Tillbaka! Ny vecka och har intagit platsen på jobbet....


Måndag idag... igen! gud va veckorna går fort! :)

Va har jag gjort i helgen? lördag, jobb.. stängde men kom inte härifrån på en stund. höll på att plocka lite och fixa! sen gick hem, ringe cassi och plocka upp henne och så åkte vi ut till mamma och anders och hällsa på! bruna som fasiken var de... så jaa roligt att se dom och så! Fick mat av mammsen haha fick en ny plånbok, nu byter jag ut min gucci plånbok till en chanel.. så jag är helnöjd! :) vart där ett tag, sen vart det bara att ta det lugnt resten av kvällen, helt slut och en aning snorig! hehe

Söndagen höll jag på att jävlas med naglarna.... försöka få bort lösnaglarna som sitter som sten så hade så ont i fingrarna och gjorde illa mig och det flögnagelbitar överallt! hehe för att få bort lösnaglar som är gjorda på salong så är det lättast att klippa av de så långt det går för då spriker oftast gelen och är lättare att pilla bort! men så attans änkelt var det inte... hahah har fortfarande kvar lite på lillfingrenageln som inte ville bort....





ja mina naglar är helt förstörda av att ha haft lösnaglar sen i september..... Men nu ska de få piggna till sig och få vara i fred hehe så snygga och härliga de är! nu har jag ju inte haft tippar, det är gele på mina egna naglar... eftersom naglar växer så lär man ju åka och fylla på var 3e vecka och så! men nu ska jag föröska gefan i att åka till blge och fixa naglarna! :) + dom är så sköra och känns som om de går av och att de inte finns nå naglar kvar! hehe japp!

Vad händer idag då? jo jobb, efter det ska jag nog dra och träna på en gång! :)

Kommentarer
Postat av: Diamondmissen

Klart att dina naglar ser sjuka ut , men kom ihåg det är DU själv som förstör dina naglar , DU gör dom själv tunna , genom att du sliter bort konstnaglarna.
Materialet sitter stenhårt och varenda gång du river/sliter loss så sliter nagelytor på dina naglar och de blir tillslut tunna och dit du gått borde ha stoppat dig från att få flera förlängningar tills du fått starkare naglar.

Svar: Jo det vet jag. vet varför dom blir så men jobbar man mer en heltid och är egenföretagare så är det inte lätt att komma till en nagelsalong som kan ta bort naglarna åt en. och även om man tar bort det på ett "proffsigt" sätt så blir inte ens egna naglar bra för det. har gjort det också så jag vet. Sen sliter bort det gör jag inte. jag använder mig av och petar underifrån så de ska lossna och är det att slita, ja kalla det så du! Har inte haft lösnaglar sen februari så grattis till mig för mina naglar mår bra!
Emelinda

2012-09-25 @ 09:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0