Fredriksbergs bruk^^

Efter postlådan kom upp och efter maten i söndas så vart det att åka till fredriksberg! Vi hämtade upp Johanna och fredrik och så åkte vi! Först åkte vi förbi vid Martins pappa och marie  och hällsade på och fick fika och sen gav vi oss ut på äventyr till Fredriksbergs bruk! stället har verkligen förfallit och så men det var roligt att gå runt där och kika! :) Disse var också med men hon fick sitta kvar i bilen när vi var där för det var glas och allt över hela golven och så!
 
Vi gick in i korsten där och kolla herregud nu vet jag hur det skulle kännas att vara långt ner i en brun och bara se en ljusprick ovanför huvudet! hehe
 
japp så där gick vi runt och klättrade oss och hade! Vi gick även ner på ett ställe där det var vattenfyllt i källaren.. as läskigt! Känndes nästan som om vi skulle vara i en skräkfilm! hehe men men det var roligt och på vägen hem var jag trött så ja!
 
Så vart att beställa pizza! hehe sen kom pappa, anna, cassi och Trixie och firade martin! Dom har vart i gävle över helgen på utställning med Trixie och hon har vart så duktig så! Disse vart så glad när pappa och anna kom och sen när hon fick följa med dom hem också! haha Hundar är så söta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0