Måndag och regn!

Min helg har vart kanon! Lördag var det Annas födelsedag så vart att åka dit! Så nu fick Martin träffa den sidan av "släkten" Annas mamma, pappa, syster och barn. Så skojj! God mat som vanligt! mmmm Anna hon kan hon! Anna fick en klocka av pappa! En från mig självklart! ;) Pappa hade en liten rundtur för oss om deras renovering! Det är en hel del dom lär göra nu! Ett sovrum som allt är urivet ur, bara betonggolv typ nu! Så ser hel fint ut! Sen toan nere ska de fixa, kakla och så och även duschrummet nere ska också fixas till! :)Så ska bli skojj när nerdervåningen blir klar! Men tur så är det ju ingen broska med det nu när alla barn flyttat ut förutom calle! Sen vart det att kolla på lite tv med pappa och anna så vi vart kvar där ganska länge! Så det var så trevligt så det!
 
Sen vart det film, Man in black 3 eller var kanske fredagen vi kollade på den? hahah
 
Söndan så gick vi upp kl 8, åt frukost och så! Sen åkte vi till prästtjärn och försökte fiska men ingen tur på den fronten hade vi inte! Inte ett napp så lär vara sjön som är värdelös! hehe så vi var d'är ett tag men sen vart det lite kallt så då åkte vi hem! Jag somnade av lite, var helt slut och tröttis! Sen började fotboll kl 14 så då åkte jag till nisses med cassi och sara! Köpte nya lampskärmar för dom vi hade lyste så gult så njaa inte så snyggt så hittade vita som lyser mkt bättre och inte gult! och även halva blombollar eller va det heter! Så helt nöjd!
 


Inte så bra bilder inte på nya lampskärmarna men men de får duga! Vart nöjd!  hihi Han tillomed se lite av fotbollen, andra halvlek men så vart det inte att gå nå bra för djurgården.... suck! Synd synd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0