Inventering......

Denna vecka har gått fort... har inventerat och haft mig! hehe så allt är räknat och nu håller jag bara på att fylla i listor och sånt så hoppas att på måndag ska det vara klart så jag kan lämna in det till revisorn och så! Så får se :)
 
För någon dag sen vart det spontan fika  på ängel med Emelie, Loweila och Milla! Vart en snabb fika då vi sen åkte hem till mig så dom fick se hur jag bodde nu med martin! :) Och jag fick hålla i Lowelia typ hela tiden dom var hos oss! Så mysig hon är! haha lite roligt när martin fick leta fram ett youtube klipp som lowelia tycker om så hon blir så glad när hon ser det så tog han på det klippet och hon såg det sen när det var slut så vände han ipaden till sitt håll och tröck upp en annna vidio som hade samma melodi och hon försäkte sträka på sig och se dom roliga figurerna men så när han vred ipaden åt henne så vart hon lite besviken för var nog inte det hon ville se! Så vart att se på den "riktiga" vidon igen så vart hon gladis! hihi så underbar hon är ! Lilla gosfian! snart hela 5månader! hihi så var så trevligt så!
 
idag på morgonen vart det träning med Milla på Må Bättre! SÅ hihi hon har nu också blivit medlem så yey va roligt! hihi så vi var där och tränade, duschade där sen gick vil till Millas salong Lilla Milla och åt frukost och sminkade oss och fixa håre! Inte alls en tokig start på Fredags morgonen! :)
 
Inga bilder har jag att bjuda på men kan säkert hitta på någon gammal! :) Appropå gammal så fyller jag år om 6dagar! herregud! Snart firar även smycka 1år, den 21september slog jag upp dörrarna för första gången till Smycka Ludvika! Var så nervös! tänk att det redan är 1år sen? Vart tog tiden vägen och inte 1 ända gång har jag vart sjuk så jag behövt vara hemma. har stått här alla öppna dagar! Syster har hjälpt mig vissa dagar men har stått här 6dagar i veckan och vid jul var det även öppet söndagar så då jobbade jag 7dagar i veckan! Herrre min gud vart har tiden tagit vägen! Är så otroligt stålt över mig själv!   Ja så ni vet! :)
 
Syskonen Persson/ Åkerström
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0