strålande solsken! :) Så denna vecka kommer gå fort känns det som!

På fredag ska jag besikta bilen! Ojoj får hoppas min lilla söta svarta går igenom! ;) hihi


Härliga Lediga dagar!

Ingen sovmorgon på lediga dagar inte!

Måndag när vi stängde 3 var ju så skönt! På kvällen vart det grillat hos mamma och umgås med dom och så var martin med! :) Sen sent på kvällen bestämde jag mig för att följa med och fiska!
så på Tisdag morgon gick jag upp 05.00 gick bra och typ lite efter halv 6 satt vi i bilen på väg till någon sjö... var kallr i början på morgonen men efter en liten stund och sittandes i solen så var det dunder skönt och härligt med att sitta där och sola! Tyckte det gick bra för alla att få fisk! Johanna fick fisk så fort hon kasta i spöt! Sån tur hade inte jag... fiskarna bara jävlades med mig... det nappa men ingen ville med upp.... hehe men efter ett tag så fick jag 3st regnbågar! Så var överlycklig! hihi fick en ganska så stor också så inte alls så fel! Vara ute i det fina vädret! Fattades bara lite eld och grillning!

sen åkte jag med till martin och vi båda somnade lite i solen och så spelade vi kort ute och tog det  bara lugnt tills vi fick ryck och ville ut och grilla så vi grilldade korv och pinbröd och marsmellows i skogen! Var inte alls så tokigt det! :)



Riktigt mysigt och skönt väder och härligt att sitta där! :)


RSS 2.0