Helgens påhitt!


I lördas direkt när jag kom hem från jobbet vart det att hem en vända och åka iväg igen och hämta tårtan som martin hade vart och beställt så den hämtade vi halv 4 och martins släkt skulle komma kl 4 så var ju bra att vi fick tårtan innan! :)
 
Var trevligt med besök! fika och sånt! hihi Martin fick en postlåda och det tyckte jag var kanon bra! hihi för när vi var upp på coop bygg så sa jag att vi skulle nog kanske ha köpt en ny postlåda då den gammla börjar bli sliten! men ne vart ingen vi köpte men han fick en i födelsedags present av sin mamma och kent så det tyckte jag vart bra och den åkte upp ganska så snabbt på söndagen! japp han fick en hel del! Skojj! Sen när alla åkt så gjorde vi tacos och sen kollade vi på film, vart snövit den nya alltså! Den var helt okey men lite besviken vart jag att dom alldrig var i de 7dvärjarnas stuga som de är i den tecknade filmen! hehe men men!
Så fick han även nya sängkläder och dom var så fina! har tvättat dom så ikväll ska jag byta till de! Tycker det är så kul med fina sängkläder! hihi :)
 
Och så här vart "bio" gubbarna att se ut när de fick lite hår på sig! hihi mkt bättre tycker jag det vart! Köpte dessa växter när vi var i örebro! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0