Lördagen!

Lördag och snö... va?

Igår efter jobbet vart det att få med en som ville ha snål skjuss till pappa och anna och det var ju sigge! Han fylde 20år igår så fick sitta i bilen och vänta medans han skulle in på systembolaget! Grattis lille bror ;) Även skulle farmor ha fyllt år igår också!

IAF.... Fick sån kanon god mat och sen tårta på det... min mage var så proppfylld och jag var så mätt och illamående för jag tryckte i mig för mkt av det goda! ehehe vart kvar och busa och gosa med vovvarna och kolla på lets dance så kom hem ganska så sent så är lite tröttis idag! Men snart är lördagens jobb över och så skönt! och pappa böt bil med mig igår när han var in till stan och satte dit sommardäcken så nu ser han så glad ut i gen min bil! Men imorse var det snö.. hehe jaja det smällter bort!


Snart är det helg!

Hejsan hoppsan! Fint väder och strålande sol men välldans blåsigt!

Igår efter jobbet vart det hem.. plocka på all tvätt som hängde överallt
så plocka och städa lite sen hux flux vart det att dra ut på en joggingtur.... var skönt att få röra på sig och så drygt! hehe men bäst att börja försöka få igång kondisen igen eftersom fotbollen kommer igång allt! ;)

Så jaa va händer mer idag? Jobb... pappa skulle komma hit efter han tränat och så skulle han köpa med sallad! Så skulle han nog byta bil med mig och sätta dit mina sommardäck så bilen kommer bli att se lite gladare ut! Den ser ju så ledsen ut med vinterdäcken! :( Men  snart så! Ikväll direkt efter jobbet blir det att åka ut till pappa och anna och fira Sigge som fyller 20 år idag!  Blir kanon!

Imorgon kl 18.00 blir det kina med flickorna så det kommer bli super och så gåttit allt! hehe


nu är det bara 1 vecka kvar till Folkan! ;D

Full koll noll kontroll

Torsdag idag! Redan? ojoj

Igår direkt efter jobbet vart det att ta itu med tvättt så nu idag när jag kommer från jobbet är det bara att ta reda på all tvätt som hänger överallt! TREVLIGT! har ingen dator hemma heller för den har syster yster lånat för hennes har pajat och jag är ju på jobbet mkt och har ju datorn här så jag klarar mig. får man panik och måste kolla fb så har man ju telefonen ;)



Mormor har vart på besök idag och hällsat på! Så trevligt trevligt det allt! :) hihi

Springa, springa = träningsverk

HejHOPPP!!!

Har inte haft tid eller ork eller nått att skriva om. har inge intressant att skriva om nu heller men jag skriver ändå! Babbbelbabbel!

Helgen har vart bra! Var fint väder på söndagen så var ju kanon på ända lediga dagen att det kunde vara det! ;) Så vart att spela fotboll med ett helt trevligt gäng! så efter söndagen resulterade i träningsverk och har det fortfarande i benen. Han även till Nisses (in UT) sen glass! Jaa vart en kanon bra helg! Igår har jag vart med och krånglat med en säng och fan va det gick bra! haha Lånat pappsens bil så gick bra bra! :)

Ja idag är det iaf Tisdag! Mamma och anders kommer förhoppningsvis hem nästa vecka på fredag! Gud va 2 månader har gått fort och så har jag chansat att Emelies och Tims bäbis har tänkt att titta ut den 9e april! hehe jaa mkt att längta till! ;)


Min engelska suger....!! FREDAG på svenska


Tänkte skriva fredag på engelska men fick inte till det! Attans.... heheh

IAF! HEJSAN!
Idag är det fredag.... Låter superduperskönt och fint väder är det ute också! Kan ju inte bli sämmre! Sovit kanon inatt! Vaknade pigg och glad imorse! Gjorde ordning mig och åt frukost sen åkte jag bil ner till stan och tog en promenad omkring här på stan och fick sån härlig sol på mig! Var riktigt skönt och härligt med solen!

Igår var syster här och hällsa på så det var så trevligt så! Finns alltid mkt att prata om och så! är fortfarande konstig i hyn i ansiktet och på bröstet så lär försöka få tag på mamma på FB och fråga vad jag kan ha fått reaktion på..... om det är nå nya piller jag börjat ätit eller va det kan bero på!




Nya toppen fick åka på idag! =D hihi

Har nu fått tag i mamma och prattar om min irriterande hud! humm!
Senare idag kommer pappa hit och sällskapar!

Dagens!


Klockan är efter 4a och inte allt för långt kvar på denna jobbdag! Har haft lite dov huvudverk under hela eftermiddan.. bra irriterande! Tralla laaa.... Fint väder idag också så har vart ute och stått i solen en stund och skulle bara gå igenom lindex och hittade en sån fin topp.... så fin! Så var ju bara tvungen!

Skulle gå superfort men så ställde jag mig i kassan och 2 äldre damer stod framför... för lata för att ställa sig i provhytten så hon stod längst fram i kassan och skulle testa en tröja över sin tröja och krångla.. inte att hon kunde ställa sig brevid så dom bakom kunde gå före henne! så efter massa tjajjer från henne och personalen, -du ska inte gå in i provrummet och testa? jaa sen hennes venninas tur tog bra tid det också om nå pris..... ja men ÄNTLIGEN så var den min tur!


Så tänkte kanske typ ha denna topp och mina svarta byxor och svarta pumps på mig när det blir folkan på långfredagen! Inte alls tokigt inte! Igår köpte jag en ny dunderinpackning och använde den i håret igår kväll när jag duscha men hela ansiktet har kliat i natt och vid en 7 tiden gick jag upp och tog på mig en ansiktskräm... har kliat i hela ansiktet och bröste.... borde det inte vara håret/ hårbottnen som borde blivit irriterad eller vafan... jaa var helt konstig om hyn kändes det som... usch!

Attans så rolig Den sista dokusåpan är! Man skrattar ju ihäl sig! hahahahah

Torsdag!

FinFint VÄDER! MMmmmm Härligt allt!

Igår var det också så himmla fint väder! Gick ut och ställde mig i solen ett tag och åhååå så skönt det verkligen var! Man ville ju inte gå in iaf! hehe Men men var ju tvungen så!

Håltagningen har kommit igång bra så hoppas det håller i sig också! Går kanon.... Hoppas dagen går fort!



Trevlig dag alla ;D

Orkidé börjar blomma!

Min orkidé börjar slå ut ordentligt! Än är det bara 1 av knopparna men de andra är på väg! Åhåå va gladis jag blir =D



Titta siken fin blomma!

Sommarfrächt!

Igår gjorde jag blonda slingor i håret (med en del hjälp att få ut slingorna ur den grymt snygga hettan) jaa vart helt okey.. igårkväll hade jag välldans ångest.... men efter att jag fick dusha imorse och fixa så vart det att kännas bättre!

I lördas tog jag även ut extensionen.... var välldigt pilligt men det gick... Bästa verktyget var en tång som man kunde klämma och trycka på limmet som satt i varje slinga så gick det lätt att dra ur det!

Bild från igår och bild från idag! Tror det är ljusare på bilden än va det är i verkligheten! :P och måste verkligen toppa mig och så! hehe bra slitna toppar! Ska även upp till sisurshand och köpa en ny dunder hårinpackning! Känns som om det behövs!

Lite sommarfrächt och nu ska jag inte färga håret nå mer och låta solen göra resten!

Lördag lördag... Lördag i massor!

YEY!!!! Snart är det helg IGEN! Veckorna går fort och helgerna går fortare än fortast! 55min kvar på lördagens jobb pass! Härligt! Hoppas sita timmen går fort så jag får pallra mig hemår (tog bilen imorse)  det regnade ju typ!!! hihi Sovit skönt inatt! :)

Igår kväll efter jag stäng.. eller ja Emelie och milla och lilla bäbis (millas gud dotter) var med och kom till mig prick kl 18 när jag höll på att dra ner gallret så dom var sociala med mig och så! Så vi gick till Åhléns och var där tills vi skulle träffa kompanit på engel och fika kl 7... Jag gick runt och bärde på lilla bäbisen inne på Åhléns och till engel! Gud va trött i armarna jag vart att bära den lilla knodden! Men det var så gosigt så! Satt och busa med henne på engel också! Var superduper bra fredag på engel med alla härliga flickor! Så superduper vart det allt!


Skakis... drrrrrr

Snart är fredagens jobb över och snart fika med flickorna! blir supermysigt med bara fiksen! ;) Superduper! Har haft en dov huvudverk hela dagen men nu börjar den försvinna (kan det vara chockladen jag trök i mig?) har inte dryckit 1 ända glas med pepsi idag så kan nog vara därför huvudverken pluppa upp.... är ju som sagt lite sockerberoende och blir lite skakis om jag inte får mitt socker.... eheee

Iaf är lite skakis för jag gjorde hål i örat på en flicka! Hon ville så järna ha hål i öronen så vi skulle göra båda samtidigt och hon ville så järna ha men var så rädd att det skulle göra ont... så fick hålla händerna i posetion och försöka få ett ja av flickan att jag skulle trycka av. Hon ville men så nej, nej, nej, nej... - jag. ska jag ta bort så får du känna efter. Gör ju inte hål om flickan inte vill ha men hon ville att vi skulle testa igen så satte fast "pistolerna" på rätt platts igen och av att hålla armarna uppe i en stilla position blir man helt skakis i armarna. Vi skulle räkna till 3 alla ihopa men njeeee så sa mamman att jag skulle trycka av när jag kände.. brukar gå lättast när man gör det när dom inte är tänkta nu blir det på 3 typ. så började prata om hennes djur Molly som var en hamster så hon glömde nog lite bort vad vi höll på med så då tryckte jag av (en lite otäk kännsla av att göra det) men när jag sa att nu har du hål i öronen och sa att det vart superfint så vart det värdens flin i hela hennes ansikte och hon vart superglad av hennes första hål i öronen. sköt båda samtidigt! Kännslan var så skönt när hon flina och var så stålt över sig själv!  och hon tyckte inte det gjorde ont! Så söt unge! Så aa vart helt skakis i händerna efter det! hehe Men hon vart så fin och valde ett par rosa blommiga örhängen!

ja iaf 60min kvar sen blir det stängt! :D hihi


Gröna fingrar?

Kan erkänna att jag är så dålig med växter och att mina växter ska få en lång existens är ganska omöjlig.... MEN...... Jag har blivit bättre!!!!  hihi Är superstålt att min orkidé snart kommer blomma igen efter årtionden i dvala..... Fick en superduper fin vit stor orkide av vännerna när jag öppnade butiken och den var fin välldigt länge innan den tappade alla fina vita blommor men nu har en helt ny pinne kommit upp efter att jag har ställt den bakom gardinen för att slippa se den så tråkig och så är en helt ny pinne och en massa knoppar!!! Fy satan så grym jag är! hahah Min första orkidé som kommer upp igen ;)


blommor har aldrig vart min starka sida....

När vi var små så hade jag och cassi planterat varit äppelträd i en kruka som vi skulle ha i våra fönster... men cassis började komma fram och växte som fan medans min stod helt stilla och knappt titta ur jorden så kom vi på att cassi skulle ta hand om mitt äppelträd också... och det gjorde hon men varje gång vi bråka eller var sura på varandra så åkte äppelträdet ur hennes rum och fick stå på golvet i hallen utanför.... hahahha Sen när vi hade blivit sams igen åkte den in på hennes rum igen och sen nästa gång vi vart osams åkte äppelträdet ut.... Mamma och pappa kunde lätt se om vi bråka eller var sams för stod äppelträdet  utanför hennes dör på golvet så var vi osams! hahaha

Bra tecken! ;) <3

Lovely Friday

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG OCH ÅTER FREDAG HELA DAGEN!

Superduperskönt med fredag!
Sovit kanon i natt och idag efter jobbet blir det fika med tjejerna! Ska bli hur mysigt som hällst att få träffa alla och prata! :) Kan inte bli annat än bra!

Igår när jag hade stängt och kom utanför galerian och det fortfarande var ljust ute så bestämde jag mig för att promenera bort till gammla lägenheten och hämta hem min cyckel som stått där! hehe tur så fanns min ögonsten kvar! Och var tillomed luft kvar i däcken (har ju inte använt den sen i somras) fast när jag väl satte mig och cyklade märke jag att det var dåligt med luft i bakdäcket ähääää gick bra ändå och attans drygt det var att cykla! hahah

Imorse när jag gjorde ordning mig vart det som jag fick en idé känndes som i tecknade filmer när en glödlampa blir att lysa ovanför huvudet och vart så glad och tänkte... Det är lördag idag! Men nej kom jag på... det är ju  Fredag och lördag imorgon... attans. hade vart skönt med helg! hehe



Torsdag!!!

HejHopsan!

Idag är det torsdag.... har en kortärmad tröja på mig idag så får se om jag kommer förfrysa eller hur det blir! eheee




Sov okey inatt... hade lite svårt att somna men sen sov jag helt ok...
Vaknade i bra tid imorse och pigg och så! :)

Igår efter jobbet vart det att vara kvar inne på smycka ett tag för syster kom hit så gjorde 1 till hål i örat på henne! Så vart superduper allt! :) Hon fällde inte en tår så är supernöjd över henne att hon också kunde sitta still och sen att säga att det inte gjorde så ont efteråt! hehe jaa bra där stumpan! ;) Ja sen vart det att ha lite syskon och pappa time på flamenco! Vi satt där och pratade och skratta bra länge.. var as roligt och mysigt!

Vår/Sommar = Skinnjacka

Man måste ju ha en skinnjacka nu.. har 2st men den ena är så sliten och inte alls... bara å kasta! Sen har jag en annan pilotskinjacka med fejs fårludd på kragen som är snygg men nej har tröttnat på den också! hehe Vill ha en ny snygg och lite kortare modell tror jag! humm....


eller kanske skippa skinnjacka iår och köpa en mockajacka... humm... jaa känns som om en tripp till blge skulle vara nödvändigt! hehe

Ja idag är det iaf onsdag (REDaN?)  snart är det helg igen! hihi går fort allt!


Någon som kollar på BigBroter iår då? Har börjat kollat jag också och då blir man ju fast på en gång! hehe Tyckte det var roligt att Rodney kom in igen från förra året! hahahah

Dagen idag är Tisdag!

Idag är det Tisdag! Vad händer en tisdag tro? hummm......Fint väder var det när man vakna men blåste lite för mkt så vart att ta bilen till jobbet! hihi var ganska så målnit när jag skulle gå! eheee

Inatt har jag sovit så skönt! :)






Jaaa ska nog försöka städa och sortera lite bland post och saker som ligger hehe! :D

LALLAALAAAaaaa



Tyckte rätt låt van i melodifestivalen och en låt som fäster sig i huvudet och tror denna låt även kommer funka i stora melodifestivalen (va den nu heter)  så blir nog så kanon det! ;)

Nu nyss var moster Ann och daniel in och hällsa på! de hade lilla sötisen med sig! Gud redan 8a månader.. attans så fort det går! :) Så sötis!

Slappaste helgen på länge!

Har vart så lugn och skön helg! Har knappt gjort nått känns det som!

Lördag var det hem efter jobbet.... La mig i soffan och slumra av lite! Var välldigt skönt!
Sen vid en 6tiden åkte jag ut till pappa och anna och fick mat och busa med hundarna och så! Vi kollade på melodifestivalen och jag tyckte absolut att rätt person och låt van! :) Herrja.... Jag försökte lära pappa wordfued! hehe gick kanon bra! Vi var så duktiga så!

Så tillslut dog min tele för batteriet tog slut! hehe så då vart det terapi ett tag! Sen åkte jag hem och la mig i sängen och kollade på ett avsnitt av vampire diaries! men attans så dåligt jag sov den natten.. hade så problem att somna och var vaken till och från och vakna kl 7 och kunde inte somna om sen orkade jag inte försöka sova så då åkte datorn fram vid en 8a hehe :) Söndagen bestod av sängen, soffan och duschen! typ.... var även ut lite.. åkte till lyviksberget och gick runt där och kika och handla lite sen hem igen och fortsätta min slapp dag! sov så mkt bättre inatt! Så skönt!

Och vilket fint väder att vakna upp till! Det var ju så fint.. blå himmel och sol! Så tvekade inte, gick ner i det härliga vädret och inga uggs denna morgon! haha uggsen får komma åter till hösten....


3H 45min

Lördag idag! Härligt! Snart tar jag helg! wieee hihi Igår vart det pizza och film!

Idag vet jag inte vad jag ska göra? Tror det blir att åka ut till pappa och anna och busa med hundarna och kolla på melodifestivalen och så! :) Blir kanon!



Inte alls dumt!

Nått jag har börjat kollat på är BigBrother! Fyfan.... börjar man så måste man ju se det också! hehe irriterande för ajj så störda de är! heeh


Ludvika SVERIGE - Kongo AFRIKA

Skriver med mamma på FB och försöker lära henne göra smilisar och hon lär sig allt! haha ;) Dom har nu vart borta i 4a veckor 2dagar! Har aldrig vart utan mammsen så här länge! Har bara vart 14dagar + -  så har de vart hemma ett tag sen åkt iväg igen!




japp! Go mammi!

Har även börjat med håltagning ju! Så spännande!


Lovely

IDAG ÄR DET FREDAG! IGEN? YES SÅ HÄRLIGT! DENNA VECKA HAR GÅTT KANON FORT!

Undra vad som kommer hända i helgen? Ja det visar sig! Inge tvätt iaf denna helg så det är ju skönt! hihi Sovit så bra inatt! Vart lite kallt på morgonen! Fått sovit ut så vaknade innan klockan ringde och gick upp! Så han locka håret idag och fixa! Var länge sen jag orkade med det men idag är det fredag så då kunde jag passa på allt! hihi Hoppas denna dag går fort!




Bra start på dagen! Även frukost han jag äta! ;)

Äntligen Torsdag! hihi

Hejsan Hoppsan! Torsdag idag! OCH DET SNÖAR!!!!!!!!!! Usch, vart tog våren vägen? jaa den kanske ligger kvar under snön?

Iaf!!!
Igår fick jag för mig att göra pankakor!!!! hehe fick ju en pannkakslagg av mormor så tänkte testa den nu! Men vafan gick ju rakt i dicket! Kom hem från jobbet.. började med tvätten på en gång och så åkte jag och köpte mjöl och lite annat! :)

Hem och gjorde smeten och varje pankaka vart ett ända gegg och hamnade i slasken.. skrapa av allt från laggen och försöka på nytt! Var bra irriterad på att jag inte kunde få en ändå pannkaka.. så svårt är det väl inte? Så ringde till pappa och var arg på min pannkaksmet så han sa att jag antagligen har haft i för lite mjöl.... hade i det och vipps så vart det mkt lättare! hehe fick hela 2st pankakor på första smeten jag gjorde så var ju tvungen att göra mer smet så gick ju kanon! De vart bara bättre och bättre också! ;)

(tänkte lägga upp en bild på alla mina kassa pannkakor som låg i slasken men såg ju ut som om det är nått som har kommit upp så nej det såg bra vidrig ut!)

Snart är det helg igen och tiden bara rinner iväg! Ojojj alltså! har snart haft smycka i 6månader! Bara den tiden har ju runnit iväg otroligt? aaa precis! hihi


Promenad till stan med Emma!!!

Godmorgon/ godförmiddag mmm......

Denna morgon var jag pigg när klockan ringde men det var så skönt att ligga kvar i sängen så låg och drog mig ett litet tag innan jag gick upp! Så vart det att ta sällskap med Emma till stan så har hon vart här och babblat och vi har ätit maka och myst! :) Så var trevligt Trevligt! hihi Länge sen allt!

Så direkt efter jobbet blir det att ta tvättstugan hand i hand! hehe roligt att få tvätta en onsdag istället för fredagar/ lördagar som jag alltid brukar ha tur att pricka in! hehe Så spännande alllt!


Tisdag... tralla laaa!

Tisdag idag! Onsdag imorgon = tvättt.........

Denna dag har gått skapligt fort.... kl är nu 15.00 typ så jaa bara 3 timmar kvar så WOOP WOOP! hihi undra vad jag ska göra? haha får småplocka och skulle verkligen behöva städa!



Nånting jag saknar är mina naglar.... måste nog till blge snart och fixa nya naglar! humm....

Helgerna går för fort!

Måndag är det idag igen! Helgen flyger i väg för fort! Fint väder har det vart så inte alls tokigt!

Effektiv måndag än så länge! Gick upp lite efter klockan ringde... fixade mig och borsta igenom håret typ sen orkade jag inte göra nå mkt mer.... så städade lite inne på toan sen diskade jag en hel hög med disk och sen gick jag ner till jobbet! var lite kallt och ångrade mig att jag inte tog mössa på mig! Blåste kallt på öronen!

så trevligt trevligt! På onsdag direkt efter jobbet har jag tvättstuga.... lyckades boka en annan dag än fredagar eller lördagar! haha Så bra bra !


Har kört fast..... vet inte vad jag ska skriva!

BAbabblablaaa babbelblabblaaa


Pingpong!!!!

Igår var det fredag!

Jobb till 18.000 som vanligt och alldeles innan stägning så kom vännerna hit och så stängde jag och så gick vi alla ner i gallerians källare och spela rundpingis! Var roligt Roligt! Lite damputbrott när man åker ut! hehe

Johanna åkte ut och gör nästan ett glädjeskutt? haha eller inte... hon vart allt slite sur och hppa hårt i golvet ;)



Var roligt!
vi var 8a personer totalt med mig och ja! As kul.... Spela från 6 till typ 9 sen efter det gick vi och åt alla på flamenco! Var inte alls fel det! mumms mumms! :)

Nu är det iaf Lördag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter jag slutat kl 3 men måste iaf handla då jag inte alls har någon frukost eller nått hemma! Skandal! Så inköpa mat! hoppas på att få vara lite ute idag också.. ta en långpromenad i solen om det är sol! :)

Fredag Fredag Fredag FREDAG!

Sovit så bra inatt! Härligt och inte rivit mig nått!!! igår natt somna jag ju på spikmattan och hade den brevis mig hela natten och rev mig på knät och benen! hehe smidiga Emmis!

Hoppas denna dag går fort! Men det brukar det ju göra så! :)



pratar med mamma på Fb! haha hon är så söt! Hon skriver med STORA BOKSTÄVER HELA TIDEN OCH VILL HA DET SÅ! gud va drygt! hahaha Knas! Så här lång tid har jag aldrig varit utan mamma! Hon har vart borta som längst 2 veckor +någon dag men nu har hon vart borta i mer än 3veckor! ojoj <3

Sovit så skönt så utvilad och pigg men attans så han jag inte diska imorse... jag som trodde det skulle bli tradition att jag gör det på morgorna! hehe nera hade hunnit om jag inte hade bestämt mig för att vattna blommorna och plocka bort alla döda rutna utslagna blommor så de nya knopparna kan ta platts! hehe

Vilket härligt väder! mmmm

Vilket väder! När jag skulel gå och köpa mig nått att äta vart det att gå runt ute i det fina väder och dra till mig lite sol! Gud så skönt det var! Helt underbart var det verkligen!

När jag ändå stod där ute och njöt av solen så passade jag på att ringa pappa och prata lite! Frågade han om han hade pingisraket eller om jag skulle köpa när jag ändå var ute men pappsen hade så det var ju bra! Han skulle leta på det så hoppas han hittar ;) Tagga pingis imorgon ;)


Längtar till sommaren! Bada, busa, fotboll, wollyboll och andra roligheter! Snart är sommaren här ;)

Sweeetttt!!!

Direkt efter jobbet igår... drog hem på en gång.... börja damsuga och städa och ha mig! Så damsög allt men fastnade jag med att plocka med massa papper och sortera och slänga massa skit och gammla saker som inte används eller kommer användas! Jaaa så det har jag gått igenom och slängt och fixat! Det tog hela kvällen känndes det som! han inte med så mkt mer än det! så var ju skönt efteråt att känna att man har gjort nått vetigt iaf! hehe men lär städa vidare sen! När den tiden finns och orken!

Igår på eftermiddan fick jag mina saker för håltagning nu! Känndes riktigt kanon allt! hihi Så roligt! Så nästa torsdag har jag i tidningen om håltagning så inte alls tokigt så ska bli så roligt det ;) hihi

Denna music vidio med katy perry är ju så jävla bra! Har verkligen fått en dille på den och kollar på den minst 1 gång pär dag! Har nog kollat på den 3 gånger redan idag! hehe

Fint väder! Promenad till jobbet!

Riktigt fint väder ute så då vart det att gå till jobbet! Få lite frisk luft och lite sol på sig! Inte alls tokigt! Riktigt härligt var det allt! hihi så härligt! Får hoppas det fins en gnutta sol kvar när jag ska gå hemmåt också! Skulle inte häller vara fel!

Hade as svårt att somna inatt.... så då åkte spikmattan fram och efter ett tag somnade jag på den! Sen hade jag rullat av den inatt och imorse så drog jag armen över den och det gjorde en gnutta ont och undra vafan jag har för vast i sängen och det var ju spikmattan! hehe ;)

Vaknade vid 8a när klockan ringde... pigg och allt så han diska, äta frukost, bädda sängen och fixa mig själv så klart! jaa efektiv! bara genom lite sol så känner man sig så mkt piggare på en gång.. när det är ljust ute när man går upp mot i vintras då det var bläcksvart tills jag börja jobba typ! Är så skönt att det börjar bli vår och snart sommar! Underbart!




Redan torsdag! Snart är det helg igen! :)

RSS 2.0