Helgen är över och tillbaka till verkligheten!

 
Måndag igen då! Denna vecka, Torsdag är det min födelsedag! ojoj! hihi
Träningsverken börjar komma krypandes då jag igår var och grävde om i martins mormor och morfars stora land, och hjälpte till lite med att dra upp en trä eka.... haha och imorse var jag och jennifer på gymmet och var grymt duktiga så träningsverken den kommer allt!
 
Min helg har vart kanon så tänkte skriva om den! Fredag vart det att laga mat, sen film och godis och ta den lugnt, jobb på lördag och sen åkte jag och martin till pappa och anna vid en halv 5 för att fiska kräftor med dom! Så vi la i burarna vid en 5 tiden! Vi hade med oss pakning! eller pappa och anna, hehe korv, godis, dricka bullar! och så var så klart hundarna med! Martin börjar nog allt bli lite hundvan efter busiga Trixie som är högt och lågt! haha så vi elda och satte i en stuga och myste och elda i den så där inne var det varmt och skönt! vi hade även pinnar med bete så vi kunde plocka lite kräftor efter land också! Så var så skojj så!
 
anna och martin!


Vi var där utei skogen tills kl 12 på natten och det vart bra kallt ute! Söndags morgonen så åkte vi dit igen för att ta upp burarna  som legat kvar under natten så totaltfick vi 44kräftor! så inte så jätte många men några iaf! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0