Bull bak och slinga håret!

Igår kväll så försökte jag hinna med en del saker! hehe Först käkade vi när jag kom hem! Älsklingen lagade lasagne och var klart när jag kom hem! Vilken lyx <3 Sen efter maten vart det att åka och handla! Så nu har vi handlat på oss saker inför imorgon då jag fyller år och  får hem gäster! Ska bli skojj! (ikväll ska vi baka tårta)
 
Iaf när vi kom hem efter handlingen så började jag baka bullar! När degen var klar och skulle jäsa så började jag med att slinga håret. Tog på mig denna superläkta mössa och började dra ur hår ur de små hålen... Höll på med den och när jag fått ut typ halva, bara framtil så hade bullarna jäst klart så då var det bara att ta tag i dom! Kavla ut och allt det och med den snyggaste mössan på sig kände man sig eftera duktig! haha ja! Man lär vara exektiv! sen när bullarna var i ugnen så fick martin hjälpa mig att dra ur hår där bak! Sen ta ur bullarna och allt gick galant! Bullarna vart fina, smakade aldrig åt bara degen hehe (A) Godaste ju!
 


Martin satte och pinade mig ett bra tag! Aj va ont det gör på vissa ställen... jävla slingor och hätta! haha men men hade blonderingen i i typ 13minuter för sist jag gjorde slingor vart jag helt konstig i hårbotten och fick utslag i ansiktet och var jätte konstig i hyn så vågade inte ha i det så länge! Men i morse när jag fick se det tort så var det inte allt så farligt! Vart att se helt okey ut och vågade iaf dra till jobbet! hahah så helt okey! efektiv dag / kväll var det igår!
 
Idag/ kväll ska jag och marin baka tårta! Blir en prinsses tårta haha ville först ha vit marsipan men sen ångrade jag mig och ville ha rosa! Så rosa marsipan och rosa rosor och vit och mörk chocklad hjärtan! Blir nog kalas bra! Har aldrig bakat tårta med marsipan, bara vart med när anna gjorde det och jag och cassi fick vara med och pilla! Brukar bara göra "vanlig"tårta och garniera med grädde och göra fins och ha jordgubbar uppe på! Men det ska bli superspännande!
 
Imorgon bitti ska jag upp och baka chees cake tidigt på morgonen! haha hoppas det blir lyckat! Har fått receptet på det av Milla och hennes är ju attans så god så hoppas min också blir det! Kanske lär ringa och väcka milla 7imorgon bitti? Tror ni hon blir glad då? hjihi ;) vem vet! blir nog kalas bra! :)
 
Idag är min sista dag som 20åring! japp känns bra :) hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0