10.00-15.00 = Underbar TORSDAG!!

Ska bli välldans skönta tt få stänga 15.00 en torsdag! Så 5timmar denna dag! denna vecka har gått fort. Ledig imorgon då det är röd dag så då är det stängt på stan! Wiee sen lördag då det är uppet till 15 som vanligt! :)

vad händer idag? jo direkt efter jobbet ska jag plocka upp cassi så ska vi ut till gonäs och mya med Milla och emelie! Milla ska fixa håret på både mig och cassi så ska bli så skönt att ha någon som pillar i en huvud. älskar det (A) så blir det ju massa tjatter det som vi är bäst på så ska bli super mysigt! + i gonäs finns ju alla minnen sen vi var små gonäs ungar! hehe så mysigt!



För någon dag sen vart jag kallad för benrangel, han klämde på min mage och sa att det inte fanns något att ta i... sen att jag inte har nå vrister (heter det så?, det nere vid foten) haha sen igår ställde han sig brevid mig när jag hade helt platta skor.. Fan va liten du är! haha inte sett mig utan skor med klack eller vadå? knas!

usch va godis sugen jag är! är helt sjukt.... igår fick jag mitt nya kylskåp! Så känns kanon att slippa kuta över till mámmas personalrum för att hämta och ställa grejjer i! hehe

Kommentarer
Postat av: erik

how cute isnt that =)

2012-01-09 @ 01:05:53
URL: http://stagesoflife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0