Doubt is our enemy because of the fear to attenpt the risk to know someone



Rolig dag! Tiden har gått fort! Började bra också! Fick recept utskrivet på telefon som jag kunde gå till vilket apotek som hällst och få ut det! Så det var ju snällt! :) Sen fick jag för 13månader istället för 3månader! happy emmis!

Japp sen är det nedräkning! Blir idre med en drös trevligt folk! WIEE så roligt det ska bli! alla förutom jag och martin blir där i 1vecka! Folket åker ner på söndag (12e) och vi åker ner på onsdag kväll... har ju svårt att lämna mitt bo i en hel vecka men några dagar går kanon! ;) hihi ska bli superduper roligt! Hoppas det kommer mer snö så man kan åka någonstans i närheten först så man ¨får "vänja" sig! hahah ähää är som att cykla, sånt man kan alltid! :P

börjar bli lite hungrig..... humm undra va jag ska göra åt det?


Vi är 8a styckna som ska åka.... ska försöka räkna upp alla! Hahah Johanna, Fredrik, Sale, Jennifer, Crillo, Martin, Mikael och så klart jag! Kommer bli super! Jennifer har redan börjar babbla om vad vi ska ha med oss och att vi måste göra lista så vi inte glömmer nått! haha nerverna börjar redan sprika! haha Måste köpa nya skidglasögon! Japp!

Idag har jag blivit kallad för en vaker blomma och att jag är duktig på engelska? haha jassåå..... var en trevlig pratstund med en amerikanare! hehe väldigt pratglad och rolig!


Kommentarer
Postat av: Nikoninan

Jättesnällt av Sale att vi fick följa ! :) ska bli roligt att ha semester :)

2012-01-25 @ 15:43:11
URL: http://nikoninan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0