STRESS STRESS!!! Älskart!

Torsdas stress! Tyckte jag hade hur mkt tid som hällst i morse men så kom jag på! Mamma hade frågat mig om hon kunde få låna min dator och jag tar henne ipad! Hon åker till Thailand idag! Hon frågade igår, -Kommer du hem till mig idag? nej sa jag... att hon inte fråga, kan du komma och fixa så vi kan byta dator och ipaden! Åhååå va elak jag kände mig imorse när det slog mig att det var ju de hon menade! ÅHÅÅÅ!!!

Vart att slänga i allt i en påse, datorn, externa hårdisken, laddaren, hörlurar! haha jaa allt! Skynda ner till jobbet!!! Ringa till mamma när jag kommer ner. och säga att jag totalt glömde bort det och att jag tog med min allt ner till jobbet och fixar över alla filmer i en mapp på skrivbordet så otekniska mamma ska hitta! hehe men det gick bra! Är klar nu men fick inte över bästa filmen, friends with benefits.. hitta inte på den :( suck lixom! men vart en hel del andra filmen och INGA tecknade haha ;) så mamma åker vid 13 tiden så hon ska komma upp till stan när hon är klar och hämta datorn, så lär väl förklara hur hon får igång filmerna och så! hehe så ska hon ta med ipaden! japp 2veckor med ipaden igen då! kommer inte kunan blogga, fast det gör jag ju mäst på denna dator så det kommer nog gå kanon! 

Igår efter jobbet vart det att gå hem... ta filmerna, skrapa bilen i 1timme (kändes det som) lämna filmerna i panik. handlade tillomed lite mat på samma veva! hehe kom hem och så kom jag på DET ÄR ONSDAG! Det var ju imorgon filmerna senast skulle vara in! ÅHÅÅÅ attans....  

inge bateri än!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0