5dagar denna vecka!

Måndag idag! Jobbar bara till fredag denna vecka för sen är det ju allahelgon på lördag och då är det röd dag och dvs stängt på stan! WIEEE Känns riktigt skönt! Står på jobbet och tänkertillbaka på vilken lyckad och rolig helg det vart! Ojojj Även om en del börja krånga för mig! hehe min Iphone4a börjar cpa mer och mer. i lördas sluta min ljudlösknapp att fungera så nu är den på ljudlöst hela tiden och får inge ljud på den.. Så hör inte när det ringer, den durarr inte äns. Bara lyser!

Sen är det min bärbara lilla dator som åkte i golvet ett antal gånger under lördagskvällen! så tangenterna fungerar knappt.. man får trycka som en dåre för att få en bokstav! hehe Jätte drygt! Jaa + att min kamera fungerar inte häller. YEY! Teknikens under!

igår vart det att åka till pappa och anna. Leka med vovsingarna och få mat! Fisk.. mmmmm Och så tvättade pappa min bil som var riktigt skitig så nu är den så ren så (A) hihi

resten av kvällen spenderades i soffan med täcke och kolla på beck! Gunvall! grrr :)


Längtar till sommaren! Sola,bada


Härliga haloween ;)

Igår var det då fest! Så var riktigt lykad och trevligt!
Jag var soldat! hehe jag ch johanna var tvilingar! typ hehe men riktigt roligt vare allt! =D
Ritigt jävla snygga var vi allihpa! :)
Nu snart blir det mat hos pappa och anna! mumms fisk (A)

Tralla laaa....

Nu är det bara 1timme och 50 min kvar sen tar jag helg! Känns kanon skönt och behövligt! Nästa helg är det stängt på lördag så det blir kort vecka 5dagar bara! Så längtar!

Har typ hunnit ätit mellan kunder och så! kyklingsallad! Även plockat i en påse med grejer från mammas affär som kan vara bra att ha hemma! Så bara att börja från början med alla köks ingredienser osv. Men men

Direkt när jag stängt blir det att åka och handla lite drika, piggelin mm och så hämta lite saker hos Johanna och Fredrik som jag lär ha till maskeraden ikväller! hhi

Ojojj fullfart och jaa!

TREVLIG HELG ALLA! :)

Kvällen på Folkan!

Gårkvällen var trevlig! Nyckter och korrekt! haha

Jobb till 18 hem och fixa sig och så var ja hos anders 19.30 så då började väl alla festa! Trevligt trevligT! Han hade fått varning för att det förs för mkt liv hehe humm?
vi var där till en typ 11 så då drog vi alla tjejer och killarna vart kvar längre! Var roligt inne på folkan.. haha Både bugg, diska och jaa! haha så det var trevligt och dit lär jag ju bli med igen! där är det alla åldrar! Mamma och pappa co... brukar vara där så kanske stöter på de någon dag! Skulle ju inte vara helt fel det! haha

Så ja! folkan stängde 01 så då vart det att vänta så alla kom hem och så skjussade jag hem jennifer och så fick jag sova! Helt slut och  känner mig fan bakis i huvet även om jag bara drack vatten! haha blir som man umgås?

Jaa kvällen var kanon! Ikväll tar vi nya tag och har haloween fest i min nya lya... hehe får se har bara soffan man kan sitta på? jaja man får sitta på golvet iaf! :)

Så direkt efter jobbet ska jag hem och duscha och städa och få det lite snyggt! Om jag hinner. :)

+Så kom emma och philip hem idag från utlandet så det gillar jag att veta att min stumpa finns i sverige! hihi


Mugg samling i skåpe!

har börjar på med en muggsammling i mitt skåp här i butiken! Heheh Tror dom inte tycker det är roligt att lämna disk efter sig? hehe Så då har de tagit plastmuggar och skrivit namn på! Smarta tjejer! <3


haha söta tjejer allt! Snart är det stägning och har inte hunnit prata med mamma än om en sak som jag frågat om hela dagen! haha

Lär införskaffa mig underställ...

Det är så hämskt kallt i affären... fyfan håller på att frysa ihäl här inne! Gåshud hela dagarna.... haha  tjocktröja och vantar skulle inte sitta fel det! ehehe grgr


Då var det dags igen allt!

Står här igen! Samma platts och samma tid! Så nu har jag öppnat! 09.58 ojojj 2min tidigare! hehe

Ibland är man bra på att prioritera saker! Valde att locka håret istället för att äta frukost!
Bra jobbat Emmis! Börjar känna mig lite hungrig redan! OPS. Ajaa får väl ta någon natur diet shake! Funkar alltid... Hoppas på mkt folk idag. alltid trevligt det ju!

Så  jadu, va ska jag prata om.. ständig fråga men nått lär ju finnas i mitt huve? På nätterna tänker jag på allt.... då snurrar huve i högvarv! Somnade på spikmattan inatt... ganska sent. sen vaknade jag 04.30 och var pigg som fan! Men kunde ju fan inte gå upp då. skulle ju vara helt slut ikväll om jag skulle gått upp då så tvinga mig att ligga i sängen till halv 9... hihi

Joo igår kcäll när jag inte kunde somna kom jag på vad jag ska göra! Garderoberna i hallen är trä inuti och ser ganska så ofrächa ut så tänkte måla alla helt vita innuti så blir de ju att se frächare ut innut i... Fan så smart jag är alltså! hiih så pratade med pappa om det så blir så när jag har tid! Men så lång tid kan det ju inte ta?



Gammal bild som gatan på mig och mamma emelie!

Fyfan! Fatta att Emelie har en bäbis i magen! Känns så jävla skojj! Hon, milla och cassi var ju hemma hos mig i förgår så då fick jag klämma på hennes bäbis mage (A) längtar till april! hehe vi ser ut som ledsna hundvalpar på bilden! naw iaf jag!

BUS BUS!


Mät i magen!

Nu är jag rktigt mät i magen! Vart och käkat på kina med stora familjen på mammas sida! Massa mys och fan va mkt skratt! Så åt oxfilé... gått som satan så mmmmm!!!! Efterrätt vart det också! Bananasplite Så jävla enorm den var så tur beställde bara jag en så både jag och cassi åt från den! Varsin ände! hehe Men gått var det allt!

Så nu har jag hunnit duschat och så ska jag hoppa i sängen inatt och hoppas på att jag somnar lättare denna gång iaf! :)



Nej nu är det väl dags att sova! Trött emmis måste sova så jag orkar med den dryga och roliga helgen här framöver! hehe ;)

Klockan tickar!


Lite lugnt nu på förmiddan! Så då vart det ett kort på mig själv! hehe Jaa ni ser.. Lockade håret lite idag men det håller inge bra... jag är ingen som gillar att ha i massa hårspräj och sånt i håret! Det som jag har i är när jag har duschat. värmeskydd, silikondroppar och saltvattenspräy. sen klarar jag mig utan och försöker styla håret utan massa styling produkter men det resulterar till väldigt dålig hålning men funkar bra ändå få det ser mer avslappnande ut och faller välldigt naturligt!

Så yes! hehe

Snart börjar mamma jobba så då får jag nog låna lolla en vända så hinner jag ut lite och spana! alltid lika spännande! Senare så kommer syster och ska hjälpa mig så jag får kuta runt i lite affärer inna stängning (A) hehe Längtar till mat (A)

Torsdagen är igång!

Då är det torsdag idag! Sovit så jävla uselt inatt.. gick och la mig vid 11 tiden men kunde inte somna... tankar som bara snurrar i huve och ja allt.... kolade aldrig på klockan för visste att jag bara skulle bli mer stressad av det! så gick upp mitt i natten och letade efter spikmattan... och la mig på den och då brykar jag alltid lyckas somna av! Så då vart jag iaf tröttare och somna efter ett tag! Men vaknat titt som tätt hela natten och haft svårt att somna om.. jobbig natt!

Så jaa står på jobbet nu iaf! Öppet till 19.00 idag och direkt efter det blir det china med familjen! Så ja ska jag räkna upp alla? hehe Jag, cassi, mamma, anders, tom, robert, annett (tom,roberts mamma) Görgen (deras låssas papppa) och Jonathan (deras bror) jaa värsta familje middan.. Pappa, anna, calle och sigge skulle ju också ha vart med! Då skulle ju typ hela familjen vara samlad! haha

Ne är ju så att tom flyttar till stockholm och anders till kongo så då vart det så! Ska bli så trevligt så! hihi

Humm... jaa undra va jag ska babbla om nudå? vart distraherad och så ringde pappa! :)

Har tagit hit en energi dricka så jag håller ut, mäst inför morgondagen och lördagen! Imorgon blir det jobb 10.00-18.00 sen hem fixa sig snabbt och så på galej! Nykter kväll på folkan eftersom jag ska upp och jobba på lördag! Men ska bli roligt så lär förbereda mig med  nått upp pigande på lördagen då jag antagligen kommer vara så trött!!! jobb lördag 10.00-15.00 sen hem och börja fixa och städa i lägenheten.. haloween fest hos mig med lite folk! Så spöka ut sig! Kommer må så dåligt av vad jag ska ha på benen! buhuuu... nätstrumpbyxos ska jag ha. DET VÄRSTA JAG VET! hehe iaf när det ska sitta på mig.... men kan säga att jag inte ska vara nå sjuksköterska eller hushållerska som brukar vara väldigt poppis på halowween när alla ser ut som stoppade prinskorvar! typ? hii nee kommer vara så nervös på lördag om det jag ska ha på mig! Men kommer bli GRYMT!


Hemmafru fixare! ;D

Fick nog!!! Spegeln har inte rört på sig av sig själv så fick ta tag i det själv! Och WIPPS!!! Vart ju helt perfekt.... skruvade upp spegeln helt själv och vart så nöjd så (A)


Nu fick jag besök ;D

NYHET! As läcker klocka med lila tavla


45minuter! hihi

Nu är det snart stägning. Igår åkte jag och syster och handla direkt efter jobbet! köpte en scartkabel eftersom jag inte äger någon + för att jag drog sönder den jag hade när jag var arg.. opsi!!! så nu kan jag kolla på dvd eller på min vhs! haha Folk skrattar åt min vhs.. varför har du en sån? fniss... joo för jag har så mkt roliga filmer som jag vill kolla på ibland! Riktigt nostalgi! Jag och cassi när nog ha ett maraton med massa disney filmer skulle jag kunna tro! Gu va mysigt....

Imorgon efter jobbet kl 19.00 så blir det mat hos mamma och anders! Riktig familje middag! Tom flyttar till Stockholm på fredag/ lördag Anders åker till kongo i 2månader och kommer den den 20 december så vi ska ha lite myskväll innan alla splitras! Så mamam kommer väl tjata på både mig och cassi att vi ska sova hos henne! Gullmammi <3

Ska även höra med pappa om vi kan åka och hämta min hylla som står i förådet i gammla lägenheten. skulle vara bra att få hem den nu! :) Ska nog ringa till han om det nu på en gång! hehe medans jag kommer på det! hihi


IMORGON!!!!!

Missa inte! Missa inte! ABSOLUT INTE! Ludvika Engelbrekts galleria har öppet till 19.00 Erbjudande i butikerna.... Fan så spännande!!!



Klockan är nu 16 så bara 2 timmar kvar! Sen ikväll får jag nog kanske besök av Milla och Emelie! Så blir mysigt! hihi Ätit räksallad idag med vitlöksås.. hehe har luktat mumma ur mun.. ändå har jag gurglat i sb12 men tycker ända att lukten är kvar lite? attans... skrämer iväg kunderna jag (A)

Spanande.....



Dagens klädsel.. man orkar ju inte alltid vara seriöst!


såååå... hållt på att krångla med allt... Åhléns kontor i stockholm har jag pratat med. ska ha nå arbetsintyg från dom och massa sånt! Otrevlig stockholmare var det jag fick prata med! eheee ajaa :) SMILE.

Dags för sängen!

Nu är det tisdag och snart natter! Onsdag imorgon! Ojojjj.... Vad har jag gjort idag efter jobbet? humm... jooo direkt efter jobbet åkte jag ut till mamma och anders och hämta en sladd och skjussa in anders till stan. hämta upp cassi och så åkte vi och handla! sÅ LITE MER FINNS NU I MITT KYLSKÅP! bRA JOBBAT EMMIS!!!! hehe

Så vart sittande hemma hos cassi ett tag och prata och lite sånt! Sen har jag bara tagit det lugnt kollat på lite tv, film men var inte så inne i filmen så stängde av det! Lång dusch så nu kan jag lägga mig och känna mig fräch! heh

Men nu börjar klockan bli mkt. så ska strecha lite och så sova! Inte helt fel!



Nickelallergi!

Har tetst olika halsband nu från affären och får fan allergi av alla.... Trodde först det bara var från laila bagges kolektion  Rock by sweden. Men icke.. har även fått av min silver kors.. jävla utslag. tror det är i olika perioder som jag är värre.. men nu är det fan irriterande. Hade halsduk på mig i 2dagar för jag fick sånna utslag.... hehe Tur det är mode och snyggt!

Idag har jag icg bytt till ett nikelfritt halsband så upp till bevis om det funkar eller inte!!! så vi får se..



Halsbandet är från Miss Dee mkt fint och fick så himmla mkt snyggt från de idag! massa nyheter är ju aldrig fel och Julafton varje dag (A)

Näsblod och p-bot

Näsblod varje kväll den senaste tiden! P-bot betalade jag igår! Man blir alltid lika glad! VILKEN KICK!!!! Klockan börjar vticka på så snart dags att krypa ner i sängen!

Lite trött och har lite trykande huvudvärk.. inte så bra! Imorgon är en ny dag! Ska jobba imorgon (WHATTT?????? ) hehe som vanligt efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Försöka ordna i lägenheten!

Har testat haloween kläningen! Satt helt okey. För thajt över bröste så kommer väl inte kunna andas på lördag! Sen lite för stor vid magen och så. Men det går allt! lite för lång så tänkte vika upp den lite så passar den bätre på korta mig! hii aa kommer dö iaf.. Testade att sminka mig lite så jag vet hur jag ska se ut! Blir snabba puckar eftersom jag jobbar till 15 på lördag så lär ju hinna städa och fixa och ordna mig själv så jäller att planera!


Trött och nerkrypen i den rosa härligheten än! mmmm

Vad ska man göra?

Har vart hemma sen kl 19! Har inte gjort så mkt nytta!!! vart kvar på jobbet längre och fixa med lite papper och kassan och massa sånt som måstes!

Så gick bra! :) Har diskat lite! Blir inte så mkt disk av mig? hehe humm undra varför? Kanske lär premiär använda spisen och ugnen? Helt ny och aldrig använd känns ju inte bra! Men vad ska jag laga? är inte hungrig häller...Har suttit och gnagat på en feting gurka! :)

Nu sitter jag i min rosa härlighet!


Den är så pass lång så jag skulle kunna sy ijen föterna "hålet" så behöver jag inte frysa om fötterna! hihi Härlig och underbar! <3

Måndag MÅNDAG! Coca cola

Snart är Måndagens arbete slut!! Bara 1timme kvar! wieee Denna dag har gått bra och ganska så fort! Johanna har kommit hit med haloween outfiten som kom idag på posten! hihi så roligt Så ska hem och testa om jag kommer i den! Men det blir nog bra! fyfan va jag längtar till lördag.... Imorgon blir det att köpa folkan biljeter!

Har klarat mig hela dagen utan att köpa nå onödigt.. men nu 1timme innan stängning så kände jag ett stort BEHOV av Coca cola light! SÅ var ju dock tvungen att köpa det då.... hehe så mumsigt... lär nog köpa en hel plata och ha i kylskåpet. skulle inte vara så dumt ju!

Har haft en försäljare här idag! Trevlig karl som hade mkt att säga så det gillar jag! :)


Jag och lilla Mia <3

Sovit som en stock (A)

Inatt sov jag så skönt så! Måste bero på den nya gaveln, eller vafan det kallas! haha Måste vara så! ;) + så ligger jag imitten av den stora sängen så inga spöken kan ta mig som ligger under sängen (A) Busigt!

Står på jobbet nu och funderar! humm... Måndag.. Snart är det sommar igen!

Beställt mer Miss Dee produkter! Så ja det behövs för fan va fina deras smycken är ochbra priser på det! Kan ju inte bli bättre? Börjar bli lite hungrig också! Redan? japp klockan är ju allt 20 över 11...

Har inge att berätta om? fasiken va tråkigt... Imorgon blir det att köpa folkan biljeter till fredagen! spännande! Eller ja, jennifer går och köper åt mig! hihi Lördag är det Haloween fest! Gud så roligt! Vart inte catwomen eller batwomen som jag ville vara från början! Blir nått ännu bättre. Jag och Johanna komme bli grymma! hehe Spöka ut sig. ojojj alltså! Längtar! 5dagar kvar till det! Wiooo


Vovsingarna <3

Disse och så lilla parveln Trixie! As gosig och hon börjar bli väldigt busig och lekig! haha Det första hon gjorde när jag kom dit, tog av mig skorna så kom hon och tog skon och kuta iväg! jaaa gos vovsingar! Vill också ha hund! (A)
Jag och Johanna satte upp en spegel i badrummet! haha vart riktigt nöjd! Vi är värsta hantverkarna ju ;)

Trevlig lugn helg!

Vart fullt upp men ändå riktigt trevligt!

Igår efter jobbet vart det att åka till mormor och fira henne! Smörgåstårta och sen tårta! Sen vart det cocho thai med vännerna! Så var inte direkt hungrig men man kan ju vara social och äta ändå? Fungerar ju lika bra! Så vi var och käka vid kl 19 och var kvar där till 10! Så massa skratt och tokigheter! Vi var nog höjljudast på stället! Skäma ut oss för personalen också! Vilket språk? jaa massa tok! hihi

Så efter maten drog jag och Johanna vidare hem till Milla och sibban och skratta vidare där! Fullfart i gonäs! Massa gosiga hundar var där åå! Så vi vart där ett bra tag! Sen vart det in till stan då vi fick 2st fripasagerare som ville ha lift till stan! Så klart de fick bli med! SÅ de fick åka en jävla tur ;D haha Skjussa hem mamma från stan och sen hamnade vi i Johanna och fredriks soffa! Kolla på tv och tog det lugnt i soffan så somnade efter 2 och var helt slut! ojojjojjj

Har man svårt att sitta still så har man!

Idag har jag tagit det lugnt. fixat en hel del i lägenheten och herrjat! Åkte ut till pappa och anna i morse och fick fika och busa med hundarna. Sen till emils lägenhet och plocka de sista "dvs vinglasen" och lämna nyklarna i postlådan. så ja har bara 1 sak kvar i förådet som pappa lär hjälpa mig med!

Så har diskat och fixat och bärt! Skruvat ihop huvudgaveln till sängen! Vart superduper fint! SÅ nöjd! Sen fick jag Milla och Sibban på besök! trevligt trevligt =D

jävlar va liten sengen vart att se ut! hahaha ajaa det är en stor en iaf! (=

Johanna kom hit och hjälpte mig!   Hon hjälpte mig att slänga allt.... Alla kartonger och skit jag hade här i lägenheten så massa tack gumman <3 <3

HELG!!!!

Nu har jag helg efter 6dagars arbete! Bara att vänja sig! ;)

Har precis kommit hem så väntar på att mamma och anders ska plocka upp mig så vi kan åka ut till mormor och morfar! Mormor ska grattas eftersom hon fyller 70 år! ojojj va fort tiden går! hehe kom ihåg när hon fyllde 60 då vi åkte båt... den gången spyde jag och mammas ord var -Soptunnan är emmis bästa vän! haha Jaa som sagt! Blir yr på båt och så äter jag alltid för mkt så får inte behålla maten då! Har spytt alla båtvänder jag åkt på förutom sista gången då jag drack... haha Då klarade jag mig!

Jaa.... Undra vad som händer ikväll då? nått iaf.



YES!!! Nej ska nog plocka i lägenheten nu innan de hämtar mig! Finns så mkt överallt att plocka med! YEY !

Farmor <3

Lär lägga upp en bild från begravningen igår! Farmor vila i frid! Vi vet att du är på en bra platts nu!


Snart tar jag Helg!

Lördag igen! Står på jobbet och hoppas på att klockan ska ticka på rejält så jag får ta helg! hihi

Gårdagen gick så fort!

Jobb 10-13 så kom milla och hjälpte mig i butiken. Så då åkte jag på begravning. Jobbigt men gick bra! Robin och mamma sjöng så bra så! jobbigt med begravning men känns bra att ha gjort ett avslut nu! Att det är klart. Efter själva begravningen så vart det fika med tjocka släkten i församlingen. smörgåstårta! Ja riktigt trevligt var det! Sen var jag tillbaka på jobbet kl 16. Då när jag kom till butiken hade jag sällskap! Både milla som tog hand om butiken, Emelie och så Johanna! Riktigt trevligt =D hihi Johanna vart kvar till lite innan 18. hon hjälpte mig att sätta priser på nya varor som hade kommit! så var trevligt så fick upp allt igår då!

Direkt efter jobbet vart det att åka ut till pappa och anna och få mat! Hela tjocka släkten samlad, nästan men en del av alla så vi var väl en närmare 20? Var så gått med mat och mmmm

Därifrån vart det att åka till Johanna och fredrik där vi hade filmkväll med Johanna, fredrik och sale! Vi kolla på Kapten american. tror det hette så? hihi Ja helt okey var på engelska och ingen text men förstod nog en del av filmen iaf! hihi Kom hem vid 12tiden inatt. Sovit as dåligt.. vaknat till och från hela natten och inte kunnat somnat om. vete fan alltså? så drygt! men nu är jag på platts iaf! hehe Direkt efter jobbet idag blir det att åka till mormor och morfar! Mormor fyller hela 70år! Massa grattis!


KLÄDER!!!!!! gud va drygt..

Tur att jag gick upp 30min innan jag skulel gå upp idag! För jag har jävlats med vad jag ska ha på mig hela morgonen! Usch..... vilken beslutångest!

Eftersom jag ska på begravning så ska jag vara helsvart! Jaa inte så svårt tänker jag? Eftersom min garderob består av svart typ! Men nej.. hitta inge snyggt som jag kunde matcha med min kavaj! Så irriterande!

Vart ett par gråa jeans. svart linne och kavaj. men kan inte gå så på jobbet så vart en svart/grå cardigan.
Jaa så vi får se.. löser sig alltid! Men efter begravningen lär jag hem och byta om inna jag ska tillbaka till jobbet! Så ja!

Igår kväll kom Fillan förbi på besök! Vi hade mkt att prata igenom och hade det as mysigt! Massa prat som verkligen behövdes! Känndes så skönt <3 så as mysigt!

Undra va jag ska hitta på ikväll då? Jobb imorgon som vanli8gt! :) Kul att kusinerna (mina stockholmare) är i dalarna nu när det är begravning! Men ska bli kul att få träffa dom!


Inatt åkte även EMma och Philip utomlands! Hoppas dom får det bra och att dom tar det lugnt! <3

Detta är en kanon bra dag! Kanon bra dag! YEY!

Men känner mig lite slut! pappa kom in på besök och så köpte han i fiket en braownis till mig som jag slängde i mig lite för fort! Som vanligt när det gäller om gosaker! hehe

Denna helg blir en lugn helg med film mys hoppas jag på och så ladda inför nästa helg. Då det är Folkan på fredagen och haloween på lördag! OJoJJ!!! heeh
har aldrig vart in på folkan men det ska väl bli roligt det! Nån gång lär ju bli den första? har ju vart på silver 1gång så! Men blir säker kul!

Idag ska jag försöka fo ordning i lägenheten! Och någon som känner sig manad att skruva ihop min sänggavel? Vågar inte för är rädd att jag skruvar fel som jag gjorde med bordet (A) hehe smarta EMMIS!

Jaaa... man ska inte drika mkt när man jobbar för jag är extremt kissnödig!

gud va dagarna springer iväg...

Redan TORSDAG! Snart är det helg igen!

var så skönt att ligga i sängen inatt så ville knappt gå upp! Men man kan ju inte ligga kvar för det! Bara åå pallra sig upp med ett lende på läpparna! Så kan det vara.

Imorgon är det begravning. Något jag inte ser fram emot men ska bli skönt att ha det klart iaf! Så slipper man gå och tänka på det! Så begravningen börjar 13.30 uppe på lyviken eller ja där vid kyrkan. Så då ska snälla Milla koma hit och stå i butiken! Så glad för det! :) Mamma ska också med på begravningen och sjunga. Mamma tycker det ska bli jobbigt att se sina barn när dom är ledsna så hon är osäker på att hon ska klara av att hålla rösten men det tror jag hon kommer göra för hon har sjungit på väldigt mkt begravningar, dop och bröllop! SÅ ja kommer gå så bra!

jaa dags att fortsätta med inlägget sisodär 2timmar senare? skulle igentligen skriva när jag börjar och skriva när jag slutar med inläggen! haha det tar ett tag ibland!

Igår var jag ju till milla och fixa med håret så känndes kul och så trevligt att träffa mill! =D Massa myspys! Vi träffas ju imorgon igen! hhe Men när vi var klara och skulle ut så stod det värdens fyllo och dunka på skyltfönstre och röck i dörren... han var bra läskig och vi sa att det var stängt och att han lär gå hem nu... men han gick fan aldrig? så sluta med att vi fick släcka ner hela butiken och stå och göma oss i mörkret tills han gick. han trodde nog att vi hade gått då! bra läskig typ det där allt! hihi


Seg onsdag!

Denna onsdag har vart en av de segaste! Men ändå så har klockan runnit på! Yes... Ska bli kul att få komma hem ikväll! De har satt in nytt kylskåp/frys så ska bli roligt med nytt och frächt ett! UNDERBART!!!!

Direkt efter jobbet blir det gränges och träffa milla på salongen! Tur har ju hon öppet längre vissa dagar så jag hinner dit! hihi så ska bli spännande!

Sen efter det ska jag och emma och handla lite myspys och bara prata hemma hos mig! finns så mkt att prata om eftersom vi inte hunnit umgås så mkt på sista tiden! Och p fredag åker ju hon och sin karl på semester!

Fått hem as fina smycken idag! Miss Dee Heter märket! Så var tvungen att införskaffa mig en till ring, en as fet en.. hehe som det står love på i 7olika språk runt hela ringen! Så är as nöjd! Snart har jag ringar på varje finger (A)


Mkt finare i verkligheten alltså! hihi

YES!!! ÄNNU EN P-BOT...

Den som inte vet eller förstått det så har jag börjar sammla på dom... 350kr kostade det mig IGEN!!!

Sovit bra inatt!

Igår kväll kom bror Tom och Johanna förbi och kika i lägenheten! Tom hjälpte mig med datorn så nu funkar internettet på den igen! Johanna hjälpte mig att få upp lampan i sovrummet eftersom jag inte når! hehe MASSA TACK!

Så kom Therese också så vi har babblat igenom våra liv i högvarv och så kollat på tv! Ja jätte mysigt att träffa henne! Var så länge sen!! hihi massa mys på det <3

Nu kollar jag på maskerad dräckter! Det är ju snart HALLOWEEN och jag har kommit på vad jag ska vara! hehe CAT WOMMEN! passar mig utmärkt! hihi


Jag är läder bruden ;)

Dagens vill ha och dagens beställning!

Har kommit på värdens snyggaste och bästaste ring! Jag köper en förlovningring till mig själv (dock i silver, inte i vitguld) och så ska jag ha den på långfingret!

Ska ha en bred och hög ring en riktigt feting! Så ska jag ha utvändig gravyr där det står I'm Perfekt!
  ett ord som kan behövas för tillfället.. ett ord som kan puscha mig själv och tänka... Jag är bäst och att jag är på väg uppåt! Att få allt omkring mig i lugn och ro och veta att jag gjort rätt! Jag måste börja tänka på mig själv mer än att göra alla andra människor omkring mig nöjda! Här framöver så är jag nummer 1 över min lista. Nån gång lär man bara bry om sig själv och veta att jag gör det som är bäst för mig och inte någon annan! Låter extremt ego, nått som jag inte är och kommer aldrig vara men nu för en stund ska jag bara göra det som är bäst för mig! Försöka iaf!

Så därför ska jag skaffa mig värsta feta ringen och det fina budskapet på I'm PERFEKT!  fast på ringen ska det stå i korrekt engelska... hehe lär ta hjälp av en egelska expert! det är då inte jag iaf!

ska ha en lite tjockare ring och kanske en aning bredare! Ja men varför inte köpa en förlovningring till sig själv? tycker den iden var perfekt! hihi

Vet inte vilken stil jag ska ha eller så.. Men får fundera och beställa så fort som möjligt! hihi

Wöhöööö Tisdag i bravader

Hejsan hoppsan....

What to do?
jadu. står på jobbet... bara 5,5 timmarkvar på denna jobb dag! Imorgon efter jobbet blir det att åka och fixa håret hos bästa milla på hennes salong! ;) Gud va skönt! Längtar ju...

Hade tänkt att jag ska försöka träna på morgorna innan jag åker till jobbet! Men känner att jag lär skjuta upp det lite till tills jag får ordning på lägenheten och inte behöver stressa om allt det! Så känns kanon när allt är klart där så då ska jag bara koncentrera på mig själv. :) Låter inte det riktigt bra?

jag och johanna!
Jag får alltid röda ögon på kort! hehe i'm the devile (stavning? )

Om jag kommer uthärifrån nått idag ska ska jag skynda mig in på Åhléns och nova hem och kika efter en fin sängappa... inge snyggt att se under sängen ju! hehe

nu fick jag besök av Therese! TREVLIGT =D

Ska allt krångla eller vafan är det för fel?

Min iphone har börjar cp.. själva påslagsknappen/ skärmknappen fungerar inte? så kan inte stänga av skärmen.. fan så irriterande.

Sen min kamera som är ca8månader går inte äns igång? inte ett liv i den? När ska jag ha tid att åka och skälla ut onoff? hitta kvittona och vara fly förbannad? hehe

Även så gjorde jag en miss igår när jag skruva ihop soffbordet. tog fel skruvar och använda skruvmaskinen (bormaskinen?) drog åt lite för hårt så det gick igenom bordet! YEY!!!! Duktig man känner sig....

Posetiva igår iaf var ju att jag fick ihop min säng.... så skönt det känns! sen fick jag dit gardinstängerna.. borra och herja! Börjar bli kung på att bårra! hihi

Sen min lampa i taket som jag ska ha upp i sovrumms taket för jag inte dit för jag når inte även om jag står på en pall... så jaa en långskånk skulle jag allt behöva! haha kanske ska ta med mig någon av killarna som är här och hällsar på om dagarna hem så de får hjälpa mig! Känner sig lite handikapad av att inte äns kunna byta ut en glödlampa... jag kan sånt men jag når inte.... så frustrerande.. så lär köpa någon sorts stege jag kan använda mig utav? otur!

Fick även mat av pappa och anna igår kväll! Var ut dit och hämta laddaren till bormaskinen och även en dvd spelare! Måste även köpa mig en mindre tv som jag kan ha i sovrummet! hatar att ligga och sova utan att höra nått?

JOOO... sen har min lilla bärbara slutat fungerat. får inte igång mitt mobila internett till den... lär ringa till fastighets ägaren och höra hur fort jag kan få in internett i lägenheten? klarar ju sig inte utan internett.. så telen har vart min dator de senaste dagarna. Men tur så har jag ju dator med internett på jobbet (datakassa in my heart) haha


Min nya säng! fattas bara en säng kappa. 1till täcke och massa kuddar och även självaste Huvudgaveln som jag inte fått ihop än! Känns som om jag behöver hjälp med den för jag är livrädd att jag ska skruva hål i den som jag gjorde med billiga soffbordet! haha men det var ju ändå as biligt men min sänggavel är jag rädd om! hehe

Måste få upp saker på väggarna också! Känns så hemskt tomt... känns skönta tt jag har lyse i hallen nu iaf (A)


Måndag igen då!

Veckorna går så fort och helgerna går ännu fortare!

På fredag är det begravning... usch så jobbigt det kommer bli!

I helgen har jag hunnit med mkt. Lördag, först jobb till 15.00 så direkt till västerås med Johanna och gå på ikea och handla massa till lägenheten. Så när vi kom därifrån var det bara tt skynda sig hem, snygga till sig lite och byta om och så vidare på fest! Riktigt trevligt var det allt! haha galna människor ;) när jag kom hem på natten så börja jag blöda näsblod... så drygt!

somnade sent och upp tidigt på morgonen och började med att fixa dit de nya köksknopparna till skåpen i köket! Vart så mkt snyggare! SÅ sitta och hålla på med sånt när man är bakis var sisodär! hehe men det gick och ja vart nöjd med resultatet iaf! Så nöjd Emmis!

13.30 var det dags för fotboll vid öis, men när vi kom dit hade de plockat bort målen. suck så trökigt men vi hitta på en lösning och åka till blötberget och spela! Så vi höll på i flera timmar! Men lär ju passa på medans det inte snöar! :)

Sen har jag plockat i lägenheten, vart till pappa och anna. träffat deras nya tillskott, en söt liten hund valp vid namn Trixie as söt lite plutt! Fick mat också. hehe

Plockat med en massa kläder så en hel svart sopsäck ska jag slänga med kläder! Måste rensa bort saker i mitt liv för orkar inte med det som jag trodde jag skulle göra men det gör jag inte. Så får bli så!


Idag har vart en trevlig dag på jobbet! Emma kom med fika åt mig! så fick tårta och drika och ett riktigt underbart sällskap <3 Fyfan va härligt att få träffa Emma! miss my girl! Hon åker utomlands på fredag! Vill också. Sen kom hennes syster jennifer så vart en massa babbel med henne också! Så kom jag även ut en vända idag så han shoppa lite. ett nykelskåp, nya lakan eftersom jag kan inte ha 120cm lakan till nya sängen som är 160! hehe funkar inge bra. Så vart lite trevlig shopping! Så nu vill jag hem och fixa i lägenheten! Ska ringa till jysk och höra om min säng har kommit så pappa kan åka och hämta hem den :)

3,5timmar kvar på fredagens jobb!

Kanon känns det! sen är det bara morgondagen kvar på 5h! Sen direkt till ikea Fullspeckad dag!

pappa gick och köper mat till mig. räksallad men vitlökssås.. wieeee (A)

Sov mkt bättre inatt i lägenheten och på madrassen på golvet! eheee vilken härlig madrass. dags att fortsätta på inlägget kanske? sisodär 2timmar efter? sen jag börja!

ja vad ska jag skriva... huummmm nee ska försöka äta min mat nu :)

Myspys med mig själv!

Hejsan hoppsan! Torsdag kväll och sitter i lägenheten själv! Har fått lite ordning och finns lite ätbart i kylen! Bättre kan det ju inte bli :). Sitter i min onepice och handuka på huve! Hihi


De jöder mig på jobbet!

Kunderna! hahah Kom in en karl idag och gav mig 2bullar! Vilka snälla människor det finns! Har gett bort en och tar nog den andra imorgon... Inte nå sugen på bulle! Men snällt av han!

Nu efter stängning blir det att åka till emil och plocka lite, vi ska dela upp lite köks saker så ja.. Trevligt! +så måste jag åka och handla mat.. finns ju inget i min lägenhet.. bara kyla haha


ser ni så tomt det är i lägenheten... har köp en fin sak idag som jag ska hitta det perfekta stället åt! kär visa sen va fint det är! Ord som man kan behöva bli påmind om! Putt i livet :)

I butiken!

I mitt kylskåp/ frys finns det luft och inget annat! Har inte hunnit handla så fanns ingen frukost eller nått! Bra tänkt där emmis! Fullkomligt smart!

Åååå nu kom det varor som jag bara måste plocka upp :0


Första natten i nya Lägenheten!

Sovit på en madrass på golvet! INTE ALLS BEKVÄMT! usch... hehe

somnade relativt lätt igår men inte så. Låg och kolla på trassel tills jag somna! Vaknade 04.30 as pigg och kunde inte somna om... somna efter 7 och så ringde klockan 08.00 yhey!!! Heheh så kommer vara skapligt trött ikväll!

Har fått ordning på soffan, och tvn! Det var det första jag prioritera! hehe Kan inte leva utan tv! Inatt kanske jag lägger mig i soffan istället och sover? Skulle inte vara helt fel allt!

Mina nya dubbelsäng kommer nästa vecka! Tycker den kan komma nu!





Nej dags att sätta fart!


I lägenheten =)

Helojsan! Sitter i soffan i lägenheten och funderar vart jag ska börja? :0 finns hur mkt som hällst! Ehe

Så ja! Dagen har gått bra haha


Snart är onsdagens jobb över! ;)

Bra dag idag! Träffat massa trevliga människor! :D hihi

Pappa och anna håller på att flytta min soffa (A)
ska ta med mig mina fina blomer till lägenheten nu som stått i butiken som jag fick då jag öppnat så det är ju roligt! Hem och plocka ! Ska först och främst upp till elgiganten och köpa en lång antensladd eller va det nu kallas för? hehe Klarar mig inte utan tv :O NOOT!!!

Pappa har vart och bytt bil så nu har jag fått tillbaka min lilla räcer och pappa har fått tillbaka sin volvo! Heheh

Har även hunnit vart utanför dörren! Lollo stod här en vända så jag han köpa mat, duschdraperi! Härligt fyfan va roligt sånt här är! UNDERBART!

Det går bra nu!

gammal bild på mig och emma! Var på den tiden vi inte hade körkort och tog bussen till blge nästan varje dag! haha Underbara tider ;) <3

Åjööö min rygg!...

Onsdagen rullar på lite segt! Kanske för att jag är taggad och vill hem? ehhee kan vara så (A)

Tjohooo!!
ryggen börjar göra bra ont, så kanske lär byta skor? de är ju inte de bästa som jag har på mig! men de jag har med mig är bruna och det passar lixom inte in 100% på det som jag har på mig :)

Gammal bild Johanna tog på mig! 2år sen.. Duktiga hon <3

today is the day!

Idag, eller ja ikväll så ska jag kunna flytta till nya lyan! hehe YEY!

Pappa och cassi bärde massa saker som låg i hans bil igår på eftermiddan. På kvällen, efter jag slutat så åkte jag och cassi och plocka mer i lägenheten. Låna pappas bil så vi fick med en hel del!
Riktigt bra!

Drygt att lägenheten ligger högst upp så det är massa trapper man lär ta sig uppför! å bära tv bänken var inte det lättaste! hah tur så hade pappat  redan bärt upp tv så den slapp vi ju släpa på! Men inga lampor eller utag funka så vi fick göra allt i mörkret! Så åkte jag hem till mamma igen, hon hade besök av fagersta bor, mia och åsa så vi tog en till vända till lägenheten så fick de se nya lägenheten! hihi så fick jag veta varför inge utag funka, de hade tryckt av hela proppskåpet så var ju bara att trycka på den knappen så funka allt! Vilken tur alltså... hihi

Så vi plocka och fixa med lampor i fönstrena... tapeterna vart riktigt fint och mitt sovrum blir riktigt mysigt och härligt! synd att nya sängen kommer nästa vecka.. men ska ta någon madrass så får jag sova på den!

pappa och anna skulle nog ta soffan och bokhyllan idag på eftermiddan, efter 4a tror jag? vilken tur jag har som har sånna snälla föräldrar som hjälper mig med allt (A) hihi Underbart! <3 Älskar dom!!!!

På lördag ska jag försöka komma iväg till ikea i västerås direkt efter jag stängt affären kl 15.00 dom har öppet till 20.00 så då hinner jag! ska köpa en huvudgavell till sängen (som inte kommit än) hehe Typiskt!

Men idag är det onsdag och snart är det helg! Fyfan va jag längtar tills jag kan pyssla i lägenheten! Tur att Åhléns stänger 19.00 så hinner jag in och handla lite saker där! såna där nödvändiga saker som sagt! hehe  skulle nog även behöva köpa mat så det finns! kan ju vara bra.. har ju inget sånt eftersom allt är kvar i "emils" lägenhet! Så jaa... kanske syster kan komma och stå här nått idag så kan jag kuta runt och handla till nya lägenheten! FYFAN så taggad jag är (A) hehe



Åhåå nu vill jag att denna jobb dag ska bli över! Har så mkt jag vill hinna göra! hehe

Magen står rakt ut!

Har ätit så mkt nu! Kvällsmat phoooo*****

Ost och skink pay sen vart det ostkaka till efterrätt ;) eheee så mumsigt men nu känner jag mig helt proppad! ojojj

Snart är det tisdag! Veckorna bara rinner iväg! SÅ härligt!



Tänk vilken tur man har!

Alla vet vart jag finns så de vet vart de ska gå! hehe

Milla var förbi idag! Så var så trevligt så! hihi Hon gick och handla subway till mig och åt sig själv! SÅ vi satt i fika rummet och käka! Fick kuta in och ut till kunderna men det var lugnt så gick så bra så! hihi
  så fick mat i magen idag! Så kom Johanna också och hällsa på! Sen kommer en från galeria resturangen med en brika med as mkt mat på! hehe VA? Då hade mamma köpt mat till mig som dom sprang ner med till mig! hehe Så ja mat 2 gånger.. hade precis fått i mig mackan! Men hade i det i en matlåda så så nu har jag även mat inför imorgon! Vilken tur! hehe

Så har pappa vart förbi och gjorde lite ärenden åt mig! Så snällt! Så ja massa flum i stugan! hehe

Snart är det stängning så då ska jag åka till lägenheten och kika hur det går i lägenheten! SÅ ROLIGT! hihi

På onsdag nästa vecka ska jag till milla och fixa lite med håret! Roligt!


Ny vecka! Måndag!

Ja då är det nu vecka igen! Det går så fort! Snart är det sommar! hehe Förhoppningsvis (A) är lite trött så var tvungen att köpa en cola! Underbart med ett fik brevid!

mamma slutar tidigare idag eftersom hon inte får jobba hela dagar pågund av opperationen hon har gjort i ryggen. Så hon tar då min bil för mamma är utan bil! Anders har volvon till tyngsjö i 1vecka nu när han är på älgjackt! Tom har passaten och mamma ingen så vi får dela på min! så hon får komma in och hämta mig när jag har slutat! Tänkte då att vi ska ta en vända förbi min lägenhet och se hur det går med tapetseringen! haha hoppas det blir klart imorgon! (A) Skulle vara så skönt att få flytta in!

Mamma sa igår!
-Måste du flytta på en gång? Det har ju vart så mysigt att ha dig hemma!

Ja så kan det bli! hehe var ju länge sen jag bodde hemma eftersom jag flytta hemifrån när jag var 17, skulle fylla 18! Så det är ju ett tag sen! Men man blir för bortskämd av att bo hemma.... det gillar jag inte!

Igårkväll var cassi hemma också så då lagade vi mat. eller ja mamma försöker lära oss för varken jag eller cassi är så intresserad i mat! Så vart mäst mamma som lagade. vi kolla på! Men någon kväll ska vi göra potatis, torsk med äggsås eller va det nu heter! Då sa mamma då ska ni fixa allt och jag ska bara kolla på! hehe  får se hur det går!

Ähää så dålig är jag inte på att laga mat, tycker bara det är så tråkigt! Roligare att baka, men jag hinner ju typ alltid äta upp smeten innan det blir klart!


jag och linnea på fisketur i fest kläder! haha Rolig kväll! Var meningen att vi skulle till piren, ta en cider och gosprata! Slutade med att vi åkte till gränges och hamnade i båten med Johanna och fredrik! haha attans så fick vi ingen fisk...

Då var helgen slut! Bara att ladda inför nästa!



Hahaha planera i tid eller?

Denna helg har vart rolig! Gårkväll så stod jag för fest hemma hos mamma och anders! Riktigt roligt vare allt! hehe Vart en hel del folk som kom hit! SÅ var trevligt! haha sen så kom vi ut på solo så vart att danska och såna trevligheter också! Underbart! Somnade bra sent inatt... så gick jag upp vid en halv 12. sovmorgon heter det!

Städa lite! Mamma hade redan hunit städat överallt så jag var ute och städa efter alla som rökt och äklat sig! hehe sen vart det fotboll vid 14.00 riktigt kul! Synd att man inte var på det bästa tipptopp form! hehe Sen fick jag så ot i benet så jävla irriterande... hatar mitt ben. Sen höll jag på att frysa ihäl! Nästa gång blir det vinterjacka!

Kvällen slutade med att hjälpa mamma i butiken och städa och fixa åt henne! Så vart tipptopp! Snart får jag flytta in i lägenheten! Ska nog dit och spana imorgon efter jobbet och se om det har kommit upp nå tapeter! Åhååå så spännande det är! hehe



Time to PARTY!!!! (ikväller)

Är på jobbet! Som vanligt! hehe 5timmar kvar tills jag stänger!

Igår kväll vart det en mysig fredas kväll i min onepice tillsammans med Johanna och mamma! hihi Så trevligt!
vi tjatrade och kollade på idol! Johanna fick fixa "fest" liska på spotyfai! Stavning? ehee sen var emmis teknisk och fixa så vi har ljud till ikväll på högtalarna! Lånade en sladd av Emil så då fick jag det att funka så nu är Emmis helt nöjd! hihi Bushörruuuu!!

Beställde en säng igår med mamam! YES men den hade dom inte i lagret och skulle inte komma hem förens nästa måndag!  Får sova på soffan första veckan i lägenheten då? yippiii...... Har beställt en dubbelsäng! Emils svar på det - Hur ska du kunna sova själv i en dubbelsäng när du kan knappt sova i den vi har för att den är för stor? ja det är frågan! hehe Men vill ha en säng gavel så då är det lika bra att köpa en dubbelsäng också! :)

Blir nog bra och får vänja mig att inte vara mörkrädd och sova i en bamsestor säng! buhuuu så läskigt! hehe Mamma tyckte att jag kunde stanna hos henne 1vecka längre! Men jag vill in i lägenheten så fort som möjligt! hihi Vill inte bo hemma! Får panik som sagt!

Jaa så är det lixom!

åka miniskidor i vinter är ju ett måste! :P

Denna dag har gått i kanon fart!

Klockan är kvart över 4a! Känns bra! Snart är denna dag slut!

Har flyttat runt i montrarna så det ser fullt och snyggt ut! Har träffat många trevliga ansikten! Pappa kom in kl 10 då han precis hade slutata jobbet! hehe trevligt!
så han tog sig en morgon fika, munk och kaffe! Jag fick en cola så dagen börja ju inte helt fel! hihi

Så fick jag matlåda av pappa också! Var riktigt smarrigt! Ibland är man lite bortskämd när de kommer med mat till mig! hehe Snälla föräldrar man har!

Har införskaffat mig ett nytt armband idag (A) ehee ett stelt silver armband! SÅ SJUKT SNYGGT!

tar ettt tag att skriva detta inlägg känner jag! men så är det! Har inte fått suttit på hela dagen så börjar få ont i ryggen! :)


8h idag, 5h imorgon sen helg!!!!

Fredag idag! Denna vecka har runnit på så in i balongen! Shiiitttt.... kan inte fattaaa.....

Nu imorse innan jag kom till jobbet så åkte jag förbi lägenheten och lämnade pärmen med tapeter! SÅ nu har jag valt ut tappeter som jag ska ha! Hihi så dom ska börja tapetsera på måndag! SÅ!!

I sovrummet blir det en fondvägg som är berch (hur fan det stavas? ) brun ljus ja! men lite blommig och mysig! Resten av rummet går i samma ton med lite randigt! Kommer bli AWSOME!!!

Vardagsrummet blir det en grå fondvägg med lite cirkelaktigt mölnster och sen resten av rummet blir vitt! Kommer också bli AWSOME!!! Åhååå så jag längtar! (A) hihi

Hoppas det kommer gå fort så jag får flytta in så fort som möjligT! Onsdag trodde dom att det skulle bli klart! Så lär ta mig till ikea någon dag och handla på mig lite saker som behövs! En sänggavel/huvudgavel eller va det nu hette! Så hatthylla mm! Matbord också!

Ska bli så roligt att ha en egen lägenhet! :)


Dagen!

Denna vecka har gått så fort! Redan torsdag? snart fredag och snart HELG! åhåå vad jag längtar! hii Har jobbat hela dagen idag! Som vanligt! 2veckor prick idag har jag öppnat! heeh Så det rullar på allt!

Jaa vet inte vad jag ska säga? humm... aaa snart helg! mmm


bjuder på en bild istället! ;)


HAHAHHA!!!

Pappa
Mamma

Mamma och en kompis!

Cassi och jag som små knoddar! hehe

Lysmasken! Tradition!

Man måste alltid gå på lysmasken! Så äre! hehe super mysigt (A)

Denna dag har gått fort som vanligt! Idag kom jag iaf utanför dörrarna till galerian och kunde även köpa mat! Stort +!!! Var tvungen att åka till revisorn och lämna av alla fakturor som någon lär ta tag i! hehe Så skönt att bara lämna av de! Sen posten och så vart det räksallad!

Efter jobbet vart det att byta om till vinterkläder! hehe mössa, vantar och halsduk åkte på! Var riktigt kyrligt ute! brrr men trevligt att ute och gå men fasiken så mkt folk det var? man kom ju knappt fram iblande! hehe Men så mysigt att träffa alla!



Till helgen blir det fest och fotboll på söndag! Hoppas* hihi

Nu ska jag göra mig lite färdig för sängen! Super trött!!

Kladdkaka med grädde är inte fel!

Idag direkt efter jobbet vart det kladdkaka med grädde hos Fillan som hon hade bakat! Den var perfekt! hehe Så tog förätten innan maten idag!

Gått bra på jobbet idag! Lite för lungt men det funkar väl! Var jätte trevligt hos fillan! Vi prata om allt mellan himmel och jord! Så trevligt att man kan hitta på saker! HIhi måste göras om! <3

Vill tillbaka till Thailand! Kanske ska sattsa på att åka dit i slutet av Januari?


Skulle inte vara fel det! hehe

Omtiumlande dag! Men MASSA GRATTIS! (A)



JAA äntligen har det kommit ut att en av mina närmaste och äldsta vänner, Emelie och hennes sambo Tim ska få bäbis i april! Fyfan va mysigt! Dom får räkna med en inneboende då och då! hehe

Har vetat det ett tag men inte fått sagt nått om det så äntligen har de skrivit ut på fb så det är offecielt! Åhåå så jag har längtat att få gratta dom här och så! hihi underbart ju (A) Är så himmla glad för dom!

Fick se ultraljudsbilden idag! Åhååååå!!!!!
hittar ingen bild på dom nu för kommer inte åt bilderna! Men lägger ut en sen! hihi MASSA GRATTIS TILL ÄLSKADE EMELIE OCH TIM! <3

Tidigare idag var det fotboll! Samling i räfsnäs men när vi väl var det så hade dom plockat bort målen! så vi fick åka till öis istället! Men lika roligt vare för det! :) SÅ jävla roligt att få springa av sig och hoppas det inte är sista vändan för iår :)


Vart tog solen vägen?

Gårkvällen slutade hemma hos Johanna och fredrik med trevligt folk! Kolla på film. Först den där filmen med Jim Carrey och alla dessa pingviner! rolig film så massa skratt! :) efter det vart det lejonkungen! hehe riktigt bra! Älskar den filmen! den är så underbar!

Idag ska det bli fotboll men vart tog solen vägen?



Utomlands?

Emma och hennes pojkvän åker utomlands snart! Så tänkte jag kan väl få åka med i resväskan? jag får faxtikst plats (A)


hehe

Tråkigt? haha aaa det har jag!

Så då kollar jag igenom massa bilder! Fyfan.. saknar det blonda håret! Undra när man ska försöka färga det? Det tog ju 1år innan det vart blont förra gången? eftersom jag bara gör slingor och är livrädd att håret ska gå av! hehe






jaa bilder bilder kan alltid roa en! :)

Jag vill ha en liten vovve (A)


Marknad

Direkt efter ja stängt butiken så vart det att åka till kopparbärgsmarknaden med pappa, anna och cassi! Var trevligt att gå runt där och kika! Åt en majskolv jag! hehe

Snart bär det av till Johanna på myskväll med henne och Jennifer! Är helt slut så typ sov så fick sms så då vaknade jag till! Helt slut.... men så kan det vara! Imorgon blir det fotboll så det blir roligt allt! hihi Springa av sig lite!

Älskar gizzmo!




Sommliga går i trasiga skor! :)

Idag har jag gjort offecielt (både jag och emil) har ändrat status på fb från förlovad till singel! Så vi har valt att gå skiljda vägar som bästa vänner! Känns bra men har tyckt det vart så tungt att verkligen ändra på fb så nu är det gjort!

I onsdas bestämde vi oss för det! Så... Flyttar snarrt till egen lägenhet med emil får stå ut med mig till dess! hehe Ska vara extra dryg tror jag! Nera! Kommer gå så bra vi har ju bott ihop så länge!

Men känns så konstigt? alltså skulle vart 4a år nästa månad? vi har haft roliga stunder och massa knas påhitt! hehe Ojojj!!

Ja massa skojj!!!

Jobbar så slutar 15.00 så då blir det kopparbärgsmarknaden med pappa, anna och cassi! Så trevligt så! Hoppas solen är kvar för jag fryser ihäl här inne i lokalen! fniss (hur ska detta gå i vinter?)

gammal bild på oss får det bli (= haha

Lördag snart ledig!

Nu står jag här igen i butiken.. sista dagen denna vecka! Dag 6.... hehe tur så är det ju bara  timmar så då kommer jag ju härifrån efter kl 15.00 så då har jag ju en eftermiddag ledig också! Underbart ju! hihi

Igår kväll spenderades hemma hos Johanna och Fredrik! Vi handla godis och köpte med subway och hade det riktigt mysigt coh så kikade vi på Braidsmaide (stavning? ehe) ja den var riktigt rolig och väldigt sjuk humor på vissa ställen då magen nästan vände sig utoin! hehe Men så kan det vara allt!

Trevligt som bara den! Så vart ganska sent innan jag somna så vart efter en 12! Men nu står jag på mina ben och funderar om jags ka köpa en drika när fiket har öppnat! Tur jag ligger ägg i vägg med fiket! Kommer bli/ är en storkund där! WIEE!


RSS 2.0