Snart tar jag Helg!

Lördag igen! Står på jobbet och hoppas på att klockan ska ticka på rejält så jag får ta helg! hihi

Gårdagen gick så fort!

Jobb 10-13 så kom milla och hjälpte mig i butiken. Så då åkte jag på begravning. Jobbigt men gick bra! Robin och mamma sjöng så bra så! jobbigt med begravning men känns bra att ha gjort ett avslut nu! Att det är klart. Efter själva begravningen så vart det fika med tjocka släkten i församlingen. smörgåstårta! Ja riktigt trevligt var det! Sen var jag tillbaka på jobbet kl 16. Då när jag kom till butiken hade jag sällskap! Både milla som tog hand om butiken, Emelie och så Johanna! Riktigt trevligt =D hihi Johanna vart kvar till lite innan 18. hon hjälpte mig att sätta priser på nya varor som hade kommit! så var trevligt så fick upp allt igår då!

Direkt efter jobbet vart det att åka ut till pappa och anna och få mat! Hela tjocka släkten samlad, nästan men en del av alla så vi var väl en närmare 20? Var så gått med mat och mmmm

Därifrån vart det att åka till Johanna och fredrik där vi hade filmkväll med Johanna, fredrik och sale! Vi kolla på Kapten american. tror det hette så? hihi Ja helt okey var på engelska och ingen text men förstod nog en del av filmen iaf! hihi Kom hem vid 12tiden inatt. Sovit as dåligt.. vaknat till och från hela natten och inte kunnat somnat om. vete fan alltså? så drygt! men nu är jag på platts iaf! hehe Direkt efter jobbet idag blir det att åka till mormor och morfar! Mormor fyller hela 70år! Massa grattis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0