Mina lediga dagar!

Måndag igen då! Står på jobbet nu som vanligt men gud va skönt att vara ledig.. Mina lediga dagar (3dagar) var så skönt! Tack bästaste syster för att du ställde upp och jobbade<3
 
Iaf.... Torsdag efter jobbet åkte jag och martin och fiska i Abb sjön.. fick någon regnbåge och så! Pappa och anna kom förbi och hade med sig hundarna! Vi grillade korv och pinnbröd! Så mysigt och härligt! Vi åkte därifrån vid en 11 tiden på kvällen så vi vart där länge så kanon roligt! :) vart Driven till Mcdonalds på väg hem! Jordgubbs milkschake! Kanon gått allt! hihi 
 
Fredagen började vi dagen med att cykla runt Väsman.... Vart totalt 5mil.... var helt slut och fan så kämpigt det var.. vart trött redan i sörvik! hehe så lär träna lite och försöka göra om det fast bättre! Tur så hade jag ju martin som var och puttade på mig! :) hihi Så när vi väl kom hem efter en evighet på cykel och värk i rumpan så skyndade vi oss ner på stan och in på banken! Vart en väldigt snabb vända! Sen hem och slocknade av lite! handla lite mat och sen åkte vi till baskärn och spelade Paintboll! Var kanon kul! :) hihi var en hejare på att smyga! Sköt hedshoot på martin 2gånger! hehe så var helt slut när vi kom hem efter det så vart en hel dag ute! och åkte hem från paintbollen halv 11... var kanon kul att spela och busa med alla trevliga vänner :P kom hem så kollade vi på film, Bloue lagune! Sån bra film!
 
Lördag vart det lite stan... leta efter en adapter så att man kan ladda en läsplatta från kina! :) så efter lite letande så hitta vi på! vi var in på karl hedin och köpte en planka på 4,15m som vi promt skulle ha in i bilen och det gick allt vägen också! hehe fast vi vart instängda där typ för dom stänge kl 1. ch när martin givk in och skulle betala så vart det-nämen är du kvar? haha  ja så köpte vi även 2st gardinstänger till köket!  Sen hem och fixa och sånt sen åkte vi till Fredriksbärg och fiskade i Lisjön! Fick upp 6st gäddar och martin fick upp 8st! Fast vi släppte i allihopa igen! Bara roligt att fiska ! haha :) Så var kanon skojj så där var vi bra länge! så när vi åkte hem vart det pizza från fglamenco med hem! hehe sen så åkte vi till cassi och Krisse och hälsade på deras nya medlem Melody, en liten söt kattunge! En långhårig hona! Hon är väldigt lik Tyson, min gammla katt fast Melody är långhårig och tyson var korthårig! :)
 
Söndag vart en liten lat dag.  fixa med gardinstänger och byta lite gardiner och sånt! Köpte även nya såna pluppar man har på kanterna på gardinstängerna! ja vart kanon! Enhetligt och så ;) hehe sen var vi till mamma och anders och fick mat. kvällen vart en tjockiskväll med chips, dipp och godis! Vi kollade på Batman filmerna! SÅ BRA längtar tills nya kommer ut! ;)
 
 
Sån jäckla bra helg! Vart så bra! Skönt och så.. även om vädret har sugit så har jag haft det jätte kul :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0