PluggPluggPlugg!!!

Jag har inte pluggat sen studenten! Nu försöker jag hjälpa Emil med resultat och likviditetsbudget som jag gjorde i skolan innan studenten!!! Kan inte påpeka att jag har mkt hjälp att komma med för det är helt stopp och fattar nada? Men ska försöka så gått jag kan ;) hehe Emil har även samma lärare som jag hade! Attans kråka hon är.... haha

Var och hämta upp Emil vid skolan och  så åkte vi och handla på en gång ;) hihi Sen besökta vi mamma på affären och var kvar där så länge! haha Emil ska ju läsa på varje proteinburk som finns och det finns ju en hel del! Så jag trampa runt, gick till skoafären och kika... Fick med mig ett par skor med mig hem, fast från mammas affär då! Har inte bestämt mig än om jag ska ha dom! Tänker gå här hemma och känna efter för trots allt så kostar de 1499:- så ja vi får se... Tog bilder på de men då hittar jag inte kamerasladden (den är antagligen kvar i stockholm) wieee.... suck.

På kvällen har jag vart och sancat somba eller vafan det heter! inte sån stor hitt för min del och inge flas, kärring aktivitet! haha Vart kallad för Kärring jävel idag av Emil när vi laga mat! haha Men han sa förlåt!

Massa text text....
På måndag fluttar syster till Göteborg så mamma ska skjussa ner henne och alla hennes grejer! Så jag hoppas att jag får platts för då ska jag med! mys dag bara vi 3 lixom <3 var länge sen nu ju!


I love my sis <3

Kommentarer
Postat av: Cassi

hahaha har du gjort om mina ögonbryn på den bilden? hahahahahah :D <3

2010-11-10 @ 23:59:52
URL: http://cassi.devote.se
Postat av: Cassi

hahaha har du gjort om mina ögonbryn på den bilden? hahahahahah :D <3

2010-11-11 @ 00:00:05
URL: http://cassi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0