Pimpla pepsi och babbel!

Inge bateri har kommit... har sökt det med hjälp av kolli nummer. det är i ludvika men vart? det är inte registrerat så kan inte hämta ut det! Har ringt och har även gått till posten.. så nej verkar inte som det blir någon bateri idag... suck så irriterande.....

Kutade igenom lindex, hitta en tröja i all hast... så träffa jag på jennifer som var på shopping tur! hehe så hon följde med mig till posten telia osv! gjorde en super deal med mamma! NOT! Slutade med att jag vart med ipad och inget internett! hehe smart va? haha låter som om jag skulle blivit gravid men inte så jag menar! ;)

mammas plan till Thailand har nog lyft eller snart! Hon ville ha min dator för att kunna kolla på film och så... så vi böt, hon tog min dator, hörlurar osv jag hennes ipad. Smart som jag är tänkte jag.. då kan jag sätta i simkortet som jag har i en av mina mobila bredband! YES! Skulle sätta i det men så var det ju micro simkort... ÅHÅÅÅÅÅÅÅ Så gick in på telia så fick et av mina mobila bredband i micro simkort... vilken tur! ehhe Så nu hoppas jag på att det ska funka också! ;)

Vi köpte subway och har suttit i personal rummet och pratat i timmar. 3 timmar om man ska vara exakt tror jag? haha tiden går fort så vi hade as mkt att prata om! :)

nu ringde mamma.... det var ikväll planet gick! hehe sen berätta hon att passaten är sönderslagen med golfglubba.... vilken samhälla lever man i? Idioter som går och slår sönder en bil?

Kommentarer
Postat av: Cassi

ja man kan ju fan undra??? ska aldrig mer ha bil, man kan ju undra vad världen har emot mig hela tiden...



<3

2012-01-12 @ 22:34:05
URL: http://cassi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0